Νέα

ερασιτεχνικες φωτο απο τα μπουρδελα μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αληθεια ποσοι απο εμας εχουμε γινει φωτορεπορτερ νταλων!!???
εδω θα μπορουν να μπαινουν φωτο ερασιτεχνικες απο ντελα για να ξερουμε και τους χωρους
ειδικα για τον φιλο μας τον jo που ειναι ο δασκαλος του ειδους αυτου!!
ετσι δεν θα τρωμε φολες απο ψευτοσαιτ για την κατασταση των ντελων!! λοιπον admin? νομιζω να μην υπαρχεο προβλημα για το θρεντακι αυτο ??
θα μπορουσε το θρεντακι να λεγεται και το φαινομενο jo  ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ααα αυτος ειναι ποιο μαγκας  :rockon: Να τον βαλουμε στην ομαδα  :grin:
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=164469.0;attach=461060;image[/img[/URL]]
Οπως και τα ντελα τους εκει ειναι ποιο ωραια , ζηλευω  :P

Θεμματακι για τα σπιτακι της Θεσσαλονικης εχουμε εδω [URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=30308.375[/URL]
ο φιλος big boy , φροντισε να το ανοιξει και αν το γεμισει με ωραιαες φωτο πριν καν εγω ασχοληθω με το σπορ
εγω τραβαω απο καμια οταν τυχει αλλα πλεον και πολλες τσαρκες δε κανω , και δε βλεπω αλλαγες  :dunno:

Δεν ξερω αν υπαρχει αντιστοιχο για τα της Αθηνας , και τωρα που το λες δεν εχω δει ξεχωριστο θεμα :think:
καλο ειναι να υπαρχει παντως , και οπως προτεινες μπορει να χρησιμοποιηθει και αυτο  :dancing:
Αν κατεβω και εχω "υλικο" θα το βαλω σαφως , τωρα απλα σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια υφαιστιε , ομως δε νομιζω πως ειμαι "δασκαλος" ουτε φαινομενο :P
Υπαρχουν ποιο "φανατικοι του ειδους οπως ο φιλος μου ο Φανουρης Τζουρας και ο big boy καθως και αλλα παιδια στα θεματα της αθηνας που δεν παρακολουθω για να τους ξερω ...

Keep smiling [img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=457342;image[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=457345;image[/img[/URL]]

Συνημμένα

• international Delographic.jpg
    international Delographic.jpg
    40,4 KB · Εμφανίσεις: 24
OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.959
Πόντοι
26.141
θα σε παρω για κανενα τουρ στη βουλγαα να ανοιξεις και ιντερνασιοναλ θραντεκι με παγκοσμιες φωτος απο ντελα!!!!
η οπως παλιοα οι θιαση που καναν περιοδια στην επαρχια!!!!!!!!!!! :grin: :grin:
οταν γερασεις και αμα ζω -αφου ειμαι μεγαλθτερος θελω να κερδισω σε δημοπρασια στον οικο κριστυ την φωτογραφικη μηχανη σου!!
συλλεκτικο μοντελο :grin: :grin: :cheesy: :cheesy:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
λες το δεν έχω πάει ποτέ.

δοκίμασε όμως να βρεις την Yvonne εκεί, κλασσική Γερμανίδα που δούλευε ως Jenny (απίστευτα βελούδινη πίπα) στα και (από το δεύτερο και οι φωτο πιο πάνω, στούντιο με χαρακτηριστική αισθητική lounge, καθόλου κιτς και κόκκινα χρώματα)

oh mein Gott, super super geil

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

μόνο που η Jenna είναι άλλη από την πρώην Jenny νυν Yvonne του Erlebniswohnung.

αλλά geil είναι πράγματι και οι δύο, stimmt!

η Jenna στις φωτό του vankampen σαν νοσοκόμα είναι κορίτσαρος, καθαρόαιμο γερμανικό εργαλείο.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.959
Πόντοι
26.141
τιποτα αλλο για βερολινο φιλε ξερεις?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
τιποτα αλλο για βερολινο φιλε ξερεις?

οι μικρές αγγελίες της Berliner Zeitung με 5-6 σελίδες, έχει αρκετές ιστοσελίδες.

άλλο μπουρδέλο τύπου Laufhaus, δεν έχω πάει

αγγλόφωνες κριτικές

γενικώς από στούντιο προτιμώ αυτά του Charlottenburg-Wilmersdorf, , (δείτε τι μωρά έχει, )

φοβερό μιλφ δέσποινα δίπλα στην σεφ νταιάν Κοχύλα, Alpha αυτή την στιγμή.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
και κάτι σε και πολύ γαμάω παλιομοδίτικο μπουρδέλο/κυριλέ gentlemens club, άνοιξε μετά που έφυγα, 45 € η μικρή σαμπάνια Piccolo, περισσότερα δεν γνωρίζω.

και φυσικά όπως πάντα το Άρτεμις.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.959
Πόντοι
26.141
οι μικρές αγγελίες της Berliner Zeitung με 5-6 σελίδες, έχει αρκετές ιστοσελίδες.

άλλο μπουρδέλο τύπου Laufhaus, δεν έχω πάει

αγγλόφωνες κριτικές

γενικώς από στούντιο προτιμώ αυτά του Charlottenburg-Wilmersdorf, , (δείτε τι μωρά έχει, )

φοβερό μιλφ δέσποινα δίπλα στην σεφ νταιάν Κοχύλα, Alpha αυτή την στιγμή.
ayto ti λεει δεν ξερω να διαβασω γερμανικα!!!!!!!τι γινεται με 99 ευτω και τι με 49 ευρω???????????

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.959
Πόντοι
26.141
και κάτι σε και πολύ γαμάω παλιομοδίτικο μπουρδέλο/κυριλέ gentlemens club, άνοιξε μετά που έφυγα, 45 € η μικρή σαμπάνια Piccolo, περισσότερα δεν γνωρίζω.

και φυσικά όπως πάντα το Άρτεμις.
τι κανεις σε αυτο το μπαρ?? μονο κερνας η και  :fuck2: :fuck2:
περιεργοι αυτοι οι γερμαναραδες?? :think: :think:
γιθα κανε εξηγα εδω please

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.959
Πόντοι
26.141

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
τι κανεις σε αυτο το μπαρ?? μονο κερνας η και  :fuck2: :fuck2:
περιεργοι αυτοι οι γερμαναραδες?? :think: :think:
γιθα κανε εξηγα εδω please

το barrouge στο οποίο επίσης δεν πήγα πρέπει να είναι κωλόμπαρο πολυτελείας, είδες τις φωτό, πολύ κυριλέ.

45 ευρώ η μικρή σαμπάνια για την γκόμενα είναι πολλά λεφτά και το σεξ αν υπάρχει θα είναι ακριβό, συν αν δεν μιλάς γερμανικά θα σε μαδήσουν.

αν είσαι πρωτάρης από Βερολίνο συνιστώ Άρτεμις για την φάση και μόνο, αρκεί να δείξεις αυτοσυγκράτηση για να μην φύγεις κατά 500-600 ευρώ φτωχότερος!!!

τα στούντιο είναι καλά αν έχεις στανταράκια που τα ξέρεις αλλά εγώ έχω φύγει και τα στανταράκια μου επίσης, το ένα, το γλυκύτατο λεπτό ψηλό μαυρομάλλικο γερμανικό γιγαντοπιπίνι Alexa έγινε και μαμά (όχι με μένα)  :(

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.959
Πόντοι
26.141
το barrouge στο οποίο επίσης δεν πήγα πρέπει να είναι κωλόμπαρο πολυτελείας, είδες τις φωτό, πολύ κυριλέ.

45 ευρώ η μικρή σαμπάνια για την γκόμενα είναι πολλά λεφτά και το σεξ αν υπάρχει θα είναι ακριβό, συν αν δεν μιλάς γερμανικά θα σε μαδήσουν.

αν είσαι πρωτάρης από Βερολίνο συνιστώ Άρτεμις για την φάση και μόνο, αρκεί να δείξεις αυτοσυγκράτηση για να μην φύγεις κατά 500-600 ευρώ φτωχότερος!!!

τα στούντιο είναι καλά αν έχεις στανταράκια που τα ξέρεις αλλά εγώ έχω φύγει και τα στανταράκια μου επίσης, το ένα, το γλυκύτατο λεπτό ψηλό μαυρομάλλικο γερμανικό γιγαντοπιπίνι Alexa έγινε και μαμά (όχι με μένα)  :(
μπα  πατημενα αντα ειμαστε δυσκολα στο αρτεμισ να βγαλω 2-3 φορες την μια μερα!!!!!
μετα λεω μια μερα κινγκ τζωρτζ η στο καλιγουλα και μια μερα σε ενα που γινινται γκανγκμπανγκ στο ειχα στειλει με την yvone που ηταν!!!!!!!!!!
αυτο!!!
για το κωλομπαρο ειναι τελειο αλλα δεν εαμι φαν του ειδους!!!!
βρηκα και κατι bdsm party alla παλι δεν νομιζω να μου αρεσουν
παντως το δυσαρεστο εναι οτι βερολινο ολο ανατολικο μπλοκ εχει και δεν με συναρπαζουν αφου 15 χρονια τις εχω φαει στην μαπα  ενω βαρκελωνη που ημουν ειχε ολο λατινες που ειναι φωτια!!!
τπτ αλλο για βερολινο σπεσιαλ με πλακα μαζι παιζει???

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
παντως το δυσαρεστο εναι οτι βερολινο ολο ανατολικο μπλοκ εχει

στα στούντιο και το άρτεμις έχει αρκετές γερμανίδες, έγώ τις καλύτερες αναμνήσεις τις έχω από γερμανίδες που όταν θέλουν είναι κορίτσια σπαθιά.

κάτι άλλο δεν ξέρω.

good luck.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.959
Πόντοι
26.141
στα στούντιο και το άρτεμις έχει αρκετές γερμανίδες, έγώ τις καλύτερες αναμνήσεις τις έχω από γερμανίδες που όταν θέλουν είναι κορίτσια σπαθιά.

κάτι άλλο δεν ξέρω.

good luck.
mercy φιλε

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
αν ήταν να πας σε στούντιο πάντως θα συνιστούσα το μόνο για να δεις το μοναδικό για μπουρδέλο κατά την γνώμη μου ντεκόρ/επίπλωση/στυλ, άπό εκεί είναι οι φωτό που έβαλα πιο πάνω.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.959
Πόντοι
26.141
αν ήταν να πας σε στούντιο πάντως θα συνιστούσα το μόνο για να δεις το μοναδικό για μπουρδέλο κατά την γνώμη μου ντεκόρ/επίπλωση/στυλ, άπό εκεί είναι οι φωτό που έβαλα πιο πάνω.
σου εστειλα πμ την οργανωση μου απο παλια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν παω ετσι κουτουρου :grin: :grin:
παντως το ρογιαλιτη ειναι καταπληκτικο μαλλον θα το βαλω στην τελευται μερα οθ ταξιδου η την πρωτη!!!!!
ξερεις απο εκει καμια καλη κοπελα?βλεπω εχει ακι λατινες!!!!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
σου εστειλα πμ την οργανωση μου απο παλια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν παω ετσι κουτουρου :grin: :grin:
παντως το ρογιαλιτη ειναι καταπληκτικο μαλλον θα το βαλω στην τελευται μερα οθ ταξιδου η την πρωτη!!!!!
ξερεις απο εκει καμια καλη κοπελα?βλεπω εχει ακι λατινες!!!!

δεν ξέρω καμμία αλλά το μαγαζί έχει καλές κριτικές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom