redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
wannabe χαρε της 7 αντε για υπνο
wannabe χαρε της 7 αντε για υπνο
Ο άλλος έχει μπιστόλι...................[size=30pt]ΕΜΕΝΑΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ,ΕΣΕΝΑ Η ΤΡΟΧΑΙΑ,ΚΑΓΚΟΥΡΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΑΣ ΤΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ[/size]
Το πιο γαματο εινει εκει που του δινει ο δασκαλος μια στην πλατη και πηγε να πεσει,ο αλλος με το τσεκουρι ομως τον εχω ικανο να κυκλοφορει ετσι και στην πραγματικοτηταΟ άλλος έχει μπιστόλι...................
Χαχαχαχαχαχαχαχαχά................τρέλαααααααααα..............Το πιο γαματο εινει εκει που του δινει ο δασκαλος μια στην πλατη και πηγε να πεσει,ο αλλος με το τσεκουρι ομως τον εχω ικανο να κυκλοφορει ετσι και στην πραγματικοτητα
φημες λενε οτι θα ανεβασει μεχρι το βραδυ!!!Τίποτα....απλά περιμένουμε και νέο βίντεο.......τέλος..........
Θέλω και άλλους γύφτους,πιο άσχημους....φημες λενε οτι θα ανεβασει μεχρι το βραδυ!!!
μετα απο αυτο το βιντεο δεν βλεπω τον πακιστανο εραστη να σχολιαζει τυπε?
μετα απο αυτο το βιντεο δεν βλεπω τον πακιστανο εραστη να σχολιαζει τυπε?
μαλλον φοβηθηκε
ο αλλος με το τσεκουρι αναβει το τσιγαρο του δασκαλου,αναβει το δικο τουη φάση που ο γύφτος με τα αυτιά του ανάβει το τσιγάρο ενώ σημαδεύει την κάμερα με το όπλο είναι όλα τα λεφτά....
ο αλλος με το τσεκουρι αναβει το τσιγαρο του δασκαλου,αναβει το δικο του
και δινει τον αναπτηρα στον δασκαλο να τον βαλει στην τζεπη του
Πηγε να του καβατζωσει και τον αναπτηρα του δασκαλου.Το πιο γαματο εινει εκει που του δινει ο δασκαλος μια στην πλατη και πηγε να πεσει,ο αλλος με το τσεκουρι ομως τον εχω ικανο να κυκλοφορει ετσι και στην πραγματικοτητα
Εγω πιστευω πως δεν αργει η μερα που θα παρει χαμπαρι το site και θα βγαλει βιντεο με απειλες. :S