Λες να κόλλησα τίποτα απο τα κωλογατα του Μήτσου; Εχουμε και τον Μαρκαλωμένο συνέχεια στα πόδια μας.Ο Μήτσος όταν μπει θα μας εξηγήσει πως οι Έλληνες στις Δυτικές Χαβούζες αποκτούν φαγούρες απο τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στα διαμερίσματα των 13 τετραγωνικών, τα υπόγεια εργοστασίων και τα οικοτροφεία
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
είμαι ο δημητρακης29
Ουστ μωρη τραβελογαμημενη πουστρα.
Αφού γουστάρεις πουτσαρες,το έχεις δηλώσει μόνος σου πως καδρωναρεις τον κωλο σου,τι μας ζαλίζεις τα αρχιδια;
Δεν γαμαμε πουστηδες!!!
Συνημμένα
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.579
- Πόντοι
- 1.706
Σκατοψυχος καργαO αυθεντικός Gastarbeiter του σάιτ (urlauber) μου θυμίζει ένα ρεμάλι που είχε φάει άκυρο σε όλες τις επιχειρήσεις της Ρόδου!
Τον προσέλαβε ένας φίλος μου από λύπηση και για να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία!
Μετά από λίγο διάστημα έγινε ένα επεισόδιο με κάτι Αλβανίδες εργαζόμενες που προσέβαλαν θρασύτατα χωρίς να έχουν δίκιο την εργοδοσία! Την άλλη μέρα "κάποιος" κάλεσε τους τραμπούκους του ΠΑΜΕ και το ρεμάλι παράτησε το πόστο του για να εισχωρήσει σε αυτό και να βρίζει χυδαία τους εργοδότες του... :S :S :S
Αυτός πλέον εδώ δεν νομίζω να ξαναβρει δουλειά! Γι αυτόν έχουν νόημα οι Αγγελίες που στέλνεις για να κάνετε παρέα και να μπαίνετε μαζί στο σάιτ!!
Δεν ειναι τυχαιο που εισαι ο μοναδικος που ζηλευει τον δημητρακη
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.579
- Πόντοι
- 1.706
Υπαρχ9υν αυτα.Μετα απο καποια ηλικια, μια απο τις βασικοτερες ενασχολησεις κυριως για τον αντρα ειναι ο μπαξες-κηπος
Οσοι ειστε εξωτερικο πως ειναι η κατασταση στην πολη που ζειτε σχετικα με αυτο; Υπαρχει δυνατοτητα να κανει καποιος μπαξε, να εχει τα δικα του λαχανικα και ολα τα αλλα οφελη αυτης της ενασχολησης (ασκηση, ευχαριστο διαλλειμμα απο τις εγνοιες, επαφη με τη φυση, κλπ)
Εγω Αγγλια που ημουν ειχε κατι allotments δημοτικα (μια μεγαλη εκταση χωρισμενη σε κομματια-μπαξεδες, που τις νοικιαζεις ετησιως με ενα χαμηλο αντιτιμο κατω απο 100-150 ευρω). Πηγα τα ειδα καποια στιγμη αλλα δεν ασχοληθηκα τελικα. Ο καιρος παντως καμια σχεση με την Ελλαδα, οι ημερες ενασχολησης μαλλον λιγοτερες, το ιδιο και τα προιοντα που μπορει να βαλει κανεις.
Καμια σχεση με την Ελλαδα που αρχιζεις να φυτευεις απο νωρις την ανοιξη και συλλεγεις μεχρι αρχες φθινοπωρου και τις περισσοτερες μερες εχει καλο καιρο και μπορεις να ασχοληθεις με τον μπαξε.
Στις δικες σας περιοχες τι παιζει;
Kleinegarten λεγοντε νομιζω.
Νοικιαζεις ενα οικοπεδακι απο τον δημο, σχετικα φτηνα. Συνηθως εχει κ σπιτακι μεσα, πολυ μικρο σαν ξενωνας, μπορεις να φυτεψεις ζαρζαβατικα, λουλουδια, να κανεις bbq ,να αραξεις στην απλωστρα, ειναι ωραια για καλοκαιρι, τον χειμωνα δεν παει κανεις.
Εχει σε ολη την γερμανια
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.579
- Πόντοι
- 1.706
Για να ρωτας πρεπει πρωτα να απαντας σε ερωτησεις.Υπάρχει και κόσμος χωρίς καλό στυλ αλλά είναι καλά παιδιά! Ο Gast μας όμως βγάζει πολύ κακία και μίσος για την χώρα του και θέλει να τραβήξει και άλλους στο μαρτύριό του!
Οι Γερμανοί όμως τον έχουν στρώσει καλά! Είναι σε μια θέση που δεν έρχεται σε επαφή με κανέναν και κανένας Γερμανός δεν θα την έκανε! Σαν απομόνωση είναι! Ο βοσκός που μένει μόνος στη βραχονησίδα Πλάτη Καλύμνου έχει πολύ πιο καλή κοινωνική ζωή! Κάθε μέρα το λιμεναρχείο επικοινωνεί μαζί του και όλες οι βαρκούλες που περνάνε τον χαιρετούν ή τον επισκέπτονται! Να μας πει ο Gast μας πότε κάποιος Γερμανός έχει ενδιαφερθεί για αυτόν!!!
Βασικη αρχη του διαλογου...
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.579
- Πόντοι
- 1.706
Ο Μήτσος όταν μπει θα μας εξηγήσει πως οι Έλληνες στις Δυτικές Χαβούζες αποκτούν φαγούρες απο τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στα διαμερίσματα των 13 τετραγωνικών, τα υπόγεια εργοστασίων και τα οικοτροφεία
Πωπω μισος για τους δυτικους...
Πρεπει να εχεις τραυματικες εμπειριες...
Δεν θελω να σκεφτομαι πολυ χειροτερα πραματα....
Αλλα ξεχνας κατι βασικο.
"Χερι που σε ταιζει δεν το δαγκωνεις"
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Αν ειχα μεινει Ελλαδα σε τετοια φαση θα ημουν. Χωρις οικογενεια απο πισω, η μονη δουλεια που ειχα βρει ηταν με 750 καθαρα.
Κοίτα , κάποιος που μένει σε σπίτι πατρικό , που οι γονείς πληρώνουν τα πάντα,
με 750€ το μήνα, μπορεί να κάνει καλύτερη ζωή από έναν που μένει σε δικό του σπίτι στη δυτική ευρώπη
ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ 2500€ το μήνα ή και 3000€ το μήνα.
Αρκεί το πατρικό στην ελλάδα, να μην είναι 3άρι στα σεπόλια.
Σκέψου ότι υπάρχουν πολλά τέτοια σπίτια που μπορεί να έχει κάποια αυτονομία.
Ο άλλος στη δύση με τα 2500€ μπορεί και να πεινάει.
ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 2500€ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 2000€ ή ΜΕ ... 1700€ είναι πολύ πιο κάτω από αυτόν που
παίρνει 600€ στην ελλάδα.
Αυτός που παίρνει 600€ στην ελλάδα και μένει στη γειτονιά του barock
που είναι αυθαίρετα τα σπίτια , μπορεί να πληρώνει και πάγια χαλαρά,
επειδή η δεη , σε αυθαίρετο που είναι δηλωμένο διαφημιστικη πινακίδα,
είναι χαμηλή γιατί δεν έχει δημοτικά τέλη.
με 750€ το μήνα, μπορεί να κάνει καλύτερη ζωή από έναν που μένει σε δικό του σπίτι στη δυτική ευρώπη
Δεν ισχύει αυτό.Εκτός αν του δίνουν και λεφτά οι γονείς.
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.579
- Πόντοι
- 1.706
Παλι ανοιξες το κουτακι με τις λακαμιες?Κοίτα , κάποιος που μένει σε σπίτι πατρικό , που οι γονείς πληρώνουν τα πάντα,
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 2000€ ή ΜΕ ... 1700€ είναι πολύ πιο κάτω από αυτόν που
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.579
- Πόντοι
- 1.706
Ζητάω άτομα και για κουζίνα και σέρβις. μεμονωμένα ή ζευγάρι. Παρέχω μισθό, ασφάλεια, διατροφή, διαμονή. Πληροφορίες μόνο στο τηλ
004915255455090 Κώστας
Κι απο κατω μια απο τις δεκαδες περπτωσεις απο ατομα που ζητανε μια νεα ευκαιρια. Δεν τους ψαχνω εγω. Εγω απλα βοηθαω. Καλα ή ασχημα ,ας το κρινουν οι ιδιοι τους.
Θρασος τεραστιο απο τον τσαμπικο που προσπαθει να απαξιωσει αλλα για να βοηθησει ουτε λογος.
Μισανθρωπος....
Περιπτωση δημητρακη...
Καλησπέρα στην ομάδα αναζητώ μία θέση εργασίας στη Γερμανία σε ελληνικό εστιατόριο είμαστε ζευγάρι και έχουμε ξαναδουλέψει Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου 694 688 8 402
004915255455090 Κώστας
Κι απο κατω μια απο τις δεκαδες περπτωσεις απο ατομα που ζητανε μια νεα ευκαιρια. Δεν τους ψαχνω εγω. Εγω απλα βοηθαω. Καλα ή ασχημα ,ας το κρινουν οι ιδιοι τους.
Θρασος τεραστιο απο τον τσαμπικο που προσπαθει να απαξιωσει αλλα για να βοηθησει ουτε λογος.
Μισανθρωπος....
Περιπτωση δημητρακη...
Καλησπέρα στην ομάδα αναζητώ μία θέση εργασίας στη Γερμανία σε ελληνικό εστιατόριο είμαστε ζευγάρι και έχουμε ξαναδουλέψει Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου 694 688 8 402
Συνημμένα
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Αν δεις κάτι τέτοιο μην το φας !!!!Ζητάω άτομα και για κουζίνα και σέρβις. μεμονωμένα ή ζευγάρι. Παρέχω μισθό, ασφάλεια, διατροφή, διαμονή. Πληροφορίες μόνο στο τηλ
004915255455090 Κώστας
Μισανθρωπος....
Περιπτωση δημητρακη...
Συνημμένα
Η ρευστότητα που σου δίνει το εξωτερικό είναι φοβερή.Αυτό το ξέρουν και οι γκόμενες εξάλλου.Αλλο να πεις είμαι από Ελλάδα,άλλο από Γερμανία,στην πρώτη περίπτωση θεωρείσαι παπατζής,λαμόγιο,αεριτζής που πάει να γαμήσει τζάμπα,στη δεύτερη αξιόπιστος,σοβαρός,στιβαρός με προοπτική και μέλλον.
Οι γκόμενες χρειάζονται κάποιον να εμπνέει εμπιστοσύνη.Δε θέλουν να κινδυνεύουν να αντιμετωπίζουν μιζέρια,δυσκολίες.
Οι γκόμενες χρειάζονται κάποιον να εμπνέει εμπιστοσύνη.Δε θέλουν να κινδυνεύουν να αντιμετωπίζουν μιζέρια,δυσκολίες.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Γ'αυτό και θέλω να βάζουν φωτογραφίες ο Βαλκάνιος φουκαράς έβαλε κλεμμένες φωτογραφίες από μεσητικό και ελεγε ότι είναι το διαμέρισμα που νοικιάζει έβαλε και συμβόλαιο αν θυμάσαι ότι είναι τριάρι και το νοικιάζει μόνος του ,έβαλε μιά πόρτα ότι είναι η δουλειά του στο πανεπηστήμιο μετά μας έβαλε κουρτίνες ότι είναι η γκόμενα του η Γερμανίδα .Ο Βλάκμαν έβαλε την αποθήκη που μένει φωτογραφίεςΟ Μήτσος όταν μπει θα μας εξηγήσει πως οι Έλληνες στις Δυτικές Χαβούζες αποκτούν φαγούρες απο τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στα διαμερίσματα των 13 τετραγωνικών, τα υπόγεια εργοστασίων και τα οικοτροφεία
Ο νυχτοφύλακας που είναι ακόμα πιό ηλίθιος και ακόμα πιό κακομοίρης μας έβαλε ένα δωμάτιο 7-8 τετραγωνικά που νοικιάζει μας είπε βέβαια ότι νοικιάζει όλο το διαμέρισμα .Για γκόμενες δε το συζητάω μιά φωτογραφία κλεμμένη από το ίντερνετ ότι είναι γκόμενα του και όταν κράχτηκε άσχημα έβαλε μιά φώτο με μιά Αλβανίδα που πήγε γιά καφέ .Σπίτι του φωτογραφία δεν την βάζει γιατί δεν πήγε σπίτι του
Αξίζει να πας γιά να δει πως ζούνε και να πεθάνεις στα
Ποιά ρευστότητα βρε κακομοίρη που μένεις σε μιά αποθήκη στο νοσοκομείο ποιά γκόμενα θα πάει εκεί ποιά προοπτική γιά το μέλλον με ένα φουκαρά που δεν έχει τίποτα θα την πάρεις να μένετε μαζί στην αποθήκη? και θα πίνετε κρασί από πλαστικά ποτηρακια?Η ρευστότητα που σου δίνει το εξωτερικό είναι φοβερή.Αυτό το ξέρουν και οι γκόμενες εξάλλου.Αλλο να πεις είμαι από Ελλάδα,άλλο από Γερμανία,στην πρώτη περίπτωση θεωρείσαι παπατζής,λαμόγιο,αεριτζής που πάει να γαμήσει τζάμπα,στη δεύτερη αξιόπιστος,σοβαρός,στιβαρός με προοπτική και μέλλον.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Μπράβο βοηθάς ανθρώπους τι λες ρε μεγάλε τους δίνεις ευκαιρίες στη ζωή καλύτερα να τους βοηθούσε ο Μονσελάς παρά εσύΖητάω άτομα και για κουζίνα και σέρβις. μεμονωμένα ή ζευγάρι. Παρέχω μισθό, ασφάλεια, διατροφή, διαμονή. Πληροφορίες μόνο στο τηλ
004915255455090 Κώστας
Μισανθρωπος....
Περιπτωση δημητρακη...
Ζητάω άτομα και για κουζίνα και σέρβις. μεμονωμένα ή ζευγάρι. Παρέχω μισθό (1.500 ευρώ και γιά τους δύο,εργασία 10-23 κάθε μέρα με 2 ρεπό το μήνα), ασφάλεια (διαφημιστικό τρικ μπας και έρθει κανένας ), διατροφή (ότι μείνει στην κουζίνα και τα αποφάγια από τα πιάτα των πελατών,αν δε μείνει τίποτα σας βάζω από τη σκυλοτροφή γιά τα σκυλιά μου ), διαμονή (σε δωμάτια στο υπόγειο με μία ντουσιέρα και μία τουαλέτα και γιά τα 4 δωμάτια). Πληροφορίες μόνο στο τηλ
004915255696969 Κώστας
Καλησπέρα στην ομάδα αναζητώ μία θέση εργασίας στη Γερμανία σε ελληνικό εστιατόριο είμαστε ζευγάρι και έχουμε ξαναδουλέψει ,δώστε μας όσα να 'ναι μπορούμε να πλύνουμε πιάτα και να καθαρίσουμε τουαλέτες.Μισθός 1.800 και γιά τους 2 (συζητήσιμος) .Διαμονή (οπουδήποτε μένουμε και σε υπόγειο ή σοφίτα) καλό είναι να έχει τουαλέτα (και χωρις τουαλέτα δεχόμαστε).Βοηθίστε μας γιατί λιμοκτωνούμε! Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου 694 669 6 969
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.579
- Πόντοι
- 1.706
Γ'αυτό και θέλω να βάζουν φωτογραφίες ο Βαλκάνιος φουκαράς έβαλε κλεμμένες φωτογραφίες από μεσητικό και ελεγε ότι είναι το διαμέρισμα που νοικιάζει έβαλε και συμβόλαιο αν θυμάσαι ότι είναι τριάρι και το νοικιάζει μόνος του ,έβαλε μιά πόρτα ότι είναι η δουλειά του στο πανεπηστήμιο μετά μας έβαλε κουρτίνες ότι είναι η γκόμενα του η Γερμανίδα .Ο Βλάκμαν έβαλε την αποθήκη που μένει φωτογραφίες
Ο νυχτοφύλακας που είναι ακόμα πιό ηλίθιος και ακόμα πιό κακομοίρης μας έβαλε ένα δωμάτιο 7-8 τετραγωνικά που νοικιάζει μας είπε βέβαια ότι νοικιάζει όλο το διαμέρισμα .Για γκόμενες δε το συζητάω μιά φωτογραφία κλεμμένη από το ίντερνετ ότι είναι γκόμενα του και όταν κράχτηκε άσχημα έβαλε μιά φώτο με μιά Αλβανίδα που πήγε γιά καφέ .Σπίτι του φωτογραφία δεν την βάζει γιατί δεν πήγε σπίτι του
Αξίζει να πας γιά να δει πως ζούνε και να πεθάνεις στα
Ποιά ρευστότητα βρε κακομοίρη που μένεις σε μιά αποθήκη στο νοσοκομείο ποιά γκόμενα θα πάει εκεί ποιά προοπτική γιά το μέλλον με ένα φουκαρά που δεν έχει τίποτα θα την πάρεις να μένετε μαζί στην αποθήκη? και θα πίνετε κρασί από πλαστικά ποτηρακια?
Και μπλα μπλα μπλα μπλα και μετα μπλα μπλα μπλα μπλα στο τελος μπλα μπλα μπλα μπλα 2funny 2funny 2funny
Και τοτε μπλα μπλα μπλα και ξαναμανα μπλα μπλα μπλα χαχαχχαχαχζ
Δημητρακη αδειο μυδι 2funny 2funny 2funny
Δημητρακη τι θα γινει ρε φιλε.
Φωτος το μπανιο εσυ για να βαλω εγω ενοικιαστηριο συμβολαιο δεν δεχεσαι
Φωτος ημερας της κουζινας ,για να βαλω εγω μισθοδοσια δεν δεχεσαι
Κοντρα λεφτα μετρητα ,εγω εριξα μια φορα 5 χιλιαρικα , εσυ τιποτα ,παλι δεν δεχεσαι
Κοντρα τα διαβατηρια ,σφραγιδες απο τάξιδια δεν δεχεσαι
Τι δεχεσαι ρε φιλε....
Αντε να μου την πεις μια φορα με αποδειξεις να τελειωνουμε .....
Το βρηκα !!!!
Για να σε διευκολυνω....εσυ τσαρος λεφτας εχεις περιουσια, μαγκας χωρις να χρειαστει να δουλεψεις.
Εγω φτωχος μεροκαματιαρης μεταναστης ολο χρεη ,κουπι σε γαλερα, δουλευω 14ωρα, τωρα γραφω με την γλωσσα γιατι στα χερια εχω τα κουπια....
Μια κοντρα στο πιστωτικο οριο της πιστωτικης καρτας ρε φιλε.
Αντε ,ελπιζω να με κατατροπωσεις .
Παει?? Χαχχαχαχχχχα
Γιατι πιστευω πως παλι θα κανεις την κοτα?? Χαχχαχαχαχαχχα
Φοβασαι τον φουκαρα ,τον κακομοιρη? Χαχχαχαχχαχα
Aν σου φτάνουν εσενα πάσο.Αλλοι έχουν λίγη πιο πολυ αξιοπρέπεια όμως απο το να μενουν με τους γονείς τους και να περιμένουν την σύνταξηΚοίτα , κάποιος που μένει σε σπίτι πατρικό , που οι γονείς πληρώνουν τα πάντα,
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ποιό μπάνιο και τουαλέτες η τουαλέτα είναι ένδειξη πλούτου? και με τουαλέτα δε κανείς ακόμα βάλε μας την Αλβανίδα φωτογραφία στο σπίτι σου που πήγες μόνο γιά καφέ μαζί της .
Πιό πολύ γέλασα με το ν΄τυσιμο σου που ψωνίζεις ρούχα?Στο Μιλάνο?
Λεφτά μία φορά μας έβαλες και αυτά τα περισσότερα πρέπει να ήταν των γειτόνων άλλα δεν έχεις? μόνο αυτά είναι?
Λεφτά μία φορά μας έβαλες και αυτά τα περισσότερα πρέπει να ήταν των γειτόνων άλλα δεν έχεις? μόνο αυτά είναι?
Μεγάλος Λευκός
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2020
- Like
- 1.049
- Πόντοι
- 216
Ελα βρε τραλαλακη παλι σε παραληρημα εισαι. Ο αλλος τη δυτικη χωρα τα 2500 μπορει να τα κανει 3 και 4. Ενω ο αλλος με το πατρικο απο τα 750 πιο πολυ παιζει να παει στα 600 η τα 400 η να τα χασει και ολα. Και το πατρικο παιζει και αυτο να το παρουν τιποτα τραπεζες.
Και αν οι γονεις φυγουν η αρχισουν τα γηρατια και οι αρρωστιες, νοσοκομεια γιατροι κλπ τι θα κανει ο τυπος?
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.579
- Πόντοι
- 1.706
Εγω ειμαι φτωχος ,με τετοια ρουχα γαμαω.Ποιό μπάνιο και τουαλέτες η τουαλέτα είναι ένδειξη πλούτου? και με τουαλέτα δε κανείς ακόμα βάλε μας την Αλβανίδα φωτογραφία στο σπίτι σου που πήγες μόνο γιά καφέ μαζί της .
Ενω εσυ που εισαι ο τσαρος ,haute coutur βγαινεις με γυναικες μεσα στα λουσα χαχχαχαχ hi class
Εγω αν ημουν στην ρωσια κ ειχα καταντησει να γαμαω κορεανες θα ειχα αυτοκτονησει με κωλοδαχτυλο χαχαχα
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 731