Νέα

Επιθέσεις αλλοδαπών σε συναδέλφους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
είναι προφανώς πολύ δύσκολο για τον απλό μαλάκα ακροδεξιό να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ του φουκαρά πειναλέου και του αλλοδαπού οργανωμένου εγκληματια.

Αν ποτέ βρεθώ με το έντερο στα χέρια, να είσαι σίγουρος ότι αυτή η διαφορά θα ανακουφίσει τον πόνο μου...

Είτε πειναλέος, είτε εγκληματίας, εγώ τότε θα χρειαστώ στην καλύτερη πολύωρη επέμβαση, στη χειρότερη δρυίνο κιβώτιο...

Όποτε, πειναλέος ή εγκληματίας (το ένα δεν αποκλείει το άλλο), το ίδιο μου κάνει...Το σίγουρο είναι ότι δεν θα έπρεπε να είναι εδώ..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αν ποτέ βρεθώ με το έντερο στα χέρια, να είσαι σίγουρος ότι αυτή η διαφορά θα ανακουφίσει τον πόνο μου...

Είτε πειναλέος, είτε εγκληματίας, εγώ τότε θα χρειαστώ στην καλύτερη πολύωρη επέμβαση, στη χειρότερη δρυίνο κιβώτιο...

Όποτε, πειναλέος ή εγκληματίας (το ένα δεν αποκλείει το άλλο), το ίδιο μου κάνει...Το σίγουρο είναι ότι δεν θα έπρεπε να είναι εδώ..
τι παταμε για να μας βγαλει τονους?

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τι παταμε για να μας βγαλει τονους?
το ; παραδιπλα απο το enter και μετα το γραμμα που θελουμε να τονιστει

Οπως βλεπεις ομως ειναι μαλλον προαιρετικο...Αλλωστε, ολοι Ελληνες ειμαστε (χμμμ) ο τονος ξερουμε που παει

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Δεν θελω ηττοπαθειες, να χτυπησεις πρωτος :s&m_2:

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
   Τα  αφεντικά πλούτισαν  τοσα χρόνια με τους ανασφάλιστους αλβανους/δες και με το μισό μισθό που δινουν,αυτο κανενας  εξυπνάκιας δεν το γραφει ...δεν συμφέρει βλεπεις...ολα τα  εργαστηρια,ολες οι  βιοτεχνιες με  αυτους δουλευουν...για τους έλληνς πουχασαν τις δυλειές τους χαριν των τρελών κερδών τους,κάνουν πως δεν ξέρουν τίπεοτα  καποιοι  υπάνθρωποι ρουφιάνοι τους...Οσο για εγκληματιες αλλοδαπούς, πιστευω αν ηθελε η κυβερνηση τους επιανε σε μια  ωρα,αλλα τους αφηνουν να υπαρχουν,για να αποσπάται  η προσοχή το κοσμου  απο το ουσιαστικό,κλασσικη  στρατηγική αντιπερισπασμού...=

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Αυτό με τους αλλοδαπούς έχει παραγίνει.Μα δεν μπορεί ιστορικές γειτονιές και δρόμοι που περπατούσαμε ξέγνοιαστοι,που μας πηγαίναν οι γονείς μας βόλτα να χουν καταντήσει γειτονιές συμμοριτών που μας σφάζουν για το τίποτα.Αυτοί βγάζουν μίσος.Ειδικά σε πολλές περιπτώσεις που πετυχαίνουν ζευγάρια όχι μόνο παίρνουν λεφτά,κάρτες,κινητό ΄η ότι άλλο αλλά βιάζουν και τις γυναίκες.Αφού δε μας χωνεύουν δεν έχουν καμια δουλειά στην πατρίδα μας.

Η ακροδεξιά είναι η μόνη λύση.Ας γίνουμε λίγο εθνικιστές ρε γαμώτο!Ας κοιτάξουμς την πάρτη μας!Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Φιλανδίας γιατί πρέπει να καθαρίσει ο τόπος από όλα αυτά τα ψοφίμια.όλους τους βρωμιάρηδες που παρασιτούν εις βάρρος μας.

Η πλάκα είναι ότι αν εγώ αγαπήσω μαι κοπέλα εκτός ΕΕ και θελήσω να την παντρευτώ και να μείνουμε Ελλάδα το μπουρδέλο το κράτος θα μας κάνει το βίο αβίωτο και είναι 50% στην καλύτερη να δώσουν άδεια παραμονής στη γυναίκα μας.Όμως κάτι λαθρομετανάστες και ειδικά κάιτ μαλάκες που μου κάναν στρωματσάδα στη Νομική όχι μόνο δε στείλαν την αστυνομία να τους συλλάβει και να τους απελάσουν αλλά τους ικανοποιήσαν και τα αιτήματα.

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!Τέλος!!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
   Τα  αφεντικά πλούτισαν  τοσα χρόνια με τους ανασφάλιστους αλβανους/δες και με το μισό μισθό που δινουν,αυτο κανενας  εξυπνάκιας δεν το γραφει ...δεν συμφέρει βλεπεις...ολα τα  εργαστηρια,ολες οι  βιοτεχνιες με  αυτους δουλευουν...για τους έλληνς πουχασαν τις δυλειές τους χαριν των τρελών κερδών τους,κάνουν πως δεν ξέρουν τίπεοτα  καποιοι  υπάνθρωποι ρουφιάνοι τους...Οσο για εγκληματιες αλλοδαπούς, πιστευω αν ηθελε η κυβερνηση τους επιανε σε μια  ωρα,αλλα τους αφηνουν να υπαρχουν,για να αποσπάται  η προσοχή το κοσμου  απο το ουσιαστικό,κλασσικη  στρατηγική αντιπερισπασμού...=
οι ανασφαλιστοι Ελληνες;
ποιες βιοτεχνιες και εργαστηρια;αυτα που κλεινουν;
και σε μια ωρα θα τους επιαναν αν υπηρχε η πολιτικη βουληση για επιχειρηση σκουπα που δεν υπαρχει

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Η πολιτική βούληση των Ελλήνων εξέλεγε τις κυβερνήσεις ή το χρήμα που έρρεε άφθονο ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αυτό με τους αλλοδαπούς έχει παραγίνει.Μα δεν μπορεί ιστορικές γειτονιές και δρόμοι που περπατούσαμε ξέγνοιαστοι,που μας πηγαίναν οι γονείς μας βόλτα να χουν καταντήσει γειτονιές συμμοριτών που μας σφάζουν για το τίποτα.Αυτοί βγάζουν μίσος.Ειδικά σε πολλές περιπτώσεις που πετυχαίνουν ζευγάρια όχι μόνο παίρνουν λεφτά,κάρτες,κινητό ΄η ότι άλλο αλλά βιάζουν και τις γυναίκες.Αφού δε μας χωνεύουν δεν έχουν καμια δουλειά στην πατρίδα μας.

Η ακροδεξιά είναι η μόνη λύση.Ας γίνουμε λίγο εθνικιστές ρε γαμώτο!Ας κοιτάξουμς την πάρτη μας!Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Φιλανδίας γιατί πρέπει να καθαρίσει ο τόπος από όλα αυτά τα ψοφίμια.όλους τους βρωμιάρηδες που παρασιτούν εις βάρρος μας.

Η πλάκα είναι ότι αν εγώ αγαπήσω μαι κοπέλα εκτός ΕΕ και θελήσω να την παντρευτώ και να μείνουμε Ελλάδα το μπουρδέλο το κράτος θα μας κάνει το βίο αβίωτο και είναι 50% στην καλύτερη να δώσουν άδεια παραμονής στη γυναίκα μας.Όμως κάτι λαθρομετανάστες και ειδικά κάιτ μαλάκες που μου κάναν στρωματσάδα στη Νομική όχι μόνο δε στείλαν την αστυνομία να τους συλλάβει και να τους απελάσουν αλλά τους ικανοποιήσαν και τα αιτήματα.

Εντάξει ρε φίλε βρές και συ μια γυναίκα εντός ΕΕ για να μην έχεις προβλήματα πάρε μια σλοβάκα είναι πολύ καλές κοπέλες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Δεν υπαρχει "λιγο" εθνικιστες, φιλε.
Η λυση δεν ειναι η ακροδεξια, αντιθετως η ακροδεξια ειναι η παθογενεια που αναπτυσσεται οταν δεν λειτουργουν οι θεσμοι και οι διαφοροι κακοποιοι αλωνιζουν.
Σωστη λειτουργια της Δημοκρατιας χρειαζεται, οχι κατάργησή της και ακροδεξιές λυσεις, που δημιουργουν περισσοτερα προβληματα απο οσα λυνουν.

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1

έχεις δίκιο σταμάτα όμως θα με κανεις να ξεράσω

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Κι ομως, ο οργανομενος αλλοδαπος εγκληματιας δεν ειναι τοσο επικινδυνος για τον μεσο Ελληνα πολιτη οσο ο απελπισμενος πειναλεος αλλοδαπος. Γιατι ο πρωτος θα "χτυπησει" καμια τραπεζα ή θα οργανωσει καποιο χοντρο κολπο. Ληστεια, σωματεμπορια, εμποριο ναρκωτικων οπλων, λαθραια κτλ.κτλ. Ο πειναλεος ομως δεν θα διστασει να μπουκαρει στο σπιτι του συνταξιουχου, να κλεψει γυναικα στο δρομο ή να σκοτωσει για πενταροδεκαρες.

Απόλυτα Σωστό. Ο "του οργανωμένου εγκλήματος" αποφεύγει να ασχοληθεί με τον απλό πολίτη. Σε σημείο μάλιστα που στις πλείστες των περιπτώσεων όλοι τον θεωρούν "καθώς πρέπει" και "πέφτουν από τα σύννεφα" αν σκάσει είδηση για τη δράση του. Είτε είναι Έλληγας είτε αλλοδαπός.

Το μάτι των εισβολέων (ειδικά αυτών από τη Β. Αφρική) γυαλίζει ΠΟΛΥ επικίνδυνα. Μια βόλτα στην Ομόνοια (πλατεία, ΜΕΡΑ εννοείται) όπου είναι σε ομάδες και κοιτάνε λιγούρικα Ο,ΤΙ περνάει θα πείσει ακόμα και τον πιο συριζιτιασμένο.

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δεν υπαρχει "λιγο" εθνικιστες, φιλε.
Η λυση δεν ειναι η ακροδεξια, αντιθετως η ακροδεξια ειναι η παθογενεια που αναπτυσσεται οταν δεν λειτουργουν οι θεσμοι και οι διαφοροι κακοποιοι αλωνιζουν.
Σωστη λειτουργια της Δημοκρατιας χρειαζεται, οχι κατάργησή της και ακροδεξιές λυσεις, που δημιουργουν περισσοτερα προβληματα απο οσα λυνουν.
αστον ρε φίλε να μαζέψει ψήφους για τον καρατζαφύρερ, μην του το χαλας..

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
   Τα  αφεντικά πλούτισαν  τοσα χρόνια με τους ανασφάλιστους αλβανους/δες και με το μισό μισθό που δινουν,αυτο κανενας  εξυπνάκιας δεν το γραφει ...δεν συμφέρει βλεπεις...ολα τα  εργαστηρια,ολες οι  βιοτεχνιες με  αυτους δουλευουν...για τους έλληνς πουχασαν τις δυλειές τους χαριν των τρελών κερδών τους,κάνουν πως δεν ξέρουν τίπεοτα  καποιοι  υπάνθρωποι ρουφιάνοι τους...Οσο για εγκληματιες αλλοδαπούς, πιστευω αν ηθελε η κυβερνηση τους επιανε σε μια  ωρα,αλλα τους αφηνουν να υπαρχουν,για να αποσπάται  η προσοχή το κοσμου  απο το ουσιαστικό,κλασσικη  στρατηγική αντιπερισπασμού...
Απολυτα σωστος ....

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
πάντως προσωπικά δεν ψάχνω να βρώ να τσουβαλιάσω ολόκληρες φυλές, δινοντας τους αυθαίρετα χαρακτηριστικα, μονο και μόνο  για να μην νιώθω κατωτεροτερος από την δική μου  ;)
αφού σας βολεύει να πιστεύετε πως φταίνε οι μετανάστες οκ στα τέτοια μου δεν με νοιάζει  :birdman:
εγω ξέρω πως είχα κοντά 2 χρόνια σχεση με μπατσίνα μια δυο φορές την εβδομάδα είχε πεζή περιπολία, δεν είχε πάει ποτέ και φυσικά την πληρωνόταν. Μην κοιτας που ξεμυτήζουν μόλις καλοκαιριάσει από βαρεμάρα το κάνουν όχι από καθήκον
@ αλεξ71
χθεσινό ποστ μου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom