NooneX
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
τυπε ο δασκαλος δεν ασχολειται με υλικα αγαθα
Έχει τα τσαβά να ασχολούνται.
πως βαζεις διαφημισεις τυπε? και πως περνεις τα λεφτα απο αυτες μεσω paypall? αυτος αναθεμα αμα τα βαζει ο ιδιος τα βιντεο στο youtube η κανας αλλος
τυπε ο σιφου θελει να προαγει τις τεχνεςΚάνεις προφιλ κανονικό με στοιχεία και κάρτα. Πχ Visa prepaid card της Κύπρου και σε πληρώνουν ανά 10 χιλιάδες προβολές ένα ποσό.΄
Έχει πληροφορίες κάτω κάτω όταν κάνεις log in.
Eχει αναπτυξει την δικη του τεχνικη οπως ο Μπρους Λη το Τζιτ Κουν ΝτοΤύπε θέλω απο καιρό να σε ρωτήσω, επειδή σε βλέπω γνώστη. Πιο στυλ kung fu εκπροσωπεί ο δάσκαλος; γιατί δεν έχω καταλάβει...
Τύπε θέλω απο καιρό να σε ρωτήσω, επειδή σε βλέπω γνώστη. Πιο στυλ kung fu εκπροσωπεί ο δάσκαλος; γιατί δεν έχω καταλάβει...
ziu-giftou
Eχει αναπτυξει την δικη του τεχνικη οπως ο Μπρους Λη το Τζιτ Κουν Ντο
αυτος ανακαλυψε το γυφτ κου ντο
Μεγάλε τα έχουμε πει...ο Δάσκαλος έχει εφεύρει δικό του στυλ,μην κουράζουμε τον κόσμο......Τύπε θέλω απο καιρό να σε ρωτήσω, επειδή σε βλέπω γνώστη. Πιο στυλ kung fu εκπροσωπεί ο δάσκαλος; γιατί δεν έχω καταλάβει...
Μεγάλε τα έχουμε πει...ο Δάσκαλος έχει εφεύρει δικό του στυλ,μην κουράζουμε τον κόσμο......
Μικρέ μου,εγώ το είχα δει το σκηνικό που πήγε να πέσει ο ΔΆΣΚΑΛΟΣ...μάθε μπαλίτσα.....ο μαύρος δράκος δεν είναι απλά style κάφρε... :S
είναι η απόλυτη έκφανση ισσοροπίας με το σύμπαν.
δεν βλέπετε ισσοροπία ο δάσκαλος ? ειδηκά σε ένα βίντεο που κλοτσούσε ένα δέντρο..
για να μη ρίξει το δέντρο επεσε ο ίδιος...
αλλά που να καταλάβαιτε τα μυνήματα που περνάει ο δάσκαλος... :S
Μικρέ μου,εγώ το είχα δει το σκηνικό που πήγε να πέσει ο ΔΆΣΚΑΛΟΣ...μάθε μπαλίτσα.....
Έφαγε τούμπα,αλλά το έκοψαν άτσαλα στο μοντάζ.....τελικά έριξε το δέντρο η επεσε ?