Νέα

Επίσημα σεμινάρια γιά όλα τα μέλη site περί αγοραίου έρωτα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tenniskiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
τρελανε μας βραδιατικα

2 χρονια τωρα που εισαι γραμμενος στο σαιτ εχεις γραψει 26 ποστ και ουτε ενα δεν εχει ενημερωση για μπουρδελα.

οπως βλεπεις λοιπον,αρχιδια κοινωνικο εργο επιτελεις.

μπουρδελιαρης στα λογια.
ποια φωτα να δωσεις σε σεμιναρια ρε φιλε?

δωσε πρωτα κανενα φως με τα ποστ σου κ μετα ελα παλι να αυτοπροταθεις ως μπουρδελοδιδασκαλος.

μην καρπωνεσε οσα δινουν αλλοι φιλε μου.

Ας τους δώσουμε τα φώτα εμείς φίλε kokolongos μιας και είμαστε από αυτούς που φάγαμε και την Άντζελα από Διδίμου 20 και ξέρομε κα΄τι παραπάνω. :grin: :grin: :grin:Αν και έχω να πατήσω σε ελληνικό οίκο ανοχής 2 χρόνια και έχασα τις εξελίξεις και 1 μιση στην Αγγλία και πλέον αν και νέος 25 χρονών αποσύρθηκα από το σπορ.

OP
OP
T

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Το θέμα νομίζεις θα θαφτεί,κάτσε λίγες μέρες και θα δεις ενδιαφέρον από πολλούς γαιτί έχω ήδη μιλήσει με αρκετούς και δείχνουν ενδιαφέρον για άτομα που έχουν καποια κοινά και δεν κρύβονται πίσω από το PC τους αλλά θέλουν να γνωριστούν μεταξύ τους.Κάποτε ήμασταν άγνωστοι και τα λέγαμε όσο περιμέναμε να βγει η κοπέλα και τωρα γράφουμε για τις μαύρες στην Ευριπίδου και οι γνώμες είναι στα δύο άκρα.Ενημέρωση δεν είναι πως να τον βάλεις στην πουτάνα αλλά τι να προσέχεις πριν τον βάλεις.

OP
OP
T

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Έχω την ηθική υποχρέωση με αυτά που ακούω να βοηθήσω τα νέα παιδιά που αλλά και άλλοι πρέπει να ακολουθήσουν γιατί υπάρχει πολύ άγνοια για πολλά θέματα.Σύντομα θα επανέλθω για τυχόν απορίες,προτείνω περισυλλογή και προβληματισμό για 2 ημέρες και μετά θα επανέλθω δριμύτερος.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ακόρεστο αγόρι για πες μου ποιά είανι τα κριτήρια για να γράψει για τα μπουρδέλα;Προσωπική γνώμη,πως τον είδε η πουτάνα μετά από 10 ώρες δουλειά ή την διάθεση που υπήρχε εκείνα την στιγμή;Πόσα μυνήματα αντιφάσκουν αν το πρόσεξες και πόσα ήταν στην πραγματικότητα νομίζεις;Εγώ σου λέω ούτε 2/10 δεν είναι αντιπροσωπευτικά της πραγματικότητας γιατί δεν έχουν ίδιες απόψεις αλλά εντυπώσεις της στιγμής.Από την άλλη πάντως από το τίποτα κάτι είναι και αυτό.Τι να μου πείτε από μπουρδέλα όταν έχω περάσει την χρυσή 5ετία 89-94 με τις μουνάρες τις Ρωσσίδες όταν πρωτοάνοιξαν τα σύνορα και δεν ξέραμε που να πάμε με 2500-3000 δρχ. με την κατάσταση τώρα που ψάχνεται κάποιο καλό μπουρδελάκι να πάτε αν τυχόν είμαστε τυχεροί.Τι περιμένεις να γράψω λοιπόν αν δεν έχεις γνωρίσει τις χρυσές εποχές.Εδώ ψάχνεται σαν τρελλόι γι βυζούδες και συζητάτε για την Τζούλια το τεθωρακισμένο όταν υπήραχαν 30 μουνάρες και βαριόμασταν,καθότι και εγώ βυζολάτρης και έχω επισκεφθεί την εν λόγω κυρία και δεν εντυπωσιάστηκα εντελώς με τις υπηρεσίες της,ούτε με το σώμα της.Μπορεί πριν 20 χρόνια να ήταν καλύτερη αλλά τα στάνταρ τα δικά μου είναι αλλού με αυτά που έχω ζήσει.Τι βαθμολογία περιμένεις να βάλω για να βοηθήσω και τα άλλα μέλη;ώτα τους παλιούς τι γαμάγαμε στα 90's και μετά πες μου.Ας μιλήσει και κανένας παλιός αν έχω άδικο για να μην μιλάνε μερικοί.
Τι θελει να πει ο ποιητης με ολο αυτο το κειμενο?περασμενα μεγαλεια,διηγώντας τα να κλαις??
και τι να κανω εγω που το '90 ειχε μουναρες?
Εδω μας λες ότι δοκίμασες και την τζουλια για τα βυζια της,ενώ εσυ εισαι της ποιοτητας με τις σουπερ μουναρες....
Εγω εχω μαθει να φιλτραρω τα λογια των γραφόντων και να ''συλλεγω'' τα χρησιμα στοιχεια,τα οποία με εχουν οδηγησει σε κοπελες που αξιζουν,αρκετες φορες.άλλωστε υπαρχουν και συγκεκριμενοι οικοι που σεβονται τα λεφτα μας οσο μπορουν και κοιτΑνε να φερνουν ορεξατες και ομορφες κοπελες και οχι μυγιαγγιχτες.
και άλλα παιδια στο σαιτ εκθειαζουν μεγαλοκοπελες τυπου ζανας ή βικυς για συγκεκριμενα ατου και υπηρεσιες,αλλά δεν θα μπορουσα να παω με μια 50νταρα,ό,τι και να προσφερει.άλλοι ομως βοηθουνται απο τις κριτικες για αυτες και πηγαινουν και το ευχαριστιουνται.γουστα ειναι αυτα απλως.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Να ανοιχτεί και club μπουρδελο με επιλεγμένες κυρίες και τα μέλη να γαμάνε στο κόστος πχ 10 γιούρος

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή παρακολουθώ δεν σημαίνει ότι δεν ξέρω κάποια πράγμτα από πρώτο χέρι.Μην φοβάσαι και σε ότι γράφετε έχω περπατήσει και ακόμα περισσότερο σε μέρη που ούτε έχεις φανταστεί.Και το κακό είανι ότι και άλλοι έχουν κάνει το ίδιο αλλά δεν γράφουν γιατί θα πιαστεί το χέρι τους.Οι κριτικές που γράφετε πόσο νομίζετε ότι βοηθούν όταν δεν υπάρχει διάλογος κα διαφορετικές απόψεις.Εξάλλου δεν είπα να γίνω πρόεδρος,μία ιδέα είπα αν ενδιαφέρονται κάποιοι σοβαρά γιατί και η ζωή μία ιδέα είναι και πρέπει να παιρνάς όσο πιό καλά γίνεται!
μιλας εσυ για αλλους που δεν μπαινουν στον κοπο να γραψουν με 30 ποστ και καμια κριτικη σε 2 χρονια!!!επισης απο την στιγμη που εισαι μελος ενεργο και εχεις περπατησει εκει που δεν εχει παει ο νους μας γιατι δεν μας βαζεις και μας στο κολπο και τα φυλας για παρτι σου??? λες πιο πανω οτι ειμαστε ανοργανωτοι...εμεις τουλαχιστον προσπαθουμε εδω μεσα μεσα απο τηνν κουβεντα και την καταγραφη των εμπειριων μας να αλληλοργανωθουμε και να αλληλοβοηθουμε...

OP
OP
T

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Αντί να το σκεφτήτε μήπως και βοηθήσει κάπως έτσι τουλάχιστον από περιέργεια κάθεστε και λέτε ότι μαλακία σας κατέβει για να μην βγείτε από το σπίτι σας και τον υπολογιστή σας.Τόσο τούβλα και ανώριμα είστε που γίνεστε αντιδραστικοί μόλις ακούσετε κάτι πρωτοποριακό.Άντε καθήστε σπιτάκι σας,κάνετε cyber sex και γράφετε στο PC σας ανήλικα.Έχει πολύ sex έξω και δεν το ξέρετε να το εκμεταλευτείε.Κάθεστε και πληρώνετε 50-60 Ευρώ για να πάε με AIDSιάρες μαύρες κι δεν ξέρετε που να βρείτε γκόμενες ακόμα και τσάμπα αλλά δεν θέλετε και να μάθετε.Καλή η μαλακία σας για την ηληκία σας.
Δεν πειράζει δεν θα χάσω εγώ,εσείς συνεχίστε να τρέχετε στα μπάζα των μπουρδέλων.
Δεν ξανασχολούμε με εσάς αφήστε τα sex club,τις κρυφές πιάτσες και τα μασατζίδικα που γαμάς γιά άλλη φορά αφού τα ξέρετε όλα.
"Άντε και συνεχίστε τον ύπνο σας καθυστερημένα"

OP
OP
T

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
"ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ" που λέει και ο Τσουκαλάς!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αντί να το σκεφτήτε μήπως και βοηθήσει κάπως έτσι τουλάχιστον από περιέργεια κάθεστε και λέτε ότι μαλακία σας κατέβει για να μην βγείτε από το σπίτι σας και τον υπολογιστή σας.Τόσο τούβλα και ανώριμα είστε που [glow=red,2,300]γίνεστε αντιδραστικοί μόλις ακούσετε κάτι πρωτοποριακό[/glow].Άντε καθήστε σπιτάκι σας,κάνετε cyber sex και γράφετε στο PC σας ανήλικα.[glow=red,2,300]Έχει πολύ sex έξω[/glow] και δεν το ξέρετε να το εκμεταλευτείε.[glow=red,2,300]Κάθεστε και πληρώνετε[/glow] 50-60 Ευρώ για να πάε με AIDSιάρες μαύρες κι [glow=red,2,300]δεν ξέρετε που να βρείτε γκόμενες[/glow] ακόμα και [glow=red,2,300]τσάμπα[/glow] αλλά δεν θέλετε και να μάθετε.Καλή η μαλακία σας για την ηληκία σας.
Δεν πειράζει δεν θα χάσω εγώ,εσείς [glow=red,2,300]συνεχίστε να τρέχετε στα μπάζα των μπουρδέλων[/glow].
Δεν ξανασχολούμε με εσάς αφήστε τα sex club,τις κρυφές πιάτσες και τα μασατζίδικα που γαμάς γιά άλλη φορά αφού τα ξέρετε όλα.
"Άντε και συνεχίστε τον ύπνο σας καθυστερημένα"
ρε μάστορα εγώ έχω μπερδευτεί ή από τον τίτλο το σεμινλαριο πρόκειται να έχει σαν θέμα
"Επίσημα σεμινάρια γιά όλα τα μέλη site περί αγοραίου έρωτα!!!"
για μπουρδέλα δεν θα είναι;
μήπως έχεις μπερδέψει την πούτσα με την αραπό-πουτσα;

OP
OP
T

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Τέλος πάντων θα κάνω άρση για ένα μύνημα να απαντήσω.Το θέμα αγοραίος έρωτας τι σημαίνει;Ερωτας επί πληρωμή αλλά όχι μόνο από μπουρδέλα αλλά και από άλλους χώρους ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΑ ΚΟΣΤΟΣ αλλά αφού δεν σας ενδιαφέρει ας το αφήσω στην άκρη αφού μόνο αντίδραση είδα και καμία καλή πρόθεση από κανέναν.Πηγαίνετε εσείς στις μπουρδελιάρες που έχουν πάει με άλλους 50 πριν από εσάς και ένα κάρο Πακιστανούς με τα μικρόβιά τους!!!
"Να θυμάστε πάντως να ακούτε και ας μην το κάνετε ποτέ,η γνώση είναι θησαυρός."
Εγώ δεν θα ξαναπροσπαθήσω να κάνω θέμα,εσείς χάσατε πιστέψτε με.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
M τι σεμινάρια? Το κλου ειναι ένα.
Πως χτιζονται τα μπουρδελα στην Ελλαδα? :fuck1:
Πετρούλα - Πετρούλα  ;)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
:grin:
pic13931.jpg

OP
OP
T

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Αντε χεστειτε και να μαραθει η τσουτσου σας

OP
OP
T

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Εχει τοσα μερη που γυναικες διψανε για πουτσο τσαμπα και εσεις κυνηγατε την Τζουλια αν ειναι στην Κνιδου η οχι.

OP
OP
T

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Τι να κανουν και αυτες,δεν υπαρχουν μπουρδελα για γυναικες,εγω εχω κουραστει να γαμαω αλλα αφου δεν θελετε καλως.

OP
OP
T

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ειμαι κουρασμενος γαμιας,μην παθω και τιποτα!!!

OP
OP
T

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Καλα υπαρχει τοσο μουνι που σταζει και εσεις ακομα πληρωνεται για την πουτανα στην Κνιδου,αντε γεια!

OP
OP
T

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ψοφιες πουτανες,κυκλοφορει ψαρακι και μουνακι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom