You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Eπιλογές πριν το τέλος του κόσμου !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 507
- Εμφανίσεις 30K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Γουσταρω γιατι ειχα υποσχεθει στην δικια μου οτι θα την παντρευτω το 2013
Πακετωθηκε
Πακετωθηκε
Επισκέπτης
Bλακείες ...
Το Ευαγγέλιο λέει τα εξής :
1."Περί δε της ημέρας εκείνης και ώρας ουδείς οίδεν, ουδέ οι άγγελοι των ουρανών, ει μη ο πατήρ μου μόνος" (Ματθ. κδ’, 36)
2."ουχ υμών εστι γνώναι χρόνους η καιρούς ους ο Πατήρ έθετο εν τη ιδία εξουσία" (Πραξ. α’, 7)
1."Περί δε της ημέρας εκείνης και ώρας ουδείς οίδεν, ουδέ οι άγγελοι των ουρανών, ει μη ο πατήρ μου μόνος" (Ματθ. κδ’, 36)
2."ουχ υμών εστι γνώναι χρόνους η καιρούς ους ο Πατήρ έθετο εν τη ιδία εξουσία" (Πραξ. α’, 7)
Επισκέπτης
ΠΟΠΟ,ρε τον ανθρωπο τι γραφει....
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Bλακείες ...
παραμυθακια μονο ο θεος ξερει το ποτε και δεν θα το περιμενει κανεις!συμφωνω απολυτα!
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Όλες οι θρησκείες μιλάνε για αρχή και το τελος του κόσμου, όπως και όλες οι παραθρησκευτικές οργανώσεις και αιρέσεις. Επι του προκειμένου επειδή αναφέρεις ότι καμμία χριστιανική εκκλησία δεν έκανε αναφορές σε κάτι τέτοιο... θα σε ενημερώσω ότι δεν ξέρεις τις τελευταίες εξελίξεις... Το Βατικανό πρόσφατα δήλωσε πως ανησυχεί για τις εξελίξεις του προγράμματος Κιβωτός του Νώε που λαμβάνει χώρα στην Αρκτική....
Το Βατικανό ή κάποια άλλη σοβαρή χριστιανική εκκλησία, έχει ανακοινώσει ημερομηνία καταστροφής του κόσμου, όπως κάνουν οι ουφολογικές, νεοεποχότικες και νεοπαγανιστικές σέχτες;
Διότι το να εκφράζεις ανησυχία για οικολογικά ζητήματα δεν συνιστά παραδοχή ότι ο κόσμος θα τελειώσει την τάδε του μηνός και ώρα χ μετά μεσημβρίας...
Μιας και εσύ ξέρεις κατά δήλωσή σου τις τελευταίες εξελίξεις, διαφώτισέ μας...
Τα SS και ο Χιτλερ όπως κάθε φασιστική οργάνωση υοθετεί ότι συμβολά που τη βολεύουν και πλάθει την ιστορία όπως τη συμφέρει.... Η σβάστικα, σύμβολο της αέναης κίνησης στην αρχαιότητα (by the way, αν περάσεις έξω από το νομισματικό μουσείο θα τη δεις στην Καγκελόπορτα, Πανεπιστημίου), υοθετήθηκε από τον Χιτλερ γιατι πίστευε στη δυναμική του συμβολισμού της.... Επίσης, αν ο Χιτλερ αποκαλεί τον Χριστιανισμό Ιουδαική Σέκτα, γιατί αναζητούσε απελπισμένα τη Λόγχη του Πεπρωμένου;; Μη μου πεις ότι ήταν συλλέκτης σπανιών αντικειμένων
Οι ναζί είχαν μια σχετική πόρωση με τον αποκρυφισμό...Πολλά ιδρυτικά μέλη τους είχαν εμπλοκή με πάσης φύσεως μυστικιστικές οργανώσεις και εταιρείες με ενασχόληση με τη θούλη ή την κούφια γη...
Ο Χίμλερ, αρχηγός των ΣΣ είχε οργανώσει αρχαιολογικές αποστολές για την εύρεση σπάνιων κειμηλίων ή για την απόδειξη της αρείας καταγωγής των γερμανών, με απογοητευτικά αποτελέσματα...
Δεν ξέρω αν πράγματι έψαχνε ο Χίτλερ για τη λόγχη ή το άγιο δισκοπότηρο (πάντως η εμμονή των ναζί με τέτοια σκηνικά ενέπνευσαν αρκετές ταινίες, ενδεικτικά αναφέρω Ιντιάνα Τζόουνς 1 και 3, Κονσταντιν, ΧελλΜπόυ) αλλά αρκετά στελέχη των ss είχαν υιοθετήσει τα περί ιουδαϊκής σέχτας όσον αφορά στον χριστιανισμό και θρησκεία τους ήταν ένα περίεργο αμάλγμαμα προσωπολατρείας του χίτλερ, γερμανών μυθικών ηρώων και σκανδιναυικών και γερμανικών θεοτήτων...
Επισκέπτης
Οι ναζί είχαν μια σχετική πόρωση με τον αποκρυφισμό...Πολλά ιδρυτικά μέλη τους είχαν εμπλοκή με πάσης φύσεως μυστικιστικές οργανώσεις και εταιρείες με ενασχόληση με τη θούλη ή την κούφια γη...
Ο Χίμλερ, αρχηγός των ΣΣ είχε οργανώσει αρχαιολογικές αποστολές για την εύρεση σπάνιων κειμηλίων ή για την απόδειξη της αρείας καταγωγής των γερμανών, με απογοητευτικά αποτελέσματα...
Δεν ξέρω αν πράγματι έψαχνε ο Χίτλερ για τη λόγχη ή το άγιο δισκοπότηρο (πάντως η εμμονή των ναζί με τέτοια σκηνικά ενέπνευσαν αρκετές ταινίες, ενδεικτικά αναφέρω Ιντιάνα Τζόουνς 1 και 3, Κονσταντιν, ΧελλΜπόυ) αλλά αρκετά στελέχη των ss είχαν υιοθετήσει τα περί ιουδαϊκής σέχτας όσον αφορά στον χριστιανισμό και θρησκεία τους ήταν ένα περίεργο αμάλγμαμα προσωπολατρείας του χίτλερ, γερμανών μυθικών ηρώων και σκανδιναυικών και γερμανικών θεοτήτων...
Για οποιον ξερει Return to Castle Wolfenstein
Δημήτριε θα μου λύσεις κάποιες απορίες για το τέλος του κόσμου; Όταν ο Κύριος ανελήφθη στους Ουρανούς, με το σώμα του που πήγε; Ο Θεός είναι έξω από τον κόσμο αυτό ή μέσα; Αν όχι, είναι πάντα πληρών; Το Βασίλειο μετά τη Δευτέρα παρουσιά, έχει υλική μορφή; Οι νεκροί που θα αναστηθούν θα λάβουν τα σώματά τους; Αυτά για ένα συγκεχυμένο θέμα, προς απορία
Επισκέπτης
Δημήτριε θα μου λύσεις κάποιες απορίες για το τέλος του κόσμου; Όταν ο Κύριος ανελήφθη στους Ουρανούς, με το σώμα του που πήγε; Ο Θεός είναι έξω από τον κόσμο αυτό ή μέσα; Αν όχι, είναι πάντα πληρών; Το Βασίλειο μετά τη Δευτέρα παρουσιά, έχει υλική μορφή; Οι νεκροί που θα αναστηθούν θα λάβουν τα σώματά τους; Αυτά για ένα συγκεχυμένο θέμα, προς απορία
Θα λάβουν τα σώματά τους αλλά θα είναι άφθαρτα!!!
Επισκέπτης
ο λιακοπουλος τι λεει για το θεμα?
Ρε ποιός τον γαμάει τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ?
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Επισκέπτης
Μου αρεση πολυ το θρεντ αυτο..... Μου αρεση ο Μυστικισμος.... Και απο τι βλεπω αγγιζη αρκετους...
Γουσταρωωωω ....
SKULL and BONES μυστική εταιρεία που ιδρύθηκε από φοιτητές του YALE UNIVERSITY!!!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Πολυ σωστα... Ειναι μελος και ο George Bush juniorSKULL and BONES μυστική εταιρεία που ιδρύθηκε από φοιτητές του YALE UNIVERSITY!!!
Επισκέπτης
Πολυ σωστα... Ειναι μελος και ο George Bush junior
Απόφοιτος του YALE o Πλανητάρχης!!! Ενημερωμένη σε βρίσκω Δανάη!!!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Κανω παρεα με Μασονους και ξερω παρα πολλα πραγματα.....Απόφοιτος του YALE o Πλανητάρχης!!! Ενημερωμένη σε βρίσκω Δανάη!!!