Τ αρχιδια τους κουνιουνται ειναι οι βορειοι. Τους ειδα και απο κοντα. Ειναι προθυμοι να χασουν το 80% απο αυτα που μπορεις να τους δωσεις, αρκει να μην διαταραχθουν οι ισορροπιες οπου αυτοι θα εχουν την εξουσια και το πανω χερι
Πες μου οτι δεν ειναι αληθεια αυτο
Η εξουσία δε σημαίνει και πολλά αφού και αυτοί υπάγονται στον ίδιο μηχανισμό ελέγχων.Οποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια που λένε.Η θέση του διευθυντή στη Δύση έρχεται και με τεράστια ευθύνη εκτός από παχυλό μισθό,όπου έχεις το κεφάλι σου στο ντορβά.Δεν υπάρχουν ελέω Θεώ βασιλείς,να λέει ο άλλος εγώ απλά προεδρεύω,τσεπώνω και είμαι ολοκληρωτικά ανεύθυνος.
Οσο υψηλότερη η θέση τόσο μεγαλύτερο το αγγούρι στον κώλο.
Πολλές φορές πραγματικά τους λυπάσαι τους υψηλόβαθμους,τι τραβάνε για πόσα πράγματα πρέπει να απολογηθούν,πόση διπλωματία και ελιγμούς χρειάζονται και πώς τους έχουν πάντοτε στη μπούκα.Δεν υπάρχει περίπτωση άχρηστος,μαλάκας γόνος να αναλάβει αξίωμα με αυτές τις συνθήκες γιατί θα τον γαμήσουνε σε dt.Θα του πουν έχεις τα γένια,έχεις και τα γένια,φάε τώρα τα καυλιά.Οπότε οι ίδιοι οι γόνοι και οι ψωλάδες δε θέλουν να μπουν στο στόμα του λύκου,χέζονται με τις ευθύνες και την πίεση.
Προτιμούν κάτι πιο ανεύθυνο,πιο ξεκούραστο,μεραγκλαντάν,ξυσαρχιδαριό φάση για να είναι ευτυχισμένοι και να τα πράττουν σύμφωνα με τις ικανότητές τους.
Αυτό είναι που δεν μπορούν ν ακαταλάβουν οι διευθυντές και υψηλόβαθμοι στην Ελλάδα που θεωρούν δικαίωμα να διευθυντεύουν και να μεταθέτουν όλες τις ευθύνες στους κατώτερους έχοντας το διευθυντηλίκι για το πρεστίζ και απολαμβάνοντας τον παχυλό μισθό αλλά αρνούμενοι την ευθύνη που συνεπάγεται.
Αυτό είναι καθαρά ρωμαική,οθωμανική νοοτροπία δεν παίζει Δύση ούτε με σφαίρες.Αν δεις οτι ο ανώτερος έχει τρύπες,τον γαμάς πολύ χαλαρά και μετά εξαρτάται από εσένα.Ολοι τελούν υπό απειλή.Οι βαλκανικές πούτσες είναι το τελευταίο υπερόπλο έχουν αναστατώσει το δυτικό σύμπαν.