Γειά σας συνάδελφοι. Είπα να ανοίξω και αυτό το θέμα, μιας που δε βρήκα κάτι ανάλογο. Πολλές φορές λοιπόν, επιλέγω να μπω σε ένα studio χωρίς να έχω ιδέα ποια κοπέλα δουλεύει, χωρίς να τη δω, και απλά να μπω μέσα και να περιμένω την kinder έκπληξη. Μπορώ να πω ότι πέρασα πολλές φορές καλύτερα από άλλες που καθόμουν και επέλεγα με τις ώρες σε βόλτες. Υπάρχει κανένας άλλος που ακολουθεί το συγκεκριμένο σπορ? Η μόνο εγώ είμαι χτυπημένος?
Μίλας για "
ελεύθερη πτώση" φίλε
Θέλει κότσια.
Συνίσταται μόνο για σκληρούς μπουρδελιάρηδες και θέλει να χεις ένα καλό υπόλοιπο στην τσέπη για να μην κλαίς τα 20 ή τα 50.
Περισσότερο ενδιαφέρον έχει να γίνεται στα μπουρδέλα που οι βάρδιες είναι πιο αχαρτογράφητες.
Δυστυχώς στις εποχές μας που ξέρουμε πάνω κάτω που παίζει ωραίο μουνί έχει χάσει κάπως την αίγλη του.
Όμως κάποτε προ 2005 εποχής που δεν ήξερες τι έχει το κάθε σπίτι ήταν μοναδική εμπειρία η "ελεύθερη πτώση" σε μπουρδέλο.
Έμπαινες έδινες το παράβολο στην γεμάτη έκπληξη τσατσά κι έλεγες "σε ποιο δωμάτιο μπαίνω;"
Περίμενες με την αδρεναλίνη στα ύψη...την αγωνία και την έξαψη στα κόκκινα...τι θα μπει στο δωμάτιο...μούναρος,κανά μπάζο ή κάτι μέτριο;
Ότι κι αν ήταν έπρεπε να το πηδήξεις χωρίς μα μου
Το χω κάνει μερικές φορές.
Σε δύο περιπτώσεις μου σκάσε μέσα τρελό μουνί και γάμησα σαν πασάς...είχα από πριν και την έξαψη...που λειτούργησε σαν λάδι στη φωτιά της καύλας...
Στη μια μου τυχε τρελό μπάζο...έκλεισα τα μάτια μου σκέφτηκα ότι γαμαω μοντέλο και μαζί με την καρδιά μου έγινε και η πούτσα πέτρα...
Το σπόρ συνισταται για πολύ μερακλήδες που έχουν αναγάγει την επίσκεψη στον οίκο σε άλλο λεβελ...
Εύγε!!