Νέα

Εργασία στην Κύπρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τι ακριβώς εννοείς δεν έχουνε πρόβλημα;
προφανώς άμα τα παίρνουνε όλα μαύρα και δηλώνουνε 3,000 γιούργια το χρόνο, έχουνε λίπος.
αλλά δουλειές ΔΕΝ έχουνε.

τώρα...τα μεροκάματα στο χέρι σου είναι η διαπραγμάτευση.
άμα δεν κάνεις διαπραγματευση...δικό σου το πρόβλημα
ελα ρε εσυ απο τα 100 το κατεβαζεις στα 30?αμα ειναι να ερθω να μου κανεις μαθηματα παζαριου

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
δεν ξερω για κει..
παντως αττικη μια χαρα κυκλοφορουν
μηχανικοι αυτοκινητων,υδραυλικοι,ψυκτικοι ειναι στανταρ μεροκαματο σχεδον παντως καιρου

οσο για το σπιτι που σε ρωτησα ,οταν με το καλο πας γερμανια και βγαλεις χρημα και ερθεις να χτισεις σπιτι θα με θυμηθεις.Τα 6 εγκεφαλικα το χρονο δεν τα γλυτωνεις...εκτος και αν δεν σε ενδιαφερει αν κανουν καλη δουλεια..

σε μας ο υδραυλικος πηρε 30 χιλιαρικα σε 3 μηνες και τα υδραυλικα γαμιουνται εδω και 4 χρονια..
σκεψου 30 χιλ...

εγω καταλαβαινω ,ο καθενας την παρτη του,αλλα οχι και να τον παιζουν γαμαουα...και να τους υποστιριζετε και οι μορφωμενοι..

εμενα ενας φιλος μου ο ιασωνας εψαχνε τον υδραυλικο της γειτονιας μαζι με την γυναικα του την ελενη του για βδομαδες...

και για κατι πολυ απλο..για εναν θερμοσιφωνα...δεν μπορουσαν ουτε μπανιο να κανουν ρε..

ασε το παιζουνε βεντετες..εχουν ψωνιστει

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
εμενα ενας φιλος μου ο ιασωνας εψαχνε τον υδραυλικο με την γυναικα του την ελενη του βδομαδες...

και για κατι πολυ απλο..για εναν θερμοσιφωνα...δεν μπορουσαν ουτε μπανιο να κανουν ρε..

ασε το παιζουνε βεντετες..εχουν ψωνιστει
ειχε τα ψυχολογικα του ο υδραυλικος δικε μου .

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ελα ρε εσυ απο τα 100 το κατεβαζεις στα 30?αμα ειναι να ερθω να μου κανεις μαθηματα παζαριου
οχι
από 100 δεν πάει 30.
αλλά τον υδραυλικό τον έκλεινες με ραντεβού γιατί δεν τον έβρισκες
τώρα τον παίρνεις τηλέφωνο και έρχεται ΑΜΕΣΑ. Αν δεν έρθει, έχεις πάει στον επόμενο.

και δεν έχω καταλάβει από πού κι ως πού είδες πως οι δουλειές του υδραυλικού, του ηλεκτρολόγου και του μηχανικού συνεργείων δεν έχουνε κρίση.

στο ξαναλέω πως είσαι αλλού για αλλού.
όχι πως έχω κανά πρόβλημα με αυτό δηλαδή...ό,τι νομίζεις κάνεις.
Ο καθένας στον κόσμο του άλλωστε.
Σαν ένα φίλο που πριν ένα χρόνο παραιτήθηκε γιατί του μίλησε άσχημα το αφεντικό του. Και τώρα ψάχνει για δουλειά και δεν βρίσκει λέει. Και λέει πως τότε δεν είχε καταλάβει πόσο άσχημα ήταν τα πράγματα.

ο καθένας στην κοσμάρα του...ελεύθερη χώρα άλλωστε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οχι
από 100 δεν πάει 30.
αλλά τον υδραυλικό τον έκλεινες με ραντεβού γιατί δεν τον έβρισκες
τώρα τον παίρνεις τηλέφωνο και έρχεται ΑΜΕΣΑ. Αν δεν έρθει, έχεις πάει στον επόμενο.

και δεν έχω καταλάβει από πού κι ως πού είδες πως οι δουλειές του υδραυλικού, του ηλεκτρολόγου και του μηχανικού συνεργείων δεν έχουνε κρίση.

στο ξαναλέω πως είσαι αλλού για αλλού.
όχι πως έχω κανά πρόβλημα με αυτό δηλαδή...ό,τι νομίζεις κάνεις.
Ο καθένας στον κόσμο του άλλωστε.
Σαν ένα φίλο που πριν ένα χρόνο παραιτήθηκε γιατί του μίλησε άσχημα το αφεντικό του. Και τώρα ψάχνει για δουλειά και δεν βρίσκει λέει. Και λέει πως τότε δεν είχε καταλάβει πόσο άσχημα ήταν τα πράγματα.

ο καθένας στην κοσμάρα του...ελεύθερη χώρα άλλωστε...

Περιμενουν εσενα να τους βαλεις στον ισιο δρομο .

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο καθένας ό,τι γουστάρει
τεσπα, αυτά που λέμε είναι οφφ τόπικ.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ρε σεις υπαρχουν τοσα θεματα για σπαμαρισμα, μη σπαμαρετε αυτο που μιλαει για εργασια. Εδω μιλαμε για την Κυπρο οχι για την Ελλαδα.

Τωρα οσον αφορα το φιλο που ανοιξε το θεμα να του πω οτι και στην Κυπρο (οπως και παντου αλλωστε) τα πραγματα ειναι σκατα, απλα ειναι καλυτερα απο εδω που τα πραγματα ειναι σκατοτερα! Μικρο το νησι και μικρη αγορα. Εχει αρκετες ελεγκτικες εταιριες μεν, αλλα υπαρχει και μεγαλη προσφορα ελεγκτων δε. Πες μας το προφιλ σου, τι εχεις τελειωσει και που εχεις δουλεψει?

Επισης, να ξερεις πως αν εχεις ACCA, ή ακομα καλυτερα ACA, πολλαπλασιαζονται οι πιθανοτητες σου να βρεις θεση.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γενικώς οι ελεγκτές βρίσκουνε δουλειά
και στην Ελλάδα θα ανοίξει ο τομέας αυτός.

αλλά αν είσαι νέουπας πρέπει να πας με τα νερά τους και να στρώσεις κώλο για εύλογο διάστημα.
και να ξεκινήσεις χαμηλά.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

αλλά αν είσαι νέουπας πρέπει να πας με τα νερά τους και να στρώσεις κώλο για εύλογο διάστημα.

κωπηλασία στην γαλέρα για 5-7 χρόνια ...

όποιος το αντέξει και τραβάει γίνεται συνεταιρος σε 7-10 χρόνια ..όχι ότι μετα αράζει...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Τυπε αξιζει το επαγγελμα του ελεγκτη? Μου φαινεται πολυ βαρετο. Αλλα απο την αλλη μαθαινεις τεχνη, χτιζεις expertise. Ποιες πιστευεις ειναι οι δουλειες που σου δινουν καλη αφετηρια για σταδιοδρομια σε μεγαλες εταιριες?

κωπηλασία στην γαλέρα για 5-7 χρόνια ...

όποιος το αντέξει και τραβάει γίνεται συνεταιρος σε 7-10 χρόνια ..όχι ότι μετα αράζει...

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

αυτο πολυ απλα δεν παιζει

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Ρε σεις υπαρχουν τοσα θεματα για σπαμαρισμα, μη σπαμαρετε αυτο που μιλαει για εργασια. Εδω μιλαμε για την Κυπρο οχι για την Ελλαδα.

Τωρα οσον αφορα το φιλο που ανοιξε το θεμα να του πω οτι και στην Κυπρο (οπως και παντου αλλωστε) τα πραγματα ειναι σκατα, απλα ειναι καλυτερα απο εδω που τα πραγματα ειναι σκατοτερα! Μικρο το νησι και μικρη αγορα. Εχει αρκετες ελεγκτικες εταιριες μεν, αλλα υπαρχει και μεγαλη προσφορα ελεγκτων δε. Πες μας το προφιλ σου, τι εχεις τελειωσει και που εχεις δουλεψει?

Επισης, να ξερεις πως αν εχεις ACCA, ή ακομα καλυτερα ACA, πολλαπλασιαζονται οι πιθανοτητες σου να βρεις θεση.

σου εκανα κομμεντ σε μια κριτικη σου σε μπουρδελο κ δεν μου την εγκρινανε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τυπε αξιζει το επαγγελμα του ελεγκτη? Μου φαινεται πολυ βαρετο. Αλλα απο την αλλη μαθαινεις τεχνη, χτιζεις expertise. Ποιες πιστευεις ειναι οι δουλειες που σου δινουν καλη αφετηρια για σταδιοδρομια σε μεγαλες εταιριες?

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

αυτο πολυ απλα δεν παιζει
τι να σου πω ρε αδερφέ
αυτό είναι πολύ γενική ερώτηση.
δεν ξέρω τα skills σου και τη μόρφωσή σου ούτε ηλικία ούτε τίποτα

δουλειές υπάρχουνε και τομείς που έχει μέλλον επίσης υπάρχουνε. Οι ελεγκτές έχουνε ζήτηση τώρα όπως και οι λογιστές.

γενικώς εδώ και περίπου 4 χρόνια έχει φάει μεγάλη κατραπακιά το "εμπορικό" και έχει ανέβει η ζήτηση στο "οικονομικό" - ελέω κρίσης κυρίως.

το αν είναι σωστό ή λάθος αυτό δεν είναι της παρούσης.

αλλά αν μου πεις τα skills σου, ίσως μπορέσω να σου πω πιο συγκεκριμένα.

πάντως η Κύπροςχρειαζότανε Έλληνες όσο καιρό οι Κύπριοι έκαναν ανοίγματα στην Ελλάδα κυρίως.
Τώρα είναι κουμπωμένη γενικώς η αγορά και ζητάει τις ειδικότητες που δεν έχει σε επάρκεια (όπως οι ελεγκτες)

και το έχω ξαναπεί: η Κύπρος δείχνει αυτή τη στιγμή σημάδια Ελλάδας του 2008-2009. Πάγωμα πιστώσεων κλπ. με το ζόρι ρευστότητα.

το αισιόδοξο είναι πως έχουνε την εμπειρία της Ελλάδας να μην κάνουν τα ίδια λάθη. Από κει και πέρα...θα δείξει.

Σίγουρος πάντως δεν μπορείς να εισαι ΠΟΥΘΕΝΑ αυτή τη στιγμή. Εκτός κι αν φύγεις κάπου πιο απομονωμένα: Αυστραλία ας πούμε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Με ποια ιδιοτητα δινετε συμβουλες ορισμενοι δεν μπορω να καταλαβω ....
Ο Λαστ μοικαν δεν λεει ουτε τι δουλεια κανει... καθεστε κ τον ακουτε κιολας  :P

Οσο για τον τραμουντανα ας παει να τραβηξει φωτογραφιες...  :2funny:

Τα "skills" σου ... σιγα ρε αμερικαν μπου  :P

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
σου εκανα κομμεντ σε μια κριτικη σου σε μπουρδελο κ δεν μου την εγκρινανε

Τι ειχες γραψει ρε?

Αν ειχες εναν γιο 26 χρονων (με πτυχιο και μεταπτυχιακο σε καλες σχολες) και εψαχνε για την πρωτη του δουλεια, τι θα τον συμβουλευες να κανει? Ποιες θα ηταν οι 3 καλυτερες επιλογες που θα του ελεγες να ακολουθησει?

1. Η καλυτερη
2.
3.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
να μην γαμας με 10 ευρω σαν γυφτος στο μεταξι κ να παρεις καμια βιζιτα κ οτι τσαμπα τα πτυχια κ τα ερασμους σου

:zfuck:

:2funny: :2funny: :2funny:  τυπε εχω σαν αρχη να μην ξοδευω για ενα γαμησι περισσοτερα απο οσα βγαζω σε μια μερα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τι ειχες γραψει ρε?

Αν ειχες εναν γιο 26 χρονων (με πτυχιο και μεταπτυχιακο σε καλες σχολες) και εψαχνε για την πρωτη του δουλεια, τι θα τον συμβουλευες να κανει? Ποιες θα ηταν οι 3 καλυτερες επιλογες που θα του ελεγες να ακολουθησει?

1. Η καλυτερη
2.
3.
δεν πάει έτσι
αν είχα ένα γιο στα 26 του με πτυχείο σημαίνει πως έχει κάνει την επιλογή του τι κλάδο θα ακολουθήσει

συμβουλή στο γιο μου θα έδινα πριν ξεκινήσει να σπουδάζει όπως έδωσε σε γιο αντιπροσώπου μου. Αλλά και πάλι ο οποιοσδήποτε δεν μπορεί να ακολουθήσει κάτι που δεν του αρέσει. Πρέπει να είναι κάτι που θα τον πορώνει.

Ο Μπολτ ας πούμε μπορεί κατά τα άλλα να είναι ηλίθιος, αλλά είναι προφανές πως του αρέσει αυτό που έχει επιλέξει σαν δουλειά και έκανε για τον εαυτό του καλή επιλογή.

στο 1,2,3 που λες... τι είναι το πτυχίο σου βρε αδερφέ; Είναι οικονομικό; business; από θετικές επιστήμες (φυσική, μαθηματικά, βιολογία, χημεία κλπ); Πληροφορικής; Δεν με βοηθάς καθόλου.

Από τη στιγμή που ακαδημαϊκά είσαι έτοιμος, μετά πρέπει να επιλέξεις τον τρόπο που θα ανοίξεις τα φτερά σου. Αν θες κάτι παραπάνω, ευχαρίστως σου απαντώ πμ. Για να μη σπαμάρουμε κι όλας εδώ.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Σίγουρος πάντως δεν μπορείς να εισαι ΠΟΥΘΕΝΑ αυτή τη στιγμή. Εκτός κι αν φύγεις κάπου πιο απομονωμένα: Αυστραλία ας πούμε.

Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Καναδάς. Ίσως και Νότια Αφρική. Πιστεύω ότι είναι οι καλύτερες επιλογές για πολλούς λόγους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom