Νέα

Επιλογή Πολεμικής Τέχνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
τελικα το τσιγαρο σκοτωνει τυπε :grin:
Νομιζω οτι το 14 ειναι απο τα καλυτερα του.
Ηδη εμαθα την τεχνικη του "Πνιγμενου απο Ψαροκοκκαλο" (αυτα που δειχνει με το ασπρο φανελακι μινερβα).
Πως να τελικιαζω το καρο μου.
Και να εχω παντα μαζι μου ενα σχοινι στο χερι...

Επισκέπτης
RESPECT apolytos! ΘΕΟΣ.. Που τα βρησκεις ρε θεοτρελε ολα αυτα ηλικρινα? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΞΕΡΟΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩ

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
00:29 Το φονικο τσιγαρο... :rockon: :rockon: :rockon:
πετυχαίνει και μπουκάλι από το ένα μέτρο με όπλο :rockon: η σφαίρα μετά καρφώθηκε στον απέναντι τοίχο ή την έπιασε με τα δόντια κανάς τσάκαλος μαθητής του? :rockon:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Oυτε ο Μπενυ Χιλλ τοσο γελιο!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Καλα αυτος ο τυπος ειναι σοβαρα δασκαλος πολεμικων τεχνων???Και πανε ανθρωποι να τους διδαξει?

Επισκέπτης
το καρατεκα το δασκαλο πρεπει να τον εχω πετυχει σε μπουρδελοτσαρκα στην φυλης χωρις πλακα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Oυτε ο Μπενυ Χιλλ τοσο γελιο!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλα αυτος ο τυπος ειναι σοβαρα δασκαλος πολεμικων τεχνων???Και πανε ανθρωποι να τους διδαξει?
εσεις να προσεχετε τι λετε για τον δασκαλο γιατι το ειπε στο βιντεο
θα σας καθαρισει

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μιλαμε για τερας ψυχραιμιας και αυτοσυγκρατησεις
τυπε οπως ειπε ο δασκαλος οι κινεζοι λενε οτι το πολυ συσσωρευμενο τσι καποια στιγμη σκαει
ετσι και ο δασκαλος
καποια πουστρακια αναρχιδα που απειλουν την οικογενεια
ε ηρθε η ωρα να πλερωσουν :rockon:

ορμηστε και σπαστε τα
Breaker%2BBreaker.jpg

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
τυπε οπως ειπε ο δασκαλος οι κινεζοι λενε οτι το πολυ συσσωρευμενο τσι καποια στιγμη σκαει
ετσι και ο δασκαλος
καποια πουστρακια αναρχιδα που απειλουν την οικογενεια
ε ηρθε η ωρα να πλερωσουν :rockon:

τυπε αν οντως του  απειλουν την οικογενεια παω πασο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε αν οντως του  απειλουν την οικογενεια παω πασο
τυπε μπορεις να φανταστεις αυτην την ευγενικη και ηρεμη φυσιογνωμια να μιλαει ετσι χωρις λογο?
τι τον περασες?για κανα αγριανθρωπο? :S

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εγω επειδη κανω κραβ μαγκα μπορω να πω οτι ειναι πολυ ωραια πολεμικη τεχνη.Ειναι μια πολ.τεχνη που χρειαζεται σημερα.
Τι να κανεις οταν σου επιτεθουν με οτιδηποτε.
Το ωραιο ειναι οτι τα χτυπηματα εδω,αχρηστευουν τον αλλον με πρωτο το χτυπημα στα αρχιδια και με πολλα αλλα χτυπηματα που τον αφηνουν κατω.
Επισης καλο ειναι οτι δε σου μαθαινουν να καθεσαι να παλευεις μετα αλλα μολις τον αχρηστευεις να σηκωνεσαι να φευγεις για να γλυτωσεις.
Ποτε δε με ενδιεφεραν οι πολεμικες τεχνες,σιγουρα θαυμαζα οσους τις κατειχαν καλα αλλα ποτε δεν ειχα μπει στο τριπακι να παω να μαθω.Το κραβ μαγκα ομως με ιντριγκαρε αμεσως ομως μολις το ειδα στο ιντερνετ και στην τηλεοραση και βρηκα μια προσφορα στα golden deals φτηνη και ειπα να το γνωρισω.Απο τοτε κολλησα.Ειναι φανταστικο και μολις τελειωνω το μαθημα νιωθω υπεροχα γιατι πραγματικα στο μαθημα τα δινω ολα γιατι εκτος απο τεχνικες κανουμε και ασκησεις φυσικης καταστασης και ενιωσα το σωμα μου να ξυπναει γιατι ομολογω πως ημουν αγυμναστος.Τωρα το γυμναστηριο που παω θα κανει μια καλη ετησια συνδρομη και θα την παρω γιατι θελω να συνεχισω και να ανεβω επιπεδο δινοντας εξετασεις κτλ...
Οποιος θελει πληροφοριες μπορει να μου στειλει πμ να τον ενημερωσω για οτι θελει...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Εγω επειδη κανω κραβ μαγκα μπορω να πω οτι ειναι πολυ ωραια πολεμικη τεχνη.Ειναι μια πολ.τεχνη που χρειαζεται σημερα.
Τι να κανεις οταν σου επιτεθουν με οτιδηποτε.
Το ωραιο ειναι οτι τα χτυπηματα εδω,αχρηστευουν τον αλλον με πρωτο το χτυπημα στα αρχιδια και με πολλα αλλα χτυπηματα που τον αφηνουν κατω.
Επισης καλο ειναι οτι δε σου μαθαινουν να καθεσαι να παλευεις μετα αλλα μολις τον αχρηστευεις να σηκωνεσαι να φευγεις για να γλυτωσεις.
Ποτε δε με ενδιεφεραν οι πολεμικες τεχνες,σιγουρα θαυμαζα οσους τις κατειχαν καλα αλλα ποτε δεν ειχα μπει στο τριπακι να παω να μαθω.Το κραβ μαγκα ομως με ιντριγκαρε αμεσως ομως μολις το ειδα στο ιντερνετ και στην τηλεοραση και βρηκα μια προσφορα στα golden deals φτηνη και ειπα να το γνωρισω.Απο τοτε κολλησα.Ειναι φανταστικο και μολις τελειωνω το μαθημα νιωθω υπεροχα γιατι πραγματικα στο μαθημα τα δινω ολα γιατι εκτος απο τεχνικες κανουμε και ασκησεις φυσικης καταστασης και ενιωσα το σωμα μου να ξυπναει γιατι ομολογω πως ημουν αγυμναστος.Τωρα το γυμναστηριο που παω θα κανει μια καλη ετησια συνδρομη και θα την παρω γιατι θελω να συνεχισω και να ανεβω επιπεδο δινοντας εξετασεις κτλ...
Οποιος θελει πληροφοριες μπορει να μου στειλει πμ να τον ενημερωσω για οτι θελει...
Ειπαμε, οτι πει ο μαλακας ο πελατης.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
εσεις να προσεχετε τι λετε για τον δασκαλο γιατι το ειπε στο βιντεο
θα σας καθαρισει

o sifu ειναι κ των οπλων αλλα κυριως ειναι ανθρωπος της ΓΡΟΘΙΑΣ

οποιος εχει αρχιδια αςπαει στη σχολη του να του κανει την τεχνικη με το ψευτικο οπλο που σκαει το καψουλι στο λαιμο να χεστει πανω του πουστρακια

ετσι κουφαλες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom