Νέα

Εργασια νατασας για αγοραιο ερωτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giorgos46sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
  δυσκολευεσαι μαλλον γιατι δε διαβασες την εισαγωγη.εκει απανταω και στις 2 ερωτησεις.φιλε σπιντ δεν εχω ισχυριστει ποτε οτι ειμαι ειδικος.η κοπελα ηθελε να μαθει ποιοι λογοι με οδηγησαν εμενα σε πουτανες.και για το τι κανω εγω και γιατι ναι ειμαι ειδικος.αν εσεις θεωρειτε τους εαυτους σας ειδικους υπαρχει και ερωτηματολογιο να γραψετε.περιμενα να σχολιαστει η συνεντευξη οχι εγω.π.χ. Εγω που δεν ειμαι ειδικος δεν ηξερα οτι γαμαμε πουτανες με περιοδο.εσυ ειδικε σπιντ το ηξερες;συνεχιζω με το α μερος της φ.

Aπο που εβγαλες το συμπερασμα πως εγω ειμαι ειδικος?

Δουλευουν οι πουτανες οταν εχουν περιοδο???
Ψεμματα σου λενε! Δεν γινονται αυτα!
Δεν το πιστευω, αποκλειεται, δεν γινεται, δεν ειναι δυνατον, Απαπαπαπαπα!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Κατα τα αλλα καλη φαινεται η συνεντευξη.............
Πολλα ψεμματα διακρινω αλλα ολα καλα!

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Ενδιαφερον θεμα για κουβεντουλα, μια οπτικη γωνια που μπορει να μας διαφευγει!

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Επί του θέματος, εξαιρετικό είναι το βιβλίο "Διάλογος με την Άννα" της Αμαλίας Μεγαπάνου. Η συγγραφέας (άλλοτε Πρώτη Κυρία της Ελλάδας -για να μην ξεχνιόμαστε) συζητά με πολύ ευαισθησία με μία πόρνη. Ιδού και το λινκ για το βιβλίο, όπως το βρήκα ψάχνοντας πρόχειρα στο δίκτυο: www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0064040]http://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0064040[/url]

OP
OP
G

Giorgos46sex

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΜΕΡΟΣ Β(ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ Γ)

-Ν. Δηλαδη ξερεις με ποσους αντρες εχεις παει;με ραντεβου εννοψ οχι στην προσωπικη σου ζωη.

-Φ. Την πρωτη φορα που ασχοληθηκα με 16.με τους περισσοτερους συναντηθηκαμε και 3 και 4 φορες.μετα απο 3 μηνες σταματησα.μετα ηρθε και ο γαμος και απειχα 3 χρονια.τωρα εχω  ξεκινησει 1,5 μηνα,εχω γνωρισει 5 αλλα με ολους εχουμε και δευτερη συναντηση.συνολο 21.μην κανεις λογαριασμους!

-Ν. Γιατι τοσα λιγα ραντεβου;εχει πεσει η δουλεια;
-Φ. Μα σου ειπα θελω να το ευχαριστιεμαι οχι να κανω αγγαρεια.δουλεια παντα υπαρχει.συνηθως απαντω στο 1/10 των μηνυματων που λαμβανω.οχι απο επιλογη.τυχαια.θελω να νιωθω ερωτικη,να ειμαι ξεκουραστη,να εχω καλη διαθεση,να εχω φροντισει πολυ τον εαυτο μου.για παραδειγμα πριν κανενα μηνα ειχα κλεισει ενα ραντεβου με καποιον πολυ ευγενικο κυριο.κατι οικογενειακο ετυχε ετρεχα ολη μερα.πηγα στο σπιτι μου ετοιμαστηκα με την ψυχη στο στομα,εβρεχε κιολας κολλησαμε με το ταξι στο δρομο,στελνω μηνυμα για να ειδοποιησω οτι θα αργησω 5 λεπτα και τι να δω;ειχε τελειωσει η καρτα,κατεβηκα απο το ταξι,εβαλα καρτα και εστειλα οτι ακυρωνω.γιατι αγχωθηκα πολυ,ειχα γινει μουσκεμα σαν κλοουν και δεν ειχα καμια διαθεση.δε θα πηγαινα ποτε σε ραντεβου ετσι.

-Ν. Πως σου φερονται οι πελατες;
-Φ. Αψογα,δεν εχω παραπονο. Το πιο "τραγικο" που μου εχει συμβει ειναι να μου δωσει καποιος λιγοτερα λεφτα χωρις να μου το πει.με καποιους απο το παρελθον εχω κρατησει φιλικες σχεσεις.βεβαια καλο ειναι να βαζεις και καποια ορια.γιατι αν μπλεξω συναισθημα η φιλια το σιγουρο ειναι οτι δε θα ξανακοιμηθω μαζι του.

-Ν. Εχεις ερωτευτει πελατη;

-Φ.Οχι.εχω ποθησει,ομως πολυ καποιον,ειχε μεγαλη φαντασια στο σεξ,δεν βαριοσουν ποτε.ηταν και ωραιος αντρας,γοητευτικος,μορφωμενος.40αρης.οι 40αρηδες ειναι οι καλυτεροι εραστες να το ξερεις.

-Ν. Θα σταματησεις συντομα;

-Φ. Δεν ξερω.συνηθως ειμαι παρορμητικη στις αποφασεις μου,δε σκοπευω ,ομως,να κανω καριερα.για αυτο αλλωστε αλλαζω ονοματα.δε με ενδιαφερει να φτιαξω ονομα.το πιο πιθανο ειναι να εχω σταματησει μεχρι το καλοκαιρι.

-Ν. Δε φοβασαι μηπως το μαθουν οι δικοι σου;
-Φ. Η μητερα μου το ξερει για το 2008.εχουμε πολυ καλη σχεση.απλα της τα λεω ολα οταν πλεον τελειωνουν,γιατι ξερω οτι θα κανει τα παντα για να με αποτρεψει.για τον πατερα μου δε με ενδιαφερει.η λογικη του ειναι ας κανω οτι θελω αρκει να μη τον επιβαρυνω.δε στο λεω,για να κλαφτω.απλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα.και δε με στεναχωρει.εξουσια για να μας πληγωνει εχει μονο οποιος αγαπαμε.ενας αδιαφορος ανθρωπος δε μπορει να με αγγιξει.

-Ν.Πως περναει μια μερα σου;

-Φ.Οπως ολων των ανθρωπων.ξυπναω πινω εναν καφε,πηγαινω στη σχολη,μεχρι πριν λιγους μηνες δουλευα λιγες ωρες αλλα με παραιτησαν,καθαριζω το σπιτι,μαγειρευω,πηγαινω για καφε με καμια φιλη η σε ιντερνετ καφε,διαβαζω,πηγαινω σε συγγενεις,απλα πραγματα.βραδυ δε βγαινω πλεον κοιμαμαι και ξυπναω νωρις.αντι να βγω,κανονιζω μια συναντηση.

-Ν. Γιατι μια κοπελα με μελλον,που ειναι σε μια τοσο καλη σχολη να ασχολειται με αυτο;

-Φ. Γιατι ενας ανθρωπος μπορει να ειναι διανοητικα ευφυης αλλα συναισθηματικα αναπηρος.θυμασαι την ψυχιατρο που το εσκασε με τον δραπετη τον πητερ σεντομ,παρατωντας αντρα ,παιδια,καριερα;αν δεις το βιογραφικο της στο ιντερνετ,θα παθεις πλακα.

ΤΕΛΟΣ Β ΜΕΡΟΥΣ(Ακολουθει το γ και τελευταιο)

OP
OP
G

Giorgos46sex

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ γ μερος

-Ν. Πως ηταν η πρωτη σου φορα σαν αματερ;

-Φ. Στα 22 με τον τακη.συναντηθηκαμε σπιτι του.ευτυχως επεσα σε καλο παιδι,πολυ υπομονετικος,ευγενικος,περιποιητικος.μιλησαμε αρκετα,με εκανε να νιωσω ανετα,ηπιαμε καφε,δεν ηταν καθολου αδιακριτος,δε με ρωτησε τιποτα που να με φερει σε δυσκολη θεση,ηταν σαν να εχω βγει ραντεβου.και ξερεις απο τα γραφομενα του μου ειχε φανει πολυ στριμμενος ανθρωπος.ξεγελαει το ιντερνετ.για αυτο πια δεν κρινω τον αλλον απο το τηλεφωνο η το νετ.μου εχει τυχει πολλες φορες ατομα που φαινονται αντιπαθη στο νετ να ειναι γλυκυτατα πλασματα απο κοντα.και το αντιστροφο.αν δω πολυ καλοσυνη στα μηνυματα,φοβαμαι.

-Ν. Κανεις εξετασεις;
-Φ. Μεχρι τα 23 δεν ειχα κανει ποτε για αφροδισια η ανοσολογικες,μονο αιματος.τον τελευταιο χρονο εχω κανει 2 φορες.οσο μεγαλωνω,ωριμαζω και σε αυτον τον τομεα.παλια,δε με ενοιαζε,διακινδυνευα πολλα οχι μονο στον ερωτα,παντου.

-Ν. Προσποιεισαι καμια φορα στο σεξ;

-Φ. Νομιζω πως ολες εχουμε προσποιηθει σε καποια φαση.και αυτο γιατι εχει επικρατησει ο μυθος οτι αν δε τελειωσεις δεν ευχαριστηθηκες το σεξ.αυτα ειναι μαλακιες.το σεξ μπορει να διαρκει μιση ωρα ,ο οργασμος λιγα δευτερολεπτα.αν η ολη φαση ειναι σουπερ και ο οργασμος να μην ερθει δεν τρεχει κατι.απλα δε το καταλαβαινουν οι αντρες και αναγκαζομαστε να πουμε ψεμματα για να μη μας κοιτανε σαν θλιμμενα κουταβακια.εγω μπορει να τελειωνω με το δαχτυλο μου η ενας αντρας με το χερι του.αν μας ενοιαζε ο οργασμος μονο ο καθενας θα εμενε με το χερι του δε θα ζητουσε σαρκικη επαφη με αλλον.συνηθως αν με ρωτησει ενας αντρασ αν μου αρεσε,αν οντως μου αρεσε θα πω ενα σκετο ναι η αμε η πολυ και απογοητευονται.αν αρχισω να λεω πολλα,λεω σιγουρα ψεμματα.και ομως τοτε φαινονται ικανοποιμενοι.τελικα οι αντρες προτιμουν τα ψεμματα.

-Ν. Τα εχεις κανει ολα στο σεξ; 

-Φ. Οχι.δεν εχω κανει τριο.αν και θα ηθελα καποια στιγμη.δεν εχω κανει ισπανικο,δε βοηθαει το μικρο στηθος.αλλα δε θα εβαζα σιλικονη.πιστευω οτι οι ανθρωποι ειναι ωραιοι οταν ειναι διαφορετικοι και με ψεγαδια.να δεις που θα ερθει εποχη που θα ειναι τοσο σπανια η φυσικη ομορφια,που οι αντρες θα την πληρωνουν πολυ ακριβα.επισης οτιδηποτε υπερβολικο ουρολαγνειες και τετοια,δεν εχω δοκιμασει ποτε.
-Ν. Τι σου αρεσει πολυ στο σεξ;

-Φ.Τα προκαταρκτικα, τα φιλια,ειναι πολυ δυσκολο να χαρω το σεξ αν δε με φιλαει,το στοματικο.μου αρεσει πολυ να φιλαω και να γλυφω τον αντρα απο πανω μεχρι κατω,οταν ειναι καθαρος φυσικα.ειχα δοκιμασει και το ρολο της αφεντρας οχι με πελατη,και μου αρεσε πολυ.ειδικα οταν του περνουσα το λουρι και καναμε σεξ με μενα απο πανω,ηταν η μοναδικη φορα που τελειωσα στον ιδιο γυρο και 2η φορα.μου αρεσει το σεξ στη φυση αλλα και σε χωρους που ρισκαρεις να σε πιασουν.κατι που θα ηθελα να κανω πολυ,αλλα δεν εμπιστευομαι καποιον,ειναι να γυρισουμε ημιεπαγγελματικο βιντεο,οχι με μια σταθερη καμερα που δε φαινεται τιποτα,να μας τραβαει τριτο προσωπο.αλλα δε διακινδυνευω να με δω σε κανενα βιντεοκλαμπ.

-Ν.Εχεις τσακωθει ποτε με πελατη η να σε προσβαλει η να παραπονεθει ποτε;

-Φ. Οχι πελατης ποτε.αλλα πολλα παραπονα ακομα και υβρεις απο υποψηφιους πελατες που τσαντιζονται επειδη αργω να κλεισω ραντεβου.εγω το ξεκαθαριζω απο την αρχη ομως.με το γιωργο καναμε 1 μηνα και κατι να συναντηθουμε.το εκτιμησε ομως,γιατι ηξερε οτι αυτην τη μερα ημουν μονο για την παρτη του,δεν τον στριμωξα αναμεσα σε 5 ραντεβου.εγω απευθυνομαι στους αντρες που τους ενδιαφερει κατι ερασιτεχνικο.μερικοι θελουν να σε κανουν επαγγελματια με το ζορι.και αν τους πεις οτι δε λειτουργω ετσι,θυμωνουν κιολας.οι οροι ειναι ξεκαθαροι,λιγες συναντησεις το μηνα,ποτε δευτερο ραντεβου την ιδια μερα,ποτε απεριποιητη,ποτε με αγχος και κακη διαθεση.σε αυτα δεν κανω ποτε εκπτωσεις.

-Ν.Δεν φοβασαι μηπως καποτε παντρευτεις και μαθευτει το παρελθον σου;

-φ. Οχι.γιατι αυτος που θα αξιζει θα αγαπησει και θα καταλαβει ολα τα κομματια μου και τα καλα και τα κακα.αν δε μπορει δεν αξιζει να ειναι διπλα μου.και δε θα εκανα ποτε μια σχεση μονο και μονο για να μην ειμαι μονη ουτε για να κανω παιδια.προτιμω τη μοναξια παρα μια μιζερη σχεση χωρις παθος και τρελα.

ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥξηΣ

heya

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
ότι ακριβώς θέλει να "κρύψει" εμένα με έφτιαξε!

αυτό το σκεπτικό μ' έστειλε... πμ τώρα!!! από την ίδια όταν θα διαβάσει την συνέντευξη

:)

OP
OP
G

Giorgos46sex

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Επί του θέματος, εξαιρετικό είναι το βιβλίο "Διάλογος με την Άννα" της Αμαλίας Μεγαπάνου. Η συγγραφέας (άλλοτε Πρώτη Κυρία της Ελλάδας -για να μην ξεχνιόμαστε) συζητά με πολύ ευαισθησία με μία πόρνη. Ιδού και το λινκ για το βιβλίο, όπως το βρήκα ψάχνοντας πρόχειρα στο δίκτυο: www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0064040]http://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0064040[/url]
φιλε ευχαριστω για την προταση,θα τη μεταφερω.επειδη ειμαι ασχετος απο λογοτεχνια, η πορνη ηταν πρωτη κυρια η αυτη που πηρε τη συνεντευξη;σοβαρα ρωταω.καποτε ειχα δει για μια πορνη στην κατοχη που οσα εβγαζε τα εδινε για να σπουδασουν παιδια νομιζω,το ειχε θεμα ο καρατζαφερης πριν πολλα χρονια,θυμαται κανεις πως λεγοταν;

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
φιλε ευχαριστω για την προταση,θα τη μεταφερω.επειδη ειμαι ασχετος απο λογοτεχνια, η πορνη ηταν πρωτη κυρια η αυτη που πηρε τη συνεντευξη;σοβαρα ρωταω.καποτε ειχα δει για μια πορνη στην κατοχη που οσα εβγαζε τα εδινε για να σπουδασουν παιδια νομιζω,το ειχε θεμα ο καρατζαφερης πριν πολλα χρονια,θυμαται κανεις πως λεγοταν;

Ρε σύ, πρώην Πρώτη Κυρία της Ελλάδας υπήρξε η συγγραφέας του βιβλίου, η Αμαλία Μεγαπάνου: σύζυγος του αποθανώντος Κωνσταντίνου Καραμανλή στη διάρκεια της πρωθυπουργίας του τελευταίου, προδικτατορικά (χώρισαν αργότερα κατά την "εξορία" του Καραμανλή στο Παρίσι). Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο και αξιοπερίεργο ταυτόχρονα, πώς η Μεγαπάνου, μεγαλοαστή και προερχόμενη από "αρχοντική οικογένεια", χειρίστηκε με τόσο σεβασμό και ταυτόχρονα βάθος το θέμα της και τη συνομιλήτριά της (δηλ. την πόρνη).

Σημείωσε, ότι το βιβλίο εκδόθηκε στα τελη της δεκαετίας του 80 και αντανακλά, βέβαια, την πραγματικότητα εκείνης της εποχής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom