Επισκέπτης
δεν διαφωνω σε αυτο. απαντηση ητανκαι τι σου προσφερει εσενα αν ειναι κρατικος ο οπαπ ρε παιχτουρι? τι θα αλλαξει στη ζωη σου αν ειναι κρατικος ή ιδιωτικος? εκτος και εισαι δοντι που σε βολεψανε τα κομματα ή αναμενεις να βολευτεις.
δεν διαφωνω σε αυτο. απαντηση ητανκαι τι σου προσφερει εσενα αν ειναι κρατικος ο οπαπ ρε παιχτουρι? τι θα αλλαξει στη ζωη σου αν ειναι κρατικος ή ιδιωτικος? εκτος και εισαι δοντι που σε βολεψανε τα κομματα ή αναμενεις να βολευτεις.
Οταν πας να πουλησεις κατι...φυσικα και λαμβανεις υποψην τις προβλεψεις....αλλα οι προβλεψεις ειναι προβλεψεις παντα και οχι το ΑΥΤΟ .! Απο εκει και περα ,σημερα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος διοτι και οι προβλεψεις ειναι κατευθηνομενες για την κοινη γνωμη ......οταν θες κατι να χαρισεις σε "φιλαρακι" σου...τι κανεις ??? ριχνεις στον πατο την επιχειρηση ,για να την αγορασει με πατατες !!! Δηλαδη ο μελισσανιδης τι θα κανει το τρομαχτικο για να ανεβασει τα κερδη του ΟΠΑΠ ??? Τις εταιριες ιντερνετ για στοιχηματα δεν μπορει ουτε καν να τις ακολουθησει.....παντα θα ειναι παραπανω ....
Καλα η συγκριση που κανεις ειναι για γελια.Εκτος απο αυτο,η πωληση του οπαπ ειναι ανασα για το κρατος,και ερχεται την καταληλη στιγμη.Συντομα το μονοπωλιο θα σπασει οπως εγινε και με τον ΟΤΕ και επεσαν τα κερδη κατακορυφα.αυτη ειναι ρητορικη ερωτηση φιλε.....το τι μπορει να προσφερει, πολλα θα μπορουσε,αλλα ειναι θεμα κυβερνητικο πως θα χειριστει τα κερδη......με την ιδια ερωτηση σου αντιγυριζω......να κανουμε τα δημοτικα ιδιωτικα ,και τα γυμνασια επισης.......εσυ που δεν εχεις παιδια,στα τετοια σου....ο αλλος που εχει δεν ειναι στα τετοια του!!!!
αρα τζόγος,αποκομιδή σκουπιδιών, μεταφορές, επικοινωνίες, πετρέλαια κλπ δεν έχουν θέση στο κράτος... πχ για την ΔΕΗ ... το κράτος έχει το δίκτυο και το νοικιάζει σε όποιον θέλει/μπορεί να παράγει ή να εισάγει ρεύμα και να πουλήσει... ακόμη και την συντήρηη του δικτύου δεν χρειάζεται να την έχει μπορεί να την παραχωρήσει έναντι αμοιβής σε κάποιους που θα την αναλάβουν...
αρα το δημόσιο ρίχνει λεφτά και κάνει μια υποδομή (πχ διασύνδεση με κάποιο νησί) και μετά νοικιάζει το μπουρί σε εμπόρους ή παραγωγούς ηλεκτρικής ενεργειας να την μεταφέρουν και να την διανείμουν στο νησί.. τίποτε παραπάνω...
Καλα η συγκριση που κανεις ειναι για γελια.Εκτος απο αυτο,η πωληση του οπαπ ειναι ανασα για το κρατος,και ερχεται την καταληλη στιγμη.Συντομα το μονοπωλιο θα σπασει οπως εγινε και με τον ΟΤΕ και επεσαν τα κερδη κατακορυφα.
αυτη ειναι ρητορικη ερωτηση φιλε.....το τι μπορει να προσφερει, πολλα θα μπορουσε,αλλα ειναι θεμα κυβερνητικο πως θα χειριστει τα κερδη......με την ιδια ερωτηση σου αντιγυριζω......να κανουμε τα δημοτικα ιδιωτικα ,και τα γυμνασια επισης.......εσυ που δεν εχεις παιδια,στα τετοια σου....ο αλλος που εχει δεν ειναι στα τετοια του!!!!
αυτη ειναι ρητορικη ερωτηση φιλε.....το τι μπορει να προσφερει, πολλα θα μπορουσε,αλλα ειναι θεμα κυβερνητικο πως θα χειριστει τα κερδη......με την ιδια ερωτηση σου αντιγυριζω......να κανουμε τα δημοτικα ιδιωτικα ,και τα γυμνασια επισης.......εσυ που δεν εχεις παιδια,στα τετοια σου....ο αλλος που εχει δεν ειναι στα τετοια του!!!!
Μαλιστα....δηλαδη μυαλο δεν βαλαμε με την energa και την hellas power.....και θελουμε και αλλο γαμησι!!!
Καλα η συγκριση που κανεις ειναι για γελια.Εκτος απο αυτο,η πωληση του οπαπ ειναι ανασα για το κρατος,και ερχεται την καταληλη στιγμη.Συντομα το μονοπωλιο θα σπασει οπως εγινε και με τον ΟΤΕ και επεσαν τα κερδη κατακορυφα.
τι ειπε παλι η μορφη ε? τι οπαπ τι σχολεια το ιδιο πραμα. θελουμε σχολεια και παμε στοιχημα
τι ειπε παλι η μορφη ε? τι οπαπ τι σχολεια το ιδιο πραμα. θελουμε σχολεια και παμε στοιχημα
Ουτε αυτο μπορει να γινει,αφου παρακρατειται το ΙΚΑ.και η υγεια ειναι προνοια ...αλλα εχεις αρχισει και την πληρωνεις σιγα σιγα....για να μην σου πω οτι σε λιγο ολα τα νοσοκομεια θα γινουν ιδιωτικα ....θα μου πεις τι σχεση ο οπαπ με την υγεια...δε βαριεσαι ??? ολα καπου ξεκινουν και καπου καταληγουν.........
Ουτε αυτο μπορει να γινει,αφου παρακρατειται το ΙΚΑ.
Μα τι μικρο καλαθι,δεν μπορεις να πληρωνεις κατι χωρις να το εχεις.βαστα μικρο καλαθι!!!!
Μα τι μικρο καλαθι,δεν μπορεις να πληρωνεις κατι χωρις να το εχεις.
και η υγεια ειναι προνοια ...αλλα εχεις αρχισει και την πληρωνεις σιγα σιγα....για να μην σου πω οτι σε λιγο ολα τα νοσοκομεια θα γινουν ιδιωτικα ....θα μου πεις τι σχεση ο οπαπ με την υγεια...δε βαριεσαι ??? ολα καπου ξεκινουν και καπου καταληγουν.........
Γιατι να μην παρεις συνταξη αν την δικαιουσαι;ρωτα εναν γεροντακο να σου πει ακριβος τι ποσά δαπαναει καθε μηνα για την υγεια του......να δουμε.....και εμενα μου κρατουν υπερ ΟΓΑ καθε μηνα...αλλα συνταξη ΟΓΑ δεν θα λαβω......προφανως ειμαι μαλακας και μου τα κρατουν!!!!οπως επισης μου κρατουν υπερ ανεργων αλλα με διωξουν επιδομα ανεργου εγω δεν δικαιουμαι!!!!!!οποτε τι μου λες τωρα οτι δεν μπορεις να πληρωνεις κατι χωρις να το εχεις!!!!
βαστα μικρο καλαθι!!!!