Επισκέπτης
Και τις κουρτίνες ξέχασες, τον αδικείς.
Και τις κουρτίνες ξέχασες, τον αδικείς.
Ούτε αυτό δεν του κώβει να κάνει 2 μήνες τώρα δεν μπόρεσε να το κάνεινταξει πιστευω θα βρεις ευκαιρια οσο καθαριζεις τους καμπινεδες εκει στη δουλεια σου να βγαλεις στη ζουλα φωτο και το υπολοιπο σπιτι
σαν τη μαρθα καραγιαννη που φοραγε τις τουαλετες της αφεντικινας της εισαι ρε μαυρεεεεεεεε
αριστερα ειναι ενας ασπρος τοιχος. Μετα το πατωμα. Μετα το κρεβατι που ειναι λιγο ξεστρωτο. Και τερμα δεξια ο αλλος τοιχος με το σεμεδακι. Ανθρωπος δεν υπαρχει στη φωτο.Συγγνώμη εσείς βλέπετε καμία γυναικία πλάτη?με πάρα πολύ μεγάλη φαντασία αυτό μπορεί να είναι γυναικία πλάτη .
Η πλάκα είναι ότι εγώ σας έβαλα τα γατάκια μου με μένα μαζί του και αρχίσαν οι έξυπνοι να λένε ότι είναι γειτόνισες μου και διάφορες και εδώ θέλει να πιστέψουμε ότι αυτό εδώ και οι κουρτίνες είναι η Γερμανίδα που γάμησε
νταξει πιστευω θα βρεις ευκαιρια οσο καθαριζεις τους καμπινεδες εκει στη δουλεια σου να βγαλεις στη ζουλα φωτο και το υπολοιπο σπιτι
σαν τη μαρθα καραγιαννη που φοραγε τις τουαλετες της αφεντικινας της εισαι ρε μαυρεεεεεεεε
αριστερα ειναι ενας ασπρος τοιχος. Μετα το πατωμα. Μετα το κρεβατι που ειναι λιγο ξεστρωτο. Και τερμα δεξια ο αλλος τοιχος με το σεμεδακι. Ανθρωπος δεν υπαρχει στη φωτο.
εχω κλαψει απο τα γελια
Θα ήθελες να καθαρίζω τουαλέτες για να δικαιολογήσεις την δική σου ανυπαρξία,
αλλά δε σου γκρεμίζω την ψευδαίσθηση μην πας να φουντάρεις από καμιά ταράτσα.
Ο Μόγγολος δεν νιώθει,μπορώ να τον τραμπουκίζω όσο θέλω,έχει κάνει και το μπαλκόνι αποθήκη.
Ασε που είναι και πολύ χοντρός για να ανέβει στο κάγκελο
Ο δημητράκης επαναλαμβάνει απλώς τις ίδιες μαλακίες μέχρι να πιστέψει ο μέσος σανοφάγος οτι είναι σωστές.Δηλαδή αν αρθρώσει την ίδια μαλακία 10 φορές δεν πείθεται,αν όμως το γράψει 100 φορές τον πείθει οτι είναι αληθινό.
Εμείς δεν καθόμαστε να γράψουμε 2 φορές το ίδιο πράγμα,το λέμε μια φορά και όποιος το έπιασε το έπιασε.Δε μας ενδιαφέρει να πείσουμε αλλά να γαμήσουμε,είναι η ρεαλιστική προσέγγιση των μινιμαλιστών καυλιάρηδων.
Δε θες ρε φίλε να δουλεύεις 12 ώρες τη μέρα?
Δε θες να δουλεύεις Σαββατοκύριακα?
Δε θες να κουραστείς να μάθεις ξένες γλώσσες?
Δε θες να διαβάσεις να πάρεις πτυχίο?
Σου έχω άσχημα νέα.Την πούτσισες.Αντί για μουνάκι στον πούτσο σου θα βρεις αράπικη ψωλή στον κώλο σου.Είσαι μη ανταγωνιστικός,αργός,ψωλάς,ένα τίποτα που τον βλέπουν όλοι σα χωνί.Δεν έχει σημασία τι σου υπόσχονται,τι νομίζεις οτι είναι τα δικαιώματά σου κτλ.Τα δικαιώματά σου τα καθορίζω εγώ.Βασικά δεν μπορείς να αντιδράσεις σου έχουν σφίξει τη θηλιά στο λαιμό και ίσα ίσα σε αφήνουν να αναπνέεις.
Μόνο δυναμικοί υπερπέουλες μπορούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να καθορίσουν τις εξελίξεις.
Οι μάχιμοι Βαλκάνιοι δίνουμε τη μάχη στη Δύση,τον τίμιο αγώνα μέχρις εσχάτων,αμεταννόητοι και φανατικοί μέχρι τέλους.
Ο δημητράκης είναι ο μόνος λόγος να σκεφτεί κάποιος να μην κάνει παιδιά.
Ο δημητράκης είναι ο μόνος λόγος να σκεφτεί κάποιος να μην κάνει παιδιά.
Πρέπει να τα προσέχεις αυτά.Αμα παντρευτείς καμιά με μέντα τρέλλας ή που έχει συγγενή με σχιζοφρένεια,χαζό ή με τάσεις,μην παραξενευτείς με το αποτέλεσμα.
Π.χ. βλέπω τις Σλάβες,πόσες αδυναμίες έχουνε.Είμαι σίγουρος οτι το αποτέλεσμα τεκνοποίησης θα έφερε μια από αυτές τις αδυναμίες.
Βέβαια αυτός ο κίνδυνος μειώνεται αισθητά αν παντρευτείς high class Γερμανίδα ή έστω Τσέχα που έχεις εξετάσει προσεκτικά το γενεαλογικό της δέντρο αλλιώς ο κίνδυνος εκπλήξεων καραδοκεί.
Σκέψου να αναμίξεις ανώτερα ελληνικά γονίδια με κατώτερο stock και το offspring να βγει υποβαθμισμένο,ξεφτίλας αντί να εκπροσωπεύσει επάξια τη γραμμή αίματος.
Αυτό είναι ένα πρόβλημα στο Δυτικό μπλοκ,οι Γερμανίδες που είναι πρόθυμες να παντρευτούν Βαλκάνιους έχουν συνήθως κάποιο σοβαρό πρόβλημα εμφάνισης,οικονομικό ή νοητικό εκτός αν είσαι ο ίδιος πραγματικά σούπερ κλας ή έχεις πιάσει την καλή από όλες τις απόψεις.Αλλιώς η τράπουλα είναι σημαδεμένη εναντίον σου χρειάζεται σύστημα και ελληνικός τρόπος για να ξεφύγεις.Πρέπει δηλαδή να σκεφτείς μια μέθοδο ως νέος τετραπέρατος Οδυσσέας αφού τα έχεις όλα εναντίον σου.