Επισκέπτης
Μαγκες, ξερει κανεις καμια σχολη στην Αθηνα που να διδασκει το Ται-Τσι του Κωλοχαρτου;
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
Παίχτηκε μ@λ@κί@ με τα βίντεο,με τα όπλα.......έπρεπε να τα είχαμε κατεβάσει....να τα έχουμε...για λόγους αρχείου......τυπε μονο ενα εμπειρο ματι θα εβλεπε αυτη την τεχνικη
παντως ειχε γραψει ο σιφου οτι αυτες οι τεχνικες του βιντεο πρεπει να εφαρμοζονται μονο οταν εχεις πολλους αντιπαλους
apolyte_arsenike κάθε ανάρτησή σου είναι απόλαυση. Είναι πολεμική τεχνική που έρχεται από το Ισραήλ (δηλαδή έχει τα στοιχεία που λες... )αυτο εχει τεχνικες Tiger Style,Chi Kung-Iron Palm τυπε?
Σε μιση ωρα εχω μαθημα...που πας εσυ?Krav Maga
Ρεαλιστική αυτοάμυνα (ψάξτε το στο youtube). Όποιος ενδιαφέρεται να του συστήσω σχολή, ας στείλει pm.
Σκέφτομαι να πάω σε μια καινούργια σχολή που άνοιξη στη Λ. Λαυρίου στα Γλυκά νερά. Έχω ρωτήσει πληροφορίες και φαίνεται ενδιαφέρουσα.Σε μιση ωρα εχω μαθημα...που πας εσυ?
Μην πας ανοιξη ρε ειναι παχιες οι μυγες.Σκέφτομαι να πάω σε μια καινούργια σχολή που άνοιξη στη Λ. Λαυρίου στα Γλυκά νερά. Έχω ρωτήσει πληροφορίες και φαίνεται ενδιαφέρουσα.
Master21 ΑΕΚτζής είσαι?Μην πας ανοιξη ρε ειναι παχιες οι μυγες.
τι αεροπλανικα κανει ο ανθρωπας ρε τυπε
τι αεροπλανικα κανει ο ανθρωπας ρε τυπε
τυπε και τα σπεσιαλ εφε ειναι αιχμης,αποκορυφωμα η σκηνη που πηδαει μεσα στο παραθυρο με πουλοβερ και προσγειωνεται με σακακι.Αξεπεραστοι οι τουρκοι.τι αεροπλανικα κανει ο ανθρωπας ρε τυπε
τυπε υπαρχει τοσο εφε στην σκηνη που δεν νομιζω να παρατηρησε κανεις τα ρουχααποκορυφωμα η σκηνη που πηδαει μεσα στο παραθυρο με πουλοβερ και προσγειωνεται με σακακι.Αξεπεραστοι οι τουρκοι.