Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.805
Πόντοι
3.656
Δεν υπαρχει μια τεκμηριωμενη σκεψη σε αυτα που εγραψες. Μειωτικοι χαρακτηρισμοι σε απαισια ελληνικα που δειχνουν χαμηλη μορφωση. Τουλαχιστον εγω και ο ΚΜΑΝ εχουμε την ικανοτητα να γραψουμε σε σωστα ελληνικα.
Για να καταλαβεις την σκεψη πρεπει ναχεις εμπειρία απο την μια κ αντιληψη απο την. Αλλη
Εσυ εισαι ενας γραφικος μπουλης που δςν εχεις τιποτα απο τ; Δυο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.805
Πόντοι
3.656
captive customer o Γιουνανος στη Σοβιετια τ Αιγαιου.

οποιος μπορει, πρεπει να φυγει.

για τους υπολοιοπους, οn the origin of species.
Έφυγα από την Ελλάδα με σπασμένα φτερά και νόμιζα πως δεν θα μπορούσα πια ποτέ να πετάξω. Όλοι γύρω μου με θεωρούσαν ως ένα ναυαγισμένο ιδεοπαθή και άρχισα σιγά σιγά να το πιστεύω και εγώ ο ίδιος... Ευτυχώς εδώ βρήκα άλλο κόσμο, άλλους ανθρώπους με πλατύτερες ιδέες με ευγενέστερα αισθήματα με υψηλότερα ιδεώδη και μπόρεσα να μπω πάλιν εις τον δρόμον μου. Για πρώτην φορά στην ζωήν μου ημπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος. Έχω γύρω μου ζωήν που κοιτάζει μπροστά εις το μέλλον και όχι οπίσω εις το παρελθόν.

Η Ελλάς είναι ένα παμμέγιστον νεκροταφείον επάνω εις το οποίον είναι στημένα τα πέτρινα αγάλματα των αρχαίων σοφών. Πίσω, πίσω, πίσω. Η έρευνα είναι η ψυχή της προόδου. Ο αμερικανός ή ο ευρωπαίος όταν του πω ότι είμαι επιστήμων και δεν κάνω τίποτε άλλο από το να ερευνώ με θεωρεί όχι μόνον ως χρήσιμον στοιχείο, αλλά ως κάτι ανώτερο από τους κοινούς ανθρώπους. Ο έλλην με θεωρεί απεναντίας ως ένα άχρηστον όν και όχι μόνον άχρηστον αλλά και επικίνδυνον ως ένα είδος φρενοπαθούς, ο οποίος έχει καταληφθεί από μανίαν μέσα εις το νεκροταφείον του (...)"

"Ο Γεώργιος Παπανικολάου περιγράφει τις συνθήκες της "πόρνης ρωμιοσύνης" των καιρών του. Σαν να μην πέρασε μια μέρα...

Ειναι το κειμενο απο το λινκ πιο π;νω
Ας το διαβασει με προσπαθεια κατανόηση ς ο Βαν Βουρλεν

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ρεζιλι μας εχουν κανει τι πρεσβευτες; τον αλλο τον συλλαμβανει καθε τοσο η αστυνομια για αναρμοστη συμπεριφορα και δηλωνει περηφανα οτι τρωει τα ταλεφτα που πληρωνει ο γερμανος φορολογουμενος για σκι και εχει ονειρο να γινει προικοθηρας

Αυτοι ειναι οι Ελληνες;

Ακομα εδω σπαμαρεις ρε ναυαγιο?
Ποιους τσιμπουκωνετε και δεν σας εχουν μπαναρει ακομα

Επισκέπτης
Για να καταλαβεις την σκεψη πρεπει ναχεις εμπειρία απο την μια κ αντιληψη απο την. Αλλη
Εσυ εισαι ενας γραφικος μπουλης που δςν εχεις τιποτα απο τ; Δυο
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ!

on topic

Μεθοδοι αυτοαμυνας ελληνων μεταναστων απο μπουλιγκ ξενων

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ακομα εδω σπαμαρεις ρε ναυαγιο?
Ποιους τσιμπουκωνετε και δεν σας εχουν μπαναρει ακομα
τα ιδια και τα ιδια λες συνεχεια ρε βλαμμενε
γινε λιγο πρωτοτυπος, σαν μογγολακι μιλας, 10 λεξεις ξερεις, ολο τα ιδια και τα ιδια
μια βδομαδα εκλεισες ρωσια
γαμησες τιποτα η καθε βραδυ στο μπαρ του ξενοδοχειου τη βγαζεις και μετα μαλακια διχως αυριο;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
τα ιδια και τα ιδια λες συνεχεια ρε βλαμμενε
γινε λιγο πρωτοτυπος, σαν μογγολακι μιλας, 10 λεξεις ξερεις, ολο τα ιδια και τα ιδια
μια βδομαδα εκλεισες ρωσια
γαμησες τιποτα η καθε βραδυ στο μπαρ του ξενοδοχειου τη βγαζεις και μετα μαλακια διχως αυριο;

Τραβα ρε μογγολε στο νημα του πικη
Εδω ειναι για μεγαλα παιδια

wasabi

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2019
Like
66
Πόντοι
1
ο κμαν βασικα εχει χαλαση συνειρμου και ασυναρτητο λογο
αυτο παρατηρειται σε χρονιους χρηστες ναρκωτικων και σε διανοητικα καθυστερημενους
δε λεω οτι ο τυπος ειναι χρονιος χρηστης η διανοητικα καθυστερημενος
αλλα παρουσιαζει τα ιδια συμπτωματα
τα ποστς του δεν εχουν ειρμο, εχει ασυναρτητο λογο και παρουσιαζει πραγματα που δεν ισχυουν ως θεσφατα χτιζοντας πανω σ αυτα αυθαιρετα συμπερασματα
αν παρεις γραμμη γραμμη τα κειμενα του και τα ελεγξεις λογικα, τα αντικρουει και παιδι δημοτικου
παράθεσε ένα ποστ του κμαν και καταδειξε μας γραμμή προς γραμμή την χαλαση συνειρμου και τα υπόλοιπα που αναφέρεις

Το αντίθετο συμβαίνει βασικά, ο κμαν έχει απόλυτα συγκροτημενο λόγο

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εδω μια μινι συγκεντρωση απο τις μοντελορωσιδες που γαμησε ο ακαποβλακας 1 βδομαδα τωρα στη μοσχα

aHR0cDovL3d3dy5saXZlc2NpZW5jZS5jb20vaW1hZ2VzL2kvMDAwLzAyNS83Mzcvb3JpZ2luYWwvZHJvdWdodC13ZWF0aGVyLmpwZw==

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Συνημμένα

• _20190221_011648.JPG
    _20190221_011648.JPG
    156,5 KB · Εμφανίσεις: 15

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
παράθεσε ένα ποστ του κμαν και καταδειξε μας γραμμή προς γραμμή την χαλαση συνειρμου και τα υπόλοιπα που αναφέρεις

Το αντίθετο συμβαίνει βασικά, ο κμαν έχει απόλυτα συγκροτημενο λόγο

Ακριβώς εγώ επικεντρωνομαι εξολοκληρου σε ένα σημείο ή μια λεπτομέρεια.Κανω focus δηλαδή που απαιτεί υψηλή διαννοητικη προσπάθεια,δε γενικολογώ.
Οι άλλοι επειδή κουράζονται διανοητικά με την επικέντρωση σε ένα αντικείμενο και θέλουν να γενικολογούν και να ψωλαρμενίζουν,αντιδρούν με βρισιές γιατί θέλουν την ανετιά,δε θέλουν να τους περιορίζεις στο δια ταύτα.
Εδώ κάνουμε διαφοροποίηση μεταξύ του πώς ειναι οι γκόμενες στο Πόζναν και πώς στο Στεττίν,για το μέσο Έλληνα που δεν μπορεί να ξεχωρίσει Πολωνή απο Ουκρανέζα αυτή η ανάλυση είναι εξωφρενική και άχρηστη γιατί ειναι πολύ επικεντρωμένη.
Πολλώ δε μάλλον για τον Αμερικανό που ίσα ίσα ξεχωρίζει μαύρη από Κινέζα.
Το ίδιο και οι αναλύσεις για τους Γερμανοειδείς είναι εξωφρενικά ακριβείς,τραβάω την ανάλυση στα άκρα τι ακριβώς κάνουνε και πώς το κάνουνε.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.805
Πόντοι
3.656
Ακριβώς εγώ επικεντρωνομαι εξολοκληρου σε ένα σημείο ή μια λεπτομέρεια.Κανω focus δηλαδή που απαιτεί υψηλή διαννοητικη προσπάθεια,δε γενικολογώ.
Οι άλλοι επειδή κουράζονται διανοητικά με την επικέντρωση σε ένα αντικείμενο και θέλουν να γενικολογούν και να ψωλαρμενίζουν,αντιδρούν με βρισιές γιατί θέλουν την ανετιά,δε θέλουν να τους περιορίζεις στο δια ταύτα.
Εδώ κάνουμε διαφοροποίηση μεταξύ του πώς ειναι οι γκόμενες στο Πόζναν και πώς στο Στεττίν,για το μέσο Έλληνα που δεν μπορεί να ξεχωρίσει Πολωνή απο Ουκρανέζα αυτή η ανάλυση είναι εξωφρενική και άχρηστη γιατί ειναι πολύ επικεντρωμένη.
Πολλώ δε μάλλον για τον Αμερικανό που ίσα ίσα ξεχωρίζει μαύρη από Κινέζα.
Το ίδιο και οι αναλύσεις για τους Γερμανοειδείς είναι εξωφρενικά ακριβείς,τραβάω την ανάλυση στα άκρα τι ακριβώς κάνουνε και πώς το κάνουνε.
αρχηγε παροτι σε υποστηριζω σε καποια θεματα
Κοψε τις μλκιες
Και ο Κιτσος ξεζωριζει μια Σερραια απο μια κρητικια αυτο εεν τον κανει επαιοντα στο μουνι
Συνελθε κ μην μπουρδολογεις ακαταπαυστα
Υγ ακαποτε πιλοτε
Βαλε μας κ καμμια φωτο απο νιμου
Δεν προκειται να τους κοψεις τα προξενια λογω της δημοσιευσης στο μπου

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.805
Πόντοι
3.656
ρε γαμησες;
ασε τα τιντερ και τα βαιμπερ
το πουλακι σου το εβρεξες;
μας εχει προβληματισσει ολους ο ακαποτος
Πεταει δεν πεταει
Βαζει γκολ η παιζει πλευστεσιον κ αλλα πολλα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.165
Πόντοι
2.356
^ Βαρυ αυτο που λες τυπε , 30 χρονων εγραψε οτι ειναι ο ανθρωπος  :S
αναρωτιεμαι παντως αν κερδισε το χιλιαρικο απο το στοιχημα , με αυτα τα λεφτα παιρνεις δυο τρεις πολυ καλες υπερπουταναρες στην Μοσχα και δεν χρειαζεσαι κατι παραπανω ...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Υγ ακαποτε πιλοτε
Βαλε μας κ καμμια φωτο απο νιμου
Δεν προκειται να τους κοψεις τα προξενια λογω της δημοσιευσης στο μπου

Εχω ανεβασει αρκετες φωτο απο διακοπες με μουνια αλλα τις διαγραφω
Εκτος απο μια που δεν προλαβα με μια ξανθουλα στην Χαλκιδική

Πιο πισω εχω και μια φωτο απο το κοκπιτ με φοντο μοσχα με χαρτακι αναφερομενο σε πουλι και δημητρακη

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
^ Βαρυ αυτο που λες τυπε , 30 χρονων εγραψε οτι ειναι ο ανθρωπος  :S
αναρωτιεμαι παντως αν κερδισε το χιλιαρικο απο το στοιχημα , με αυτα τα λεφτα παιρνεις δυο τρεις πολυ καλες υπερπουταναρες στην Μοσχα και δεν χρειαζεσαι κατι παραπανω ...
ο μυθομανης παρθενος μας εχει πρηξει τα ουμπαλα με τις μυθικες κατακτησεις του και οι μονες φωτο που εχει ποσταρει ως "αποδειξεις" ειναι μια φωτο με μια ξαδερφη του πριν 10 χρονια σε παραλια, που την εσβησε σε 5 λεπτα, και μια φωτο απο πιλοτηριο αεροπλανου

δηλαδη φωτο που εχει ο καθενας μας, με μια ξαδερφη του στην παραλια και απο πιλοτηριο αεροπλανου απο τη γιορτη της αεροποριας, των ταξιαρχων, στο τατοι

αν δεν καταλαβατε, ο μυθομανης παρθενος αυριο φευγει απο μοσχα και παλι δε γαμησε
τα σεντονια του την πληρωσανε παλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom