Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Βαψτη μπλε και πετατη τυπε
τυπε την κυριακη εχουμε πιο σκληροπυρινικα θεματα!Συγγνώμη τύποι που ενοχλώ αλλα θέλω να ρωτήσω αν το παρών θεμα κάνει για κυριακάτικο;;
ειχα παθει περιπου το ιδιο φιλε.....εγω επικοινωνησα με το σερβις και ηρθε τεχνικος στο σπιτι και τελικα δε φτιαχνοταν...μετα απο 2 μερες μου εφεραν καινουργια στο κουτι της...οποτε μη την κουβαλησεις ειναι η γνωμη μου και κανεις καμια ζημια
ετσι , σωστοςκαπου υπαρχει και το σχετικο ΦΕΚ αν θες λεπτομερειες. Αμα σου πουνε στειλτη στην αντιπροσωπεια και τετοια πεστους νομικα υπευθυνος ειναι ο πωλητης. Και αμα σου πουλησουνε μαγκιες πες τους θα κανεις καταγγελια στη γενικη γραμματεια καταναλωτη.
ο,τι μαλακια περασει απο το μυαλο σας το ανοιγετε νεο θεμα
Μαλακιες λες 2 χρονια την εχω την F&U ουτε το παραμικρο δεν εβγαλε μετα εσενα ετσι απλα οποτε γουσταρεις σου δινουν καινουργια τηλεοραση θα τον πουν να την παει απο εκει να τη στειλουν στο σερβις οποτε την παει και μονος του ποιο γρηγορα θα γινει η δουλειαΖητά να στην αλλάξουν την τηλεόραση. Να σου δώσουν καινούργια.
Οι πιο άχρηστες είναι οι Funai. Χαλάνε συνέχεια και στο τέλος βαριέσαι να την πηγαίνεις και να τη φέρνεις αφού ξαναχαλάνε μετά από λίγο.
Ναι γιατι ως γνωστον τα μαγαζια αγορας ειναι και τεχνικοι και βλεπουν τη εχει το προιον απο το τηλεφωνο ο καθενας λεει το κοντο και το μακρυ τουΠρωτα στο μαγαζι που την αγορασε θα τηλεφωνησει ο ανθρωπους και εκεινοι θα τον ενημερωσουν αν χρειαζεται να μιλησει με τεχνικους κλπ.
Τυπε επειδη ο καθενας σου λεει το κοντο και το μακρυ του κανε αυτο που σε ειπα μη μπλεξεις ουτε καταστημα ουτε τιποτα θα παρεις τηλ την LG και θα σου πουνε αυτοι αν θα σου στειλουν τεχνικο σπιτι η αν θα πρεπει να την πας απο το σερβις τους και που ειναι αυτο τωρα στο θεμα της ζημιας αν εσυ ο ιδιος την πας και την κανεις ζημια πρεπει να σαι εντελως ατσουμπαλος
Τυπε επειδη ο καθενας σου λεει το κοντο και το μακρυ του κανε αυτο που σε ειπα μη μπλεξεις ουτε καταστημα ουτε τιποτα θα παρεις τηλ την LG και θα σου πουνε αυτοι αν θα σου στειλουν τεχνικο σπιτι η αν θα πρεπει να την πας απο το σερβις τους και που ειναι αυτο τωρα στο θεμα της ζημιας αν εσυ ο ιδιος την πας και την κανεις ζημια πρεπει να σαι εντελως ατσουμπαλος
Tι λες ρε τύπε, αυτά είναι προβλήματα που απασχολούν καθημερινά πάρα πολύ κόσμο. :S :S
Τύπε, μήπως εκτός από αυτή τη σκιά βλέπεις και κύκλους;
Χαχα καταπληκτικο βιντεο φιλε μου
Εχεις απιστευτο χιουμορ
Τύπε, μήπως εκτός από αυτή τη σκιά βλέπεις και κύκλους;
Το φυτό στο βίντεο με όλα αυτά που είχε πάρει εκείνο το βράδυ θα βλέπει μονίμως κύκλους :S :S :S
παρακαλω μπρο αφου σε εκτιμω το ξεςΕυχαριστώ τύπε μου