Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Η χρονολογια δεν εχει σημασια, απο τη στιγμη που μπορει να εχουν υποστει πληρη ανακαινιση. Ειναι σχεδον αδυνατο να βρεις καινουριο σπιτι στο κεντρικο Λονδινο, καθως ειναι ολα βικτωριανα και το κρατανε ετσι γιατι θελουν να διατηρησουν την περιοχη.

Μας λες μαλακίες ... που τις ξέρουν όλοι .....
ο τύπος ΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΣΕΦΙΛΝΤ .......

και δεν έμενε σε ... mansion ....σε ρημάδι έμενε !!!!!

Υ.Γ. Εσύ αναφέρεσαι σε χλίδες που μπορεί να νοικιάζονται 15.000 λίρες/βδομάδα.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Παντως πέρα απο την πλακα αν εργαζόμουν για λογαριασμό κάποιας εταιρίας και μου παραχωρούσε τέτοιο εργαλείο νομιζω θα σκιζομουν στην δουλειά να ανταποδώσω την κυμπαροσυνη τους  :grin:

Αν ήταν χειροκίνητο .... σε 3 μήνες θα τους το έκανα να θέλει ρεκτιφιέ ...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
αν θεωρεις οτι ανθρωποι απο το ελ σαλβαδορ μπορουν να γινουν ευρωπαιοι ή διαφερουν πολυ απο ενα σομαλο πειρατη,εισαι πολυ μακρυα νυχτωμενος.

Από το Σομαλό ΝΑΙ , διαφέρουν πολύ!
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΤΗ.
Γιατί και στη Σομαλία , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ.Παρά τη φτώχια.

Οι κάτοικοι του Ελ Σαλβαδόρ, είναι φτωχοί, δεν είναι υπάνθρωποι.
Και θεωρώ ότι μπορούν να γίνουν μια χαρά ευρωπαίοι.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
και στο γκαράζ παρκάρω το αυτοκίνητο που μου έχει παραχωρήσει η εταιρεία στην οποία δουλεύω.. δεν είμαι μαλάκας να πληρώνω αυτοκίνητο από την τσέπη μου... opel corsa 1.4 diesel automatic... αμάξι που δεν έχεις το χρήμα ούτε να το αγροάσεις ούτε να το κυκλοφορήσεις φτωχομπινέ... δεύτερη μέρα στο γραφείο μου το έφερε η leasing με το κοντέρ να γράφει 117 km και με full extra ..
τυπε γιατι δεν στρωνεις μια κουρελου να κοιμασαι στο γκαραζ διπλα στο αμαξι?θα γλιτωσεις και το ενοικιο του σπιτιου... :think:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.901
Πόντοι
2.606
τυπε γιατι δεν στρωνεις μια κουρελου να κοιμασαι στο γκαραζ διπλα στο αμαξι?θα γλιτωσεις και το ενοικιο του σπιτιου... :think:
και να το χαϊδεύει το βράδυ λέγοντας μαη πρεσιους ; :2funny:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Μαλάκες .... ζηλεύετε ....

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΣΑ ΕΝΑΣ
[size=13pt] ΝΑ ΕΧΕΙ[/size]
[size=18pt]corsa 1,4 diesel automatic !!![/size]

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.901
Πόντοι
2.606
Αυτα εχω ακούσει τα κλέβουν αμα δεν τα εχεις σε κλειστό γκαράζ  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.901
Πόντοι
2.606
Εχω ακούσει μια ιστορία που σε μια νύχτα έκλεψαν 4 μαζεμένα απο μια έκθεση και η ασφαλιστική φαλίρισε για να τα αποζημιώσει  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εχω ακούσει μια ιστορία που σε μια νύχτα έκλεψαν 4 μαζεμένα απο μια έκθεση και η ασφαλιστική φαλίρισε για να τα αποζημιώσει  :grin:

εγω ξερω οτι η τραπεζα δεν τα κατασχει γιατι εχουν υψηλο κοστος συντηρησης. ουτε οι ιδιοκτητες μπορουν να τα συντηρησουν ουτε οι τραπεζες

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Δεν μπορεί να είχε μαζεμένα 4 corsa κανένας έμπορος.
Θα ήταν 2-3 .......

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.901
Πόντοι
2.606
Κάποιος που εχει στόλο απο τετοια  ενοικιαζόμενα λογίζεται ως εφοπλιστής ;  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε μαλάκα , ξεπερνάς τα πιο απαισιόδοξα σενάριά μου !!!!!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.

Ρε μαλάκα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.
Είσαι ή Τρολ ή Κλόουν !!!!!!!!!!!!

Εγώ και τώρα στην κρίση , έχω 220hp ....

Εσύ παίζεις με ;;;
95 ;;;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν μπορεί να μην είσαι κλόουν !!!!!!!!

τραλαλάκη και τι τα κάνεις τα 220 γαιδούρια ?? τα βάζεις και κουβαλάνε τις οδοντικές προσθέσεις ??

βρε ηλίθιε ζώ σε χώρες που οι επαρχιακοί δρόμοι τους έχουν δύο λωρίδες ανα κατεύθυνση και μπαριέρα μεταξύ των ρευμάτων... οπότε δεν χρειάζομαι 220 άλογα για να κάνω προσπέραση ηλίθιε κάνω μια χαρά και με τα 95 γιατί είμαι στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας..

χώρια που έχει κάμερες κάθε 500 μέτρα και αν κάνεις ότι ξεπερνάς το όριο ταχύτητας σου παίρνουν το πρόστιμο απευθείας από την τράπεζα χωρίς να σε ρωτήσουν... έχουν νόμους και τους τηρούν ηλίθιε ...

και όλοι ξέρουμς τι 220 άλογα έχεις ... σε ένα σαπάκι του 90 που ένας κάποιος μαστρομήτσος σου έκανε μια μετατροπή και σου ανέβασε συμπίεση και τώρα οδηγείς μια κινούμενη νεκροφόρα.. αει στο διάολο μαλάκα..

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.901
Πόντοι
2.606
τραλαλάκη και τι τα κάνεις τα 220 γαιδούρια ?? τα βάζεις και κουβαλάνε τις οδοντικές προσθέσεις ??

βρε ηλίθιε ζώ σε χώρες που οι επαρχιακοί δρόμοι τους έχουν δύο λωρίδες ανα κατεύθυνση και μπαριέρα μεταξύ των ρευμάτων... οπότε δεν χρειάζομαι 220 άλογα για να κάνω προσπέραση ηλίθιε κάνω μια χαρά και με τα 95 γιατί είμαι στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας..

χώρια που έχει κάμερες κάθε 500 μέτρα και αν κάνεις ότι ξεπερνάς το όριο ταχύτητας σου παίρνουν το πρόστιμο απευθείας από την τράπεζα χωρίς να σε ρωτήσουν... έχουν νόμους και τους τηρούν ηλίθιε ...

και όλοι ξέρουμς τι 220 άλογα έχεις ... σε ένα σαπάκι του 90 που ένας κάποιος μαστρομήτσος σου έκανε μια μετατροπή και σου ανέβασε συμπίεση και τώρα οδηγείς μια κινούμενη νεκροφόρα.. αει στο διάολο μαλάκα..
τραμυ δε ριβεντζ θα δούμε θέαμα  :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Είστε όλοι κακεντρεχείς...ο άνθρωπος εννούσε ξεκάθαρα κάτι τέτοιο...

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    10,6 KB · Εμφανίσεις: 18

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
οπότε δεν χρειάζομαι 220 άλογα για να κάνω προσπέραση ηλίθιε κάνω μια χαρά και με τα 95 γιατί είμαι στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας..

Τι μας λες τώρα ΓΕΡΟ-ΚΛΟΟΥΝ ;;;

Ότι στο Λουξεμβούργο
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ....

OPEL CORSA 1,4 DIESEL ... AUTOMATIC ;;;;;

Τουτος εδώ δηλαδή είναι μαλάκας ....
maxresdefault.jpg

και τούτος ...
maxresdefault.jpg

ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟ-ΚΛΟΟΥΝ ΤΡΑΒΑΤΡΟΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΑΓΚΑΣ !!!!!!!
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom