Μεγάλος Λευκός
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2020
- Like
- 1.049
- Πόντοι
- 216
Ποια Σαντορινη ρε φιλε ? Δε παω καλυτερα στο Ζουμπερι η στο Καβουρι για μπανιο? Ουτε παραλιες εχει
το θεμα με το σπιτι ειναι αρκετα δυσκολο, ολη η περιοχη εχει προβλημα. Ημουν τυχερος που το βρηκα σε μια πολη ζωντανη, μπορουσα να πηγαινω εξω οτι ωρα ηθελα, να γυριζω τα σαβ/κα οτι ωρα ηθελα πινοντας οσο ηθελα. Τα μμ κυκλοφ και μετα τα μνχτα!Μια λυση που θα προτεινα, θα ηταν, αγοραζεις ενα αμαξακι που εχει πολυ φτηνα μεταχειρισμενα και νοικιαζεις σε κανα χωριο λιγο πιο εξω. Καμια φορα μπορει να πεσεις σε κινηση αλλα οικονομικα μπορει να αξιζει περισσοτερο?
Ποια Σαντορινη ρε φιλε ? Δε παω καλυτερα στο Ζουμπερι η στο Καβουρι για μπανιο? Ουτε παραλιες εχει
η Μύκονος και η Σαντορίνη είναι τα κορυφαία παραδείγματα στην κατηγορία τους (τουρισμός).
Δεν πάει σαν μαλάκας να μείνει στη σαντορίνη , σε ασβεστωμένο μαντρί ,
Εντάξει μέχρι και τον Τραμπ έβαλες μέσα.Δεν είμαι λογοτέχνης να εκθειάζω ή να υμνώ οποιονδήποτε.
Εντάξει μέχρι και τον Τραμπ έβαλες μέσα.
Ok, με κάλυψες και με το παραπάνω.
Ναι μλκ, αμφισβήτησε τώρα οτι το Νο 1 brand της Ελλάδας στον τουρισμό, τη βαριά μας βιομηχανία, είναι η Μύκονος και το Νο 2 η Σαντορίνη.
Αμφισβήτησέ το να γελάσει και το ηλιοβασίλεμα.
Εντάξει μέχρι και τον Τραμπ έβαλες μέσα.
Ok, με κάλυψες και με το παραπάνω.
Ναι μλκ, αμφισβήτησε τώρα οτι το Νο 1 brand της Ελλάδας στον τουρισμό, τη βαριά μας βιομηχανία, είναι η Μύκονος και το Νο 2 η Σαντορίνη.
Αμφισβήτησέ το να γελάσει και το ηλιοβασίλεμα.
Δεν έχεις δει τη γειτονιά του δημητράκι,για αυτό τα λες αυτά...
Δεν έχεις δει τη γειτονιά του δημητράκι,για αυτό τα λες αυτά...
ρε τυπε καλα κανει και ειναι αυτο το brand και ας μεινει και αλλο. Λεφτα φερνει.
Εγω ως πελατης δε θα εδινα παντως τοσα λεφτα για τη Σαντορινη. Δεν αξιζει το πακετο.
Εγω ως Ελληνας το βλεπω ως ενα συμπαθητικο κυκλαδιτικο νησακι με ωραιο ηλιοβασιλεμα και ηφαιστειο. Αυτο κραταω, το υπολοιπο φτιαχτο πουλ μουρ δε με αφορα και δε πληρωνω την υπεραξια του .
ρε τυπε καλα κανει και ειναι αυτο το brand και ας μεινει και αλλο. Λεφτα φερνει.
Εγω ως πελατης δε θα εδινα παντως τοσα λεφτα για τη Σαντορινη. Δεν αξιζει το πακετο.
Εγω ως Ελληνας το βλεπω ως ενα συμπαθητικο κυκλαδιτικο νησακι με ωραιο ηλιοβασιλεμα και ηφαιστειο. Αυτο κραταω, το υπολοιπο φτιαχτο πουλ μουρ δε με αφορα και δε πληρωνω την υπεραξια του .
Έχει και ηλιοβασίλεμα ανάμεσα στα υπέροχα κτίρια.
Γιατί ρε τύπε ;;;;;;
Δεν αξίζει να πληρώνεις 700€ τη βραδιά αυτό
Το θέμα μας δεν είναι αυτό, αν θες ούτε εγώ θα πλήρωνα το υπερτιμημένο brand, το ζήτημα είναι οτι η Μύκονος και η Σαντορίνη είναι πραγματικά ΒΑΡΥΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ