Νέα

Επιλογή Πολεμικής Τέχνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
τυπε οταν σε εχει εκπαιδευσει ενας τζων λαιμοδετης οι υπολοιποι σου φαινονται καρατεκα της πλακας :2funny:

Απόλυτε με τόσο μορταλ κομπατ που παίζεις , δεν μπορεί , πρέπει να έχεις μάθει πολλές μυστικές κινήσεις

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
υπαρχει και σε χειροκινητο στυλ δονητης τυπε :2funny: :2funny:
URL]]

Giorgos46sex

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα παιδες.θελω να ξεκινησω να αθλουμαι βαριεμαι ομως τη γυμναστικη και τα ομαδικα αθληματα μονο οι πολεμικες τεχνες μου αρεσουν σαν ιδεα.τι προτεινετε σε καποιον στην ηλικια μου που δεν εχει γυμναστει απο το γυμνασιο;και κατι αλλο αυτες οι λαβες που βλεπουμε στο σινεμα  στο κιλ μπιλ η στη ζηνα που σταματουν τη ροη στον εγκεφαλο υπαρχουν οντως η ειναι κινηματογραφικες εφευρεσεις;δεν ειμαι για ακροβατικα και θα με εξυπηρετουσε κατι που με μετρημενες κινησεις βγαζεις τον αλλο νοκ αουτ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καλημερα παιδες.θελω να ξεκινησω να αθλουμαι βαριεμαι ομως τη γυμναστικη και τα ομαδικα αθληματα μονο οι πολεμικες τεχνες μου αρεσουν σαν ιδεα.τι προτεινετε σε καποιον στην ηλικια μου που δεν εχει γυμναστει απο το γυμνασιο;και κατι αλλο αυτες οι λαβες που βλεπουμε στο σινεμα  στο κιλ μπιλ η στη ζηνα που σταματουν τη ροη στον εγκεφαλο υπαρχουν οντως η ειναι κινηματογραφικες εφευρεσεις;δεν ειμαι για ακροβατικα και θα με εξυπηρετουσε κατι που με μετρημενες κινησεις βγαζεις τον αλλο νοκ αουτ

στην ηλικία σου και στην ηλικία μου δύο είναι οι πολεμικές τέχνες

Βα-ρα-τε
και
Γα-μα-τε

nobody

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Δοκίμασε aikido

theo30gr

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
0
Φιλε μου αν ενδιαφερεσε οντως να γυμναστεις και ιδιαιτερα σε πολεμικες τεχνες ή πιο σωστην τεχνικη ειναι το Taekwondo ITF. Ο λογος ειναι οτι οι τεχνικες τους στηριζονται πανω στην φυσική όπου ή εγκυκλοπαιδεια που εχει φτιαξει ο ιδρυτης του εχει βραβευτει. Ολες οι αλλες πολεμικες τεχνες ειναι καλες αλλα θα πρεπει να ξεκινησεις απο μικρη ηλικια για να ειναι ευλιγιστο το σωμα και να σταματησεις στα 30.... Γιαυτο προτεινετετε σε ανθρωπους οπου η αεροβια γυμναστικη που μπορεις να κανεις με τις κινησεις του TKD να σε κανουν να ριχνεις τονους ιδρωτα και ταυτοχρονα αν θελεις να μαθεις και βασικα πραγματα αυτοαμυνας..

Φιλικα

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Καλημερα παιδες.θελω να ξεκινησω να αθλουμαι βαριεμαι ομως τη γυμναστικη και τα ομαδικα αθληματα μονο οι πολεμικες τεχνες μου αρεσουν σαν ιδεα.τι προτεινετε σε καποιον στην ηλικια μου που δεν εχει γυμναστει απο το γυμνασιο;και κατι αλλο αυτες οι λαβες που βλεπουμε στο σινεμα  στο κιλ μπιλ η στη ζηνα που σταματουν τη ροη στον εγκεφαλο υπαρχουν οντως η ειναι κινηματογραφικες εφευρεσεις;δεν ειμαι για ακροβατικα και θα με εξυπηρετουσε κατι που με μετρημενες κινησεις βγαζεις τον αλλο νοκ αουτ
Σ'αυτη την ηλικια που εισαι, προτεινω τον ενα και μοναδικο Τζον Λαιμοδετης.
Σε εξι μηνες θα εισαι δυνατος σα ρωσοποντιος.
Σε ενα χρονο θα εισαι μηχανη θανατου.
Και μετα απο δυο χρονια, η αυρα σου θα αποθαρρυνει καθε επιδοξο επιτιθεμενο... :badair:

Εγγυηση λεμε...
n793409554_1275534_8865.jpg

el titos

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ασχολείστε με τις πολεμικές τέχνες;

Ποια είναι η αγαπημένη σας πολεμική τέχνη;

Έχετε δώσει εξετάσεις για ζώνες; Αν ναι , τι βαθμό ζώνης έχετε;

Έχετε συμμετάσχει σε αγώνες;

Εγώ θεωρώ κορυφαία το Taek-Kwon-Do και το Kick Boxing, με τα οποία έχω ασχοληθεί.

Με το πρώτο μαθαίνεις πολύ καλά λακτίσματα ενώ με το δεύτερο μαθαίνεις καλά χτυπήματα με τα χέρια.

Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει και το MMA (Mixed Martial Arts), ο οποίος αποτελεί συνδυασμό διαφόρων πολεμικών τεχνών. Επίσης και το Muy Thai και το ελληνικό Παγκράτιο παρουσιάζουν μαγάλο ενδιαφέρον.
αν θελεις να μαθεις αυτοαμυνα φιλε μ,οτι τεχνη και να μαθεις θα το καταφερεις,εκτος απο taek kwon do η οποια ειναι απλα μπαλετο...αν θες κατι παραπανω οπως αγωνεσ κτλ..καλυτερα να δεις τι ταιριαζει σε σενα,πλεον δεν παιζει ρολο τοσο η τεχνη οσο οι δυνατοτητες του αθλητη.στα μμα και σε παγκρατιο μπορεις να βρεις τι σου ταιριαζει..

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Σ'αυτη την ηλικια που εισαι, προτεινω τον ενα και μοναδικο Τζον Λαιμοδετης.
Σε εξι μηνες θα εισαι δυνατος σα ρωσοποντιος.
Σε ενα χρονο θα εισαι μηχανη θανατου.
Και μετα απο δυο χρονια, η αυρα σου θα αποθαρρυνει καθε επιδοξο επιτιθεμενο... :badair:

Εγγυηση λεμε...
n793409554_1275534_8865.jpg
ρε τυπε τι παιζει με αυτον?
ειναι μυρωδιας?
αλλα φοβερος δασκαλος!με τετοια κοιλουμπα!
σε ταβερνα εχει την σχολη του?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
ρε τυπε τι παιζει με αυτον?
ειναι μυρωδιας?
αλλα φοβερος δασκαλος!με τετοια κοιλουμπα!
σε ταβερνα εχει την σχολη του?
Σε ημιπογειο οινομαγειριο. :grin:
Να πας στη Σχολη του να δεις τι ρολο βαραει. Τα κουτσομπολια ειναι κακο πραμα.

τι σχεση εχει οι κοιλια;
Εκτος απο αρχοντια, μεγαλη κοιλια σημαινει και συσσωρευμενο chi.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom