Νέα

Επισκευη τηλεορασης χωρις συσκευασια?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kaligoulas28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πρωτα στο μαγαζι που την αγορασε θα τηλεφωνησει ο ανθρωπους και εκεινοι θα τον ενημερωσουν αν χρειαζεται να μιλησει με τεχνικους κλπ.

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
ο,τι μαλακια περασει απο το μυαλο σας το ανοιγετε νεο θεμα  :grin:

OP
OP
Kaligoulas28

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
ειχα παθει περιπου το ιδιο φιλε.....εγω επικοινωνησα με το σερβις και ηρθε τεχνικος στο σπιτι και  τελικα δε φτιαχνοταν...μετα απο 2 μερες μου εφεραν καινουργια στο κουτι της...οποτε μη την κουβαλησεις ειναι η γνωμη μου και κανεις καμια ζημια

:hi:

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
546
Πόντοι
36
καπου υπαρχει και το σχετικο ΦΕΚ αν θες λεπτομερειες. Αμα σου πουνε στειλτη στην αντιπροσωπεια και τετοια πεστους νομικα υπευθυνος ειναι ο πωλητης. Και αμα σου πουλησουνε μαγκιες πες τους θα κανεις καταγγελια στη γενικη γραμματεια καταναλωτη.
ετσι , σωστος

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Ζητά να στην αλλάξουν την τηλεόραση. Να σου δώσουν καινούργια.
Οι πιο άχρηστες είναι οι Funai. Χαλάνε συνέχεια και στο τέλος βαριέσαι να την πηγαίνεις και να τη φέρνεις αφού ξαναχαλάνε μετά από λίγο.
Μαλακιες λες 2 χρονια την εχω την F&U ουτε το παραμικρο δεν εβγαλε μετα εσενα ετσι απλα οποτε γουσταρεις σου δινουν καινουργια τηλεοραση θα τον πουν να την παει απο εκει να τη στειλουν στο σερβις οποτε την παει και μονος του ποιο γρηγορα θα γινει η δουλεια

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Πρωτα στο μαγαζι που την αγορασε θα τηλεφωνησει ο ανθρωπους και εκεινοι θα τον ενημερωσουν αν χρειαζεται να μιλησει με τεχνικους κλπ.
Ναι γιατι ως γνωστον τα μαγαζια αγορας ειναι και τεχνικοι και βλεπουν τη εχει το προιον απο το τηλεφωνο ο καθενας λεει το κοντο και το μακρυ του

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Τυπε επειδη ο καθενας σου λεει το κοντο και το μακρυ του κανε αυτο που σε ειπα μη μπλεξεις ουτε καταστημα ουτε τιποτα θα παρεις τηλ την LG και θα σου πουνε αυτοι αν θα σου στειλουν τεχνικο σπιτι η αν θα πρεπει να την πας απο το σερβις τους και που ειναι αυτο τωρα στο θεμα της ζημιας αν εσυ ο ιδιος την πας και την κανεις ζημια πρεπει να σαι εντελως ατσουμπαλος

OP
OP
Kaligoulas28

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Τυπε επειδη ο καθενας σου λεει το κοντο και το μακρυ του κανε αυτο που σε ειπα μη μπλεξεις ουτε καταστημα ουτε τιποτα θα παρεις τηλ την LG και θα σου πουνε αυτοι αν θα σου στειλουν τεχνικο σπιτι η αν θα πρεπει να την πας απο το σερβις τους και που ειναι αυτο τωρα στο θεμα της ζημιας αν εσυ ο ιδιος την πας και την κανεις ζημια πρεπει να σαι εντελως ατσουμπαλος

Oχι Ραπτορα
Την τηλεοραση την μεταφεραμε 2 ατομα σφραγισμενη σπιτι μου και την βγαλαμε οσο πιο προσεκτικα γινεται χωρις να ακουμπησουμε το πανελ.
Η σκια που βλεπω δεν φαινεται παντα (σε καποιες ρυθμισεις καθολου και σε αλλες εντονα) αλλα στα αθλητικα (ο λογος που την πηρα) ειναι εμφανης ειδικα στα γρηγορα πλανα.
Θα παρω αυριο στην LG και βλεπουμε

OP
OP
Kaligoulas28

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Εχθες βραδυ μιλησα με εναν γνωστο μου ο οποιος μου ειπε πως ειχε παρομοιο θεμα αλλα η LG δεν του αντικατεστησε το πανελ παρουσιαζοντας τη σκια αυτη ως κατι φυσιολογικο και μεσα στα πλαισια καλης λειτουργιας της τηλεορασης

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.289
Πόντοι
5.506
Τύπε, μήπως εκτός από αυτή τη σκιά βλέπεις και κύκλους;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Αυτο σου ειπα και εγω το καταστημα ειναι αχρηστο ειτε να παρεις τηλ ειτε να πας απο εκει οτι σου πει η αντιπροσωπεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom