Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Στοιχημα ΠΡΙΝ τον χωσεις δεν βαζεις
Εχω μεινει με τον πουτσο στο χερι και μετα απο γλωσσοφιλα
[move][size=99pt]αφου εισαι κοτα και ψευτης ρε μαλακα, τι κανεις μαγκιες και ξεφτιλιζεσαι;[/size][/move]

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
[move][size=99pt]αφου εισαι κοτα και ψευτης ρε μαλακα, τι κανεις μαγκιες και ξεφτιλιζεσαι;[/size][/move]

Πουστρακο αν ειχες σεξουαλικη ζωη και εκτος μπουρδελων..
Θα ηξερες οτι δεν εισαι ποτε σιγουρος αν θα γαμησεις ακομα και αν της τον εχεις τριψει

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
βαλε καμια φωτο απο διαμερισμα γερμανια που μενεις γιατι σε λιγο θα βαλω εγω που δεν μενω εκει :2funny: :2funny: :2funny:

Ότι φωτογραφία και να βάλω εγώ ή ο kman, όλο και κάποιος ΑΓΑΜΗΤΟΣ θα πεταχτεί να πει τη μαλακία του...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506

Τον απαξίωσες τώρα ρε μυθικέ. Είσαι σκληρός και το γλωσσόφιλο σα γαμήσι είναι, τι, όχι;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Πουστρακο αν ειχες σεξουαλικη ζωη και εκτος μπουρδελων..
Θα ηξερες οτι δεν εισαι ποτε σιγουρος αν θα γαμησεις ακομα και αν της τον εχεις τριψει
δε θελω να μου κρεμασεις το σεντονι με τα αιματα της ρωσιδας ρε βλαμενε
μια σελφι εστω και με γλωσσοφιλα στο δωματιο σου η στο δωματιο της
κι ας μην τη γαμησεις
λεγε παει το στοιχημα;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
κι ας μην τη γαμησεις
λεγε παει το στοιχημα;

Αν είχες κινητό τηλέφωνο θα ήξερες οτι πάντα ελοχεύει ο κίνδυνος να ξεμείνεις από μπαταρία την ώρα της σελφι.

χαμ μπαταρ λέγεται και δεν είναι Άραβας.

mpataria-640x330.jpeg

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
κι ας μην τη γαμησεις
λεγε παει το στοιχημα;

Σελφι με γλωσσοφιλα..
Δεν παω με 15χρονες ρε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΟ ΜΟΓΓΟΛΕ, τη φωτο προφίλ της γκόμενας από το μήνυμα του Whatsapp, είδαν όλοι οι άλλοι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ άνθρωποι.
Στραβός είσαι;
Εσύ από μια πλάτη προσπαθείς να δεις αν μια γκόμενα είναι μουνάρα ή από τις κουρτίνες; :idiot:

To βίντεο το Postαρα ΚΑΡΑΦΛΟΜΟΓΓΟΛΕ γιατί αμφέβαλλες ότι είναι δίπλα μου, οπότε ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ

Τη μια παραθέτεις άλλα μέλη,χθες δεν έβρισκες το βίντεο,ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ;(ρητορική ερώτηση).

Σε ποιο σπίτι στη Γερμανία έχει ΡΕ ΜΟΓΓΟΛΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ;
Πριν 30 χρόνια είχε ταπετσαρίες ή  στα σαράβαλα σπίτια που σε φιλοξένησαν οι ΕΞΙΣΟΥ αποτυχημένοι ΝΑΥΑΓΙΑ σαν εσένα.

Ποιος ΣΟΒΑΡΟΣ άνθρωπος θέλει νταραβέρια με έναν ΜΑΛΑΚΑ 50άρη που θα του χέσει τη μπανιέρα;

Υ.Γ.Θα μας πεις πότε και που θα κάνεις προεκλογική συγκέντρωση να έρθουμε για αυτόγραφο;
Είμαστε πλέον πολλοί οι fans σου
Αστο μεγάλε κάηκες  :2funny:μόνο εσύ βλέπεις Γερμανίδες στο Βίντεο  :2funny:
  Σχετικά με την εξωσωματική το πρώτο παιδί του σωλήνα γεννήθηκε το 1981 εγώ είμαι μοντέλο 1974.Μετά λες ότι είσαι και καθηγητής πανεπηστημίου τρομάρα σου  :2funny: :headbang:

Αποκλειστικες φωτος απο την χρυση μερσεντες του Βαλκανιου στη Γερμανια

:cheesy: :rolleyes: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :grin: :grin: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ σας ξαναβάζω της αποδείξεις ότι ο Βαλκάνιος φουκαράς είναι καθηγητής πανεπηστημίου στη Γερμανία  :2funny:εδώ είναι η πόρτα της δουλειάς του  :2funny:.Ας βάλει κάποιος και της μούφα φωτο που μας έβαλε (μιά κουζίνα και ένα μπαλκόνι από αγγελίες) ότι είναι το σπίτι του στη Γερμανία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• ZQrFOM7.jpg
    ZQrFOM7.jpg
    81,1 KB · Εμφανίσεις: 20
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Τύπε, οι φωτό που έβαλες μύριζαν λίγο [size=6pt]μεσιτικό γραφείο[/size], μεταξύ μας.

Οι φωτό ήταν εξαιτίας του Untermietung που έκανα και έπρεπε να είναι έτσι στημένες, μιας και έπρεπε να επινοικιαστεί.

Πλέον συζώ,αλλά στο Μόναχο το δικό σου διαμέρισμά δεν το αφήνεις αν δεν την πάρεις την άλλη με παπά και κουμπάρο.
Το επινοικιάζεις και αν στραβώσει το πράγμα,επιστρέφεις,γιατί πολύ απλά δεν θα ξαναβρεις διαμέρισμα.

Η κρεβατοκάμαρα του διαμερισματος που μένουμε τώρα, φαίνεται στο βίντεο.

Φυσικά Untermietung ζήτημα να έχει κάνει άτομο εδώ μέσα,οπότε κινέζικα όλα αυτά..

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Σελφι με γλωσσοφιλα..
Δεν παω με 15χρονες ρε
το βλεπετε ολοι;

επειδη σε μια βδομαδα θα σας γαμησει παλι στο ψεμα οτι πηδηξε τη μιση μοσχα

αυτος ειναι

σπασε ρε κλανιαρη που το παιζεις και γαμικος

τζουτζε ε τζουτζε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Οι φωτό ήταν εξαιτίας του Untermietung που έκανα και έπρεπε να είναι έτσι στημένες, μιας και έπρεπε να επινοικιαστεί.

Πλέον συζώ,αλλά στο Μόναχο το δικό σου διαμέρισμά δεν το αφήνεις αν δεν την πάρεις την άλλη με παπά και κουμπάρο.
Το επινοικιάζεις και αν στραβώσει το πράγμα,επιστρέφεις,γιατί πολύ απλά δεν θα ξαναβρεις διαμέρισμα.

Φυσικά Untermietung ζήτημα να έχει κάνει άτομο εδώ μέσα,οπότε κινέζικα όλα αυτά..

Ρε τύπε, ο δημητράκης το έβγαλε Ελληνικό το διαμέρισμα, είδε πουθενά στη φώτο το barcode;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

ναι τυπε ετσι οπως τα λες
ητανε διαγνωμικη διασπαση σε τριγωνικο ρανταρ απο πιλοτικη διαβαση γι αυτο δε βγηκανε καλες οι φωτο

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
  Σχετικά με την εξωσωματική το πρώτο παιδί του σωλήνα γεννήθηκε το 1981 εγώ είμαι μοντέλο 1974.

Όντως δεν έχω μελετήσει θέματα που έχουν να κάνουν με ΜΟΓΓΟΛΑΚΙΑ ΑΜΕΑ όπως εσύ.

Μια χαρά πάντως ο μπαμπάς σου, εγώ αν είχα παιδί και μου έχυνε τα φαγητά και έχεζε στην μπανιέρα θα το είχα αποκληρώσει,
ενώ αυτος σου στέλνει ακόμη λεφτά.

εγω μικρος γαμαγα Πεπονια.τα εβαζα στο φουρνο στους 50 βαθμους(τοτε δεν υπηρχαν φουρνοι μυκροκυμματων)να ζεσταθουνε λιγακι.τους εκανα μια τρυπα στο πλα'ι' και τα γαμαγα και εχυνα μεσα!!!!φοβερη αισθηση σαν πραγματικο μουνι!!!!μετα τα εκοβα στη μεση και τα εβαζα στο ψυγειο!!!ειχε πολυ γελιο οταν εβλεπα μετα να τρωνε πεπονι ο πατερας μου και η αδερφη μου!!!!του πατερα μου του το αποκαληψα φετος το φεβρουαριο και του ηρθε να κανει εμμετο.αλλα δεν μπορουσε να μου πει τιποτα για κατι που γινοταν πανω απο 15 χρονια πριν!!!!

Είναι ΗΡΩΑΣ ο άνθρωπος παρά το γεγονός ότι τον χτύπησε η μοίρα τόσο βαριά να γελοιοποιούν το σπλάχνο του στην τηλεόραση :2funny:

Πλήρωσε και την Ουγγαρέζα ένα σκασμό λεφτά να μην σε καταγγείλει,όλα τα παλιά μέλη ξέρουν την ιστορία,εγώ από αυτούς την ξέρω.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
ναι τυπε ετσι οπως τα λες
ητανε διαγνωμικη διασπαση σε τριγωνικο ρανταρ απο πιλοτικη διαβαση γι αυτο δε βγηκανε καλες οι φωτο

Ότι πεις ΑΡΓΥΡΕ ΜΑΛΑΚΑ

Το Untermietung πάντως να ξέρεις ότι δεν είναι κάτι που μπορείς να το χώσεις στην σούφρα σου,οπότε μην το γουκλάρεις τζάμπα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Τη βίασε;; Είναι δυνατόν να μην έπεσε, από τη γοητεία του δημητράκη, ξερή στην αγκαλιά του;

Τύπε, εμένα μου τα έχει γράψει μέλος που εδώ του κάνει τον καλό για να μην τον βγάλει στη φόρα ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ.

30 εκατομύρια δραχμές της σκάσανε για να υπάρξει συμβιβασμός.

Κάνε παιδί σου λέει μετά :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom