Δυο ιστοριες που συνεβησαν σε καποιους αλλους.
Αυτή την ιστορια την ακουσα από έναν δασκαλο kick boxing .
Βρισκεται ο δασκαλος με αλλους 2 φιλους του για μπανιο . Γινεται παρεξηγηση με άλλη μεγαλη παρεα γυρω στα 10 ατομα .
Πεταγεται ενας από τους φιλους του δασκαλου και λεει προς αυτους , με απολυτο υφος .
Λοιπον μουνοπανα ,μαζευτετα γιατι δεν ξερετε που πεσατε .
Θα σας γαμησω και τους 10 .
Αυτοι ξαφνιαζονται και το ριχνουν στο χαβαλε και λενε , ενταξει μια πλακα καναμε.
Σημειωση : ο φιλος του δασκαλου δεν ηξερε απολυτως καμια πολεμικη τεχνη .
Άλλη ιστορια πριν καμια 15 αρια χρονια .
Ειμαι στο γηπεδο (οακα ) στο παιχνιδι Παναθηναικος - Ολυμπιακος .
Βρισκομαι στο κατω διαζωμα και από πανω βρισκονται οι κοκνευς .
Εχουν παρει ένα πανό που γραφει Ερυθρολευκη στρατια και το εχουν κρεμασει πανω . Επειτα από λιγο το καινε και όπως κοβεται το φλεγομενο κομματι , λιγο ελειψε να καουν καποιοι φιλαθλοι από κατω .
Επειτα οι μαλακες οι δικοι μας ,τρωνε πασατεμπο και τα φλουδια τα πετανε στους από κατω . Επειτα αρχιζουν να ξηλωνουν τα καθισματα και τα πετανε στο κατω διαζωμα και ολοι από κατω φευγουν για να καλυφθουν .
Ειμαι μπροστα και βλεπω αλλά ειμαι και σε επιφυλακη να μην μου ερθει καμια καρεκλα . Το πανω διαζωμα εχει γινει μπουρδελο και οι πρωτες σειρες που πιανει το ματι μου ,εχουν μαζεψει την απολυτη καφριλα .
Τοτε πεταγεται ενας διπλα μου και λεει με απιστευτη φωνη και ό,τι λεει το εννοει .
Ρε μαλιομαλακες μην πετατε καρεκλες γιατι θα ερθω πανω και θα σας γαμησω ολους .
Αυτό που ειδα δεν το περιμενα . Ο τυπος μιλησε όπως επρεπε να μιλησει .
Οσον και αν φαινεται απιστευτο , η πανω κερκιδα σταματησε .
Σταματησε μονος του 2000 ατομα .
Τον παραδεχτηκα απειρα αυτόν τον τυπο .
Οποτε δεν μετραει , ποσα χρονια κανεις ή ποσες πολεμικες τεχνες ξερεις , αλλά μετραει πρωτιστως η ψυχη ( σε λειτουργεια με το μυαλο ) .
Αν δεν εχεις ψυχη , βρισκεις ένα καρο δικαιολογιες και πιθανον κινδυνους .
Δεν λεω να προκαλεις ή να πηγαινεις γυρευοντας αλλά πρεπει να επιζητειται την μαχη σε ολες τις φασεις της ζωης σας και σε ολους τους τομεις .
Η μαχη σε κανει καλυτερο
Ένα ενδιαφερον βιβλιο είναι ο – Πολεμος - του Robert Greene , εκδοσεις Εσοπτρον