ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Για να μην το λιβανίζουμε το θέμα
Το ότι οι υπόλοιποι με αναδείκνυαν ισόβιο πρόεδρο και εκπρόσωπό τους μέχρι την τρίτη Γυμνασίου(στο Λύκειο απλά δεν ασχολήθηκα) μια χαρά δείχνει ότι κατάλαβα το ΠΑΙΓΝΙΟ και μου το αναγνώρισαν και αυτοί
Το ότι δεν θέλω να ζήσω στη σύγχρονη Ελλάδα,δεν είναι γιατί δεν κατάφερα να ενσωματωθώ,
Είναι καθαρά θέμα επιλογής.
Άντε,ότι ήρθα με κουτσά ελληνικά στα 6 και πήρα φαλάγγι τους υπόλοιπους σε χρόνο dt δε σημαίνει τίποτα.Τύπε, το γεγονός ότι ήσουν καλός μαθητής δεν σημαίνει ότι ενσωματώθηκες στην Ελληνική πραγματικότητα.
Το ότι οι υπόλοιποι με αναδείκνυαν ισόβιο πρόεδρο και εκπρόσωπό τους μέχρι την τρίτη Γυμνασίου(στο Λύκειο απλά δεν ασχολήθηκα) μια χαρά δείχνει ότι κατάλαβα το ΠΑΙΓΝΙΟ και μου το αναγνώρισαν και αυτοί
Σωστά,δεν μπορούν ποτέ να γίνουν ποτέ Έλληνες στην νοοτροπία και να ενσωματωθούν στην ελληνική πραγματικότητα μιας και δε μεγάλωσαν στην Ελλάδα,όμως εγώ στην Ελλάδα μεγάλωσα,εκτός αν θεωρείς τόσο κρίσιμη την ηλικία μηδέν έως έξι.Δεν υπάρχει λοιπόν περίπτωση τα ανίψια μου να γίνουν ποτέ Έλληνες στην νοοτροπία και να ενσωματωθούν στην Ελληνική πραγματικότητα.
Πρώτον γιατί δεν μεγάλωσαν Ελλάδα και δεύτερον διότι και οι όποιες ελληνικές επαφές τους στο εξωτερικό, λίγη απο την νοοτροπία αυτή έχουν (βλέπε αρχική αναφορά στην αδερφή μου).
Το ότι δεν θέλω να ζήσω στη σύγχρονη Ελλάδα,δεν είναι γιατί δεν κατάφερα να ενσωματωθώ,
Είναι καθαρά θέμα επιλογής.