Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Κάτι πολύ συνηθισμένο. Έναν ευπαρουσίαστο κύριο χαμηλών τόνων.???
Τι ψάχνει?
Κάτι πολύ συνηθισμένο. Έναν ευπαρουσίαστο κύριο χαμηλών τόνων.???
Τι ψάχνει?
Πες της να μου τηλεφωνήσει!Κάτι πολύ συνηθισμένο. Έναν ευπαρουσίαστο κύριο χαμηλών τόνων.
Παίρνουμε από κάπου χαρτάκι προτεραιότητας? ?Κάτι πολύ συνηθισμένο. Έναν ευπαρουσίαστο κύριο χαμηλών τόνων.
Φιλια επιτρεπονται??Τύποι, επειδή συχνά πυκνά κάποιοι αναζητούν κυρίες για συνοδεία σε μαγαζιά για ποτό ή κάτι άλλο για απλή συνοδεία χωρίς σεξ, σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το νήμα που ίσως βοηθήσει πολλούς με τυχόν προτάσεις. Ευπρόσδεκτες και οι ίδιες οι κοπέλες που θέλουν να αυτό προταθούν ως διαθέσιμες για το σκοπό αυτό.
Υ.Γ. ΝΑΙ γνωρίζουμε (και προσωπικά συμφωνώ) ότι είναι καλύτερο να πληρώνεις κάποια και να γ@#ας κλπ κλπ. Ωστόσο, το νήμα απευθύνεται σε όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό κι ελπίζω να φανεί χρήσιμο.
Απλα ευπαρουσίαστο ;;; εδω ολοι ειμαστε απο μοντέλα και πανωΚάτι πολύ συνηθισμένο. Έναν ευπαρουσίαστο κύριο χαμηλών τόνων.
Λυπάμαι αν είναι η μόνη κατηγορία γυναικών που συναντάς στη ζωή σου
???
Τι ψάχνει?
Κάτι πολύ συνηθισμένο. Έναν ευπαρουσίαστο κύριο χαμηλών τόνων.
Και πμ δεκτάΠες της να μου τηλεφωνήσει!
Λυπάμαι αν είναι η μόνη κατηγορία γυναικών που συναντάς στη ζωή σου
Υπάρχει το onlyfans τύπετυπε σε λιγο θα υπαρξει και προγραμμα να πληρωνεις και να μην ερχεται καθολου μουνετο
Ελατε ήταν οφτοπικ παρατήρηση σχετικά με το Μπραντζ, προφανώς εσείς αναφέρεστε σε σπιτικό γεύμα από το έτερον ήμισυ. Μην αρπαζεστε τόσο εύκολα, ουδεμία σχέση έχει τι συναντά ο καθένας (Εκτός από κάποιους φαντασιοπληκτους αφηγητές), οι δημόσιοι σχολιασμοί αναφέρονται στην πλειοψηφία της εικόνας εκεί έξω, είτε την συναντάς είτε την αποφεύγεις σαν ο διάολος το λιβάνι ή η ελλεϊνιδα την αυτογνωσία.
Δεν είχα σκοπό να συνεχίσω να παίρνω μέρος στη συζήτηση ωστόσο καταλαβαίνω ότι περιμένετε να σας απαντήσω. Θα ήθελα παρακαλώ να μου υποδείξετε πώς κατά την άποψή σας θα έπρεπε να είναι μη εριστικό το προηγούμενο σχόλιό μου.λυπάμαι που οι ελλεϊνίδες έχουν τόσο πτωχή και passive aggressive λίστα επιχειρημάτων
κοβει το πορνο ομως τυπε...Υπάρχει το onlyfans τύπε
Φωτιά πήραν τα ματζαφλάρια τους
Δεν είχα σκοπό ν απαντήσω κι εγώ γιατι έχω δουλίτσα αλλά θα κάνω ένα break. Δύστυχώς για σας ο όρος ελεείνίδες δεν έχει προκύψει τυχαία. Οι υπερβολικές απαιτήσεις σας, ο ξινός σας χαρακτήρας σε απλά καθημερινά πράγματα, η άσχημη συμπεριφορά σας οταν σας προσεγγίζουμε σας κάνουν ελεεινίδες. Σίγουρα αυτό δεν αφορά όλες εσάς. Όμως δυστυχώς είσαστε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, όταν υπάρχουν κοπέλες απο άλλα κράτη (π.χ Ρωσία, Ουκρανία, Λατινική Αμερική, ) που είναι πολύ πιο γλυκές στην αντιμετώπιση τους με εμάς(και δεν μιλάω για εκδιδόμενες). Μην απορείτε λοιπόν που στο τέλος κι εμείς κοιτάμε αλλού και απλά όλες εσάς τις ελληνίδες σας προσπερνάμε και δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να σας γνωρίσουμε. Γιατί εκτός απο ξινές οι ελληνίδες είναι και λιγότερο όμορφες απο τις γυναίκες των χωρών που προανέφερα.Δεν είχα σκοπό να συνεχίσω να παίρνω μέρος στη συζήτηση ωστόσο καταλαβαίνω ότι περιμένετε να σας απαντήσω. Θα ήθελα παρακαλώ να μου υποδείξετε πώς κατά την άποψή σας θα έπρεπε να είναι μη εριστικό το προηγούμενο σχόλιό μου.
Επίσης,ο χαρακτηρισμός σας "ελλεϊνίδες" είναι άτοπος από όποια σκοπιά και αν το κοιταξεις.
Η πλειονότητα και όχι πλειοψηφία,αγαπητέ-αν μου επιστρέψετε να συμπληρώσω- είναι ότι είμαστε γυναίκες που εκτιμούμε την προσφορά κ τον αυθορμητισμό... Έχετε συνδέσει τα θηλυκά ως αρπακτικά κ αυτό το βλέπω εν μέρη λογικό από την μεριά κάποιων .. δεδομένου ότι δίνει άλλοθι στην κακή συμπεριφορά πού αξίζουν λόγω της προηγούμενης τοποθέτησης Κ από την άλλη είναι μια δικαιολογία για κάποιους ( ελπίζω όχι για εσάς θα λυπηθώ λιγο παραπάνω) να υπερασπιστούν την μοναχικοτητα τους εκδίδοντας την ως επιλεκτική επιλογή... Σκεφτείτε το λίγο.
Μπα. Το πήραν πίσω τελικά γιατί δεν θα έμενε ψυχή.κοβει το πορνο ομως τυπε...
Δεν ξέρω τι λείπει από το σάη, από την κοινωνία όμως λείπει σίγουρα το να μιλάμε με ¨Ευγέ-νεια¨ και σεβασμό θα πω εγώ..
Εύγε νηματοθέτη.
Το νήμα σου έφερε την ισορροπία στο σάη.
Είχαμε μάθει το "πως θα γαμήσω την καθαρίστρια" και χρειαζόμασταν το αντίβαρο "πως θα τραπεζώσω την πουτάνα".