Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Επισκέπτης
Σκηνικο περυσι που πετουσα απο Ντυσσελντορφ για Λονδινο ...
ημουνα με φιλο που ειναι γεννημενος και μεγαλωμενος γερμανια και οταν πηγαμε να κανουμε μαζι το check in στο αεροδρομιο η ηλιθια υπαλληλος μας εδωσε ξεχωριστες θεσεις  :cheesy: σιγουρα το εκανε επιτηδες γιατι με το που ειδε τα διαβατηρια ξυνισε αμεσως , ακουσε φυσικα τα βρισδια της χαχα
Ο δικος μου που δουλεψε γιατρος εκει για καποιο διαστημα μου ελεγε οτι με το που ακουγαν οι ασθενεις οτι ειναι ελληνας τον στραβοκοιτουσαν ,φαντασου τι κανουν σε απλους χωρις πτυχια υπαλληλους ...
Αφου τους ξερουμε χρονια και χρονια τι ζωα ειναι  :cheesy:
και Αγγλια αρκετα ρατσιστες αλλα δεν μας μισουν οπως οι Γερμανοι.

Εξωτερικο αξιζει πολυ να κανεις δικη σου δουλεια, οχι υπαλληλος
Νορμαλ φοροι, καθολου γραφειοκρατια, ευκολος και χαμηλοτοκος δανεισμος, μεγαλη καταναλωση
Οσους ξερω με δικη τους δουλεια εξω κανουν ζωαρα απιστευτη και ειναι ολοι με λεφτα

Στο χωριο μου στην Ελλαδα, οι τοπ 10 πλουσιοτεροι ειναιολοι με δικες τους δουλειες εξωτερικο
τωρα ναι εχεις δικιο

ποσο χαιρομαι που δεν πληρωνω εισφορες στην Ελλάδα οπότε δεν σε χρηματοδοτω μεσω των συνταξεων των γερων σου
οι γονεις μου εχουν πεθανει εδω και χρονια αθλιο μυγοφτυμα!

Επισκέπτης
Αυτο που δεν αντεχεται στο εξωτερικο με τιποτα ειναι η εξουσια
Η δουλεια αντεχεται, ολες οι δουλειες συνηθιζονται μετα απο λιγο καιρο, η εξουσια ομως δεν αντεχεται με τιποτα.
Και υπαρχει σε ολες τις δουλειες, ειτε εισαι γιατρος, ειτε εισαι καθηγητης, ειτε οδηγος, ειτε λαντζερης

Και το χειροτερο απ ολα ειναι οτι τις περισσοτερες φορες δεν ειναι απλη εξουσια, αλλα ολοκληρο πλεγμα εξουσιας, που τυλιγεται γυρω σου σιγα σιγα απο την πρωτη μερα που ξεκινας μια δουλεια, και οσο προχωραει ο καιρος γινεται χειροτερο

Οσοι το εχουν ζησει η το ζουν ξερουν καλα για τι μιλαω

Αν δουλευεις λαντζερης εχει παει 12 το βραδυ και εχεις να πλυνεις μια στοιβα πιατα μεχρι τον ουρανο, εχεις απλα να κανεις μια δουλεια που εχεις συνηθισει. Το να ειναι ομως αραχτοι εξω απ την κουζινα το αφεντικο με τον αρχιμαγειρα, την κορη του, δυο φιλους του και να πινουν μπυρες να χασκογελανε να σου δινουν παραγγελιες-υποδειξεις-διαταγες και πιθανο να σε σχολιαζουν κι ολας αυτο πραγματικα δεν αντεχεται με τιποτα

Το ιδιο ισχυει σε ολες τις δουλειες
Αυτες ειναι καταστασεις που μπορουν να αποτρελανουν εναν ανθρωπο!

Επισκέπτης
Ετσι είναι.Εδώ Γερμανία υπάρχει τρομερή ανάπτυξη έχουν μαζέψει όλα τα ευρά και οι ευκαιρίες είναι απεριόριστες.Υπάρχει δουλειά για όλους όσους θέλουν να δουλέψουν.Τα πτυχία από ΕΕ αναγνωρίζονται χωρίς πολλά πολλά.Τους Ελληνες τους θεωρούν αρχιδάτους δουλευταράδες,έχουμε ήδη στρώσει το δρόμο με τις τεράστιες επιδόσεις μας και οι Ελληναράδες είναι περιζήτητοι τους ζητάνε παντού.
Αυτοί που τραβάνε χοντρό ζόρι είναι τα βύσματα και ψωλάδες που έμειναν Ελλάδα.Δεν μπορούν να βρουν θύμα να πληρώσει τα χρέη που συσσωρεύουν με την αργομισθία τους και προβληματίζονται.
Πιστεύω θα πάνε να ρίξουν το μπαλάκι στους Ελληνες εξωτερικού με καθιέρωση διπλής φορολογίας έναντι εθνικού σκοπού αλλά θα πιάσουν φυσικά τα αρχίδια τους.
Με ψήφο Ελλήνων εξωτερικού θα ξεβυσματώνονταν κιόλας θα έτρωγαν άπειρο φυστίκι αλλά αυτό δεν πρόκειται ποτέ να το επιτρέψουν οι ξέφτιλοι.
με τους δικους μας φορους σπουδασες ιατρικη

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι οι παραστάσεις του Ελληναρά πουτσαρά,τότε που οι Ελληνίδες έλεγαν εμφανισιακά,πριν την εισβολή Αλβανέζων και τριτοκοσμικών μαυριδερών.
Γενικά έχουμε αυτό το Wohlgefühl,την ανετιά που για τους γερμανοειδείς είναι ακαταννόητη.
Για να δεις τέτοιες γκόμενες γερμανική TV πρέπει να περιμένεις 100 χρόνια,όλο πτώματα,ιστορίες τρόμου,φρικιά και σοβαρές συζητήσεις δείχνουν ενώ ο Ελλην είναι χαλαρός.
Βυζάκια,χαλαρές γκόμενες,γλάστρες,χαζομάρες κτλ Γερμανία δε βλέπεις που να χτυπιέσαι.

Επισκέπτης
Στυλ και Ελλάδα να γυρίσω στα παπάρια μου γερμανοειδείς,έτσι κι αλλιώς σας γαμάω όλους.Είναι απελευθερωμένη ανώτερη νοοτροπία.
Είναι πολύ δύσκολο να μας τυποποιήσουν και αναλύσουν γιατί είναι αντιοικονομικό.Ιπτάμεθα ως stealth.
δεν τους εχεις εξηγησει οτι η περιουσια στην Ελλαδα ελεγχεται απο τους γονεις σου που θελουν να σε παντρεψουν, και οτι μεταναστευσες για να μην σε καταπιεζουν. αν τους το εξηγησεις θα ψυχαναλυσουν καλυτερα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Παιζει μεγαλο ρολο και η τεχνολογια κσι η παγκοσμιοποιηση πλεον. Μπορεις να παρεις ενα αεροπλανο με 50 ευρω και να βρεθεις οπουδηποτε για συνεντευξη και αλλη δουλεια και αυτο το ξερουν. Εισαι ολο το απογευμα στο ιντερνετ ψαχνοντας πληροφοριες και συζητωντας, δεν εισαι σε ενα ορυχειο η εργοστασιο αποκομμενος απ τον κοσμο και δεν ξερεις καν να διαβαζεις.

Αυτο απο μονο του ειναι τεραστια ανεξαρτησια και το ξερουν.
Σε ενα απογευμα μπορεις να στειλεις 200 βιογραφικα σε ολον τον κοσμο.

Εγω στην πρωτη παρατηρηση που μου εκανε ο προισταμενος μου μετα απο εναμιση χρονο στη δουλεια μεσω εμαιλ, αφου απαντησα δικαιλογοντας πληρως την αιτια για το οποιο εγινε η παρατηρηση, εκλεισα το email μου με την παρακατω φραση:

Σε περπτωση που η εταιρια δεν ειναι ικανοποιημενη απο την αποδοση ή τις ικανοτητες η την συμεριφορα μου, παρακαλω ενημερωστε με ωστε να κανονισουμε την ημερομηνια παυσης μου.

Απο τοτε δεν δεχτηκα ποτε καμια αλλα παρατηρηση μεχρι να φυγω, με δικη μου αποφαση.

Εβγαζα ομως παντα δουλεια για 5. Αν ημουν τεμπελης θα εβαζα την ουρα στα σκελια, αυτη ειναι η διαφορα. Η ποσοσητα και ποιοτητα εργασιας και η ευγενεια ειναι το καλυτερο διαβατηιο σε οπιαδηποτε δουλεια, κανεις δε μπορει αν σου πει τιποτα

Αυτα που ακουω για μπινελικια ολη μερα κλπ, ουτε να φανταστω δε μπορω. Δεν θα μπορουσα να δουλεψω σε δουλεια με ασχημο κλιμα κακες συμπεριφορες και βρισιδια, ουτε ενα λεπτο

Ετσι είναι.Δεν τους συμφέρει να σε διώξουν αφού σε έχουν εκπαιδεύσει,αφού εκεί που θα πας θα προσφέρεις δουλειά αμέσως με το καλημέρα χωρίς να χρήζεις εκπαίδευσης.
Εχουν παγιδευτεί στην ανωτερότητά μας από τη στιγμή που επιλέγουν Βαλκάνιο.
Για αυτό λέω sky is the limit για άρχοντες άτομα επιδόσεων χωρίς φυσικούς περιορισμούς.
Ο,τι και να κάνει αυτός χαμένος θα βγει.Πνίγεται από την ανωτερότητά μας.

Επίσης Δύση επικρατεί πάντα ο πιο έμπειρος δηλαδή αυτός που έχει φάει το σκατό με το κουτάλι.
Φαντάσου ας πούμε να έχεις φάει 100 τόνους σκατά και να έρθει να σου κάνει παρατήρηση ένας φλουέρας που έχει φάει μόνο δέκα κιλά σκατά.Του κάνεις ένα φου,ψαρώνει και εξαφανίζεται.
Κάπως έτσι είναι Δύση.Οσο πιο πολύ σκατό έχεις φάει τόσο πιο αξιοσέβαστος γίνεσαι και αποκτάς αναγνωρισιμότητα.
Αμα το παίξεις ανώτερος,ευαίσθητος,κυριλέ μη μου άπτου εισπράττεις τα χίλια καυλιά εν μια νυκτί.Πρέπει δηλαδή να λερώσεις τα χέρια σου να τριφτείς με τα καθημερινά προβλήματα,να φας σκόνη που λένε δεν είναι για θεωρητικούς και προφέσσορες η φάση.Αλλιώς σε αποκαλούνε Akademiker,παπάρα δηλαδή άσχετο με τα πρακτικά ζητήματα και άπειρο ήτοι κορόιδο.

Επισκέπτης
Στην Ελλαδα βαζουν τις νοσοκομες να κανουν τα κλυσματα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εδώ είναι οι παραστάσεις του Ελληναρά πουτσαρά,τότε που οι Ελληνίδες έλεγαν εμφανισιακά,πριν την εισβολή Αλβανέζων και τριτοκοσμικών μαυριδερών.
Γενικά έχουμε αυτό το Wohlgefühl,την ανετιά που για τους γερμανοειδείς είναι ακαταννόητη.
Για να δεις τέτοιες γκόμενες γερμανική TV πρέπει να περιμένεις 100 χρόνια,όλο πτώματα,ιστορίες τρόμου,φρικιά και σοβαρές συζητήσεις δείχνουν ενώ ο Ελλην είναι χαλαρός.
Βυζάκια,χαλαρές γκόμενες,γλάστρες,χαζομάρες κτλ Γερμανία δε βλέπεις που να χτυπιέσαι.

Αρχηγέ εμείς τότε βλέπαμε γλάστρες κι αυτοί tutti frutti

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχηγέ εμείς τότε βλέπαμε γλάστρες κι αυτοί tutti frutti

Οντως ωραίες εποχές.Οποιος πρόλαβε πρόλαβε.
Τώρα έχουν μπλέξει οι μαλακίες τα politically correct και τα φεμινιστικά σκατά,μπήκαν οι λαθρο,έχουν πάρει φόρα και οι γκαίουλες και άντε να βγάλεις άκρη.Τότε ήταν αγνές εποχές.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Καλα οντως τελειως αλβανιαρα η τυπισσα!
Foto_Fanny1_edited.jpg

Στερεοτυπικη Ελλεηνιδα
:vomit:
Ρε παιδιά,αυτή είναι σαν δίδυμη αδερφή της Μπόνας στο Μεταξουργείο!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Νορμαλ φοροι, καθολου γραφειοκρατια, ευκολος και χαμηλοτοκος δανεισμος, μεγαλη καταναλωση
Οσους ξερω με δικη τους δουλεια εξω κανουν ζωαρα απιστευτη και ειναι ολοι με λεφτα

Στο χωριο μου στην Ελλαδα, οι τοπ 10 πλουσιοτεροι ειναιολοι με δικες τους δουλειες εξωτερικο
Ολοσωστο.
ο φιλος που πρανεφερα και ειναι απο τους βασικους λογους που ανεβαινω συχνα γερμανια αφου ταιριαζουμε στην παρεα, εχει τρια μαγαζια (οχι ελληνικα) με εβδομηντα ατομα προσωπικο στο συνολο.
Αυτος ναι εβγαλε καθαρα πενηντα χιλιαρικα τις γιορτες

Αμερικη ειδικα δεν υπαρχει ταβανι εαν πιαστεις καλα με δικη σου δουλεια ...

elite76

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
152
Πόντοι
1
χαχαχαχα ναι ξερω οτι χτυπαει ασχημα σαν ερωτηση :2funny: :2funny: :2funny:
απλα επειδη ασχολουμαι με γυμναστικη ειπα να τον ρωτησω.
Καθεται και μπροστα απο το 'Gum' οποτε δενει :cheesy:
Σιγουρα κανει αθλημα παντως, μαλλον πολεμικες τεχνες
οι Ρωσσοι το λενε Γκουμ...
κολυμπαω τυπε...η καλυτερη γυμναστικη...

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
596
Πόντοι
96
Ολοσωστο.
ο φιλος που πρανεφερα και ειναι απο τους βασικους λογους που ανεβαινω συχνα γερμανια αφου ταιριαζουμε στην παρεα, εχει τρια μαγαζια (οχι ελληνικα) με εβδομηντα ατομα προσωπικο στο συνολο.
Αυτος ναι εβγαλε καθαρα πενηντα χιλιαρικα τις γιορτες

Αμερικη ειδικα δεν υπαρχει ταβανι εαν πιαστεις καλα με δικη σου δουλεια ...

Φιλος μου που πηγε Αμερικη προσφατα (Φιλαδελφεια) γνωρισε εναν εΛληνα που ειχε χρονια δικια του επιχειρηση και πλεν εχει πολλα λεφτα.
Το μεγαλο του προβλημα ηταν......οτι δεν ηξερε τι να τα κανει  :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Σιγά,δεν είναι τόσο εύκολα να έχεις δική σου δουλειά εξωτερικό.Σε χτυπάνε από παντού,πληρώνεις φόρους,ενοίκια,ασφαλιστικές εισφορές κτλ,υπάρχουν 1000 άτομα σε τράπεζες,γραφεία,εφορίες που ασχολούνται όλη την ώρα πώς θα στα αρπάξουν για το καλό το δικό τους και του συνόλου.
Γενικώς Δυτική Ευρώπη όσο πιο πολλά βγάζεις τόσο περισσότερο θυματοποιείσαι.Είναι πολύ επιθετικοί,γενικώς.
Γιαυτό οι πλούσιοι διάγουν εντελώς απλή ζωή δε δίνουν καμία αφορμή να τους τσακώσουν.
Καμία σχέση με Ρωσία,ΗΠΑ,τριτοκοσμικές χώρες που οι πλούσιοι κάνουν επίδειξη με τα λίαρ τζετ,σκάφη,βίλες κτλ.
Στις γερμανικές χώρες αν τα κάνεις αυτά θα σε γαμήσουν,θα τον πιεις κλαρίνο δεν το επιτρέπει το αίσθημα δικαίου.Πρέπει γενικώς να κρύβεις τα λεφτά σου,το understatement rules.Καλύτερα να κυκλοφορείς με ποδήλατο παρά με πορσικό αν τα έχεις χοντρά,που λέει ο λόγος.
Για αυτό και βλέπεις ζάπλουτους σε Γερμανία,Σκανδιαναυία να είναι τόσο απλοί και καθημερινοί.Δεν το κάνουν από κοινωνική αλληλεγγύη και ταπεινότητα αλλά για να μην τους γαμήσουν οι συμπατριώτες τους οτι ξεπέρασαν το μέτρο.
Αντίθετα οι Balkan,Τουρκαλάδες,Αραβες είναι πρώτη μούρη στην επίδειξη γιατί αδιαφορούν για την τοπική κουλτούρα.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
οσοι ελ εχουν δικες τους δουλειες στο εξωτερικο και κερδοφορουν ειτε ειναι γονοι μεγαλομαφιοζων που πλουτου που εξηγαγαν λεφτα στο εξωτερικο αφου κερδοσκοπησαν στην ελλαδα ειτε γονοι 3ης η 4ης γενεας μεταναστων που δημιουργησαν κεφαλαιο της εποχες της ασυστολης πιστωτικης επεκτασης

εδω μεχρι και ο τραμπ που δραστηριοποιουνταν σε χωρους ευρειας καταναλωσης τα τελευταια 10 χρονια εμφανιζει καθετη μειωση περιουσιακων στοιχειων και τζιρου

στο εξωτερικο δεν γινεσαι επιχειρηματιας εν μια νυκτι οπως σε τριτοκοσμικες χωρες οπως το μπανανισταν

εκει αν εμφανισεις δευτερη χρονια μη κερδοφορα χρηση σε ξετιναζουν απο αποψης λογιστικων στοιχειων και πας με βραχιολια στην μπουζου το επομενο πρωι

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Φιλος μου που πηγε Αμερικη προσφατα (Φιλαδελφεια) γνωρισε εναν εΛληνα που ειχε χρονια δικια του επιχειρηση και πλεν εχει πολλα λεφτα.
Το μεγαλο του προβλημα ηταν......οτι δεν ηξερε τι να τα κανει  :S
Στην Αμερικη κανεις και τεραστιο τζιρο γιατι ειναι πανακριβα σχεδον ολα , στο φαγητο ειδικα ακομα περισσοτερο.
Βοστωνη ειδα γυραδικο κυριλε “ saloniki greek “ στην περιοχη του Harward ,ο τυπος που το ειχε ξεσκιζε και μπραβο του.
Δεν εχει κεμπαμπ μαγαζια εκει με βρωμοτουρκους οποτε ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα για τους ελληνες με τετοιες επιχειρησεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom