foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
θα το ζευγαρωσω με πακιστανη για να βγαλω κατι τετοιοΡε δεν τον βαζουμε να ζευγαρωσει με τη δικια μου. Αντε να πουλησουμε κανα κουταβι.
θα το ζευγαρωσω με πακιστανη για να βγαλω κατι τετοιοΡε δεν τον βαζουμε να ζευγαρωσει με τη δικια μου. Αντε να πουλησουμε κανα κουταβι.
5 ποντους υψος και 2 πλατος. Παλια ειχε και στο Ελλας τωρα μοναστιρακιΑυτα τα σπρευ που τα πουλανε ?
Ειναι μικρα σε μεγεθος ?
σαν πουτσαλακι ειναιΑυτα τα σπρευ που τα πουλανε ?
Ειναι μικρα σε μεγεθος ?
δυο παρατηρησεις 1) ο φιλος σου εχει αδειαΝα σας πως τώρα λοιπόν και ένα περιστατικό επικό. Συνάδελφος λοιπόν ο οποίος λόγω κάποιον κειμένων του είχε φάει πολύ ξύλο και τον απειλούσαν, κουβαλούσε πάντα σιδερικό μαζί του. Είμαστε στο αμάξι του και μας σταματάει για έλεγχο η αστυνομία. Το πιστόλι ήταν μέσα στο ντουλάπάκι, χωρίς τη γεμιστήρα φυσικά που την είχε στο σακάκι του Αμέσως με το που τον σταματάνε λέει στους αστυνομικούς ότι έχει άδεια οπλοφορίας και το περίστροφο είναι στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου. Οι αστυνομικοί συνεργάσιμοι αφού τους έδειξε και τα χαρτιά και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Το μόνο που έκαναν ήταν να του ζητήσουν να διαπιστώσουν αν υπήρχε σφαίρα μέσα στο όπλο.
αν ειναι να διαλεξω αναμεσα σε φονιας και μακαριτης διαλεγω το πρωτοΝαι ρε έχει κανονικά άδεια οπλοφορίας. Το όπλο λειτουργεί αποτρεπτικά σε πολλές περιπτώσεις. Εγώ είμαι της άποψης (πάντα προσωπική) ότι αν το βγάλεις θα πρέπει και να το χρησιμοποιήσεις, αλλιώς την πούτσισες. Δεν είναι παιχνίδια αυτά. Και μπορεί να λέμε τι θα τους κάνουμε, αλλά αν βρέθουμε σε τέτοια φάση ποτέ, κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί. Και αν σκοτώσεις τον άλλο. Εχεις τα αρχίδια να αφαιρέσεις ανθρώπινη ζωή; Γιατί πέρα από τις μαλακίες μετά είσαι φονιάς.
ι πιατσα ειναι πολι αγρια!!!!!!!παρτε το χαμπαρι!μιν εχετε αυταπατεσ!απο τιν μια στιγμι στιν αλι μπορει να μιν ιπαρχουμε καν!
με οπλο διστιχοσ αν σε πιασουν θα περασεισ τιν ιπολοιποι ζοι σου στι φιλακι!οποτε κανισ δε ριψοκινδινευει.
με παραλαιζερ παλι θα εχισ ενα σορο τρεχαματα.
αυτα ισχιουν για τουσ ελινεσ νομιμουσ πολιτεσ!
για τουσ εγλιματιεσ δεν ιπαρχι καπιοσ νομοσ!τουσ αφινουν εκι εξο ελευθερουσ να κανουν οτι θελουν!
προστασια απο τουσ μπλε χαζοχιστεσ ΜΙΔΕΝ!!!
ι σιμβουλι μου ειναι!γινετε θιριοδεσ,μιοδεσ,ογκοδεσ αλλα και πομποδεσ και παλεψτε με τα χερια σασ!και οπιοσ ζισι!εξαλου ι ζοι του ελινα δεν εχι κανενα νοιμα!ειμαστε πλεον καταραμενοσ λαοσ,απαξιομενοσ,θλιβεροσ.ετσι μασ εκαναν!
μασ εχουν κλισι τισ εξοδουσ απο παντου!!!πλεον ζουμε σε καταραμενι χορα χορισ διεξοδο!!!
και πρεπει να επιβιοσουμε ι αλιοσ να αφεθουμε στα χερια τον σομαλον!!!!
διαλεκτε!
δε με φοβιζι τιποτα!για μενα ι ζοι μου δεν εχι νοιμα!σε πιθανι μαχι ι εγο θα μινο ι ο σομανοσ!δε μου κεγετε καρφι πιοσ θα νικισι !!!!
ι πιατσα ειναι πολι αγρια!!!!!!!παρτε το χαμπαρι!μιν εχετε αυταπατεσ!απο τιν μια στιγμι στιν αλι μπορει να μιν ιπαρχουμε καν!
με οπλο διστιχοσ αν σε πιασουν θα περασεισ τιν ιπολοιποι ζοι σου στι φιλακι!οποτε κανισ δε ριψοκινδινευει.
για τουσ εγλιματιεσ δεν ιπαρχι καπιοσ νομοσ!τουσ αφινουν εκι εξο ελευθερουσ να κανουν οτι θελουν!
ι σιμβουλι μου ειναι!γινετε θιριοδεσ,μιοδεσ,ογκοδεσ αλλα και πομποδεσ και παλεψτε με τα χερια σασ!και οπιοσ ζισι!εξαλου ι ζοι του ελινα δεν εχι κανενα νοιμα!ειμαστε πλεον καταραμενοσ λαοσ,απαξιομενοσ,θλιβεροσ.ετσι μασ εκαναν!
μασ εχουν κλισι τισ εξοδουσ απο παντου!!!πλεον ζουμε σε καταραμενι χορα χορισ διεξοδο!!!
διαλεκτε!
δε με φοβιζι τιποτα!για μενα ι ζοι μου δεν εχι νοιμα!σε πιθανι μαχι ι εγο θα μινο ι ο σομανοσ!δε μου κεγετε καρφι πιοσ θα νικισι !!!!
ειναι απο τι πολι γκαυλα που δε με αφινι να βλεπο καθαρα και πορνοσιγκροτιμενα!Επίτηδες γράφεις έτσι ή είναι βίτσιο??? Σε κάνει διαφορετικό όπως τον κύριο μπακάλη???
διαλεκτε!
αυτο θα επρεπε να κανουμε ομως...ι πιατσα ειναι πολι αγρια!!!!!!!παρτε το χαμπαρι!μιν εχετε αυταπατεσ!απο τιν μια στιγμι στιν αλι μπορει να μιν ιπαρχουμε καν!
διαλεκτε!
εγο μιλαο για αυτουσ που δεν εχουν παιδια...αυτο θα επρεπε να κανουμε ομως...
ομως ο αλλος μπορει να εχει γυναικα και παιδι..
να παει δηλαδη να σκοτωθει για ενα γαμοκινητο και 50ε?
το μονο σιγουρο ειναι οτι ειμαστε μονοι μας μεσα σε ενα σωρο απο σκουπιδια..
και η πλακα ειναι οτι τα κοπροσκυλα της βουλης πληρωνονται για να γεμιζουν την ελλδα μ αυτα τα σιχαματα
Mη φοβαστε τις απειλες των Εβραιων προδοτων Ελλαδος που σας απειλουν οτι αν τολμησετε να αμυνθειτε εναντιον των λαθρομεταναστων (που οι ιδιοι προδοτικως εφεραν εδω) η ακομα και αν οπλοφορειτε θα σας κλεισουν 20 χρονια φυλακη γιατι σκεφτηκατε να εχετε οπλο για να μπορειτε να αμυνθειτε!
Οι εβραιοι προδοτες που κυβερνουν το ψευδελληνικο αυτο κρατος σας θελουν νεκρους και μονο νεκρους!
Μην τους κανετε τη χαρη να ειστε αοπλοι ως προβατα που τα πανε για σφαγη,ερμαια του λαθροστρατου που εφεραν στην Ελλαδα αυτοι οι εβραιοι και μασονοι προδοτες εχθροι σας.
Αν δεν οπλοφορειτε πλεον ειστε μελοθανατοι στην ιδια σας τη χωρα!
Σκοτωστε τους προδοτες τωρα!
Βαβαιως οι εισαγγελεις-δικαστικοι κλπ σαν προδοτικα καθαρματα και προστατες των εβραιων προδοτων Ελλαδος αντι να συλλαβουν και να φυλακισουν τους προδοτες και να ορισουν θανατικες ποινες για εσχατη προδοσια (παραβιαση των αρθρων του συνταγματος και του ποινικου κωδικα) θα προτιμησουν να βαλουν φυλακη εσας επειδη θελετε να ζησετε.
Πρεπει να καταλαβετε οτι αν δε σκοτωσετε τους προδοτες τωρα δε θα επιβιωσετε!
Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
ΝΕΟ ΦΕΪΓ ΒΟΛΑΝ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ!
Στη φωτο οι εβραιοι προδοτες:
Εβραιος εξ Ιωαννινων <<παπουλιας>> πραγματικο ονομα Καουτσκι.
Ο Εβραιοτουρκος τουργκουτ-τουργκουτζογλου.
Papandrew-mineiko-chad εβραιος <<πρωθυπουργος>> της Ελλαδας.
Δεν είναι αυτό που νομίζετε!