Νέα

Εργένης ψάχνει πόλη να ζήσει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 679
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936
Προτείνω Τρίκαλα.
Γρεβενά καλύτερα
Aθήνα θα έλεγα. Εναλλακτικά Αγρίνιο
Η Αθήνα έχει γειτονιές ακόμη και στο κέντρο της που θυμίζουν επαρχία.

Οι παραπάνω απαντήσεις δόθηκαν στο παρακάτω ερώτημα.

Ψάχνω λοιπόν νέα πόλη που να πληρεί τις παρακάτω προυποθέσεις:

-απευθείας πτήση προς/από Θεσσαλονίκη

Σας ευχαριστώ για τη δωρεάν διασκέδαση τύποι.

Ρε μπας και είσαστε τίποτα ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ μεταμφιεσμένοι σε μέλη;

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.009
Πόντοι
3.506
Στήν Ταιλάνδη οι πιό πολλές είναι 1 μέτρο, καί άσχημες.
Πρέπει νά σού αρέσει αυτό τό είδος γυναικών, αλλιώς...μέ τίποτα!
Εχώ πάει δύο φορές, ώς μέρος πολύ ωραίο-γαμάτο καί οικονομικό.
Στήν Ανδόρρα "Σκάνε" οι καλύτερες μούνες τίς Ευρώπης.
Ακριβά κατά κάποια έννοια βέβαια,αλλά φοβερά.
Γιά τήν βροχή θά φοράς μπουφάν!
Συμφωνώ τύπε μου.

Αλλά εγώ είμαι πτωχος κοντός και ασκημος. Δεν γαμαω καλές μουνες και το έχω γυρίσει στα κοντολεπτα πιθηκακια

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.447
Πόντοι
206
Τα εχω αποθεμενο τα ισπανικα, οταν βρω ευκαιρια θα τα μαθω, εστω μεχρι Β1

Φαντασου πως καμια φορα βαζω ισπανικα καναλια στην τβ μονο και μονο για να ακουω τη γλωσσα χωρις να καταλαβαινω γρι :tooth:
Άσχετο, αλλά παλιά στο αεροδρόμιο του Μιλάνου που περιμέναμε πτήση και πήγαμε για καφέ, η κοπέλα που έφτιαχνε το καφέ μας μίλησε στα ισπανικά όταν μας άκουσε να μιλάμε ελληνικά, νομίζοντας εκ παραδρομής ότι είμαστε Καταλανοί

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Συμφωνώ τύπε μου.

Αλλά εγώ είμαι πτωχος κοντός και ασκημος. Δεν γαμαω καλές μουνες και το έχω γυρίσει στα κοντολεπτα πιθηκακια
Οπως τήν βρίσκει ο καθένας.
Καί Ταιλάνδη φυσικά έχει σούπερ μούνες, αλλά είναι πανάκριβες.
Δέν παίζουν στά κλασικά Bars, εκεί πού πάνε όλοι οι άσχετοι...καί οι τουρίστες!

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.009
Πόντοι
3.506
Τιντερ για εμάς τους πτωχούς

και με άλλη φωτό

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τιντερ για εμάς τους πτωχούς

και με άλλη φωτό
Η αλήθεια είναι ότι τό Tinder, όπως καί άλλα πολλά Apps στό εξωτερικό δουλεύουν.
Εγώ βέβαια λόγο τής δική μου κοσμοθεωρίας, είμαι κατά τών Apps καί...γενικότερα τών "Ψηφιακών γυναικών"
-Ετσι καί αλλιώς στό εξωτερικό, είναι σχεδόν πανεύκολη η προσέγγιση μέ τίς γκόμενες τί νά τά κάνεις τά Apps-

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Ανδόρρα λα Βέλια
Από τίς καλύτερες πόλεις πού υπάρχουν, τά έχει όλα.
Συμφωνώ και νομίζω ότι το video αυτό την αδικεί, διότι περιορίζεται σε κάποιες εξωτερικές εικόνες (το λέει κιόλας City Views). Η Ανδόρρα πάει να εξελιχθεί σε δεύτερο Μονακό κι αν λύσουν το πρόβλημα του αεροδρομίου θα γίνει No1 σαν χάι τόπος προορισμού.

Στήν Ανδόρρα "Σκάνε" οι καλύτερες μούνες τής Ευρώπης.
Ακριβά κατά κάποια έννοια βέβαια,αλλά φοβερά.
Γιά τήν βροχή θά φοράς μπουφάν!
Η καθημερινότητα δεν είναι και τόσο ακριβή, εκτός από συγκεκριμμένες υπηρεσίες. Ακριβή είναι η εγκατάσταση όμως. Τώρα θέλει 50Κ για ενεργητική εγκατάσταση (δημιουργία επιχείρησης) ή 600Κ για παθητική εγκατάσταση (χωρίς δραστηριότητες στην Ανδόρρα), οπότε είναι για λίγους. Για όσους πάνε για μισθωτοί, παλιά δεν είχε διαδικασίες, αλλά τώρα τα δυσκόλεψαν τα πράγματα. Πάντως αν απολυθούν και δεν βρούν αμέσως δουλειά, δεν μπορούν να μείνουν.

Όντως έρχονται ωραίες γυναίκες, επιτυχημένες, wannabe ή ινσταγκραμούδες, αλλά δυστυχώς, ελλείψει πανεπιστημίου, φεύγουν τα ντόπια μουνάκια (γηγενών κι εγκατεστημένων) για σπουδές και οι περισσότερες δεν γυρίζουν.

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Συμφωνώ και νομίζω ότι το video αυτό την αδικεί, διότι περιορίζεται σε κάποιες εξωτερικές εικόνες (το λέει κιόλας City Views). Η Ανδόρρα πάει να εξελιχθεί σε δεύτερο Μονακό κι αν λύσουν το πρόβλημα του αεροδρομίου θα γίνει No1 σαν χάι τόπος προορισμού.

Η καθημερινότητα δεν είναι και τόσο ακριβή, εκτός από συγκεκριμμένες υπηρεσίες πχ ιντερνέτ στα 90€ κλπ. Ακριβή είναι η εγκατάσταση όμως. Τώρα θέλει 50Κ για ενεργητική εγκατάσταση (δημιουργία επιχείρησης) ή 600Κ για παθητική εγκατάσταση (χωρίς δραστηριότητες στην Ανδόρρα), οπότε είναι για λίγους. Για όσους πάνε για μισθωτοί, παλιά δεν είχε διαδικασίες, αλλά τώρα τα δυσκόλεψαν τα πράγματα. Πάντως αν απολυθούν και δεν βρούν αμέσως δουλειά, δεν μπορούν να μείνουν.

Όντως έρχονται ωραίες γυναίκες, επιτυχημένες, wannabe ή ινσταγκραμούδες, αλλά δυστυχώς, ελλείψει πανεπιστημίου, φεύγουν τα ντόπια μουνάκια (γηγενών κι εγκατεστημένων) για σπουδές και οι περισσότερες δεν γυρίζουν.
Στήν Ανδόρρα μόνο μέ τουρισμό αξίζει κάποιος νά ασχοληθεί, μέ σοβαρά κεφάλαια.
Εχει πληθυσμό 80-85Κ πολίτες, όταν ο τουρισμός της ανέρχεται σέ 12 καί πλέον εκατομμύρια.
Αλλά θέλει χοντρό πορτοφόλι εκεί...γιά Business!

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Γύρισα πριν δέκα μέρες από Ταϋλάνδη.
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω.
Έβγαινα με άλλη γκόμενά κάθε μέρα.
Στις 5 χτύπησα γκόμενα 1.70 ύψος για σχέση.
Συν άλλα μουνάκια επί πληρωμή.
Γνωρίζεις πολλές ωραίες γυναίκες εκεί για πλάκα γιατί σε κυνηγάνε εκείνες.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.493
Πόντοι
2.356
Ισχύει αυτό. Αν και εμπειρος περιηγητής της Ταυλάνδης μου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι εκεί οι γυναίκες είναι απόλυτα προσηλωμένες στο πορτοφόλι σου - και ειδικά αν δουν καναν δυτικό πουλάνε φουλ έρωτα. Και δεν αναφέρομαι για τα lady boys αναφέρομαι στις γυναίκες..

Όχι ότι και οι Ελληνίδες δεν είναι έτσι.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δέν διαφωνώ ότι υπάρχουν καί κάποιες, μέτριο-ψηλές γκόμενες.
Αλλά ο μέσος όρος ύψους τών γυναικών εκεί, είναι αρκετά κοντές ακόμα καί γιά τόν μέσο Ευρωπαίο.
Σίγουρα πολλούς άνδρες δέν τούς πειράζει αυτό, αντίθετα τό γουστάρουν κιόλας...νά είναι "Μινιόν" η γκόμενα!!
Καί πολλές γκόμενες -Πάρα πολλές- τά χρώματα τους είναι "Σκουροκίτρινα"
Ειδικά αυτές από χωριά, καί μικρές πόλεις τής Ταιλάνδης!!

Τελευταία τροποποίηση:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Δέν διαφωνώ ότι υπάρχουν καί κάποιες, μέτριο-ψηλές γκόμενες.
Αλλά ο μέσος όρος ύψους τών γυναικών εκεί, είναι αρκετά κοντές ακόμα καί γιά τόν μέσο Ευρωπαίο.
Σίγουρα πολλούς άνδρες δέν τούς πειράζει αυτό, αντίθετα τό γουστάρουν κιόλας...νά είναι "Μινιόν" η γκόμενα!!
Καί πολλές γκόμενες -Πάρα πολλές- τά χρώματα τους είναι "Σκουροκίτρινα"
Ειδικά αυτές από χωριά, καί μικρές πόλεις τής Ταιλάνδης!!
Για αυτό σου είπα. Αν έψαχνα οποιαδήποτε γκόμενά, είχα κλείσει από την πρώτη.
Όμως βγήκα με 5 για να πετύχω μια στα γούστα μου, δηλαδή ψηλή. Και άλλες ήταν με ωραία φάτσα ή με φτιαγμένα βυζια, αλλά κάτι με χαλούσε με το ύψος.
Και όταν βρήκα αυτή που μου άρεσε, απλά έριξα άκυρο σε άλλες που είχα για τις επόμενες μέρες και συνέχισα να βγαίνω με εκείνη που γούσταρα. Και ας ήταν 40 χρονών, αλλά έμοιαζε με 30ρα.
Και είχα και ένα 28χρόνο που ερχόταν σπίτι και το γαμουσα με 28€ για σχεδόν 2 ώρες.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Ισχύει αυτό. Αν και εμπειρος περιηγητής της Ταυλάνδης μου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι εκεί οι γυναίκες είναι απόλυτα προσηλωμένες στο πορτοφόλι σου - και ειδικά αν δουν καναν δυτικό πουλάνε φουλ έρωτα. Και δεν αναφέρομαι για τα lady boys αναφέρομαι στις γυναίκες..

Όχι ότι και οι Ελληνίδες δεν είναι έτσι.
Μα είναι win win η φάση.
Οι πιο πολλές θέλουν να φύγουν από το κωλοχωρι τους και εσύ θες να περάσεις καλά.
Απλά εκεί να βγάλεις τη γκόμενά έξω θα σου έρθει πολύ φτηνότερα από το να τη βγάλεις στην Ευρώπη.
Συν ότι έχεις φτηνή διαμονή και φαγητό για σένα.
Μόνο τα αεροπλάνα είναι το θέμα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Για αυτό σου είπα. Αν έψαχνα οποιαδήποτε γκόμενά, είχα κλείσει από την πρώτη.
Όμως βγήκα με 5 για να πετύχω μια στα γούστα μου, δηλαδή ψηλή. Και άλλες ήταν με ωραία φάτσα ή με φτιαγμένα βυζια, αλλά κάτι με χαλούσε με το ύψος.
Και όταν βρήκα αυτή που μου άρεσε, απλά έριξα άκυρο σε άλλες που είχα για τις επόμενες μέρες και συνέχισα να βγαίνω με εκείνη που γούσταρα. Και ας ήταν 40 χρονών, αλλά έμοιαζε με 30ρα.
Και είχα και ένα 28χρόνο που ερχόταν σπίτι και το γαμουσα με 28€ για σχεδόν 2 ώρες.
Στήν Ταιλάνδη γιά κάποιον πού τίς γουστάρει αυτές τίς γκόμενες, καί στήν Ελλάδα έχει τήν σειρά του,
είναι σχετικά εύκολο νά τήν φέρει εδώ ώς σχέση καί νά μένουν μαζί, όσοι τό...γουστάρουν βέβαια αυτό!
-Οταν λέω τήν σειρά του,σπίτι δικό του καί κάποιο μέτριο μηνιαίο εισόδημα,ξέρω 2 τέτοιους άνδρες-

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Στήν Ταιλάνδη γιά κάποιον πού τίς γουστάρει αυτές τίς γκόμενες, καί στήν Ελλάδα έχει τήν σειρά του,
είναι σχετικά εύκολο νά τήν φέρει εδώ ώς σχέση καί νά μένουν μαζί, όσοι τό...γουστάρουν βέβαια αυτό!
-Οταν λέω τήν σειρά του,σπίτι δικό του καί κάποιο μέτριο μηνιαίο εισόδημα,ξέρω 2 τέτοιους άνδρες-
Ξέρεις τι παίζει με βίζα;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Στην Ανδόρα να κάνεις τι?60χιλιαδες κοσμο εχει, βουνά και ψωλαρια.και κρύο 9μηνες το χρονο. Σαν τη Αμερική δεν εχει μάιαμι l.a phoenix Arizona. Ζέστη και ζωαρα

Με τι λεφτα; Αμα μπλεξεις υπαλληλος ανειδικευτος στο USA θα δουλευεις 80 ωρες τη βδομαδα ισα για να πληρωσεις το νοικι σου. Εκει εχει δουλεια, δεν αστειευονται

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Στην Ανδόρα να κάνεις τι?60χιλιαδες κοσμο εχει, βουνά και ψωλαρια.και κρύο 9μηνες το χρονο. Σαν τη Αμερική δεν εχει μάιαμι l.a phoenix Arizona. Ζέστη και ζωαρα
Με τι λεφτα; Αμα μπλεξεις υπαλληλος ανειδικευτος στο USA θα δουλευεις 80 ωρες τη βδομαδα ισα για να πληρωσεις το νοικι σου. Εκει εχει δουλεια, δεν αστειευονται
Στήν Αμερική -Τώρα πιά- άν δέν είσαι Full εξειδικευμένος μέ τρομερές γνώσεις, δέν έχεις καμία τύχη.
Πρέπει νά είσαι καλύτερος από τόν Μεξικανό τόν Ινδό τόν Πακιστανό κτλ, καί πολλές φορές καί από τόν Αμερικανό.
Αν δέν είσαι θά κοιμάσαι κάτω από τίς γέφυρες,ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων στίς Η.Π.Α κοιμούνται κάτω από τίς γέφυρες.
Ο Αμερικανός άν δεί ότι κοιτάς τό ρολόι σου γιά νά σχολάσεις -Αυτό πού κάνουν όλοι οι Ελληνες- αμέσως...σέ απέλυσε!

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.165
Πόντοι
1.056
Εγώ πάντως ΗΠΑ ψιλοαραχτούς τους είδα.Και φοβερά άσχετους,όλοι σα χτεσινοί ήτανε σε ξενοδοχεία,μαγαζιά,εστιατόρια,όλο μπερδεύονταν και έκαναν λάθη.Γενικά προσλαμβάνουν πολύ νέο κόσμο.Ευρώπη παίζει πολλή εμπειρία,ΗΠΑ θέλουν νέωπες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εγώ πάντως ΗΠΑ ψιλοαραχτούς τους είδα.Και φοβερά άσχετους,όλοι σα χτεσινοί ήτανε σε ξενοδοχεία,μαγαζιά,εστιατόρια,όλο μπερδεύονταν και έκαναν λάθη.Γενικά προσλαμβάνουν πολύ νέο κόσμο.Ευρώπη παίζει πολλή εμπειρία,ΗΠΑ θέλουν νέωπες.

Εκει αλλαζουν δουλειες σαν τα πουκαμισα και δουλευουν με την ωρα. Ειναι διαφορετικη η φιλοσοφια τους. Ευρωπη μπορει να πιασει ο αλλος δουλεια σε χοτελ 3 αστερων 5 λεπτα απ το σπιτι του και να αρχισει να σκεφτεται οικογενεια, γαμο και συνταξιοδοτηση απο αυτη τη δουλεια.
Αμερικη ειναι με το ενα ποδι εκτος δουλειας διαρκως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom