Νέα

Επισκευαστικό δάνειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blue8white8
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

blue8white8

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2016
Like
38
Πόντοι
1
Καλησπέρα στη παρέα.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί πολιτικός μηχανικός να υπογράψει "Προυπολογισμό και Πιστοποιήσεις Εργασιών" για επισκευαστικό δάνειο.

Ευχαριστώ..

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Καλησπέρα στη παρέα.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί πολιτικός μηχανικός να υπογράψει "Προυπολογισμό και Πιστοποιήσεις Εργασιών" για επισκευαστικό δάνειο.

Ευχαριστώ..

Αυτή είναι η πρακτική για να εγκριθεί κι εκταμιευτεί δάνειο για επισκευή ή αποπεράτωση. Τραπεζικός είμαι, ρώτα οτι θες.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Συντάσει εναν προυπολογισμό εργασιών ο δικός σου μηχανικός και τον επιβεβαιώνει ο μηχανικός της τράπεζας, αυτός που θα ελένξει δηλαδή. Επιβεβαιώνει την ορθότητα των επι μέρους κοστών π.χ. σοβατίσματα και βάψιμο ψ ευρω.......υδραυλικες εργσίες ζ ποσό. Εάν είναι λογικός ο μηχανικός σου δεν υπάρχει λόγος να απορίψει τον προυπολογιμό/εκτίμηση εργασιών ο μηχανικός της τράπεζας.

OP
OP
B

blue8white8

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2016
Like
38
Πόντοι
1
Συντάσει εναν προυπολογισμό εργασιών ο δικός σου μηχανικός και τον επιβεβαιώνει ο μηχανικός της τράπεζας, αυτός που θα ελένξει δηλαδή. Επιβεβαιώνει την ορθότητα των επι μέρους κοστών π.χ. σοβατίσματα και βάψιμο ψ ευρω.......υδραυλικες εργσίες ζ ποσό. Εάν είναι λογικός ο μηχανικός σου δεν υπάρχει λόγος να απορίψει τον προυπολογιμό/εκτίμηση εργασιών ο μηχανικός της τράπεζας.

Ωραία.. Σ'ευχαριστω πολύ

denexomiala

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2017
Like
46
Πόντοι
0
Αυτό το site είναι σαν το google.. Βρίσκεις ερωτήσεις και απαντήσεις για τα πάντα!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
Αυτή είναι η πρακτική για να εγκριθεί κι εκταμιευτεί δάνειο για επισκευή ή αποπεράτωση. Τραπεζικός είμαι, ρώτα οτι θες.
τυπε ψαχνομαι πως να βρισκω τα pin απο γριες
ευχαριστω εκ των προτερων :hi: :S :S :S

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656
Αυτό το site είναι σαν το google.. Βρίσκεις ερωτήσεις και απαντήσεις για τα πάντα!

τυπε ομως καμια φορα οι απαντησεις που θα παρεις μπορει να σου δημιουργησουν περισσοτερες αποριες     :S :S :S

Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656
τυπε ψαχνομαι πως να βρισκω τα pin απο γριες
ευχαριστω εκ των προτερων :hi: :S :S :S

θα μου πει ο jim28 τροπο τυπε :S :S :S

τυπε ρωτα τις ιδιες τις γριες θα στο πουν ευχαριστως  :S :S :S
νομιζεις οτι ξερουν πως πρεπει να το κρατανε μυστικο;    :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
τυπε ρωτα τις ιδιες τις γριες θα στο πουν ευχαριστως   :S :S :S
νομιζεις οτι ξερουν πως πρεπει να το κρατανε μυστικο;    :S :S :S
σκεφτηκα να παρουσιαστω σαν υπαλληλος της ΔΕΗ τυπε αλλα δεν εχει καλα λεφτα :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656
και τις καρτες τους τυπε πως θα τις παιρνεις? με σφυρια στο κεφαλι ή με ρεβολβερ? :S

θα τους δινει για δωρο μια κολλα για τη μασελα τυπε    :grin: :grin: :grin:

Corega_Ultra_Free.jpg

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656

ParisPapis

Ενεργό Μέλος