redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
o κασιδας να δειςτρεμω...
o κασιδας να δειςτρεμω...
Χαχαχαχαχαχαχαχά...........επεσε τυπε
δεν το κοψανε καλα στο μονταζ
Εσύ δεν ακούς.....σε κόβω χλωμό,θα σε βρει.............σίγουρα έφαγε σάρα...φαίνετε..
καλά ρε πάνε καλά ? το παιδί είναι για δέσιμο ...
του εμπιστεύονται όπλα ?
να πέρασε από ψυχίατρο για άδεια αποκλείετε, αλλά οι γύρω του τον αφήνουν έτσι αμώλα ? δεν πάμε καλά..
τυπε ολοι οι μεγαλοι δασκαλοι εχουν και τις ατυχιες τουςΧαχαχαχαχαχαχαχά...........
τα εχει νομιμα τυπεσίγουρα έφαγε σάρα...φαίνετε..
καλά ρε πάνε καλά ? το παιδί είναι για δέσιμο ...
του εμπιστεύονται όπλα ?
να πέρασε από ψυχίατρο για άδεια αποκλείετε, αλλά οι γύρω του τον αφήνουν έτσι αμώλα ? δεν πάμε καλά..
με περιστροφο παει για κυνηγι;;;τα εχει νομιμα τυπε
ειναι κυνηγος
Άσε που έτρεχε πάνω από το όριο με την Alfa-Romeo...... :Sτυπε ολοι οι μεγαλοι δασκαλοι εχουν και τις ατυχιες τους
κυνηγαει αλητηριους τυπους που τον κοροιδευουν δικε μουμε περιστροφο παει για κυνηγι;;;
τα εχει νομιμα τυπε
ειναι κυνηγος
Άσε που έτρεχε πάνω από το όριο με την Alfa-Romeo...... :S
παω πασο τοτε τυπε μουκυνηγαει αλητηριους τυπους που τον κοροιδευουν δικε μου
Όταν έρθει έξω από το σπίτι σου,να σε δω ψηλέ............... :Sποιος ξέρει τι θα χαπακώθηκε ο τρελός και την είδε και υπότης της ασφάλτου...
Όταν έρθει έξω από το σπίτι σου,να σε δω ψηλέ............... :S
Όταν έρθει έξω από το σπίτι σου,να σε δω ψηλέ............... :S
γιατι ολο το σαιτ τυπε?πάντα προιδοποιεί τύπε πριν πάρει το νόμο στα χέρια του
αν βγάλει πάντως κάνα βίντεο στο youtube που θα απειλεί να φάει λάχανο όλο το bou.com εγώ δεν ξέρω τίποτα...
γιατι ολο το σαιτ τυπε?
μονο εσυ και κανα δυο ακομα τον κοροιδευουν?
εμεις γιατι να φαμε χωμα δηλαδη :S
Τώρα που πήρε γραμμή ο φίλος pakistanos,είναι αργά..... 100 φορές του είπαμε να προσέχει..... :Sγιατι ολο το σαιτ τυπε?
να ξερει ο πακιστανος εραστης οτι ο σιφου παρακολουθει τι γραφουμε εδω μεσα....πως νομιζεις οτι περνει δυναμη και συνεχιζει να ανεβαζει βιντεακια? αν και καποιο μπαχαλακιδες τα ειχαν κανει report και του τα εσβησανγιατι ολο το σαιτ τυπε?