Μάγκες εγώ που είμαι Αγγλία και σπουδάζω στο University of Manchester Bsc management,θα σας πω για τα μεταπτυχιακά.Όταν τελειώνεις το BA ή Bsc πας για Master.Φυσικά σε καλα πανεπιστήμια θέλει να έχεις πολύ καλο βαθμό.Στα πεισσότερα Master πάνω στα Οικονομικά,business,Accounting&Finance,Marketing και Management απαιτείται πτυχίο οσων αφορά τα ελληνικά πανεπιστήμια πάνω από 7.Τόσο ζητούν εδώ.Φυσικά για να ξέρετε τα ελληνικά πανεπιστήμια δεν αναγνωρίζονται έξω.Και πλέον δεν είναι απλό πράγμα να σε δεχτούν.Ειδικά στην Αγγλία φίλος μου τέλειωσε Μηχανολόγος ΕΜΠ,και μου πε ότι για δουλειά του λέγαν ότι δεν είναι σοβαρό πανεπιστήμιο και στο Μεταπτυχιακό πολλοί και στα Οικονομικά ζητούν πλέον εξεάσεις σε μαθήματα να δουν επίπεδο!!Μεταπτυχιακά από ΑΣΟΕΕ και ελληνκά πανεπιστήμια και ΤΕΙ είναι απάτες!!Έβλεπα στο site της AΣΟΕΕ να ισχυρίζονται οι αλήτες ότι είναι το MBA 24ο στην Ευρώπη.Το διασταύρωσα και δεν υπάρχει πουθενά!!Όπως πουθενα δεν υπάρχει και ΑΣΟΕΕ στον Ευρωπαικό χάρτη.
Το ΜΒΑ για να ξέρετε το καλό απαιτεί συνήθως 5 χρόνια προυπηρεσία και GMAT με μεγάλο score.kαι από φράγκα..τουλάχιστον 35000 ευρώ.Εδώ στο University of Manchester η τιμή του MBA είναι 33500 λίρες που σημαίνει κάπου 50000 ευρώ!!Aν τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι άχρηστα,φανταστείτε πόσο ξεφτύλα είναι τα κολλέγια,που είναι μια απάτη.