Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα επιστρέψει σύντομα ο κλώνος μου, σας έλειψε φουκαράδες :2funny:
Συγγνώμη τι να γράψω?:2funny:αυτοί είναι εντελώς κακομοίρηδες!:headbang:.Κάποτε εδώ είχε άτομα που ενδιαφέρονταν γιά το :knockinb:είχαν πάει Ρωσσία και είχαν δει τι θε'ι'κή χώρα που είναι σε όλα.Τώρα έχει φουκαράδες που μιλάνε γιά το πως να βρούνε δουλειά γιά να μην πεθάνουν της πείνας :2funny:Δεν ξέρω ποιός είναι ο μεγαλύτερος κακομοίρης απ'αυτούς :2funny:
Θα σας βάλω κ'εγώ μιά αγγελία γιά δουλειά σαν αυτές που σας βάζουν :2funny:
Ζητούντε στην Ρωσσία οδηγόι μπουλντόζας :2funny:μισθός 500-600 ευρώ,γιά σπίτι σας δίνω το γκαράζ μου δωρεάν :2funny:(μόνο τα κοινόχρηστα θα πληρώσετε 120 ευρώ το χρόνο) έχει ρεύμα (εκτός από 0.00-6.00 που το κώβουν) και πολύ χώρο.Το ότι έχει τσάμπα ρεύμα (δεν έχει ρολό'ι') το αποδικνύω στην τρίτη φώτο! Και μπορείτε ντύσετε με μόνωση ,να βάλετε ένα ντιβάνι καθώς και έπιπλα και να το κάνετε πολύ πιό άνετο από την αποθηκη του Βλάκμαν ή το σπίτι του Πλούτο που μένει ο Αρλούμπερ :2funny::2funny::2funny:
Το μόνο αρνητικό ότι δεν έχει νερό αλλά δίπλα είναι το ρυάκι που έχει γάργαρο νερό και μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας και να πάρετε και νερό από κει :2funny:.Στη Ρωσσία όλα είναι πάμφτηνα οπότε τα 500-600 είναι σαν 1.000-1.200 στην Ελλάδα και θα έχετε και τσάμπα σπίτι.
Είναι σε υπέροχο καταπράσινο μέρος,κοιτάξτε ομορφιά!Έχει και περιστερόνα και μπορείτε να πιάνετε περιστέρια και να τα ψήνετε και να τα τρώτε :2funny:
Στείλτε ΠΜ :2funny::2funny::2funny:

Συνημμένα

• gkaraz.jpg
    gkaraz.jpg
    188,6 KB · Εμφανίσεις: 28
  • potamaki3.jpg
    potamaki3.jpg
    934,6 KB · Εμφανίσεις: 26
  • potamaki2.jpg
    potamaki2.jpg
    907,9 KB · Εμφανίσεις: 28
  • potamaki.jpg
    potamaki.jpg
    940,1 KB · Εμφανίσεις: 26
  • gkaraz6.jpg
    gkaraz6.jpg
    613,1 KB · Εμφανίσεις: 31
  • gkaraz5.jpg
    gkaraz5.jpg
    882,2 KB · Εμφανίσεις: 35
  • gkaraz4.jpg
    gkaraz4.jpg
    582,5 KB · Εμφανίσεις: 30
  • gkaraz3.jpg
    gkaraz3.jpg
    193,4 KB · Εμφανίσεις: 32
  • gkaraz2.jpg
    gkaraz2.jpg
    206 KB · Εμφανίσεις: 27

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τωρα για μια καθυστερημενη ξενιτεμενη ψυχη τι να πω.,,
Αφιερωμενο το τραγουδι...
Φετα με λεμονι στο μπαλκονι
Και η αγαμια μου φουντωνει
Ποτε θα βρεθει τουριστρια μονη
Να τον παιξω παλι στο σαλονι

Πω πω πέθανα στα γέλια :2funny:
Θυμήθικα και τον άλλον κακομοίρη που έβαλε ένα πιάτο κατεψυγμένες γαρίδες που πήρε στο ρεπό του που έχει μιά φορά το μήνα:2funny:
τιμή τα 5 κιλά 2179 ρούβλια (25 ευρώ) :2funny::2funny::2funny:.Για το ότι πήγε σε ξενοδοχείο με πισίνα μιά φορά στη ζωή του ο άλλος κακομοίρης τι να πω?:2funny:
Όταν είδα τη μπουλντόζα θυμήθικα τους φουκαράδες :2funny:.Εδώ στις δουλειές που βάζει αυτός ο βλάκας πάνε μόνο Ουζμπέκοι :2funny:.Στην αρχή νόμιζα ότι της βάζει γιά πλάκα :2funny:δεν το πίστευα ότι μπορεί να υπάρχουν τόσο αγράμματοι και αποτυχημένοι Έλληνες που να πάνε σ'αυτές της δουλειές :2funny::headbang:
Μιλάμε γιά πολύ κακομοίρηδες :2funny:
Κ αυτός με το μπαλκόνι πάντος το τερμάτισε :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:στο υπόγειο στην Κυψέλη που έμενε δεν είχε μπαλκόνι και κάτι του φένεται :2funny::2funny::2funny:

Συνημμένα

• garides.jpg
    garides.jpg
    382,6 KB · Εμφανίσεις: 36
  • mpoulntoza.jpg
    mpoulntoza.jpg
    467,7 KB · Εμφανίσεις: 34
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Καράφλα,άλλος τρώει γαρίδες και εσύ τρως αυτά τα σκατά...:vomit:

Συνημμένα

• Σαβούρα2.jpg
    Σαβούρα2.jpg
    56,8 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Σαβούρα.jpg
    Σαβούρα.jpg
    420,8 KB · Εμφανίσεις: 27
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ρε καράφλα,βάφεις το σκάλπ σου;:2funny:
Για δε παίρνεις camel για παπούτσια να γυαλίζει κιόλας....:tooth::tooth::tooth:

Συνημμένα

• βαφή για καραφλούς.png
    βαφή για καραφλούς.png
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 40
  • ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ.jpg
    ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ.jpg
    87,3 KB · Εμφανίσεις: 30

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλά κατακαημένε Ιωσήφ :2funny:θα σου ελεγα να τραβήξεις καμιά μαλακία με το καινούργιο μου γατάκι αλλά δυστηχώς γέρασες και δε σου σηκώνετε πιά :2funny::2funny::2funny:
Ναι τρώω άθλια Χάμπουργκερ :2funny:πάντος δεν τρώω μόνος μου σαν εσένα που είσαι μαγκούφης και από τη βαρεμάρα φτιάχνεις κλώνους και γράφεις :2funny::jerking:.Θα σου έστελνα πούτσες αλλά βαριέμαι :2funny:όλο τα ίδια και τα ίδια γράφεις :jerking::jerking::jerking:
Εσείς οι μεγάλοι γαμιάδες γράψτε πάλι ότι το γατάκι μου δεν είναι ωραίο όπως γράφατε και την άλλη φορά :jerking:.
Γιά να μη γράφετε :jerking:ότι είναι και καλά μούφα φώτο σας βάζω φωτογραφία που αναγνωρίζεται το αυτοκινητό μου με τα σκυλάκια που έκανα δώρο στο γατάκι.
Σχετικά με τον Dirty σε σχέση με σας είναι θεός με 2.000 στο Κίεβο περνάει πολύ καλά αν βγάλουμε το ενοίκιο 500 του μένει 1.500 που φτάνουν και περισεύουν.Βέβαια παίζει στην κατηγορία 40+ που είναι ότι πιό απλό.Κ΄όμως είδατε ότι οι Ουκρανές ακόμα και σε αυτή την ηλικία ,ζηλευουν και την έχουν δει.Εδώ αυτές θα τον ευχαριστούσαν κιόλας!και θα έκλειναν τα ματια ότι και να έκανε.Δε θα του πέταγαν πρασινο ιώδιο στα μούτρα όπως του έκαναν στην Ουκρανία :headbang:ούτε μπογιά στ'αμάξι :( .Αυτά μπορεί να τα κάνει καμιά 20χρονη,η γρια θείτσα εδώ ξέρει την θέση της.

Συνημμένα

• gataki5.jpg
    gataki5.jpg
    327,2 KB · Εμφανίσεις: 29
  • gataki4.jpg
    gataki4.jpg
    306,6 KB · Εμφανίσεις: 35
  • gataki3.jpg
    gataki3.jpg
    319,7 KB · Εμφανίσεις: 31
  • gataki2.jpg
    gataki2.jpg
    291,7 KB · Εμφανίσεις: 40
  • gataki.jpg
    gataki.jpg
    289,4 KB · Εμφανίσεις: 31

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
με το καινούργιο μου γατάκι
Εσείς οι μεγάλοι γαμιάδες γράψτε πάλι ότι το γατάκι δεν είναι ωραίο όπως γράφατε και την άλλη φορά :jerking:.
Γιά να μη γράφετε :jerking: ότι είναι και καλά μούφα φώτο σας βάζω φωτογραφία που αναγνωρίζεται το αυτοκινητό μου με τα σκυλάκια που έκανα δώρο στο γατάκι.
α ρε πορνοτσαρε γ@μας 20χρονα μπουμπουκια με ενα hamburger- και αλλοι σκορπανε χιλιαρικα και μενουν μπουκαλα-

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Να ρε που είναι ο κλώνος μου:2funny: πάντως έχει δίκιο σε αυτό που λέει,δεν έχει νόημα να σας απαντάει συνεχώς γιατί όλο τα ίδια και τα ίδια γράφετε,δεν ανεβάσατε μια καινούργια φωτό, κάτι καινούργιο να πέσει νέο κράξιμο και νέο γέλιο,ο φύλακας γελοιοποίηθηκε με το 2*2 δωμάτιο του ,ο άλλος ότι τραβάει μαλακια στο μπαλκόνι ενώ λένε οι Κύπριες είναι ποίο εύκολες από της ελλεινιδες και αυτός κάθεται και τραβάει μαλάκια:2funny: λογικό όλοι αυτοί οι μίζεροι να έχουν θεό τόν βλακμαν που πληρώνει χιλιάδες ευρώ για να γάμησει:2funny: ο οποίος είχε πει το θεϊκό ότι για να γάμησει πουτανες θέλει προσπάθεια:2funny:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Άλλο ένα σούργελο προστέθηκε στην συλλογή του καράφλα:confused:
Δεν γάμησε,βόλτα μόνο και μετά πήγε να ξεδώσει στο σαλόν με τα κατσίκια...:confused::zfuck:

Συνημμένα

• ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΚΑΡΑΦΛΑ.jpg
    ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΚΑΡΑΦΛΑ.jpg
    96,8 KB · Εμφανίσεις: 26

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε Μήτσο.
Πως τους γάμησες έτσι .
Γεμάτος αδρεναλίνη ρε μάγκα μες στα μποφόρια.
Γάμα τους ρε Μήτσο , γάμα τους.
Αιθέρας ρε, κέρβερος !!!!!!

ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΗΤΣΟ .... ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΣ ΕΤΣΙ ....
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ !!!!!

Σεβασμός !
Σεβασμός.

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Ρε παιδια οι κατεψυγμενες γαριδες ειναι ακριβες?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• apofagia.jpg
    apofagia.jpg
    66 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Like
Αντιδράσεις: rigass

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Να ρε που είναι ο κλώνος μου:2funny: πάντως έχει δίκιο σε αυτό που λέει,δεν έχει νόημα να σας απαντάει συνεχώς γιατί όλο τα ίδια και τα ίδια γράφετε,δεν ανεβάσατε μια καινούργια φωτό, κάτι καινούργιο να πέσει νέο κράξιμο και νέο γέλιο,ο φύλακας γελοιοποίηθηκε με το 2*2 δωμάτιο του ,ο άλλος ότι τραβάει μαλακια στο μπαλκόνι ενώ λένε οι Κύπριες είναι ποίο εύκολες από της ελλεινιδες και αυτός κάθεται και τραβάει μαλάκια:2funny: λογικό όλοι αυτοί οι μίζεροι να έχουν θεό τόν βλακμαν που πληρώνει χιλιάδες ευρώ για να γάμησει:2funny: ο οποίος είχε πει το θεϊκό ότι για να γάμησει πουτανες θέλει προσπάθεια:2funny:

50€ paypall στον tasos3 οτι μενω μονος σε 50+ τμ.
Τοσες φορες τα ειπαμε.
Αντε μια φορα, αντε μια παληκαριά,
Βαζω ενοικιαστηριο συμβολαιο κ μπονους αδεια audi.
Φοβασαι κοτουλα?
Πληρωνεις κ μαθαίνεις.

Το κρεβατι μου ειναι τριπλασιο απο το δικο σου. Και το χρημα επανω του απιαστο ονειρο για σενα μπουααααχαχαζα

Συνημμένα

• IMG_20200821_165224.jpg
    IMG_20200821_165224.jpg
    2,7 MB · Εμφανίσεις: 23
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Αυτό το μπάζο το πόσταρε και πριν 5-6 μήνες ο καράφλας,ολόκληρη Ρωσία και να μην σου κάθονται ούτε αυτά τα κακόμοιρα...τρώνε το μπέργερ και μετά...κατσικάκι.:2funny::2funny:

Συνημμένα

• gataki b (3).jpg
    gataki b (3).jpg
    98,4 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Εμείς οι βλάχοι όπου λάχει.jpg
    Εμείς οι βλάχοι όπου λάχει.jpg
    134,2 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Like
Αντιδράσεις: rigass
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Το κρεβατι μου ειναι τριπλασιο απο το δικο σου.

Είσαι ψεύτης!
Ντροπή!
Ο καράφλας δεν έχει καν κρεβάτι....:confused::confused::confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Δε μου λες ρε τρομπαδουρε... καμια αλητεια παιζει ρε μλκ;

Γαμας κανα μουνι ρε μλκ;
Γαμας κανα ξεκωλο;;

Κανα μουνι ρε μλκ γαμας; Ε;

Γαμας κανα μουνι ρε;
Κανα κωλο γαμας;;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε Μήτσο.
Πως τους γάμησες έτσι .
Γεμάτος αδρεναλίνη ρε μάγκα μες στα μποφόρια.
Γάμα τους ρε Μήτσο , γάμα τους.
Αιθέρας ρε, κέρβερος !!!!!!

ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΗΤΣΟ .... ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΣ ΕΤΣΙ ....
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ !!!!!

Σεβασμός !
Σεβασμός.

Εσύ που είσαι γαμημένος ψάχνεις δανεικά αρχίδια, λέμε τώρα αρχίδια τους ρεβυθοκεφτέδες του πορδοκαραφλάκη, μήπως και γαμήσεις;

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
ΤΡΟΜΠΑδουρε 31 ο Αλγερινος για σενα ρωταει και ανησυχει...

Σου ζηταει συγνωμη μου ειπε... Δεν τα εννοουσε οσα ειπε χθες... :embarrased:

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
με το καινούργιο μου γατάκι
Εσείς οι μεγάλοι γαμιάδες γράψτε πάλι ότι το γατάκι δεν είναι ωραίο όπως γράφατε και την άλλη φορά :jerking:.
Γιά να μη γράφετε :jerking: ότι είναι και καλά μούφα φώτο σας βάζω φωτογραφία που αναγνωρίζεται το αυτοκινητό μου με τα σκυλάκια που έκανα δώρο στο γατάκι.
α ρε πορνοτσαρε γ@μας 20χρονα μπουμπουκια με ενα hamburger- και αλλοι σκορπανε χιλιαρικα και μενουν μπουκαλα-

Απο κανα σαλον θα την μαζεψε και αυτην
Ειναι θεμα χρονου να ποσταρει "επαγγελματικες" φωτο οπως εκανε με την μογγολα

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86

50€ paypall στον tasos3 οτι μενω μονος σε 50+ τμ.
Τοσες φορες τα ειπαμε.
Αντε μια φορα, αντε μια παληκαριά,
Βαζω ενοικιαστηριο συμβολαιο κ μπονους αδεια audi.
Φοβασαι κοτουλα?
Πληρωνεις κ μαθαίνεις.

Το κρεβατι μου ειναι τριπλασιο απο το δικο σου. Και το χρημα επανω του απιαστο ονειρο για σενα μπουααααχαχαζα
και τι σημαίνει ρε γκαστερμπαιτερ ότι αυτά τα λεφτά πιάσανε τόπο?:2funny::2funny: αφού στην ελληνική τράπεζα και στην πρώην σου θα καταλήξουν φουκαρα:jerking: μην τα δει καμία πρώην σου και έρθει με το πρώτο easyJet εκεί πέρα,:2funny: τι 50; τετράγωνικα ,50 τετραγωνικά είναι το σύνολο του ορόφου που είσαι μαζί με άλλους λογικά, ωραία ζωή κανείς,σε ζηλεύω :jerking::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom