Νέα

Επιθέσεις με μαχαίρι σε citytour στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bumsen1453
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Το θέμα είναι η πουτάνα πήγε στην αστυνομία; Γιατί εκεί θα την ρωτήσουν και άλλα πράγματα. Τι κάνει στη χώρα μας, θα φωνάξουν τον ρεσεψιονίστα, τον υπέυθυνο του ξενοδοχείου και θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι. Μπορεί να πάει για μαλλί και να βγει κουρεμένη.

Γιατί μετά θα προκύψει κύκλωμα έκδοσης γυναικών στην χώρα μας και θα γίνει μεγαλύτερο βούκινο... :uglystupid: :uglystupid:

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αν ειναι οντως ετσι τα πραγματα,πολυ εξυπνος αυτος που την ''τσιμπησε''...σιγουρα ηξερε που να χτυπησει..

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
....και το "citytour" που το εριξε εδω μηπως και τσιμπησει καμμια πληροφορια...!!
;)..;)..;)

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
www.bourdela.com/content/view/348/176/]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]
Όχι ρε μάγκες... ʼλλοι πάνε για κατάθεση, αυτός πήγε για ανάληψη... :headbang:

:2funny:
Πέρα από την πλάκα πάντως, φαντάσου την πίκρα της σιτυτουρίστριας: να ανέχεται να την πηδάμε όλοι εμείς, να της κάνουμε ό,τι κυριολεκτικά μας καβλώσει και αυτή στο τέλος να μένει ταπί. Αδικία! Αν σκεφτείς μάλιστα πως η συγκεκριμένη τα αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω.
Υπάρχει βέβαια και η άλλη όψη του νομίσματος: όλα αυτά τα χρήματα τελικά δεν θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό, αλλά θα παραμείνουν στην Ψωροκώσταινα. 

Επισκέπτης
Το θέμα είναι η πουτάνα πήγε στην αστυνομία; Γιατί εκεί θα την ρωτήσουν και άλλα πράγματα. Τι κάνει στη χώρα μας, θα φωνάξουν τον ρεσεψιονίστα, τον υπέυθυνο του ξενοδοχείου και θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι. Μπορεί να πάει για μαλλί και να βγει κουρεμένη.

Γιατί μετά θα προκύψει κύκλωμα έκδοσης γυναικών στην χώρα μας και θα γίνει μεγαλύτερο βούκινο... :uglystupid: :uglystupid:
σοστος!!!! +1000000

OP
OP
B

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Οκ, με αυτά και με τα κατορθώματα των στρουμφ, δεν θα έρχεται τίποτα πια Ελλάδα...

OP
OP
B

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ʼσχετο, για την πολίς μιλούσα.

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Το θέμα είναι η πουτάνα πήγε στην αστυνομία;

Μα εννοείται πως δεν θα πάει στην αστυνομία. Τι θα πει; "Χαίρετε, είμαι αδήλωτη πουτάνα (πολυτελείας) και μου έκλεψαν τα λεφτά που βγάζω με τον 'κόπο' μου";

Επισκέπτης
αχαχχαχααχαχ!!!καλο!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: αδιλοτο πουτανακι που βγαζει με τον ιδροτα του τα χριματα!!!

OP
OP
B

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Μα εννοείται πως δεν θα πάει στην αστυνομία. Τι θα πει; "Χαίρετε, είμαι αδήλωτη πουτάνα (πολυτελείας) και μου έκλεψαν τα λεφτά που βγάζω με τον 'κόπο' μου";

Δε θα την χάλαγε! Το πολύ πολύ να ξεχαρμανιάζανε μαζί της και να έκανε και νέα είσπραξη! Έτσι θα είχε κάνει damage control! Και τα υπόλοιπα CT δεν θα τρώγανε πλέον πολύ κυνήγι... :grin:

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0
A ρε άρχοντα πιτσ χρησιμοποίησε κανά λεξικό μη ξεχάσουμε την ορθογραφία που δε ξέρουμε!!:))Καταντάν λίγο υπερβολικά τα λάθη!Να ξερα εσένα δε σε νοιαζεί?Βέβαια έτσι αναδεικνύεις την μοναδικότητα σου!!:))

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Πάντως να ξέρετε ότι τα γκομενάκια αυτά κάθε πρωί στέλνουν τα λεφτάκια της προηγούμενης με western union πίσω στη μαμά. Οπότε αυτοί που τις κλέβουνε δεν κάνουν και τόσο φοβερή μπάζα.  Είχανε κλέψει και μία άλλη πριν δύο μήνες.  Ο τύπος την είχε δέσει με ταινία. Είχα εγώ ραντεβού μαζί της και πήγα στο ξενοδοχείο αλλά με είχε προλάβει η αστυνομία....

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Πάντως να ξέρετε ότι τα γκομενάκια αυτά κάθε πρωί στέλνουν τα λεφτάκια της προηγούμενης με western union πίσω στη μαμά. Οπότε αυτοί που τις κλέβουνε δεν κάνουν και τόσο φοβερή μπάζα.  Είχανε κλέψει και μία άλλη πριν δύο μήνες.  Ο τύπος την είχε δέσει με ταινία. Είχα εγώ ραντεβού μαζί της και πήγα στο ξενοδοχείο αλλά με είχε προλάβει η αστυνομία....

+1
Και άλλες είχαν τα κότσια και κάλεσαν αστυνομία, που ήρθε και έκανε τυπικότατα τη δουλειά της. Αποτυπώματα, καταθέσεις, βίντεο του ξενοδοχείου κλπ. Απορώ που ο μάγκας κυκλοφορεί ακόμα. Βέβαια τελικά θα το φάει το κεφάλι του  >:( >:( >:( >:(

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ναι το φαντάζομαι...Φωνάζεις την αστυνομία κι έρχεται για να κόψει πχ κλήση σε ένα αμάξι, βλέπει ένα πτώμα πιο πέρα πχ και δεν κάνει κάτι.Σου λέει μας καλέσατε για αυτό όχι για εκείνο.Ασε, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
trust me, έγινε και αυτό! είπαμε η λεγάμενη είχε κότσια. Στην ουσία η αστυνομία δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα, έστω και αν είναι προφανές τι έπαιζε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom