Νέα

Επιλογή Πολεμικής Τέχνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
πως βαζεις διαφημισεις τυπε? και πως περνεις τα λεφτα απο αυτες μεσω paypall? αυτος αναθεμα αμα τα βαζει ο ιδιος τα βιντεο στο youtube η κανας αλλος

Κάνεις προφιλ κανονικό με στοιχεία και κάρτα. Πχ Visa prepaid card της Κύπρου και σε πληρώνουν ανά 10 χιλιάδες προβολές ένα ποσό.΄
Έχει πληροφορίες κάτω κάτω όταν κάνεις log in.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Κάνεις προφιλ κανονικό με στοιχεία και κάρτα. Πχ Visa prepaid card της Κύπρου και σε πληρώνουν ανά 10 χιλιάδες προβολές ένα ποσό.΄
Έχει πληροφορίες κάτω κάτω όταν κάνεις log in.
τυπε ο σιφου θελει να προαγει τις τεχνες

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

EKΠΑΙΔΕΥΣΗ,ΞΕΡΟΧΥΝΩ  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τύπε θέλω απο καιρό να σε ρωτήσω, επειδή σε βλέπω γνώστη. Πιο στυλ kung fu εκπροσωπεί ο δάσκαλος; γιατί δεν έχω καταλάβει...
Eχει αναπτυξει την δικη του τεχνικη οπως ο Μπρους Λη το Τζιτ Κουν Ντο
αυτος ανακαλυψε το γυφτ κου ντο

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Λες να τον καθαρισουν σε ταινια τον Sifu?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τύπε θέλω απο καιρό να σε ρωτήσω, επειδή σε βλέπω γνώστη. Πιο στυλ kung fu εκπροσωπεί ο δάσκαλος; γιατί δεν έχω καταλάβει...
Μεγάλε τα έχουμε πει...ο Δάσκαλος έχει εφεύρει δικό του στυλ,μην κουράζουμε τον κόσμο...... :rockon: :rockon: :rockon:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μεγάλε τα έχουμε πει...ο Δάσκαλος έχει εφεύρει δικό του στυλ,μην κουράζουμε τον κόσμο...... :rockon: :rockon: :rockon:

ο μαύρος δράκος δεν είναι απλά style κάφρε... :S
είναι η απόλυτη έκφανση ισσοροπίας με το σύμπαν.
δεν βλέπετε ισσοροπία ο δάσκαλος ? ειδηκά σε ένα βίντεο που κλοτσούσε ένα δέντρο..
για να μη ρίξει το δέντρο επεσε ο ίδιος...

αλλά που να καταλάβαιτε τα μυνήματα που περνάει ο δάσκαλος... :S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ο μαύρος δράκος δεν είναι απλά style κάφρε... :S
είναι η απόλυτη έκφανση ισσοροπίας με το σύμπαν.
δεν βλέπετε ισσοροπία ο δάσκαλος ? ειδηκά σε ένα βίντεο που κλοτσούσε ένα δέντρο..
για να μη ρίξει το δέντρο επεσε ο ίδιος...

αλλά που να καταλάβαιτε τα μυνήματα που περνάει ο δάσκαλος... :S
Μικρέ μου,εγώ το είχα δει το σκηνικό που πήγε να πέσει ο ΔΆΣΚΑΛΟΣ...μάθε μπαλίτσα..... :rockon: :rockon: :rockon:

www.eleftherovima.gr/sports/997-anoigetai-se-oli-ti-thraki-o-giannis-aleksiou]http://www.eleftherovima.gr/sports/997-anoigetai-se-oli-ti-thraki-o-giannis-aleksiou[/url]

http://[URL unfurl="true"]www.eleftherovima.gr/images/2013/athlitika/26-2-2013-aleksiou.jpg[/img[/URL]]

"Την πρώτη μαύρη ζώνη της πολεμικής τέχνης Black Dragon John Alexiou Kung Fu απένειμε στον Ηρακλή Αλεξόπουλο ο Γιάννης Αλεξίου, ο πρώτος από τους μαθητές του που έφτασε σε αυτό το επίπεδο.
Όπως σημειώνει ο κ. Αλεξίου, στόχος του είναι να εξαπλώσει το σύστημά του σε όλη τη Θράκη αφού έχει μαθητές που έρχονται από την Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα και τους διδάσκει ύλη εκπαιδευτών.
Υπάρχουν αρκετοί μαθητές του πλέον που πλησιάζουν το επίπεδο της μαύρης ζώνης, αλλά ,ετά από δύο διεθνείς διακρίσεις και μία παγκόσμια στις πρώτες θέσεις των διοργανώσεων πολεμικών τεχνών που έλαβε μέρος, ο Ηρακλής Αλεξόπουλος με καθημερινές, εντατικές, επίπονες προπονήσεις κατάφερε επάξια, μέσα στην περασμένη εβδομάδα, μετά από εξετάσεις που έδωσε, να κατακτήσει τη μαύρη ζώνη της πολεμικής τέχνης Black Dragon John Alexiou Kung Fu.
Ο Ηρακλής Αλεξόπουλος τόνισε πως νιώθει ευτυχής που κατέκτησε τη μαύρη ζώνη και θα συνεχίσει να διδάσκεται από το δάσκαλό του, συνεχίζοντας να τιμά την πόλη του και την πατρίδα του με τις γνωστές διακρίσεις.
Το σύστημα εξαπλώνεται
Ο κ. Αλεξίου από την πλευρά του σημείωσε ότι το σύστημα της πολεμικής του τέχνης έχει γίνει γνωστό όχι μόνο πανελλαδικώς αλλά και παγκοσμίως αφού καλείται πλέον από ομοσπονδίες του εξωτερικού να διδάξει σε σεμινάρια.
Πλέον έχει το δικό του ιδιόκτητο χώρο που στεγάζεται ο σύλλογός του, και πλέον έχει μετανιώσει που δεν μετεγκαταστάθηκε εκεί εδώ και καιρό, για να μπορεί ελεύθερα να ασκεί την πολεμική του τέχνη.
«Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που προσπάθησαν να του φέρουν εμπόδια για να μη συνεχίσω, είτε ανήκουν στο χώρο των πολεμικών τεχνών είτε όχι διότι το πείσμα μου ήταν και είναι αρκετό, για αυτό και δεν τους έκανα τη χάρη»
Οι αθλητές του ετοιμάζονται να συμμετάσχουν σε διεθνή διοργάνωση την άνοιξη, και ευχήθηκε και σε αυτούς να προκόψουν γιατί ο χρόνος τελικά είναι καθρέφτης των πράξεών.
Ο κ. Αλεξίου έκλεισε με το ρητό του Κομφούκιου: «Μια χώρα που ξέρει πώς να δημιουργεί δύναμη αλλά δεν ξέρει πώς να την ελέγχει μπορεί να ειπωθεί πως είναι μια χώρα που επιτίθεται στον εαυτό της και αν ο άνθρωπος δεν σκέφτεται αυτό που είναι μακρινό θα συναντήσει μπροστά του τη θλίψη».
Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή σε όλους αυτούς τους διαγωνισμούς έγονε δυνατή και με την ενίσχυση του κ. Χρήστου Αμπατζίδη, ιδιοκτήτης του καφέ «Έλα κι εσύ» ο οποίος τιμά την προσπάθεια του δασκάλου Γιάννη Αλεξίου ο οποίος κατάφερε πράγματα, σχεδόν ακατόρθωτα, ύψωσε τη σημαία σε χώρες του εξωτερικού, τίμησε την πατρίδα, την Κομοτηνή και γι’ αυτό όσο μπορεί βοηθά τους μαθητές του ως χορηγός να συνεχίσουν, σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε όλοι, το έργο τους.
Κωνσταντίνος Μαρκενδούδης"

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
έκκληση προς τον δάσκαλο να ανεβάσει την uncut έκδοση που τρώει τη σάρα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
για να ξέρω πως να πέφτω όταν μαλώνω με δέντρα όχι τίποτα άλλο... :)

refill

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
42
Πόντοι
1
STREET FIGHT  κ.λ.π ...Τα  παντά  βασιζονται στα ΚΑΤΑ του ΚΑΡΑΤΕ & του ΚUNG FU ...  

Το καρατε  χωριζεται σε δυο πραγματα  στα ΚΑΤΑ  τεχνικες αυτομηνας &  στο KUMITE  αγωνιστικο στυλ  ...  στο δρομο η KUMITE H KATA δεν εχει διαφορα  αρκει  με το πρωτο σου χτυπημα να τον βγαλεις  off να μην εχει την ικανοτητα να επιτεθει ξανα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
περιμενω πως και πως τηχ επομενη εμφανιση του λαζοπουλου στο τσαντηρι!!!

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
bruce lee vs sifu γατάκια...   :cheesy:

υγ
είναι και λίγο stoned ο δάσκαλος η μου φαίνετε  ?  :think: :think: :think: :think: :think:

images
  :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε εβλεπα μερικα αστεια βιντεο στο youtube, και ειδα οτι στα προτεινομενα βιντεο  ειναι και αρκετα black dragons του αγαπημενου μας δασκαλου.
Δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχουν.  :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom