μακρια απο μας!
Θα ρθει και η ωρα σου τυπε, ενας Μαδουρο δρομο ειναι...
μακρια απο μας!
και Αγγλια αρκετα ρατσιστες αλλα δεν μας μισουν οπως οι Γερμανοι.Σκηνικο περυσι που πετουσα απο Ντυσσελντορφ για Λονδινο ...
ημουνα με φιλο που ειναι γεννημενος και μεγαλωμενος γερμανια και οταν πηγαμε να κανουμε μαζι το check in στο αεροδρομιο η ηλιθια υπαλληλος μας εδωσε ξεχωριστες θεσεις σιγουρα το εκανε επιτηδες γιατι με το που ειδε τα διαβατηρια ξυνισε αμεσως , ακουσε φυσικα τα βρισδια της χαχα
Ο δικος μου που δουλεψε γιατρος εκει για καποιο διαστημα μου ελεγε οτι με το που ακουγαν οι ασθενεις οτι ειναι ελληνας τον στραβοκοιτουσαν ,φαντασου τι κανουν σε απλους χωρις πτυχια υπαλληλους ...
Αφου τους ξερουμε χρονια και χρονια τι ζωα ειναι
τωρα ναι εχεις δικιοΕξωτερικο αξιζει πολυ να κανεις δικη σου δουλεια, οχι υπαλληλος
Νορμαλ φοροι, καθολου γραφειοκρατια, ευκολος και χαμηλοτοκος δανεισμος, μεγαλη καταναλωση
Οσους ξερω με δικη τους δουλεια εξω κανουν ζωαρα απιστευτη και ειναι ολοι με λεφτα
Στο χωριο μου στην Ελλαδα, οι τοπ 10 πλουσιοτεροι ειναιολοι με δικες τους δουλειες εξωτερικο
οι γονεις μου εχουν πεθανει εδω και χρονια αθλιο μυγοφτυμα!ποσο χαιρομαι που δεν πληρωνω εισφορες στην Ελλάδα οπότε δεν σε χρηματοδοτω μεσω των συνταξεων των γερων σου
οι γονεις μου εχουν πεθανει εδω και χρονια αθλιο μυγοφτυμα!
Αυτες ειναι καταστασεις που μπορουν να αποτρελανουν εναν ανθρωπο!Αυτο που δεν αντεχεται στο εξωτερικο με τιποτα ειναι η εξουσια
Η δουλεια αντεχεται, ολες οι δουλειες συνηθιζονται μετα απο λιγο καιρο, η εξουσια ομως δεν αντεχεται με τιποτα.
Και υπαρχει σε ολες τις δουλειες, ειτε εισαι γιατρος, ειτε εισαι καθηγητης, ειτε οδηγος, ειτε λαντζερης
Και το χειροτερο απ ολα ειναι οτι τις περισσοτερες φορες δεν ειναι απλη εξουσια, αλλα ολοκληρο πλεγμα εξουσιας, που τυλιγεται γυρω σου σιγα σιγα απο την πρωτη μερα που ξεκινας μια δουλεια, και οσο προχωραει ο καιρος γινεται χειροτερο
Οσοι το εχουν ζησει η το ζουν ξερουν καλα για τι μιλαω
Αν δουλευεις λαντζερης εχει παει 12 το βραδυ και εχεις να πλυνεις μια στοιβα πιατα μεχρι τον ουρανο, εχεις απλα να κανεις μια δουλεια που εχεις συνηθισει. Το να ειναι ομως αραχτοι εξω απ την κουζινα το αφεντικο με τον αρχιμαγειρα, την κορη του, δυο φιλους του και να πινουν μπυρες να χασκογελανε να σου δινουν παραγγελιες-υποδειξεις-διαταγες και πιθανο να σε σχολιαζουν κι ολας αυτο πραγματικα δεν αντεχεται με τιποτα
Το ιδιο ισχυει σε ολες τις δουλειες
με τους δικους μας φορους σπουδασες ιατρικηΕτσι είναι.Εδώ Γερμανία υπάρχει τρομερή ανάπτυξη έχουν μαζέψει όλα τα ευρά και οι ευκαιρίες είναι απεριόριστες.Υπάρχει δουλειά για όλους όσους θέλουν να δουλέψουν.Τα πτυχία από ΕΕ αναγνωρίζονται χωρίς πολλά πολλά.Τους Ελληνες τους θεωρούν αρχιδάτους δουλευταράδες,έχουμε ήδη στρώσει το δρόμο με τις τεράστιες επιδόσεις μας και οι Ελληναράδες είναι περιζήτητοι τους ζητάνε παντού.
Αυτοί που τραβάνε χοντρό ζόρι είναι τα βύσματα και ψωλάδες που έμειναν Ελλάδα.Δεν μπορούν να βρουν θύμα να πληρώσει τα χρέη που συσσωρεύουν με την αργομισθία τους και προβληματίζονται.
Πιστεύω θα πάνε να ρίξουν το μπαλάκι στους Ελληνες εξωτερικού με καθιέρωση διπλής φορολογίας έναντι εθνικού σκοπού αλλά θα πιάσουν φυσικά τα αρχίδια τους.
Με ψήφο Ελλήνων εξωτερικού θα ξεβυσματώνονταν κιόλας θα έτρωγαν άπειρο φυστίκι αλλά αυτό δεν πρόκειται ποτέ να το επιτρέψουν οι ξέφτιλοι.
δεν τους εχεις εξηγησει οτι η περιουσια στην Ελλαδα ελεγχεται απο τους γονεις σου που θελουν να σε παντρεψουν, και οτι μεταναστευσες για να μην σε καταπιεζουν. αν τους το εξηγησεις θα ψυχαναλυσουν καλυτεραΣτυλ και Ελλάδα να γυρίσω στα παπάρια μου γερμανοειδείς,έτσι κι αλλιώς σας γαμάω όλους.Είναι απελευθερωμένη ανώτερη νοοτροπία.
Είναι πολύ δύσκολο να μας τυποποιήσουν και αναλύσουν γιατί είναι αντιοικονομικό.Ιπτάμεθα ως stealth.
Παιζει μεγαλο ρολο και η τεχνολογια κσι η παγκοσμιοποιηση πλεον. Μπορεις να παρεις ενα αεροπλανο με 50 ευρω και να βρεθεις οπουδηποτε για συνεντευξη και αλλη δουλεια και αυτο το ξερουν. Εισαι ολο το απογευμα στο ιντερνετ ψαχνοντας πληροφοριες και συζητωντας, δεν εισαι σε ενα ορυχειο η εργοστασιο αποκομμενος απ τον κοσμο και δεν ξερεις καν να διαβαζεις.
Αυτο απο μονο του ειναι τεραστια ανεξαρτησια και το ξερουν.
Σε ενα απογευμα μπορεις να στειλεις 200 βιογραφικα σε ολον τον κοσμο.
Εγω στην πρωτη παρατηρηση που μου εκανε ο προισταμενος μου μετα απο εναμιση χρονο στη δουλεια μεσω εμαιλ, αφου απαντησα δικαιλογοντας πληρως την αιτια για το οποιο εγινε η παρατηρηση, εκλεισα το email μου με την παρακατω φραση:
Σε περπτωση που η εταιρια δεν ειναι ικανοποιημενη απο την αποδοση ή τις ικανοτητες η την συμεριφορα μου, παρακαλω ενημερωστε με ωστε να κανονισουμε την ημερομηνια παυσης μου.
Απο τοτε δεν δεχτηκα ποτε καμια αλλα παρατηρηση μεχρι να φυγω, με δικη μου αποφαση.
Εβγαζα ομως παντα δουλεια για 5. Αν ημουν τεμπελης θα εβαζα την ουρα στα σκελια, αυτη ειναι η διαφορα. Η ποσοσητα και ποιοτητα εργασιας και η ευγενεια ειναι το καλυτερο διαβατηιο σε οπιαδηποτε δουλεια, κανεις δε μπορει αν σου πει τιποτα
Αυτα που ακουω για μπινελικια ολη μερα κλπ, ουτε να φανταστω δε μπορω. Δεν θα μπορουσα να δουλεψω σε δουλεια με ασχημο κλιμα κακες συμπεριφορες και βρισιδια, ουτε ενα λεπτο
Εδώ είναι οι παραστάσεις του Ελληναρά πουτσαρά,τότε που οι Ελληνίδες έλεγαν εμφανισιακά,πριν την εισβολή Αλβανέζων και τριτοκοσμικών μαυριδερών.
Γενικά έχουμε αυτό το Wohlgefühl,την ανετιά που για τους γερμανοειδείς είναι ακαταννόητη.
Για να δεις τέτοιες γκόμενες γερμανική TV πρέπει να περιμένεις 100 χρόνια,όλο πτώματα,ιστορίες τρόμου,φρικιά και σοβαρές συζητήσεις δείχνουν ενώ ο Ελλην είναι χαλαρός.
Βυζάκια,χαλαρές γκόμενες,γλάστρες,χαζομάρες κτλ Γερμανία δε βλέπεις που να χτυπιέσαι.
Αρχηγέ εμείς τότε βλέπαμε γλάστρες κι αυτοί tutti frutti
Ρε παιδιά,αυτή είναι σαν δίδυμη αδερφή της Μπόνας στο Μεταξουργείο!Καλα οντως τελειως αλβανιαρα η τυπισσα!
Στερεοτυπικη Ελλεηνιδα
Ολοσωστο.Εξωτερικο αξιζει πολυ να κανεις δικη σου δουλεια, οχι υπαλληλος
Νορμαλ φοροι, καθολου γραφειοκρατια, ευκολος και χαμηλοτοκος δανεισμος, μεγαλη καταναλωση
Οσους ξερω με δικη τους δουλεια εξω κανουν ζωαρα απιστευτη και ειναι ολοι με λεφτα
Στο χωριο μου στην Ελλαδα, οι τοπ 10 πλουσιοτεροι ειναιολοι με δικες τους δουλειες εξωτερικο
οι Ρωσσοι το λενε Γκουμ...χαχαχαχα ναι ξερω οτι χτυπαει ασχημα σαν ερωτηση
απλα επειδη ασχολουμαι με γυμναστικη ειπα να τον ρωτησω.
Καθεται και μπροστα απο το 'Gum' οποτε δενει
Σιγουρα κανει αθλημα παντως, μαλλον πολεμικες τεχνες
οι Ρωσσοι το λενε Γκουμ...
κολυμπαω τυπε...η καλυτερη γυμναστικη...
Ολοσωστο.
ο φιλος που πρανεφερα και ειναι απο τους βασικους λογους που ανεβαινω συχνα γερμανια αφου ταιριαζουμε στην παρεα, εχει τρια μαγαζια (οχι ελληνικα) με εβδομηντα ατομα προσωπικο στο συνολο.
Αυτος ναι εβγαλε καθαρα πενηντα χιλιαρικα τις γιορτες
Αμερικη ειδικα δεν υπαρχει ταβανι εαν πιαστεις καλα με δικη σου δουλεια ...
Εξωτερικο αξιζει πολυ να κανεις δικη σου δουλεια, οχι υπαλληλος
Στην Αμερικη κανεις και τεραστιο τζιρο γιατι ειναι πανακριβα σχεδον ολα , στο φαγητο ειδικα ακομα περισσοτερο.Φιλος μου που πηγε Αμερικη προσφατα (Φιλαδελφεια) γνωρισε εναν εΛληνα που ειχε χρονια δικια του επιχειρηση και πλεν εχει πολλα λεφτα.
Το μεγαλο του προβλημα ηταν......οτι δεν ηξερε τι να τα κανει :S