dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 537
- Πόντοι
- 96
σε κοντινο νησι του ιδιου συμπλεγματος τυπε.η τενεριφη ειναι ωραιο νησι αλλα πολυ ησυχο.Εχει ζησει εκει τυπε;
σε κοντινο νησι του ιδιου συμπλεγματος τυπε.η τενεριφη ειναι ωραιο νησι αλλα πολυ ησυχο.Εχει ζησει εκει τυπε;
Αλλη μιά απόδειξη ότι είναι οι φώτο μούφαείναι τα λουλούδια το χειμώνα τι τα κάνει με τα χιόνια?και τωρα που λέει ότι έφυγε γιά ενάμιση μήνα θα είχαν ξεραθεί τελείως?εκτός αν είναι αυτοποτιζόμενα?
Πάλι καλά που δε μας έβαλε και φοίνικες από τη Γερμανία φωτογραφία
![]()
![]()
![]()
![]()
[size=30pt]Φωτογραφίες πριν λίγο καιρό [/size]από κουζίνα που βγάζει στο μπαλκόνι μου.Ευχαριστημένος;
Aλλά ξέχασα,δεν έχουμε μπαλκόνια στη Γερμανία
Μιλάμε για ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΜΑΛΑΚΑ
![]()
Απο ποιό σά'ι'τ με αγγελίες το κατέβασες αυτό?Πες μας και σε ποιό πανεπηστήμιο διδάσκεις?
![]()
πρύτανης πότε θα γίνεις?
![]()
![]()
![]()
Γιατί νευριάζεις ρε κακομοίρη?Εμένα μου ήρθε ένα pm που λέει ότι δήλωσες ότι θα κατέβεις στις εκλογές με σώρρα ή λεβέντη και θα κάνεις και προεκλογική συγκέντρωση.
Και να μην μας καλέσεις, ξέρεις τι θα γίνει ΧΟΝΤΡΟΜΟΓΓΟΛΕ...
![]()
ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ ΣΚΑΤΟΜΟΓΓΟΛΕ,ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΟΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ;
...
Δε λέω ότι μπορεί να έχει μερικά τετοια σπίτια ή ακόμα και μιά γειτονιά αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχουν ολα τα σπίτια στην πόλη βεράντες και μπαλκόνια όπως στην Ελλάδα αν δεις της φώτο που έβαλα με την άποψη της πόλης δεν βλέπεις ούτε ένα μπαλκονι.Στην Αμερική τα περισσότερα σπίτια είναι δυόροφα ή τριόροφα (παλιά παραπήγματα) ή μονοκατοικίες ή ουρανοξύστες συνήθως στο κέντρο της πόλης.Σε πολυκατοικίες 8,9 ορόφων μένουν οι αράπηδες στις φτωχογειτονιές.
...
Στο Μονακό και στη Νίκαια (της Γαλλίας,αλλά και της Ελλάδας) το ξέρω ότι έχει Σαν φραντσίσκο όμως δεν είδα.Το γιατί κάπου υπάρχουν "μπαλκόνια" και κάπου όχι το αναλύσαμε διεξοδικά μάστορα (με την όποια μορφή παίρνει κατά περίπτωση ο "ημιυπαίθριος χώρος" - στον πολιτισμένο κόσμο μιλάνε συγκεκριμένα για patio, terrace, balcony, veranda κτλ για να χρησιμοποιήσω του αγγλικούς όρους όπου το καθένα έχει τις ιδιομορφίες του).
πχ ΌΛΟ το νεόκτιστο Μονακό και μεγάλο μέρος της Κυανής ακτής έχει πολυόροφες πολυκατοικίες με μπαλκόνια/βεράντες - και μιλάμε για σπίτια τέτοιου κόστους που ακόμα και με ρευστοποίηση του συνόλου των αμύθητων περιουσιακών στοιχείων μονίμων θαμώνων του bou δύσκολα θα μπορούσε να αγοράσει κανείς ...
Το διαβασα 39.95 γιά 10 γίγαΚαι για το σπιτι για οσους δεν γαμανε κι ειναι ολοι μερα στο ιντερνετ
Με 35€ το μηνα ταχυτητες διαβασε κ μονος σου
![]()
Στο άρθρο που σας έβαλα φώτο έγραφε ότι κάνουν την εξης πουστιά μετά από κάποια γίγα π.χ. 5 ή 10 το μηνα σου κατεβάζουν την ταχύτητα στα 256kb/s.Το διαβασα 39.95 γιά 10 γίγααν αυτό είναι φτηνό εγώ τι να πω?
και αυτό πρέπει να είναι γιά σταθερό ιντερνέτ.
ποια δεκα γιγα ρε βλαξ 10 Gb/s ειναι η ταχυτηταΤο διαβασα 39.95 γιά 10 γίγααν αυτό είναι φτηνό εγώ τι να πω?
και αυτό πρέπει να είναι γιά σταθερό ιντερνέτ.
αυτα ειναι για κινηταΠορδομιτσος σπηκινγκ.
Είναι πάρα πολύ πιθανόν να μην έχουν καν ιντερνετ στο κινητότο ιντερνετ στο κινητο στην Ελβετία είναι το ακριβότερο στον κόσμο με μέση τιμή 1179 ρούβλια (15,5 ευρώ) γιά 1 γίγα!Παρακάτω σας βάζω της φτηνότερες ταρίφες 750mb γιά 9,9 Ελβετικά φράγκα και προσέξτε ταχύτητα 10mb/s και μιά άλλη ταρίφα 500mb γιά 8,9 Ελβετικά φράγκα
.έρχονται πτώματα από τη δουλειά και που να
χαχα
Πορνομιτσος ποο χαζος πεθαιννεις
Παρε αλλη μια ταπα
Ολα απεριοριστα 34 φραγκα το μηνα για 4g plus η 22€ περιπου για απλο 4g
Οαονγια το αν εχουμε ταχυτητες προχτες τον ηπιες αλλα θες κιβαλλη πιπα φαινεται
Ρουφα το αυγο αου παλι![]()
ρπυφα το αυγο σου againΣτο άρθρο που σας έβαλα φώτο έγραφε ότι κάνουν την εξης πουστιά μετά από κάποια γίγα π.χ. 5 ή 10 το μηνα σου κατεβάζουν την ταχύτητα στα 256kb/s.
Πάλι όλοι μαζι μπαίνετε?και γραφετε.
Μόνο που δε διευκρινίζεις ότι μετά από 2-3 γίγα που θα κατεβάσεις στο κινητό η ταχύτητα πέφτει στα 256kb/sποια δεκα γιγα ρε βλαξ 10 Gb/s ειναι η ταχυτητα
Απεριοριστο ιντερνετ τριακοσια καναλιαβτηλαεφωνον
Κλπ γραφει![]()
Γιατί νευριάζεις ρε κακομοίρη?σβίστο το ποστ όσο είναι καιρός γιατί θα το δούνε και θα γίνεις ρεζίλι
έχετε και ήλιο βλέπω στη Γερμανία και λουλούδια αυτοποτιζόμενα
λείπεις γιά ενάμιση μήνα και ποτίζοντε από μόνα τους
το πιό γελοίο πάντος που είπες είναι ότι είσαι καθηγητής πανεπηστημίου
![]()
μου θύμισες το Σκυλοχάλια που έγραφε είμαι εμφανίσημος
![]()
![]()
Έλα ρε τρολ,που χάθηκες;
![]()
![]()
[size=30pt]
Φωτογραφίες πριν λίγο καιρό [/size]από κουζίνα που βγάζει στο μπαλκόνι μου.Ευχαριστημένος;
Aλλά ξέχασα,δεν έχουμε μπαλκόνια στη Γερμανία
Μιλάμε για ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΜΑΛΑΚΑ
![]()
οργιοοοοοοοοοοοοΜόνο που δε διευκρινίζεις ότι μετά από 2-3 γίγα που θα κατεβάσεις στο κινητό η ταχύτητα πέφτει στα 256kb/s
Οσο γιά τα 39.95 δεν είναι 35 Ευρώ αλλά 45+ .
![]()
![]()
![]()
Πορνομεταναστης μονο![]()
![]()
![]()
Τι έγραψες βρε ψεύτη?[size=30pt]ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΜΟΓΓΟΛΕ[/size]
ΕΓΡΑΨΑ [size=30pt]ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ[/size]![]()
![]()
![]()
Έπεσε τόσο πολύ το Ελβετικό φράγκο?οργιοοοοοοοοοοοο
Η κοιλια μου ελεος![]()
![]()
![]()