You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
c_blu
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2019
- Like
- 125
- Πόντοι
- 1
Εγω δεν εχω γραψει τοσες φορες για Γερμανια κ οτι ειναι η πιο καυλα χωρα που θα μπορουσα να ζω στην παρουσα φαση;Εσυ μιλας με τον Δημητρακη που εχει ανεβασει βιντεο στο γιουτιουμπ να χεζει και να χαιδευεται γυμνος στη μπανιερα με τα γατακια του;Και θα εμπιστευοσουν τετοιο ατομο για αποφασεις ζωης;
Εγω δεν εχω γραψει τοσες φορες για Γερμανια κ οτι ειναι η πιο καυλα χωρα που θα μπορουσα να ζω στην παρουσα φαση;Εσυ μιλας με τον Δημητρακη που εχει ανεβασει βιντεο στο γιουτιουμπ να χεζει και να χαιδευεται γυμνος στη μπανιερα με τα γατακια του;Και θα εμπιστευοσουν τετοιο ατομο για αποφασεις ζωης;
Καλησπέρα, εννοούσα ότι έχω ακούσει απο διάφορους ότι στην Γερμανία και στην Νορβηγία δεν αντέχουν να μένουν. Ισως δεν ήμουν κατανοητός.
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Για το Μήτσο, που έχει πενηνταρισει, μια χαρά είναι. 5-5.5αρακι η γκόμενα κατ'εμέ. Γαμησιμη.
Ποιος γαμαει πάνω απο 7 ρε τύπε? Ζήτημα να έχω γαμησει 3-4 τέτοιες χωρίς πληρωμή σε όλη μου τη ζωή. Μην τρελαθούμε.
Δεν έχει πενηνταρίσει. Έβαλε φωτό με διαβατήριο. Είναι του 74.
Οπότε πιθανόν να μην έχει κλείσει τα 46 ακόμη !
Δεν είναι ο τραμουντάνας που είναι του 56.
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Τι μουναρα έβαλε παλι ο Δημητράκης και μας ψαρωσε.Για τετοια Ασιατακια αξίζει η Ρωσία.
Αμα κάνει και σκατο καλύτερο απο της εισαγγελεως,εχει πιασει λαχείο ο δημητρακης.
Κακίες,στιλιστικά είναι πολύ δυνατό,μπλούζα-κάλτσα ασορτί.
Την κυκλοφορείς έξω και σπάνε τα άλατα στους σβέρκους από τα γυρίσματα...
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Κακίες,στιλιστικά είναι πολύ δυνατό,μπλούζα-κάλτσα ασορτί.
Την κυκλοφορείς έξω και σπάνε τα άλατα στους σβέρκους από τα γυρίσματα...
Γελοιοποιείσαι ........
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Γελοιοποιείσαι ........
Ζηλεύεις;
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Ζηλεύεις;
Τύπε , αν δεν με πιστεύεις .... ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ....
Να ψηφίσουν οι καβλιάρηδες του φόρουμ τι θα ήθελαν να είναι ....
1)υπάλληλοι στην αγγλία ....
2)υπάλληλοι κάπου αλλού στη δυτική ευρώπη ....
3)άεργοι εισοδηματίες ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ...........
Εγώ αν ήταν να βρεθώ υπάλληλος στην αγγλία ....
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Καλά τι μαλακίες σκέφτηκες πάλι τη συγκεκριμένη την είχα ξαναβάλει φώτο και με έχει γνωρίσει και με τη μαμά γάτα που είναι 3 χρόνια νεώτερη μουΟι προυποθεσεις ηταν φωτογραφια σε αποσταση μικροτερη των δυο μετρων (οκ ,εγινε αυτο μεσα στο αμαξι) και 7αρι η παραπανω.
Δεν λεω τιποτα στην παρουσα φαση. Περιμενω πρωτα να δω τι θα γραψουν για το μουνι τα αλλα μελη.
Επισης περιμενω με μεγαλη περιεργεια την θεση του τασος3 (που παλια σε ξεκατινιαζε και τελευταια σε υπερασπιζετε) που γαμαει με αποδειξεις και εχει αποψη για τα μουνετα να μας πει αν ειναι εξαρι εφταρι οχταρι πενταρι κτλ .
Επισης οταν μιλησα για τα τοσα μουνια που εφαγα στις φιλιπινες ,ο τασος3 που σε υπερασπιζετε τις εβγαλε τις ασιατισες 90% κακασχημες και μαιμουνια. Τωρα?
Εγω θα μιλησω τελευταιος
Το ότι πας Φιλιπινες για να Lady boy και μαϊμούδες έπρεπε να το κρύβεις . Εκεί πάνε όλοι οι τελειωμένοι και οι γέροι
Σκέψου πόσο φουκαράς είσαι? Το πιο γελοίο μαζι σου είναι που έχεις για ίνδαλμα τον Βλάκμαν
Σήμερα έχω οικογενειακή ζωή αύριο θα παω πάλι στο άλλο διαμέρισμα.
Γελάω που εχει και άποψη ο ανίκανος ο Βλάκμαν.Αυτό το σκυλάκι δεν κάνει για να γαμάει Πολωνέζες γιατί είναι μικρό
Συνημμένα
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Είναι ξεκάθαρο,φθονείς το Μήτσο,τέτοιο μουνί δεν έχεις γαμήσει πότε στη ζωή σου...ούτε πρόκειται!
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.569
- Πόντοι
- 1.706
Τύπε , αν δεν με πιστεύεις .... ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ....
Να ψηφίσουν οι καβλιάρηδες του φόρουμ τι θα ήθελαν να είναι ....
1)υπάλληλοι στην αγγλία ....
2)υπάλληλοι κάπου αλλού στη δυτική ευρώπη ....
3)άεργοι εισοδηματίεςο δημητρακης ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ...........
Εγώ αν ήταν να βρεθώ υπάλληλος στην αγγλία ....
Στο διορθωσα λιγο
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.569
- Πόντοι
- 1.706
Οτι σε χεζανε το ξερει η κορεανα?Καλά τι μαλακίες σκέφτηκες πάλι τη συγκεκριμένη την είχα ξαναβάλει φώτο και με έχει γνωρίσει και με τη μαμά γάτα που είναι 3 χρόνια νεώτερη μου
Το ότι πας Φιλιπινες για να Lady boy και μαϊμούδες έπρεπε να το κρύβεις . Εκεί πάνε όλοι οι τελειωμένοι και οι γέροι
Σκέψου πόσο φουκαράς είσαι? Το πιο γελοίο μαζι σου είναι που έχεις για ίνδαλμα τον Βλάκμαν
Σήμερα έχω οικογενειακή ζωή αύριο θα παω πάλι στο άλλο διαμέρισμα.
Γελάω που εχει και άποψη ο ανίκανος ο Βλάκμαν.Αυτό το σκυλάκι δεν κάνει για να γαμάει Πολωνέζες γιατί είναι μικρό
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.233
- Πόντοι
- 5.506
Είναι ξεκάθαρο,φθονείς το Μήτσο,τέτοιο μουνί δεν έχεις γαμήσει πότε στη ζωή σου...ούτε πρόκειται!
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1247704;image[/img[/URL]]
[/quote]
Εν τω μεταξύ, έτσι πως την έβαψε ο παπάρας την κοπέλα νόμιζα οτι ήταν κάτι τέτοιο. :S :S
[img]https://[URL unfurl="true"]www.sofisila.gr/image.php?src=files/media/22194.jpg&width=420&height=420[/img[/URL]]
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Εν τω μεταξύ, έτσι πως την έβαψε ο παπάρας την κοπέλα νόμιζα οτι ήταν κάτι τέτοιο. :S :S
https://[URL unfurl="true"]www.sofisila.gr/image.php?src=files/media/22194.jpg&width=420&height=420[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
[img]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcRK7M7xUpWGGC2MyymbEbf5vXa3s6iRVIAwY_Xyu9Kro7zTE0qS&usqp=CAU
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.233
- Πόντοι
- 5.506
Δοξα τω θεω ξερουμε οτι οι ρωσιδες ειναι high class, ψηλες, κορμια, ξανθιες, γαλανοματες, καλοντυμενες.
Περιμενω τοποθετηση τασου3
Εντάξει αυτή είναι σχιστομάτα η κοπέλα, δεν είναι κακό, αρκεί να μην είναι αγορίτσι.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Καλά παίξε τώρα μια καλή μαλακία μυρίζοντας καμία κυλότα Αν σου σηκώνετεΔοξα τω θεω ξερουμε οτι οι ρωσιδες ειναι high class, ψηλες, κορμια, ξανθιες, γαλανοματες, καλοντυμενες.
Περιμενω τοποθετηση τασου3
Τελικά έχει δίκιο ο Λάκης όλοι εσείς οι γκαστερμπάϊτερ μετά τα 40 έχετε πρόβλημα δε σας σηκώνετε Ο Τάσος έγραψε,τυφλός είσαι?
Ο Βλάκμαν πάλι τον κοντράρει στη Επειδή δε του σηκωνετε και δεν θα βάζει λέει το σκύλο να την Πολωνέζα Να δίνεις ένα σωρό λεφτά για να παίρνεις πουτάνες και να βαζεις ενα σκύλο να της .Εκτος απο τραβεστολαγνος ΚΑΙ πουρολαγνος ... η γρια κοτα εχει το ζουμι
Να τον ξεμπαναρουν αμεσως ,τετοια διαμαντια δεν πρεπει να χανονται απο το σαη
καλησπερα και τι κερδιζεις εαν εχεις ουγγρικο διαβατηριο? Βιζα πληρωνεις σε περισσοτερες χωρες με το ουγγρικο απο οτι με το Ελληνικο εαν δεν κανω λαθος . Οποτε ποιος ο λογος ?Κανείς δεν βάζει ελληνική τύπε. Οι βλάκες τελείωσαν.
Κι εγώ σε 8 χρόνια, θα έχω ούγγρικο διαβατήριο.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.233
- Πόντοι
- 5.506
καλησπερα και τι κερδιζεις εαν εχεις ουγγρικο διαβατηριο? Βιζα πληρωνεις σε περισσοτερες χωρες με το ουγγρικο απο οτι με το Ελληνικο εαν δεν κανω λαθος . Οποτε ποιος ο λογος ?
Γουστάρει αυτό το μαλάκα τύπε και είπε να αλλάξει υπηκοότητα.
Μεγάλος Λευκός
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2020
- Like
- 1.049
- Πόντοι
- 216
Γουστάρει αυτό το μαλάκα τύπε και είπε να αλλάξει υπηκοότητα.
Μακαρι να τον ειχες αυτο το μαλακα και ηγετη με τα αρχιδια του.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 730