apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εμπ και 6.4 μονο τυπε?το 2.2 ρε παιδια τι ειναι?
Ο δικος μου βαθμος πτυχιου ειναι 6.4
Απο το ΕΜΠ.
εμπ και 6.4 μονο τυπε?το 2.2 ρε παιδια τι ειναι?
Απο το ΕΜΠ.
εμπ και 6.4 μονο τυπε?
τιποτα τυπεναι γιατι
παραπανω ηθελες????
δεν λες παλι καλα που το εβγαλα και αυτο
εσυ τι τελειωσες ρε
2.2 σε κοβω σ αντιστοιχιση μ αγγλικο πτυχιο engineering..το 2.2 ρε παιδια τι ειναι?
Απο το ΕΜΠ.
Οκ για να στο εξηγήσω οι βαθμοί Αγγλία είναι 1st,2.1,2.2 και 3.To first αντιστοιχεί σε ΑΕΙ/ΤΕΙ από 8 και πάνω,το 2.1 από 7 και πάνω και σε κάποια νομίζω στο ΕΜΠ από 6.5 και πάνω το 2.2 από 6 με 6,5 και τέλος το 3 είναι μεταξύ 5 και 6.
τιποτα τυπε
πηρα πτυχιο απτο πανεπιστημιο της ζωης,παρεα με τον κουρκουλο
τιποτα τυπε
πηρα πτυχιο απτο πανεπιστημιο της ζωης,παρεα με τον κουρκουλο
τυπε με εμαθε οτι οποιος νυχτοπερπατει λασπες και σκατα πατει
γαμησετα τυπε.... σε μαθε πολλα η νυχτα ε?
τυπε με εμαθε οτι οποιος νυχτοπερπατει λασπες και σκατα πατει
παρανομια δικε μου
Για τα αλλα πανεπιστημια ποσο ειναι???
ενας ξαδερφος μου τελειωσε παπει με 6.2
αυτος ποσο πιανει
γερμανια εχεις ακουσει κατι για μηχανικους?πως ειναι τα πραγματα2.2 αφού σου εξήγησα πως είναι το σύστημα..
2.2 αφού σου εξήγησα πως είναι το σύστημα..
γερμανια εχεις ακουσει κατι για μηχανικους?πως ειναι τα πραγματα
Γερμανία είναι πιο τρελοί φίλε!!Δεν ζητάνε μόνο 2.1 αλλά κοιτάνε και όλα τα μαθήματα και σου ζητουν πειστικές εξηγήσεις ΕΡωτηση->γιατί πήρες μικρό βαθμό σε αυτό και σε κείνο..Όμως να λέμε και μια αλήθεια και η Αγγλία και Γερμανία και Γαλλία κτλ έχουν σχολείο.Τέλος!Τα παιδιά ξέρουν να διαβάζουν και το γιατί διαβάζουν.Εμείς έχουμε το σχολειο της Ρουάντα που κάνει η Unicef στα παιδάκια εκεί.. Απαντηση -> Παπαγαλία..Από κάτι κωλοβιβλία που σου δημιουργούν απέχθεια..Έχεις αυτά τα σκατά που δίνουν δωρεάν και αγοράζεια άλλα 2-3 εξωσχολικά να καταλάβεις.και το αστείο στις πανελλήνιες δεν σε εξετάζουν από τα πράγματα που λένε τα βιβλία..
Τεσπα..Και στην Ελλάδα επιπλέον τα παιδιά δεν διαβάζουν και γιατί οι καθηγητές δεν σε εμπνέουν ακι δεν ενθαρρύνουν την προσπάθεια αλλά και γιατί όλοι είναι αρνητικοί και αντικρύζουν το μελλον με απαισοδοξία αφού λες τόσα παιδιά που τελειώνουν ανώτερες και ανώτατες σχολές είναι άνεργα και δεν έχουν ούτε να πάρουν τσιγάρα.
...ειναι τα ιδια τα ατομα που απαρτιζουν το συστημα, που προαγουν την μη-σκεψηΓερμανία είναι πιο τρελοί φίλε!!Δεν ζητάνε μόνο 2.1 αλλά κοιτάνε και όλα τα μαθήματα και σου ζητουν πειστικές εξηγήσεις γιατί πήρες μικρό βαθμό σε αυτό και σε κείνο..Όμως να λέμε και μια αλήθεια και η Αγγλία και Γερμανία και Γαλλία κτλ έχουν σχολείο.Τέλος!Τα παιδιά ξέρουν να διαβάζουν και το γιατί διαβάζουν.Εμείς έχουμε το σχολειο της Ρουάντα που κάνει η Unicef στα παιδάκια εκεί..Παπαγαλία..Από κάτι κωλοβιβλία που σου δημιουργούν απέχθεια..Έχεις αυτά τα σκατά που δίνουν δωρεάν και αγοράζεια άλλα 2-3 εξωσχολικά να καταλάβεις.και το αστείο στις πανελλήνιες δεν σε εξετάζουν από τα πράγματα που λένε τα βιβλία..
Τεσπα..Και στην Ελλάδα επιπλέον τα παιδιά δεν διαβάζουν και γιατί οι καθηγητές δεν σε εμπνέουν ακι δεν ενθαρρύνουν την προσπάθεια αλλά και γιατί όλοι είναι αρνητικοί και αντικρύζουν το μελλον με απαισοδοξία αφού λες τόσα παιδιά που τελειώνουν ανώτερες και ανώτατες σχολές είναι άνεργα και δεν έχουν ούτε να πάρουν τσιγάρα.