Επισκέπτης
Μαλλον οι Σουμεριοι τον εχουν κανει τοτε σαμπρελα απο την πολυ μαλακια
Βασικά, αν δεν κάνω λάθος, το έχουν πει οι Σουμέριοι. Απρίλης του 2012 αν θυμάμαι καλά...! Για μένα στ' αρχίδια μου. Τον γιο μου σκέφτομαι...
θελω να δω που θα κρυφτουν ολοι αυτοι οι προφητες την επομενη της υποτιθεμενης καταστροφης...
Το ρωτάς ?
Όπου κρύφτηκαν και το 2000 , με την τάχα επερχόμενη συντέλεια του κόσμου...
οι ελλεεινιδες απελαθηκαν => 1+5+6+3+18+69+42+1000+869= 2008!!!
ο αντιχριστος ειμαι εγω και μονον εγω.
μουαχαχαχαχαχαχα!
μουαχαχαχαχαχαχα!
οι ελλεεινιδες απελαθηκαν => 1+5+6+3+18+69+42+1000+869= 2008!!!
Μια ερώτηση μονάχα, ο αντίχριστος προσλαμβάνει συνεργάτες- ακόλουθους- δούλους με βιογραφικό και συνέντευξη ή μέσω ΑΣΕΠ;
Τσουλου ο Βαζελος?ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..φιλε αν το ψαξεις,ινκας,αζτεκοι κλπ εχουν κανει προβλεψεις ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ(νομιζω 21/12/2012)
εχω δει πολλα ντοκιμαντερ για το θεμα,ολα συγκλινουν οτι θα γινει κατι σαν ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΠΟΛΩΝ της γης,λογω ελευσης κοντα στην γη ενος αλλου πλανητη..κατι τετοιο..
αν θες δες το alternative 3,ειναι ενα ντοκιμαντερ που ειχε προβληθει 1η απριλη του 77 στην Anglia Television και καλα,ετοιμαζονταν για καταστροφη της γης 'τα μεγαλα κεφαλια' ...
βεβαια μετα ειπαν οτι απλα ηταν ενα ντοκιμαντερ..ποτε δεν θα μαθουμε αν ηταν απλα ενα ντοκιμαντερ της πρωταπριλιας η κατι αλλο..
παντως μεγαλο θεμα,ο john titor ο ΚΑΙ ΚΑΛΑ χρονοταξιδιωτης ειχε πει οτι ειναι σξημαντικη χρονια..βεβαια ειχε πει κ για φετος ΑΝΑΒΟΛΗ ολυμπιaκων,εκλογη χιλαρι..
AN ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ HISTORY CHANNEL,ΛΕΓΕΤΑΙ 2012,το τελος του κοσμου, καπως ετσι..
εχει πολλα στοιχεια..
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ,επειδη βαριεμαι να γραφω πολλα:
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ CL ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ...