Ρε δημήτρη ... ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ Η ΡΩΣΙΑ τώρα ;;;;
Μόνο βλαξ θα έλεγε τέτοια μαλακία.
Ότι υπάρχουν φτωχοί στη ρωσία , πρέπει να υπάρχουν . Αλλά παντού υπάρχουν πολλοί .
Εκτός την ελλάδα, που από το φθινόπωρο θα είναι εξαθλιωμένοι το 99% .
Σίγουρα υπάρχουν πολλοί φτωχοί στην Ρωσσία δεν διαφωνώ ΑΛΛΆ εγώ δεν ήρθα εδώ γιατί Ελλάδα δεν είχα να φάω.
Το 1992 ο κόσμος εδω ήταν πάμφτωχος και μπορεί να περίμενες γιά να πάρεις ψωμί 2 ώρες (το ψωμί έκανε 10-20 ρούβλια με το 1 $ να είναι στα 400 ρούβλια,δηλαδή τσάμπα) πήγαινα στις 21.00-22.00 στο μετρό και το έπαιρνα από της γριές στους πάγκους ζεστό ζεστό 50 ρούβλια,όπως και ότι δεν είχε στο μαγαζί όλα εκεί έκαναν 2-3 φορές ακριβότερα αλλά είχε τα πάντα!
Αυτοί όμως οι φουκαράδες (οι Έλληνες της Αγγλίας)είναι οι φτωχοί που περίμεναν 2 ώρες γιά να πάρουν ψωμί
.
Πριν πάω Αγγλία νόμιζα ότι εκεί ζούνε όπως έγραψα με τα διαμερίσματα που αγώρασαν στο κέντρο του Λονδίνου με τη βίλα τους με την πισσίνα με το σπορ αμάξι στο γκαράζ όχι ότι είναι φουκαράδες και κακομοίρηδες
που νοικιάζουν τρώγλες 100χλμ. από το Λονδίνο και πάνε κάθε μέρα με το λεοφωρείο στη δουλειά
.Τον Έλληνα που είπα με όλα αυτά να τον σεβαστώ να πω μπράβο ζει πολύ καλά αλλά αυτούς τους λυπάμαι διοτί είναι γιά κλάμματα
.
Δες τον κακομοίρη στην Κύπρο
λέει νοικιάζω διαμέρισμα σε καινουργιο σπίτι
κάθομαι στο μπαλκόνι και
.Δηλαδή μιά κατάντια
.
Κακομοίρη Δημητράκη σε σκέφτομαι εκεί στην Ρωσία να φοράς 2 πουλόβερ
για να βγεις να πας στα γεματα σουπερμάρκετ σου, τη στιγμή που κάθομαι και δουλεύω από το μπαλκόνι μου με 23 βαθμούς και κοντομάνικο. :coolcondom:
Και αύριο που θα βγω για ψώνια θα χαρώ τη ελληνική φέτα μου και μετά ένα φρέντο εσπρέσο.
Κάτσε και πηξε τώρα στη Ρωσία σου.
Εγώ δεν μπορώ τη ζέστη και το χειμώνα φοράω ένα μπλουζάκι και από πάνω τη γούνα.
Σήμερα έφτασε 17 βαθμούς η θερομρασία και ήταν χαρά θεού
.
Η Ελληνική φέτα είναι εντελώς χάλια τίγκα στο αλάτι,προτιμάω την Σερβική που είναι 1.000.000 καλύτερη.Πήγαινε στο μπακάλικο της γειτονιάς γιατί παραπέρα δεν μπορείς να πας γιατί τα λεοφωρεία πρέπει να έχουν σταματίσει και εσύ αμάξι ούτε στα όνειρα σου δεν έχεις
Πάρε και το μαγαζί με τα λάδια που πήγα σήμερα!ότι λάδι θέλεις απ'όποιο μέρος του κόσμου θέλεις έχει!
Πάρε και φράουλες Μανωλάδας (μας ρτης φέρνουν σαν Λευκορωσικές
) που πήρα 2 κεσεδάκια και έφαγα
Πήρα Ελληνικό λάδι και βαλσαμικό ξύδι Ιταλίας και λιαστές ντομάτες Ιταλίας.
Κάτσε εσύ στο μπαλκόνι στο νοικιασμένο διαμέρισμα μαγκούφης φουκαρά να τραβάς
να κυλιέσαι από την αγαμία στην Κύπρο
και να λες στους άλλους στην Ελλάδα ότι πέτυχες.Εγώ αύριο θα φέρω τη σκιουρίνα μου
.