Νέα

Επίθεση από τραμπούκους στο δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.468
Πόντοι
2.606
Πήγαινε ν'ανοίξεις κανα βιβλίο μπόμπιρα γιατί πλησιάζουν οι εξετάσεις και σε βλέπω ν'ανοίγεις κουλουρτζίδικο.

Δηλαδή κατά τη γνώμη σου είναι μούφα η υπόθεση όπως το ατύχημα του Κεντέρη; Αν ναι πέστο ξεκάθαρα και άσε τα μισόλογα και τους υπαινιγμούς.
αμα θελω κουλουρι εχω εσενα...πρεπει να σαι μεγαλο κουλουρι...ΚΟΥΛΟΥΡΟΤΡΟΜΠΟΝΟ δυνατο!!!

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
οχι δεν ειπα οτι ειναι ψεμματα το πεσιμο. ψεμματα ειναι η σαλτσα που βαζει και επισης το οτι κανει μεγα θεμα κατι που συμβαινει καθημερινα και δεν αποτελει ιδιαιτερη ειδηση αναφορας.
αυτη ειναι η αποψη μου και δεν ειπα κανενα μισολογο πριν.

Πές τα ρε φίλε με την παπαρολογία και τις υπερβολές των "ηρωικών δημοσιογράφων" ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.468
Πόντοι
2.606
Πιτσιρίκο, το μόνο κουλούρι που ξέρεις είναι αυτό που σου βάζουν στον έλεγχο οι καθηγητές σου κάθε τρίμηνα και μετά σε ψέλνει η μάνα σου.
Τι να κανει και αυτη,θελει να με σπουδασει,να βγαλω την τριτη γυμνασιου καποια στιγμη και να γραφτω σε μια κλαδικη...απο κει και με το χαρτι της τριτης στο χερι ολο και καποια θεση διευθυντη σε καποια δεκο θα με δωσουν...μην πανε χαμενες και οι σπουδες μου!!!
ΑΥΤΗ καλα λεει και ψελνει,εγω φταιω που δεν διαβαζω!
-χου μωρη λουγκρα πασοκοσυφιλη,αντε κολλα καμια αφισα χαμηλοκωλη παλαμακια!

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Η πλατεια των εξαρχειων ειναι αυτη που βγαινεις αν παρεις την στουρναρη απο πολυτεχνειο στο δεξι σου χερι ανεβαινοντας ?

Ονομαζεται επισημα πλατεια εξαρχειων η εχει αλλη ονομασια ?

Να την βρω θελω στο ipad μου
Δεν εχω παει ποτε εκει....
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Επισκέπτης
ΣΥΡΙΖεοι και φρικια ειναι ενα και το αυτο. Δηλαδη, τα φρικια ειναι συριζεοι.
Και για οποιον δεν το ξερει ο Καιαδας της Χ.Α. για πανω απο μια δεκαετια ειναι επικυρηγμενος στα εξαρχεια
Δηλαδη οι αναρχες πηγαν και ψηφισαν Αλεξη.
Ρε τυπε θα μας τρελανεις?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Η πλατεια των εξαρχειων ειναι αυτη που βγαινεις αν παρεις την στουρναρη απο πολυτεχνειο στο δεξι σου χερι ανεβαινοντας ?

Καλά βρε αθεόφοβε δεν έχεις πάει ποτέ πλατεία να ρουφήξεις κανα καφεδάκι ? 
Είναι πολύ ωραία και τώρα που έχει καλοκαιριάσει είναι οτι πρέπει . 

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Κρίμα που εκλεισε η Βουλή και δεν μπορεί να γίνει επερώτηση για την πλημμελή προστασία των μνημονικών δημοσιογράφων,απο 2 αστυνομικούς πρέπει να εχουν οταν πηγαίνουν για καφέ.
Στον πορδοσάλτε και τον μπάμπη να δώσουν απο μία διμοιρία...μην χάσουμε τον σπόρο.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο δεν τον γνωρίζω, γνωρίζω όμως πολλούς άλλους τραμπούκους δημοσιογράφους που εδώ και πολλούς μήνες τρομοκρατούν τον κόσμο και μάλιστα με έπαρση.
Επίσης πολλούς άλλους ματσωμένους δημοσιογράφους που ίσως κάποτε πρέπει να μάθουμε πως πλούτισαν.
Όταν το θέμα είναι δημοσιογράφος υπάρχει τέτοια συσπείρωση και υποστήριξη από τους συναδέλφους του που πραγματικά προκαλεί εντύπωση.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96

Ονομαζεται επισημα πλατεια εξαρχειων η εχει αλλη ονομασια ?

Να την βρω θελω στο ipad μου

Ψωναρα!!!  :2funny:

MAR78

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η δημοκρατια του ΣΥΡΙΖΑ μιλησε παλι....Δερνουν κοσμο κελινουν sites μπραβο σας που τους ψηφισατε καφτεδες

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Τον δειχνει τωρα στον Σκαι, τιγκα στον μπεταντιν τον ειχαν τον τυπο. Μια χαρα φαινεται παντως σε σχεση με τις δηλωσεις του, ουτε μαυρισμενο ματι δεν ειχε.

...τι μουνι ειναι αυτη η Αντωνοπουλου.

Filogeno

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2010
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
Τον δειχνει τωρα στον Σκαι, τιγκα στον μπεταντιν τον ειχαν τον τυπο. Μια χαρα φαινεται παντως σε σχεση με τις δηλωσεις του, ουτε μαυρισμενο ματι δεν ειχε.

...τι μουνι ειναι αυτη η Αντωνοπουλου.

Είναι τόσο ελεϊνή η τύπισα που τον διέκοψε την ώρα που μιλούσε για να αλλάξει θέμα!!! Έχω αρχίσει να πιστεύω πως έβαλε μπράβους η ίδια για να κάνει μόνη της την εκπομπή...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Δεν τον ξερω προσωπικα, αλλα βασει αυτου που κανει στην τηλεοραση και το ραδιοφωνο, του χρειαζοταν ενα γερο ξυλο

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά αξίζει κάποιος να γίνεται άθυρμα στα χέρια ενός  ξοφλημένου και χρεοκοπημένου συστήματος με κίνδυνο τη ζωή του;;;;;  Ο συγκεκριμένος κύριος ειρωνευόταν τους πάντες που πρότειναν κάτι διαφορετικό από το ιερό και άγιο ΜΝΗΜΝΟΝΙΟ.  Όλα αυτά για λίγα ευρώ δεν ξέρω πόσο αξίζει κάποιος να βάζει τη ζωή του σε κίνδυνο τη στιγμή που γίνεται στόχος της κοινωνίας για τις βαθύτατα αντιλαικες  διατυπώσεις του.  Βέβαια πρόβαλλαν τα τραύματα του δημοσιοκάφρου όμως δεν έχει δείξει ο συγκεκριμένος σταθμός κανέναν τραυματία από τις συνθήκες που επικρατούν στο θαλασσινό συγκρότημα;;;
Μιλούν για ελευθεροτυπία και ελευθερία έκφρασης....Ποίοι αυτοί που κατέλυσαν κάθε δημοσιογραφικη σύμβαση αντικαθιστώντας την με επιχειρησιακή λες και ενας δημοσιογράφος είναι ένας λογιστής χαρτογιακάς όπως οι Τραα , Τομσεν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom