Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αδερφέ Μπαρμπαδούρε επιστράτευσε τη βεντάλια με τις Ροζαλίες που πόσταρες στον Δημητράκη με νέα αφιέρωση στους πένητες του εξωτερικού και εξαύλωσε τους :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Αραβοτουρκε παιζει κανα αραβικο μουνι να μας πασαρεις;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τυπε όλοι στην Ελλάδα ζούμε στα Πατήσια και βλέπουμε πακια όλη μέρα σα και σένα... :confused: :confused: :confused:
γιατι με απαξιωσες ρε τυπε ?εγω σε καμαρωνω που εισαι μεσ τη χλιδα εδω στο μπανανισταν :headbaning1:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
γιατι με απαξιωσες ρε τυπε ?εγω σε καμαρωνω που εισαι μεσ τη χλιδα εδω στο μπανανισταν :headbaning1:
Γιατί σε απαξιώνω;
Έχουν κάτι τα Πατήσια και οι Πακιστανοί φίλοι σου;

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Τυπε όλοι στην Ελλάδα ζούμε στα Πατήσια και βλέπουμε πακια όλη μέρα σα και σένα... :confused: :confused: :confused:
ναι νομιζουν οτι ολοι μενουνε στο μενιδι ξερω εγω ολοι αυτοι που πηγαν εξω καιτ βλαχοι ειναι που δεν ξερουν το τι χρημα υπαρχει στην αθηνα..σου λεει ειχα φτωχεια μεγαλη στο χωριο μου αρα η ελλαδα ολη ετσι ειναι..εδω ο αλλος πηγε που,στη κυπρο το μπουρδελονησι και καμαρωνει σα γυφτικο σκερπανι λες πηγε να μεινει στη βοστωνη η στο μαιαμι..

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Αραβοτουρκε παιζει κανα αραβικο μουνι να μας πασαρεις;
Μόνο πιάτσες για ψωνιστίρι με ωραίους Σοκολατένιους αδερφούς .Αν σε ενδιαφέρει σου τις σφυρίζω να πας να περάσεις καλά. Στον μπάρμπα που τον ενδειαφέρει όσο και να σκούζει δεν του λέω :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Α
Το πιο πιθανο σεναριο ειναι η Ελλαδα σε 10-20 χρονια να ειναι ακριβως-σχεδον οπως ειναι τωρα στο 95% των πραγματων.
Ποιος ο λογος αλλωστε να αλλαξει;
Μηπως το χρεος της χωρας, ενα απλο νουμερο που πλεον δεν ενδιαφερει κανεναν;
Αφου το 80% των Ελληνων κανει ζωαρα, για ποιον ακριβως λογο να αλλαξουν τα πραγματα στη χωρα;
Οι νεοι ως τα 40 η συντριπτικη πλειοψηφια ζει απο περασμενες γενιες. Αυτες σιγα σιγα ειτε θα φευγουν, ειτε θα αρρωσταινουν ,θα απαιτουν εξοδα κλπ.
Το χρεος δεν ειναι ενα νουμερο, ειναι η αναγκαια συνθηκη για να καλυπτει τα ελλειματα. Στην Ελλαδα, αν για ενα δυο μηνες δε καλυφθουν τα ελλειματα,τα οποια ειναι υψηλα, θα ερθουν μεγαλα ζορια και αρκετοι θα μεινουν κυριολεκτικα στο δρομο.
Η πορεια της Ελλαδας απο το 2010 ειναι αυτη

1638054929896.png

Δηλαδη με μικρες διακυμανσεις , προς τα κατω. Δε βλεπω κατι να διακοψει αυτη την πορεια

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Αυτος δεν ειναι που κλαιγοταν για κατι επιστροφες απο την εφορια και κατι τετοια;

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Τυπε πρέζα πίνεις;
Ρε τυπε εσυ δεν ησουνα που κλαιγοσουν για την εφορια; Η κατι τετοιο τελοσπαντων.:think:
Αμα επινα πρεζα θα το παιζα λεφτας στο μπουρδελα.κομ Σαββατο ξημερωματα τυπε :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Ο Αδερφός Μπαρμαδούρος είναι από τα πιο πακετάτα μέλη. :headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Παίζει να κάνει μπίζνες με φαρμακευτικές και να τσιμπάει μίζες από εμβόλια.
Έχει υπάλληλο και τον αδερφό Ισλαμαμπανταίο44 που του χώνει 1 Ευρώ το κάθε διαφημιστικό πόστ :smitten: :smitten: :smitten:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Η δουλειά δεν είναι ντροπή εκτός αν δουλεύεις για άλλον...

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Ο ικανος και στην Ελλαδα θα επιβιωσει και στη ξενιτια . Υπαρχουν χωρες με καλυτερες συνθηκες εργασιας απο την Ελλαδα , υπαρχουν και χειροτερες . Ειδικα για το επιχειρειν ειναι μαγκια αν τα καταφερεις να δημιουργησεις οπου και να σαι γιατι η δημιουργια απαιτει ευφυια , ικανοτητες , ταλαντα και αρετες σε αντιθεση με τη καταστροφη που μπορει οποιοσδηποτε να τη φερει . Αξιοι θαυμασμου και αυτοι που τα καταφεραν εξω και αυτοι που μειναν στο τοπο τους και κανουν πραξη τα ονειρα τους . Σημασια εχει να μη μετανοιωσεις για οτι εκανες ή αποφασισες οταν θα κανεις απολογισμο

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
ναι νομιζουν οτι ολοι μενουνε στο μενιδι ξερω εγω ολοι αυτοι που πηγαν εξω καιτ βλαχοι ειναι που δεν ξερουν το τι χρημα υπαρχει στην αθηνα..σου λεει ειχα φτωχεια μεγαλη στο χωριο μου αρα η ελλαδα ολη ετσι ειναι..εδω ο αλλος πηγε που,στη κυπρο το μπουρδελονησι και καμαρωνει σα γυφτικο σκερπανι λες πηγε να μεινει στη βοστωνη η στο μαιαμι..
Βρε,χαζούλι τι έγινε;
Δεν σε παίζουν τα άλλα παιδιά του ΠΙΚΠΑ και πέρασες να ποστάρεις;

Αφού σου έχω πει, δεν έχω πρόβλημα με καθυστερημένα άτομα ή με Αλβανούς αρκεί να μη με ενοχλούν.

Εδώ τώρα γράφουν τα μεγάλα παιδάκια, τράβα να φας σουπιτσα. ??

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.860
Πόντοι
3.656

το 46,3%, από αυτούς που ζουν στο εξωτερικό, απάντησε ότι σκοπεύουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια. Το 61,4% εξ αυτών σκέφτονται να επιστρέψουν άμεσα, και συγκεκριμένα το 39% ότι σκοπεύουν να επιστρέψουν σε «1-2 χρόνια» και το 22,4% «φέτος».Μόνο το 9,2% δήλωσαν πως δεν ενδιαφέρονται καθόλου να επιστρέψουν.

Για μια θέση στα ελληνικα μπουρδελοΑΕΙ γυρνούσαν όλοι πετώντας.Κατα τ'άλλα ζωαρα το εξωτερικο :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom