Ναι φυσικά και είσαι εξασφαλισμένος 450 Ευρώ το μήνα συν το ενοίκιο σου!Θε'ι'κά και το παιδί στο βίντεο μετ αεπιδόματα ζει
μια χαρα ειναι αν αναλογιστεις οτι καθοσουν να σε χεζουν για 200 ευρω τον μηνα
Ναι φυσικά και είσαι εξασφαλισμένος 450 Ευρώ το μήνα συν το ενοίκιο σου!Θε'ι'κά και το παιδί στο βίντεο μετ αεπιδόματα ζει
Αφού ξέρεις ;) Μην τα λέμε εδώ και είμαστε εκτός θέματος! Εδώ.. η δόξα ανήκει στους Gastarbeiter μας!
Κι αυτός ο Μήτσος κάνει θυσία τον εαυτό του με το να αφήνει τα μουνέτα για να τους ξεσκεπάζει!
Είναι Μάρτυρας του BOU , που θυσιάζει τον εαυτό του για την αλήθεια!!!
μια χαρα ειναι αν αναλογιστεις οτι καθοσουν να σε χεζουν για 200 ευρω τον μηνα
Χίλια χρόνια να ζήσει ο Μήτσος!
Θα πρέπει να έχει μαρτυρικό θάνατο για να τον τιμήσουμε,π.χ. να τον πατήσει τρένο,τηγανιά στο κεφάλι ή σφήνωμα κουράδας στον οισοφάγο.
ΥΓ.Μήτσο,σ'αγαπάω!
Εχω την εντυπωση οτι τα 200 ηταν ανα χεσιμο και οχι ανα μηνα.
Τι ψέμα ε, που είπα!Η τουαλέτα μου δεν είναι 1,77τμ. αλλά 1,2 τμ. τι να σου πω είμαι μυθομανής
Μπράβο Γιαννάκη .Το εισητήριο που μας έβαλες ότι και καλά πήγες στο Χονγκ Κονγκ και απο ΄κει στο Χίθροου και από 'κει στη Γουαδαλούπη ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ!Αλλά κάποιου Αντωνάκη ή Αναστάσιου ή Ανδρέα αν ήταν κάποιου Γιάννη θα έγραφε στο όνομα IOAN ή JIANN υπήρχε περίπτωση να έγραφε ΑΝ (μετά πιθανόν να είναι Α) οπότε δεν πήγες εσύ στις 29 Οκτωβρίου (ποιό έτος είναι δεν ξέρουμε) από το ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ στο ΧΊΘΡΟΟΥ άλλα κάποιος άλλος έκλεψες που έκλεψες τη φωτογραφία από το εισητήριο δεν μπορούσες να κλέψεις φωτογραφία εισητηρίου από κάποιον Γιάννη?Που να πέταγε από Χονγκ Κονγκ στη Φρανκφούρτη? είσαι τόσο βλάκας που πηγες και έκλεψες φωτογραφία εισητηρίου κάποιου Τάσου που πέταγε από το Χονγκ Κονγκ στο Χίθροου που εκτός αυτού εσύ δεν έχεις καμιά σχέση με την Αγγλία .
Τώρα κάτσε και λέγε ότι εγώ είπα ψέματα ότι η τουαλέτα μου είναι 1.77 τμ. ενώ είναι 1.2τμ. μήπως θες να βάλω μεζούρα να την μετρήσω και να βάλω φώτο στο σά'ι'τ γιά να αποδείξω ότι δεν είμαι ψεύτης
Πτωση απο δεντρο
Κλωτσια απο γαιδαρο χαχαχαχα
Δηλαδη τα λεφτά δεν σου φεραν ευτυχια?
+140Ε αδιαβροχοποίηση κουκούλας με αυθεντικά υλικά μια φορά το χρόνο
Εχω την εντυπωση οτι τα 200 ηταν ανα χεσιμο και οχι ανα μηνα.
Μπα τυπε
Δυστυχως τον γαντουρεψαν που λεμε κ στα ποντιακα.
Το περιγράφει μονος του. Εγω το λεω?
Μου θυμιζει το ανεκδοτο με την ποντια πουτανα που εμαθε αργα πως οι αλλες πληρωνονταν
Κακακακακα
Τα λεφτα φερνουν ευτυχια σε αυτον που δεν ειναι αναγκασμενος να εργαζεται καθημερινα εστω και σε δικη του επιχειρηση ως αφεντικο.
.
να σε κοιταζει με ψευτικο χαμογελο στην τσεπη κ να περιμενει πότε θα ξημερωσει να φυγει τρεχοντας με το πλουσιο αντιτιμο γαντζωμενο μεσα στο στηθοδεσμο
Εχω την εντυπωση οτι εισαι δικο μας παιδι εσυ.
Αν εννοεις ποντιος ναι.
Φαινεται απο το ακρονυμιο αλλα και απο την συμμετοχη μου στο θρεντ
Χαιρομαι που το παραδεχτηκες. Εισαι επισημα φουκαρας πλεον. Καλο ειναι να αναφερεσαι μονο στον εαυτο σου. Γιατι ο αλλος μπορει να ζει σε χωριουδακι και να ζει στον παραδεισο του. Κοψιδια ζουμερα, τσιπουρο ππαραγωγης, μαυρο απο το βουνο, ξυλο στο τζακι κτλ. Να μην νοιωθει καθολου φουκαρας, οπως ξεκαθαρα παραδεχτηκες εσυ.
Το να ειμαι β.ευρωπη με 6 ταξιδια στο 2019, με επενδυσεις,με φκκ κτλ ,ασε εμενα να το κρινω. Καλα ειναι ο καθενας να κοιταζει την καμπουρα του.
Ασχετα απο το προφιλ που προσπαθει να στησει εδω, ποια ειναι η αληθεια κατω απο το συνεφακι.
Προσωπικα θα προτιμουσα κουπι σε γαλερα απο το να κατσω να με χεζουν, να με χτυπαν τα τρενα, να γαμαω μετριοτητες και η διασκεδαση μου να ειναι βολτες στα μαρκετ τα ξημερωματα.
Αξιοπρεπεια, αγνωστη λεξη για πολλους τελικα.
Στην φωτογραφια στο κυκλακι, κατι που αναγνωρισει η αεροπορικη εταιρεια αλλα κανετε πως δεν βλεπετε εσεις
.Γιαννη με λενε.
Πριν 15 λεπτα εγραψες πως ειναι 1,77 και τωρα λες πως δεν την μετρησες??
Να κανεις προβα στα ψεματα. Δεν τα λες καλα..
Ο Βλάκμαν παίρνει 5.300 εσύ μόνο 1.500?Δυστηχώς ο μισθός σου αυτός είναι καθαρά 1.500-1.800 δουλεύοντας νύχτα μέρα με το φακό στο χέριΧαχαχα
Εσυ μας ξεκινησες απο ρα 1500+
Επειδη σε ξεκατινιασα το εκανες 1800+
Παλι ξεμπροστιασμα κ το εκανες 2.000+
Χαχαχα
Λαστιχενια τουαλετα
Τωρα κ λαστιχενιο εισοδημα
Και παλι ομως λιγος μπροστα στον gastarbeiter
Εδώ η ξεφτίλα του ψεύτη Πάρτε το εισητήριο του (Γιάννη) που πέταξε από το Χονγκ-Κονγκ στο Χίθροου στις 29 ΟκτωβρίουΤι ψέμα ε, που είπα!Η τουαλέτα μου δεν είναι 1,77τμ. αλλά 1,2 τμ. τι να σου πω είμαι μυθομανής
Μπράβο Γιαννάκη .Το εισητήριο που μας έβαλες ότι και καλά πήγες στο Χονγκ Κονγκ και απο ΄κει στο Χίθροου και από 'κει στη Γουαδαλούπη ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ!Αλλά κάποιου Αντωνάκη ή Αναστάσιου ή Ανδρέα αν ήταν κάποιου Γιάννη θα έγραφε στο όνομα IOAN ή JIANN υπήρχε περίπτωση να έγραφε ΑΝ (μετά πιθανόν να είναι Α) οπότε δεν πήγες εσύ στις 29 Οκτωβρίου (ποιό έτος είναι δεν ξέρουμε) από το ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ στο ΧΊΘΡΟΟΥ άλλα κάποιος άλλος έκλεψες που έκλεψες τη φωτογραφία από το εισητήριο δεν μπορούσες να κλέψεις φωτογραφία εισητηρίου από κάποιον Γιάννη?Που να πέταγε από Χονγκ Κονγκ στη Φρανκφούρτη? είσαι τόσο βλάκας που πηγες και έκλεψες φωτογραφία εισητηρίου κάποιου Τάσου που πέταγε από το Χονγκ Κονγκ στο Χίθροου που εκτός αυτού εσύ δεν έχεις καμιά σχέση με την Αγγλία .
Τώρα κάτσε και λέγε ότι εγώ είπα ψέματα ότι η τουαλέτα μου είναι 1.77 τμ. ενώ είναι 1.2τμ. μήπως θες να βάλω μεζούρα να την μετρήσω και να βάλω φώτο στο σά'ι'τ γιά να αποδείξω ότι δεν είμαι ψεύτης
Οι γονεις σου ηταν εδω ή ηρθαν απο Ρωσια;