Νέα

Επιλογή Πολεμικής Τέχνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πιτσι, τα αλλα συστηματα που εκανες ποια ηταν και με ποιους δασκαλους...; εαν επιτρεπεται βεβαιως βεβαιως...
δασκαλουσ δε θιμαμε ρε χιστι.
αλλα εχο κανι τζουντο,κικμποξ,πιγμαχια,και ταεκβοντο λιγακι εχο κανι.
πιο πολι ασχολιθικα με αυτοαμινα δρομου ντασ στριτ φαιτινγκ που εχι ενα σινδιασμο απο ολα!και πολι πρακτικο το σιστιμα του λεμοδετι!!!

Επισκέπτης
ι θεορια του χιστι ακουγετε ορεα αλλα ειμαι τισ αποψισ οτι στον δρομο ξεκινασ παντα με ορθια μαχι αποφευγοντασ τιν μαχι ιποταγισ.(εκτοσ και αν προκιψι)
επισι λεει για τισ κλοτσεσ οτι μπορι να γλιστρισισ.
ι απαντισι μου :ε αμα εισαι απιροσ πιρφοροσ σε πολεμικεσ τεχνεσ λογικο!
δεν με προσελκιι ι ιδεα τισ μαχισ ιποταγισ στο δρομο.
καλιτερα να ελενχο γιρο μου το πεδιο...ειανι λιγο τρομακτικο να πεσισ για μαχι ιποταγισ(βεβεα καλο ειναι να ξερισ δε λεο)....δε ξερισ τι θα σου βγι απο το πιο κατο στενο εξαλου...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πιο πολι ασχολιθικα με αυτοαμινα δρομου ντασ στριτ φαιτινγκ που εχι ενα σινδιασμο απο ολα!και πολι πρακτικο το σιστιμα του λεμοδετι!!!
εγώ εχω κάνει αυτοάμυνα περιστρόφου.
μετράει;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οποια πολεμική τέχνη έχει και σύστημα μάχης στο έδαφος (παραδοσιακό & brazilian jiu-jitsu, hapkido, παγκρατειο, judo, grapling), είναι πολύ πιο χρήσιμη και αποτελεσματική απο αυτές που διδάσκουν μόνο τεχνικές όρθιας μάχης

αυτες οι μπουρδες συγκρισεων πολεμικων τεχνων ειναι για πιτσιρικαδες μεχρι 3η γυμνασιου (ο βαν νταμ δερνει τον σιγκαλ κλπ).
αποτελεσματικοτερος ειναι αυτος που θα ριξει την πρωτη σωστα.  
ο αμεσως επομενος αποτελεσματικοτερος ειναι αυτος που εχει παιξει περισσοτερο ξυλο -εντος και εκτος ρινγκ
ο αμεσως επομενος αποτελεσματικοτερος ειναι αυτος που εξασκει την τεχνη του πολυ περισσοτερα χρονια σε σχεση με τον αντιπαλο του.

Επισκέπτης

ιεραποστολε της ηδονης τα λες πολυ ωραια αλλα εμεις πρεπει να βρουμε ενα συστημα να μας πρωστατευει αποκλειστικα και μονο για αυτοαμυνα σε δρομους οπως της πιατσας και της τρουμπα!!! νομιζω αναμφιζβητιτα το βλακ ντραγκον του κυριου αλεξιου ειναι το καλητερο και το ποιο ρισπεκτ!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εγώ εχω κάνει αυτοάμυνα περιστρόφου.
μετράει;

Οχι. Γιατι  υπαρχει και κατι που λεγεται αναλογικοτητα. Μια φορα θα το χρησιμοποιησεις αυτο. Και θα πας μεσα.
Ξερεις μπορεις να σκοτωσεις και χωρις περιστροφο. Και μαλιστα να μη σε παρει πρεφα και κανεις. Δε ξερω αν στο πανε

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ιεραποστολε της ηδονης τα λες πολυ ωραια αλλα εμεις πρεπει να βρουμε ενα συστημα να μας πρωστατευει αποκλειστικα και μονο για αυτοαμυνα σε δρομους οπως της πιατσας και της τρουμπα!!! νομιζω αναμφιζβητιτα το βλακ ντραγκον του κυριου αλεξιου ειναι το καλητερο και το ποιο ρισπεκτ!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πανω απο ολα ομως μυστη μου τζον λεμοδετης. Μαστερ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οχι. Γιατι  υπαρχει και κατι που λεγεται αναλογικοτητα. Μια φορα θα το χρησιμοποιησεις αυτο. Και θα πας μεσα.
Ξερεις μπορεις να σκοτωσεις και χωρις περιστροφο. Και μαλιστα να μη σε παρει πρεφα και κανεις. Δε ξερω αν στο πανε

να πεθανει απο μιρλα αποκλειεται αν εχει σχεση με κυπρια, εχει παθει ανοσια. εγω καλλιστα μπορω να πεθανω απο μιρλα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
να πεθανει απο μιρλα αποκλειεται αν εχει σχεση με κυπρια, εχει παθει ανοσια. εγω καλλιστα μπορω να πεθανω απο μιρλα.

Εμ υπαρχουν και πιο φονικα πραγματα. Αλλα υπαρχουν και αντιδοτα τυπε :grin: Eχει ομως σχεση με κυπρια?  :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτες οι μπουρδες συγκρισεων πολεμικων τεχνων ειναι για πιτσιρικαδες μεχρι 3η γυμνασιου (ο βαν νταμ δερνει τον σιγκαλ κλπ).
αποτελεσματικοτερος ειναι αυτος που θα ριξει την πρωτη σωστα.  
ο αμεσως επομενος αποτελεσματικοτερος ειναι αυτος που εχει παιξει περισσοτερο ξυλο -εντος και εκτος ρινγκ
ο αμεσως επομενος αποτελεσματικοτερος ειναι αυτος που εξασκει την τεχνη του πολυ περισσοτερα χρονια σε σχεση με τον αντιπαλο του.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
black dragon για να επιτηθομαστε ενοπλοι σε πακιστανους και στην περιπτωση που κανουνε αποπηρα να μας παρουνε το οπλο μας να τους ακινητοποιουμε και μετα να τους πηροβολαμε με το ιδιο οπλο που πηγανε να μας παρουνε!!! ΞΕΡΟΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ  Με fighter AΛΕΞΙΟΥ!!!!! ΠΟ ΠΟ ΠΟ ΠΟ ΠΟ ΠΟ!!!!

Επισκέπτης
jonh alexiou μακραν ο πιο καλτ δασκαλοσ τισ πιατσασ!!!
και το σιστιμα του επισισ το πιο πορνοδεσ για τιν πιατσα!!!

Επισκέπτης
jonh alexiou μακραν ο πιο καλτ δασκαλοσ τισ πιατσασ!!!
και το σιστιμα του επισισ το πιο πορνοδεσ για τιν πιατσα!!!

ΞΕΡΟΧΥΝΩΩΩΩ ΑΠΛΑ.... δεν θα ηταν πολυ πορνοδες να ερχοτανε για τσαρκα και ο john alexiou μαζι??? νομιζω θα ειχαμε πολυ high value γοητρο στην πιατσα!

Επισκέπτης

Εδω απολαμβανουμε τον πορνοδασκαλο καρατεριστα αλεξιου σε πορνοδες στιγμες μελοδικης μεθεξης!!!

Επισκέπτης

Εδω απολαμβανουμε τον πορνοδασκαλο καρατεριστα αλεξιου σε πορνοδες στιγμες μελοδικης μεθεξης!!!

Οι τυποι στην ομαδα του δασκαλου τα εχουν τα κιλα τους. Περισοτερο για κρασοπατερες μου κανουν παρα για καρατεκα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Οι τυποι στην ομαδα του δασκαλου τα εχουν τα κιλα τους. Περισοτερο για κρασοπατερες μου κανουν παρα για καρατεκα.

για την τεχνική μπλακ ντράγκον η γράμμωση είναι αδιάφορη ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom