apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
για να δερνει με ανεση τυπεκ γιατι φοραει τζινζ 3 νουμερα μεγαλυτερο?
για να δερνει με ανεση τυπεκ γιατι φοραει τζινζ 3 νουμερα μεγαλυτερο?
αυτα να του τα γραψεις στο καναλι του αν εισαι μαγκας τυπελες αυτός να έδειρε όλους τους δασκάλους των πολεμικών τεχνών...
απλά τον βρήκαν τρελό και κάθονται και του κάνουν φάρσες ..
Προσεχτε τον αδερφια! Ειναι πολυ αγριος!οπως τα πουστρακια που τον επαιρναν τηλ σπιτι του και τον απειλουσαν
οταν εσκασε σπιτι τους μαζι με κανα δυο ακομα εκλαιγαν και ελεγαν συγνωμη αλεξιου δεν θα τον ξανακανουμε
Καλά του τα'πες.............αυτα να του τα γραψεις στο καναλι του αν εισαι μαγκας τυπε
αυτα να του τα γραψεις στο καναλι του αν εισαι μαγκας τυπε
ειναι το συσσωρευμενο τσι τυπε!
κοιτάξτε κοιλιακούς
Φίλε δεν το πας καλά......κοροϊδεύεις και θα φας το κεφάλι σου..........δεν παίζω το κεφάλι μου κορώνα γράμματα τύπε...
πρέπει να ασχολείτε χρόνια και με το bodybuilding πάντως ο τύπος.. φαίνετε, γομάρι είναι !!!!!
κοιτάξτε κοιλιακούς και πλάτες..πσσσσ τι κάνουν ρε τα άτομα και τουμπανιάζουν έτσι..
Φίλε δεν το πας καλά......κοροϊδεύεις και θα φας το κεφάλι σου..........
Αν έρθει σπίτι σου,μη μας λες διάφορα μετά........... :Sδεν κοροιδεύω τύπε...να παίσει φωτιά και να με κάψει.
απλά είμαστε τόσο μικροί για να κατανοήσουμε το δάσκαλο που μας φαίνετε ώρες ώρες γραφικός.
και με τον bruce lee ακριβώς το ίδιο συνέβαινε .. ε το ίδιο και με το δασκαλο.
όταν είσαι τόσο μεγάλος οι άνθρωποι δυσκολεύοντε να κατανοήσουν το έργο σου...
ελπίζω μόνο να μη μου κάνει τη θρυλική βυζολαβή που κάνει στο παραπάνω βίντεο στο 1.38...
εχεις κρεμαστα βυζια?
Αν έρθει σπίτι σου,μη μας λες διάφορα μετά........... :S
τι λε ρε, τούμπανο είμαι..
αυτος στο βιντεο ειχε