Νέα

Επιλογή Πολεμικής Τέχνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αρχησαμε  :jerking:

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Εντάξει αυτά συμβαίνουν . Και εγω μια φορά πλάκωσα στο ξύλο 18 άτομα , παρόλο που είχα σπασμένο χέρι και το ένα πόδι μου στο γύψο. Δεν είναι δύσκολο αν ξέρεις να παλευεις. Μετά που ήρθαν καμία 30αρια φίλοι τους ακόμα, γονάτισα λίγο αλλά τους τακτοποίησα και αυτούς. Στην συνέχεια γίνανε
Power rangers και καλέσανε το super Megazore , αλλά εγώ έβγαλα έξω τον Διαμαντη το Φιδάκι και τους τρόμαξα. Βεβαια ένας από αυτούς έκατσε ζητώντας το κάτι παραπανω , αλλά δεν του έκανα την χάρη. Τελικά ο Arcans δεν άντεξε πήγε στο 80 .

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εντάξει αυτά συμβαίνουν . Και εγω μια φορά πλάκωσα στο ξύλο 18 άτομα , παρόλο που είχα σπασμένο χέρι και το ένα πόδι μου στο γύψο. Δεν είναι δύσκολο αν ξέρεις να παλευεις. Μετά που ήρθαν καμία 30αρια φίλοι τους ακόμα, γονάτισα λίγο αλλά τους τακτοποίησα και αυτούς. Στην συνέχεια γίνανε
Power rangers και καλέσανε το super Megazore , αλλά εγώ έβγαλα έξω τον Διαμαντη το Φιδάκι και τους τρόμαξα. Βεβαια ένας από αυτούς έκατσε ζητώντας το κάτι παραπανω , αλλά δεν του έκανα την χάρη. Τελικά ο Arcans δεν άντεξε πήγε στο 80 .

Ο σκατιάρης γενναίος LION7 πότε εμφανίστηκε;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ενα θρεντ αγαμητο βρειτε μου,,,,

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
φιλε αυτα μονο στις ταινιες με τον σιγκαλ γινονται...

αν σου την πεσουν 6 μαζι δεν γλιτωνεις

Υποσυνειδητα    ή  συνειδητα  λειτουργησε  καπως  ετσι

Όταν    η  παρεα  τους  με  ειδε  να    αγριευω  καπου  σταματησε  ,γιατι    ξεραν  εκεινη  την  στιγμη  ο,τι  ειχα δικιο . αυτό  τους    φρεναρε  καπως  ,ετσι    ώστε  να  μου  ορμηξουν  ολοι .
Επειτα    εγω  πηγαινα    καταπανω    του  ,δεν  τον  αφηνα  να  αναπνευσει .
Ταυτοχρονα    με  την  ορμη    που  ειχα  οι    αλλοι    οσο  και  να  μην  θες  να  το  πιστεψεις, ειχαν  παγωσει  .
Αρα    εκεινη  την  στιγμη    ημουνα  μονο  με  ένα  αντιπαλο .
Επειτα    όταν  τον  κλωτσησα  ,εξετασε  την    περιπτωση    να  μην  ηθελα  να  τον  χτυπησω .
Τωρα  φαντασου  πως  λειτουργησε    στα  ματια  της  παρεας.
Βλεπουν    καποιον    αποφασισμενο    και  πιθανον  να  ξερει  μια  πολεμικη  τεχνη .
Οι  ηδη  παγωμενοι    παραμενουν  στις  θεσεις  τους . 
Από  την  αρχικη  κλωτσια    ( που  δεν  βρηκε    στοχο )  βλεπει    και  ο  ιδιοκτητης    του  σουπερ  μαρκετ  και  ερχεται    προς    το  μερος    μου    για  να  με  σωσει    την  καταλληλη    στιγμη.

Οποτε  φιλε  να  εξεταζεις    μονο  το  αποτελεσμα . Δεν  εχει  σημασια    ποσοι    ηταν  . Κοιτα  μονο  το  αποτελεσμα.
Η  ιστορια    είναι  αληθινη    και  δεν    προσθεσα    ουτε  αλλαξα  καποια  στοιχεια .
Δεν  προσπαθω    να  πεισω  κανεναν

Την  καθαρισα    την  φαση .
Νικη  με  τις  μικροτερες    δυνατον  απωλειες

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι