Νέα

Επιτρέπεται ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΔΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ σε αυτό το φόρουμ ;;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τυπε λακη σου εφιστω την προσοχη στην σονια
ειναι ελληνοαμερικανα απτο L.A
με απελευθερωμενες αποψεις στα θεματα γαμησιου
επισης ειναι υπερ της οπλοφοριας και οπλοχρησιας
και υποστηριζει τους ρεπουμπλικανους

Καλά που μου το είπες.
Φαντάζομαι θα έχει και μουνόψειρες στις μασχάλες ;;;;

Επισκέπτης
Ο κύριος ιματζίνας
έκανε κι άλλες αναφορές στην οικογένειά μου
και στη γυναίκα μου
πριν διαγράψει το συγκεκριμένο λογαριασμό.

Στο θέμα "Κινητά για πουτάνες"
στην κατηγορία Αγοραίος έρωτας (γενικά)
στη σελίδα 2:

Ο κύριος σαλονικος82 καβάτζα προφίλ του ιματζίνα
δικαιολογεί και αυτή την αναφορά στη γυναίκα μου ;;;
Αυτό είναι χειρότερο,από το πρώτο που σε τούρμπισε...
κι έφτιαξες ολόκληρο θρεντ.
Τί θα κάνεις τώρα,θρεντ για το σαλονικός82;
Αν για όποιον έχεις βρίσει και για όποιον σε έχει βρίσει άνοιγε καινούργιο θρεντ....

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Μήπως salonikos82
είναι η καβάτζα λογαριασμός του Ιματζίνα ;;
Και τώρα που τέλειωσε ο άλλος λογαριασμός
έβγαλε τη ρεζέρβα από το πορτμπαγάζ και πάει κανονικά ;;;;

Γιατί ο salonikios82 από το 2008 που γράφτηκε
είχε 50 posts
και από προχθές μας τελείωσε ο "ιματζίνας"
έκανε .... τα διπλά !!!!

Σίγουρα υπάρχουν καβάτζα λογαριασμοί στο site όπως επίσης και καβάτζα επιχείρηματα όταν δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο. Δεν είμαι κλώνος κλπ, να ξανακοιτάξεις τους αριθμούς που ανέφερες για τα post μου. Καμιά 15 έχω εδώ και σε ένα άλλο που σου κόλλησα πάλι άλλα 2.
              Δεν πήρα το μέρος κανένος άλλου σε αυτό το νήμα και δεν υπερασπίστηκα καμιά άλλη αναφορά εκτός από τη συγκεκριμένη την όποια εγώ όμως δεν θα έκανα ακριβώς έτσι επειδή την βρίσκω αχρείαστα προσβλητική.
             Έχω όντως την εντύπωση πως όταν μιλάς για πολιτικά ζητήματα εντάσεις τη μονάδα της οικογένειας ως σημαντική για την κοινωνία και θεωρείς ότι η πολιτική σου θεώρηση την ωφελεί ενώ εκείνες αυτών με τους οποίους διαφωνείς την βλάπτουν.
             Αν τώρα λες ξεκάθαρα πως δεν έχεις καμία τέτοια πεποίθηση δεκτόν. Για το θέμα τώρα αν πρέπει ένας καλός οικογενειάρχης να "αθλείται" στο σπορ που μας αρέσει όλους, κάποιοι ξέθαψαν πριν καιρό ένα νήμα που είχες κάνει και ζητούσες συμβουλές για το πως θα κάνεις μια καλή επένδυση στον τομέα γιατί θα παντρευόσουν σε λίγο και έπρεπε να τα κόψεις αυτά. Άλλαξαν οι πεποιθήσεις σου ή εγώ δεν ερμηνεύω πάλι καλά;
              Τέλος θέλω να σου ζητήσω συγνώμη γιατί έχει πολύ προσωπικό το ζήτημα αλλά δεν θα συμμετείχα αν δεν πίστευα πως υπάρχει λόγος συζήτησης. Όπως είδες και με άλλους συγκούστηκα για το θέμα εδώ στο νήμα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.007
Πόντοι
42.697
Αντρες που γαμουσαν -γαμουν πουτανες :

Αριστοτέλης Ωνάσης
Τζακ Νικολσον
Μαϊκλ Νταγκλας
Ριτσαρντ Φάϊνμαν (Νομπελίστας Φυσικός )
Χιου Γκραντ
Εντυ Μερφυ
Εμίρης του Μπρουνέϊ
Φρανκ Σινάτρα
Ο Γενικός Εισαγγελέας της Μόσχας (τον είχε δειξει η Ρωσικη τβ)
Στρώς Κάν
Μπίλ Κλίντον
Περικλης
Μαραντόνα
1.200.000 έλληνες άντρες(τουλάχιστον)
Έλληνες Εφοπλιστές ( τα ονόματα από κοντά !)
Ευάγγελος Παπανούτσος (Συγγραφέας -το είπε ο ίδιος )
Βασίλης Ραφαηλίδης (Συγγραφέας -το είπε ο ίδιος )
Μπασκετμπολίστες διεθνείς
Μπασκεμπολιστες μη διεθνεις
Ωραιοι και πλουσιοι αντρες κτλ

..και ο Τσαρλς Μπουκόφσκι! :grin: ;)
Charles%2BBukowski.jpg

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Το φόρουμ αυτό ασχολείται
ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ
με ... ΠΟΥΤΑΝΕΣ

όποιος μπαίνει
μάλλον αποδέχεται το θεσμό τη πορνείας
και τη σχετικά αγοραπωλησία ....

Κακώς κατά τη γνώμη μου
συζητούνται και άλλα θέματα π.χ. πολιτικά ...

Παρενέργεια τούτου
είναι να δημιουργούνται εμπάθειες.

Ό,τι κι αν συμβαίνει όμως
όσο κι αν παθιαζόμαστε με τα πολιτικά π.χ.

δεν ειναι ΑΝΑΝΔΡΟ
και ΑΤΙΜΟ

να προσπαθεί κάποιος να την πει σε άλλον
επειδή ... πηδάει πουτάνες ;;;;;

Ακόμη κι αν δεν συμφωνεί με την ηθική του
ακόμη κι αυτός που πηδάει τις πουτάνες είναι ... παντρεμένος
ή με γκόμενα.

Αναφέρομαι σε άνανδρα posts
όπως αυτό :

Νομιμοποιείται ο κύριος
επειδή δεν γουστάρει τις πολιτικές μου απόψεις
να κάνει τέτοιου είδους σχόλια ;;;;;

Όταν δέχομαι τέτοιους είδους "κατηγορίες"
τι άλλο μπορώ να κάνω
από το να προκαλέσω τον άνανδρο συγγραφέα

[size=13pt]ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.
[/size]

imho αυτός είναι ένας αντρίκιος τρόπος επίλυσης διαφορών
εφόσον δείχνει ότι ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

Φταίω εγώ που απαντώ με τέτοιο τρόπο σε τέτοιες αλήτικες & πούστικες "κατηγορίες"
που ταιριάζουν μόνο σε σκουλίκια ;;;;;;
1. Απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις, συζητήσεις και ανταλλαγές πληροφοριών για οτιδήποτε παράνομο (π.χ. παιδική πορνεία και πορνογραφία).
2. Απαγορεύονται αυστηρά οι δημοσιεύσεις διαφήμισης, έστω και συγκαλυμμένης, χωρίς τη συναίνεση του διαχειριστή.
3. Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση κειμένων με χρήση greeklish. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες και μόνο. Σε περίπτωση δημοσίευσης σε greeklish, ο/η συντάκτης/-τρια της δημοσίευσης θα ειδοποιηθεί για το διαθέσιμο χρόνο που έχει να επεξεργαστεί τη δημοσίευσή του/της στα ελληνικά. Σε περίπτωση που δεν επεξεργαστεί τη δημοσίευσή του/της, η δημοσίευση θα διαγράφεται. Όποιοι/-ες χρειάζονται ορθογραφική βοήθεια στις δημοσιεύσεις τους υπάρχει το δωρεάν πακέτο εφαρμογών γραφείου Open office το οποίο περιλαμβάνει επεξεργαστή κειμένου και λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες (Microsoft Windows, Solaris, Linux, Μac OS). Όποιοι/-ες έχουν πρόβλημα με την εμφάνιση των Ελληνικών στο σύστημά τους μπορούν να ζητήσουν τη βοήθειά μας.
4. Απαγορεύεται αυστηρά η ΜΟΝΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. Κινδυνεύετε να δείτε τη δημοσίευσή σας να εξαφανίζεται. Τα κεφαλαία τα χρησιμοποιείτε για να ΤΟΝΙΣΕΤΕ κάτι μέσα στο υπόλοιπο κανονικό κείμενο. Διαφορετικά είναι σα να ΦΩΝΑΖΕΤΕ επί μονίμου βάσεως.
5. Απαγορεύεται αυστηρά η μόνιμη χρήση χρωμάτων ή/και bold, italic και όλα τα σχετικά BB Codes.
6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές κ.ά.)
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site
Περιμένουμε ειδικά απ' τα μέλη μας να επιδεικνύουν σεβασμό προς τα εκδιδόμενα πρόσωπα και τη δουλειά τους. Άκρως προσβλητικές εκφράσεις θα διαγράφονται.
7. Η χρήση χυδαίων λέξεων (μέσα στα κοινά λογικά όρια) γενικά, δεν αποτελεί πρόβλημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οποιαδήποτε λέξη ή φράση είναι δεκτή.
8. Μη δημοσιοποιείτε προσωπικά στοιχεία (δικά σας ή άλλων).
9. Απαγορεύονται αυστηρότατα δημοσιεύσεις παράνομων ή ερασιτεχνικών φωτογραφιών ή/και video. Μη δημοσιεύετε φωτογραφίες ή/και video από τα οποία υπάρχει η δυνατότητα να αναγνωριστεί
ο/η εικονιζόμενος/-η.
10. Οι επαγγελματίες του χώρου απαγορεύεται να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους στο forum χωρίς τη συναίνεση του διαχειριστή.
11. Απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου, ακόμα και αν ο αριθμός έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδα, περιοδικό, ή άλλο website
12. Πριν δημοσιεύσετε κάτι για ένα θέμα που σας απασχολεί ή θέλετε να προβάλετε, ψάξτε στο forum μήπως υπάρχει ίδιο ή σχετικό θέμα. Η δυνατότητα “search” είναι στη διάθεσή σας. Αν υπάρχει, προτιμήστε να δημοσιεύσετε αυτό που θέλετε συνεχίζοντας το ίδιο θέμα αντί να ανοίξετε ένα νέο με το ίδιο αντικείμενο.
13. Πριν ανοίξετε νέο θέμα, σκεφτείτε σε ποιά κατηγορία ταιριάζει να το ανοίξετε και κάντε το εκεί.
14. Ο τίτλος ενός νέου θέματος πρέπει να είναι όσο το δυνατόν σαφέστερος.
15. Κάθε χρήστης/-τρια του site, επιτρέπεται να δημιουργήσει έναν λογαριασμό (account) και μόνο. Σε περίπτωση που δημιουργήσει πάνω από έναν λογαριασμό, κινδυνεύει να του/της απαγορευτεί η είσοδος στο website.
16. Παρακαλούμε να γράφετε τα θέματα των δημοσιεύσεων (Τίτλος) με μικρά γράμματα εκτός του πρώτου (π.χ. "Νέο σπίτι στην Φωκαίας")
17. Λόγω αντιπαραθέσεων μεταξύ μελών που δημιουργήθηκαν στο παλιό forum, θα παρακαλέσουμε να τηρείτε επίπεδο στις συζητήσεις του forum. Μέλη που τείνουν να προκαλούν και να έχουν μη-κόσμια συμπεριφορά, θα προειδοποιούνται και εν τέλει θα διαγράφονται από το site.
18. Δεν επιτρέπεται να συμπεριλαμβάνονται URL στους τίτλους των θεμάτων
19. Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσιεύση live links προς ιστοσελίδες διαμοιρασμού αρχείων (π.χ. RapidShare). Εάν θέλετε να στείλετε τέτοια links, πρέπει να παραθέσετε το link μέσα σε code tags. Δείτε οδηγίες εδώ.
ναι λοιπον λακη.....επιτρεπεται :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σιγά ρε θείο,
θα χυθεί το γάλα.

Καταρχήν να τονίσω ότι δεν κάνω ολυμπιακή σκοποβολή.
Πρέπει να το ξαναπώ ;;;;;
Δεν με ενδιαφέρει το άριστο γκρουπάρισμα , μικρό κλωτσημα ,
εύκολη-μαλακή όπλιση , τρελή ακρίβεια , "γλυκό" ρίξιμο
και άλλα γλυκαναλατα που ενδιαφέρουν
ελάχιστους που κάνουν πρωταθλητισμό και κάτι αδελφές.

Οπότε πήρα κάτι πολύ δυνατό για να γουστάρω και για το χαβαλέ μου!
Γι'αυτό και πήρα 5,5 mm και όχι 4,5 που είναι ... ολυμπιακό!
Το επόμενο αεροβόλου που θα πάρω θα είναι 6,3 (0.25).

Το συγκεκριμένο που λες, όντως δεν είναι για αγωνιστική χρήση.
Τα αμερικάνια το έχουν για λαγούς , πουλιά , αρουραίους, σκίουρους κτλ.
Είναι κορυφή και για γατόνια , μικρά σκυλιά , παρπρίζ , σωλήνες , τζάμια!!!

Κατάλαβες θείο ;;;;;;;
Οπότε τα theopen , weihrough , diana καθώς και pcp κτλ
τα αφήνω για κάτι πρωταθλητές, σαν εσένα.

Το ό,τι από λειόκαννα γουστάρω επαναληπτικές
δεν σου λέει τίποτε ;;;;;;;

ναι τα αμερικανια το εχουν για να γαργαλανε τις γατες απο τα 5 μετρα. και συ φυσικα δε το θες για ολυμπιακη σκοποβολη οπως εμενα, αλλα για να χτυπας χαρτοκουτα στα 75 μετρα. παρελειψες να πεις σε μεγεθος κοντεινερ και σημαδευοντας τα συνεφα να παρει αποσταση η βολιδα  :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ναι τα αμερικανια το εχουν για να γαργαλανε τις γατες απο τα 5 μετρα. και συ φυσικα δε το θες για ολυμπιακη σκοποβολη οπως εμενα, αλλα για να χτυπας χαρτοκουτα στα 75 μετρα. παρελειψες να πεις σε μεγεθος κοντεινερ και σημαδευοντας τα συνεφα να παρει αποσταση η βολιδα  :2funny:

ακυρωνεται μονος του ο χαχας ρε συ

θελει να ειναι ματσο σε ολα

αστονε

αρκει να μας χαμογελαει και εμεις θα του βγαζουμε την πετρα απο τα δοντια με τα μολυβακια μας :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
  ακυρωνεται μονος του ο χαχας ρε συ

θελει να ειναι ματσο σε ολα

αστονε

αρκει να μας χαμογελαει και εμεις θα του βγαζουμε την πετρα απο τα δοντια με τα μολυβακια μας :2funny: :2funny:

εγω τονε γουσταρω και ας ειναι υπερβολακιας, οταν τονε βριζετε θα με βρισκετε απεναντι  :birdman: :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.099
Πόντοι
25.467
βολιδες θα χρησιμοποιησω του λακη, που σκοτωνει ακαριαια ροτβαιλερ εμβρυο απο εκτρωση  :2funny:

Λίγα με τον Λάκη, γιατί αγόρασε κλισιοσκόπιο και θα βάλλει τώρα από τα 300-400 μ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Λίγα με τον Λάκη, γιατί αγόρασε κλισιοσκόπιο και θα βάλλει τώρα από τα 300-400 μ.

εγω θα του κανω δωρο και λεηζερ απο το περιπτερο να το δεσει με σελοτεηπ στο υπεροπλο να σκοτωνει τα αεροπλανα που πανε σπατα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις πως η έννοια της οικογένειας ΔΕΝ έχει να κάνει με το ξενογαμήσι.
να μου έλεγες πως ο τύπος είχε παράλληλη σχέση 5 χρόνια ή ξώγαμα να καταλάβαινα την ένσταση
να μου λες σε ένα σάιτ για μπουρδέλα πως του προσάπτεις πως ξενογαμάει και δεν κρατάει όντως την αξία της οικογένειας; έλεος.

σου είπα και πάλι, οικογένεια δεν κάνεις όταν θες να παρκάρεις τον πούτσο σου κάποια στιγμή
επιτέλους κατάλαβε πως η οικογένεια δεν είναι μία απλή μονοδιάστατη σχέση με μόνη διάσταση το γαμήσι

οταν αποφασιζεις οτι θα κανεις μια οικογενεια υποτιθεται οτι και οι δυο που λαμβανουν μερος σε αυτο το πανηγυρι συμφωνουν κατα βαση ως προς το ΤΙ ειναι οικογενεια....(μεταξυ αλλων πραγματων στα οποια υποτιθεται συμφωνουν)
και ερωτω εγω τωρα...θες να μου πεις οτι εσυ και η συμβια σου συμφωνειτε ας πουμε οτι μεσα στον θεσμο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ περιλλαμβανεται και το ξενοπηδημα? εαν ναι εγω προσωπικα σου βγαζω το καπελο και σε θεωρω μαγκα...εαν οχι σορρυ θα συμφωνησω με τον γκαμπα και θα πω οτι λες μαλακιες...
για ποιο λογο ρε παιδια τις κανετε τοτε τις οικογενειες δεν καταλαβαινω....συμφωνειστε εξ αρχης οτι θα ειστε μονογαμικοι ή οτι θα ειστε πολυγαμικοι ή οτι θα λιωσετε στις παρτουζες και καντε ο,τι θελετε...τουλαχιστον ομως ας λειπουν οι ηθικολογιες και τα μαθηματα του "τι ειναι οικογενεια" εδω μεσα....

Επισκέπτης
ναι τα αμερικανια το εχουν για να γαργαλανε τις γατες απο τα 5 μετρα. και συ φυσικα δε το θες για ολυμπιακη σκοποβολη οπως εμενα, αλλα για να χτυπας χαρτοκουτα στα 75 μετρα. παρελειψες να πεις σε μεγεθος κοντεινερ και σημαδευοντας τα συνεφα να παρει αποσταση η βολιδα 

Πέρα από εξυπνάδες
έχεις κάποιο ουσιαστικό αντίλογο ;
Αμφιβολία;;;
Σε τι ακριβώς διαφωνείς ;;

1)Διαφωνείς ότι σκοτώνει γάτα το αεροβόλο των 5,5mm ;;
2)Διαφωνείς ότι φτάνει σε απόσταση 100 μέτρων ;;

Καταλαβαίνω τη γενική σου ... διαφωνία με κάθε τι που γράφω
κάτι στο οποίο βρίσκεις και συμμάχους
πολλά παληκάρια θαυμαστές του κουφοντίνα και του φούντα
αλλά πέρα από αυτό ;;;;;

Από την άλλη μπορεί να έχετε και δίκιο.
Π.χ. το βιντεακι

που δείχνει το λαγό να πέφτει ξερός από αεροβόλο των 4,5
είναι ψέμμα.
Και αλήθεια είναι η άποψη ενός μαλάκα με το nick gabadoo
θαυμαστή του φούντα και του καλτεζά
που γράφει σε ένα φόρουμ για μπουρδέλα.
Δεν το είχα σκεφθεί έτσι ...

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Αντρες που γαμουσαν -γαμουν πουτανες :

Αριστοτέλης Ωνάσης
Τζακ Νικολσον
Μαϊκλ Νταγκλας
Ριτσαρντ Φάϊνμαν (Νομπελίστας Φυσικός )
Χιου Γκραντ
Εντυ Μερφυ
Εμίρης του Μπρουνέϊ
Φρανκ Σινάτρα
Ο Γενικός Εισαγγελέας της Μόσχας (τον είχε δειξει η Ρωσικη τβ)
Στρώς Κάν
Μπίλ Κλίντον
Περικλης
Μαραντόνα
1.200.000 έλληνες άντρες(τουλάχιστον)
Έλληνες Εφοπλιστές ( τα ονόματα από κοντά !)
Ευάγγελος Παπανούτσος (Συγγραφέας -το είπε ο ίδιος )
Βασίλης Ραφαηλίδης (Συγγραφέας -το είπε ο ίδιος )
Μπασκετμπολίστες διεθνείς
Μπασκεμπολιστες μη διεθνεις
Ωραιοι και πλουσιοι αντρες κτλ

Οπότε ,αν κάποιος σας κατηγορήσει που γαμήσατε πουτανα ,με λεφτά ,απαντήστε του ότι προτιμάτε να τρώτε από ένα ταψί μπακλαβά ,και να τρώνε και οι άλλοι ,παρά από ένα ταψί σκουπίδια ,μόνος σας .

Εγώ γάμησα ωραία την Ντενίσα σήμερα ,της τα σήκωσα ψηλά και της τον έχωσα δυνατα ,και πολλα φιλακια στους αγαποτσουλήθρες και τους καψουρο- μπεμπέδες !

Μεγαλε ξεχασες τον πιο γαματο απ' ολους!!!

charlie_sheen_sugar_daddy.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom