Νέα

Eπιλογές πριν το τέλος του κόσμου !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
325
Πόντοι
281
δε ξερω αμα ισχει τιποτα απο αυτα αλλα το μοναδικο σιγουρο ειναι οτι τα τελευταια 4500 χιλ. χροννια ολο και καποιος καταστροφολογος εμαφανιζεται να πει τα δικα του

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
2012-Λιακοπουλος
2013-Πατρο Κοσμας
2060-Ισαακ Νιουτον

Αντε τωρσ να δουμε ποιος εχει δικιο!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Να κάνω μια παρατήρηση? Δεν σας προβληματίζει το γεγονός ότι πάντοτε σε διάφορες "προφητείες" το τέλος του κόσμου ή έστω ένα σημαντικό γεγονός  θα τελεστεί σε χρόνο τέτοιο που να είναι βιώσιμο απο όσους ζουν την εποχή που γίνεται η προφητεία? . Πχ θυμάμαι οτι έλεγαν για τον Νοστράδαμο καταστροφή περι το 2000 απο την εποχή του 1995, τώρα για 2012. Γιατί δεν λένε για το 3657 παραδείγματος χαριν?

Πρέπει κάθε φορά να είναι κοντά σε εμάς χρονικά για να ενδιαφέρει. Γιατί αν ήταν για το 3657 κανείς δεν θα έδινε δεκάρα....

Σκεφτείτε λίγο λογικά....

ass-pussy-licking

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εδώ το θεμα είναι ποιοι θα κερδίσουν από αυτή τη τρομολαγνεία!! Πάντως πετυχαίνουν το σκοπό τους κάποιοι....σπέρνουν πανικό 4 χρόνια πριν....και βάζουν και μια ακριβή ημερομηνία όπως 21 Δεκεμβρίου.....για το 1999 λέγανε νομίζω 31 Δεκεμβρίου; αυτό ήταν το πιο κουφό....!!! με έχει κουράσει αυτή η ιστορία!! αν είναι να γίνει κάτι, δε θα το ξέρει κανένας μας! Μας λένε για τον Τιτάνα...μα καλά πόσα διαστημόπλοια θα υπάρχουν ώστε να μεταφέρουν τόσο κόσμο εκεί; ή θα πάνε και θα έρχονται; Μου αρέσει που λένε ότι στη Νορβηγία έχουν φτιάξει τεράααααστιες αποθήκες αρκετές ώστε να συντηρήσουν το ανθρώπινο γένος που θα έχει μείνει....μα καλά, αφού θα γίνουμε παρανάλωμα του πυρός...τι θα γίνουν όλα αυτά που έχουν αποθηκευτεί; δε θα πάμε στον Τιτάνα τελικά να σωθούμε; ή θα ψάχνουμε τα μπούτια καμμιάς πουτάνας να σωθούμε; βρε δε γαμιόμαστε λέω εγώ με το 2012....αυτός που έχει γράψει το σχετικό βιβλίο θα έχει χεστεί από το 20άευρο που πιθανόν να κάνει το βιβλίο....αλήθεια, πόσο κάνει; χαχα!! ε σίγουρα 1000 αφελείς θα το πάρουν, κι άλλοι 1.000 έστω και για απλή περιέργεια για να διαβάσουν τι μαλακίες θα γράφει μέσα. Ένα 50άρι χιλιάδες το έχει σίγουρο....αλλά να κάνει τόσο θόρυβο για 50.000; καλού κακού όμως....γαμάτε...γαμάτε....κάτι θα μείνει από αυτή την ιστορία!! μια καταστροφή μας φέρνει πιο κοντά...μα πιο κοντά...όλο και πιο κοντά!!! να έτσι.... :knockinb: :knockinb: :knockinb:

ass-pussy-licking

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
2012-Λιακοπουλος
2013-Πατρο Κοσμας
2060-Ισαακ Νιουτον

Αντε τωρσ να δουμε ποιος εχει δικιο!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ διαλέγω το 2060....τότε θα είμαι ραμολί....ούτε αυτό :bigdick: μα ούτε κι αυτό θα μπορώ να κάνω :badair:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εμένα δε με χαλάει καθόλου να πέσει κομήτης στη γη , να γίνει 3ος παγκόσμιος πόλεμος με πυρηνικά, μαζική γενοκτονία...

ΧΑΡΗ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ.

το μόνο που με ανυσηχεί για το 2012 είναι ότι δεν θα προλάβω να πάω στα Ο.Υ.Κ. και αν γίνει το "τέλος" του κόσμου μέσω πολέμου εγώ δεν θα έχω εκπαιδευτεί.
το 2013 ομοίως...
ενώ το 2060 θα είμαι 72 χρονών και δεν θα μπορώ να αξιοποιήσω αυτά που έχω μάθει... αυτά για πόλεμο.

για κομήτη με βολεύει περισσότερο ούτε αίματα ούτε να ψυχοραγείς... πεθαίνεις εσύ και η οικογένειά σου ... δεν αφήνεις ορφανά... ενώ τι είχες τι έχασες... καλό "αντάμωμα" που λένε.

κάτι στο ενδιάμεσο ρε παιδιά δεν έχουμε δηλαδή κάπου στο 2020 που είναι και ωραίος αριθμός στρογγυλός που χτυπάει και στο μάτι.

αυτό όμως που θέλω να έχει είναι λίγο από όλα... για την εμπειρία όχι τίποτε άλλο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και εγω προτιμω το 2060.αν ζω θα ειμαι 86 ετων.δυσκολο να μου σηκωνεται!και θα μου λενε και τα παιδια παπου παπου τον παιρνεις που και που!ας ζητησουμε καμια αναβολη της καταστροφης του κοσμου!το 2012 δεν θελω με τιποτα!θα ειμαι ακομα νεος!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Εγώ πάντως προτιμώ να έρθει το 2012 γιατί βαριέμαι που ζω!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ πάντως προτιμώ να έρθει το 2012 γιατί βαριέμαι που ζω!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αν ζουσες στη Ρωσσια δεν θα βαριοσουνα με τιποτα!και εγω στην Ελλαδα μετα απο 8-10 μερες βαριεμαι φαντασου να ζουσα και ισοβια!

Επισκέπτης
Ποσο δικιο εχεις , ρε φιλε Δημητρακη!Μαζικη μεταναστευση στη μανα-πατριδα!Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ξεκινησε απο την αγια πετρουπολη!Η δευτερη θα ξεκινησει απ'την δικη μας!Πανω απ'το Περιστερι!Κι'αν κατσει κατι στραβα. :S..τι ειναι ο βορ.πολος???Δυο τσιγαρα δρομος!Αντε...και καλη τυχη μαγκες

Pelotas

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Kατά καιρούς βλέπω τον ΛΙΑΚΟ.Προχτές έπεσα πάνω του οπου έλεγε για το 2012 αλλά πέταξε και μιά εναλλακτική του στυλ.Με το παληό ημερολόγιο το 2012 ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2017.
Τι του λες τώρα του Προφήτη;;;;;;;θα μου πεις αφου οι γεροντάδες δεν του το ψυθίρισαν ακόμα.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ παρά να τορίξουμε στο περίμενε.
ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ!!!!!!

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχαχαχα οτι πουν οι γερονταδες του λιακο

ou re

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γαμάτε όσο προλαβαίνετε!!!!!

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Kατά καιρούς βλέπω τον ΛΙΑΚΟ.Προχτές έπεσα πάνω του οπου έλεγε για το 2012 αλλά πέταξε και μιά εναλλακτική του στυλ.Με το παληό ημερολόγιο το 2012 ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2017.
Τι του λες τώρα του Προφήτη;;;;;;;θα μου πεις αφου οι γεροντάδες δεν του το ψυθίρισαν ακόμα.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ παρά να τορίξουμε στο περίμενε.
ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ!!!!!!

Δεν προλαβαίνει να πάρει σύνταξη, μέχρι το 2012, οπότε λέει για το 2017 να πουλάει βιβλία και μετά απο το 2012.Μετά μην ανυσηχείτε, θα βγούν και άλλες προφητείες.....δεν τελειώνουν ποτέ άλλωστε. :grin: :grin:

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Ενταξει, πιθανες καταστροφες ερχονται μαζικα τα επομενα χρονια. Υπαχουν πολλες καταστροφες που μπορει να μας γαμησουν ολους. Αλλα ρε μαγκες, εστω οτι δεν ερθει το τελος του κοσμου το 2012. Ποιο ειναι το ποσοστο των κατοικων της Ελλαδος που θα επιζησει τα επομενα 2 χρονια με τα νεα μετρα (χιλιομετρα κατα τον Γεωργιου) του Αλογοσκουφη ? Αν τα βγαλουμε περα μ αυτον, δεν πρεπει να φοβομαστε κανενα Νιμπιρου

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
για να δουμε τι θα γινειμετα τις 16 του μηνα................

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αν ζουσες στη Ρωσσια δεν θα βαριοσουνα με τιποτα!και εγω στην Ελλαδα μετα απο 8-10 μερες βαριεμαι φαντασου να ζουσα και ισοβια!

Η Ελλαδα ειναι η κολαση σε θεμα γυναικων.
Οποτε τι αλλω να σου πω.
Εσυ εισαι στον παραδεισο........

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Η Ελλαδα ειναι η κολαση σε θεμα γυναικων.
Οποτε τι αλλω να σου πω.
Εσυ εισαι στον παραδεισο........
καλά ..μην ξεχνάμε πως εσύ είσια και ο ειδικός...οπότε η γνώμη σου μετράει :bigdick: :bigdick: :bigdick: :badair:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
και βεβαια μετραει ρε σαβουρακο.......

Stories