Νέα

Eπιλογές πριν το τέλος του κόσμου !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μαλλον οι Σουμεριοι τον εχουν κανει τοτε σαμπρελα απο την πολυ μαλακια  :jerking: :jerking: :jerking:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Βασικά, αν δεν κάνω λάθος, το έχουν πει οι Σουμέριοι. Απρίλης του 2012 αν θυμάμαι καλά...! Για μένα στ' αρχίδια μου. Τον γιο μου σκέφτομαι...

θελω ρομαντικο το τελος μου στις μουσες και να βουλιαζω αγκαλιτσα μαζι με μαλενα και αντζελινα αλα τιτανικος...

Επισκέπτης
Το ρωτάς ?
Όπου κρύφτηκαν και το 2000 , με την τάχα επερχόμενη συντέλεια του κόσμου... :rockon:

Εγώ πάντως δεν θέλω να γίνει. Να γαμήσει κι ο γιος μου κάνα πουτανάκι πρώτα για να μην πάει κι αυτός χωρίς να έχει γίνει άντρας!!! Ε, και να γαμήσω και εγώ λίγο παραπάνω, δεν το έχω χορτάσει ακόμα :cheesy:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
sorry , δεν ξερω τι ακριβως εχει γραφτει, παντωςτοτε αναμενεται η ευθυγραμμιση των πλανητων, θα αποκαλυφθει η υπαρξη ενος ακομη πλανητη, + οτι η χρονια αυτη ειναι σημαδιακη με βαση και τους αρχαιους ελληνες

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Το βιβλίο  συνέγραψε, συν Θεώ, ο π. Μάξιμος καί κυκλοφόρησε τό Πάσχα του 2006.Το βιβλίο αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλίο…

Ορίστε και όρσε ζώα,άπιστοι!

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ=2013

exofiloantixristosow9.jpg

opistofiloantixristosxe3.jpg

Ο=70,Α=1,Ν=50,Τ=300,Ι=10,Χ=600,Ρ=100,Ι=10,Σ=200,Τ=300,Ο=70,Σ=200,,,Η=8,Λ=30,Θ=9,Ε=5,Ν=50

70+1+50+300+10+600+100+10+200+300+70+200+8+30+9+5+50=[size=20pt]2013[/size]

Από τους παραπάνω επιστημονικούς υπολογισμούς του Πατέρα Μάξιμου αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ γεννήθηκε το 1983 και θα εμφανιστεί το 2013 μετά γύρω στο 2018 θα γίνει η Δεύτερη Παρουσία του Κυρίου για να κυβερνήσει το κόσμο για 7 περίπου χρόνια.

Αμέσως μετά, δηλαδή το ΤΕΛΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ και θα ξεκινήσει η απαρχή της αιωνίου ζωής.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
οι ελλεεινιδες απελαθηκαν => 1+5+6+3+18+69+42+1000+869= 2008!!! :rockon:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ο αντιχριστος ειμαι εγω και μονον εγω.
μουαχαχαχαχαχαχα!
μουαχαχαχαχαχαχα!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ο αντιχριστος ειμαι εγω και μονον εγω.
μουαχαχαχαχαχαχα!
μουαχαχαχαχαχαχα!

Μια ερώτηση μονάχα, ο αντίχριστος προσλαμβάνει συνεργάτες- ακόλουθους- δούλους με βιογραφικό και συνέντευξη ή μέσω ΑΣΕΠ;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
οι ελλεεινιδες απελαθηκαν => 1+5+6+3+18+69+42+1000+869= 2008!!! :rockon:

Που τέτοια τύχη ρε DIKY :2funny: βάλε 2013 + 20 που λέει και ο Ιερομόναχος, λόγω γενεών, γάμων, Ρως κλπ
Τουλάχιστον να υπάρξει σύστημα επιλογής :priest:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Δεν ξέρω για εσάς αλλά για μένα το τέλος θα έρθει με τη μορφή νταλίκας ή λεωφορείου όταν δεν θα προλάβω να φρενάρω το εργαλείο.
Στο θέμα μας τώρα. Καταρχήν το βιβλίο του Μάξιμου αντικρούει τα βιβλία του Λιακόπουλου αλλά και οι δύο βασίζονται σε προφητείες. Για να είμαι και δίκαιος όμως ο Λιακό στα "Ο καιρός γαρ εγγύς (1+2) δεν αναφέρει το τέλος του κόσμου και υποστηρίζει οτι αυτό δεν είναι δυνατόν να το ξέρει κανείς, απλά αναφέρει γεγονότα που προφητεύονται και θα φέρουν κοσμοιστορικές αλλαγές στον πλανήτη. Ο Μάξιμος από την άλλη χάνει την αξιοπιστία του γιατί αναφέρει χρονολογίες κτλ. Αν ο Θεός ήθελε να τα ξέρουμε θα μας τα είχε πεί. Άρα ο ένας από τους δύο δεν έχει καλό σήμα στην επικοινωνία του με τον Ύψιστο. Οι Μάγιας νομίζω στο λεγόμενο ημερολόγιο αναφέρουν αστρονομικά φαινόμενα. Δεν προφητεύουν τίποτα. Είναι σαν να λέω εγώ οτι αύριο ο ήλιος θα ανατείλει...εξέτασε κανείς να δεί τελικά μήπως οι αστρονομικές γνώσεις τους έφταναν για να καταγράψουν τι θα γίνει μέχρι το 2012 ή πήραμε την εύκολη (και εμπορικότερη) λύση. Επίσης οι προηγούμενες προβλέψεις τους μέχρι σήμερα έχουν επιβεβαιωθεί?
Και ένα Κινέζικο μαντείο (δεν θυμάμαι όνομα) έχει προβλέψει οτι κάτι θα παιχτεί τότε...ελπίζω μόνο να μην βρέξει ψωλές...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
[move]μουαχαχαχαχαχα![/move]
[/url]
κλικ

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Καλά, γελάτε εσείς....

Σπαρτιάτεεεεεεεεεεεεεεεεες, ετοιμάστε το πρωινό σας και ευχαριστηθείτε το με την καρδιά σας. Γιατί το 2013, θα δειπνήσουμε στον Αδηηηηηη!!!

Σπαρτιάτεεεεεεεεεεεεεεεεες, αδράξτε τις ασπίδες σας! :grouphug:

Ακολουθούν μερικά χρήσιμα ρητά όταν οι υπόλοιποι θα τρέχουν ως όρνιθες το 2013: :badair: :badair: :badair:

"ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΙΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΕΙΝ" (Αρχή της νίκης είναι το θάρρος)
"ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ' ΑΪΔΗΣ" (Τους ανίκητους δεν τους αγγίζει ο Χάρος)
"ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Ή ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ" (Να νικάς ή να πεθαίνεις)

Ο έχων ώτα ακούετω... :priest: :priest: :priest:

4517222835ev1.jpg

Ο Αρχάγγελος Oυριήλ δείχνει τον δρόμο...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
φιλε αν το ψαξεις,ινκας,αζτεκοι κλπ εχουν κανει προβλεψεις ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ(νομιζω 21/12/2012)

εχω δει πολλα ντοκιμαντερ για το θεμα,ολα συγκλινουν οτι θα γινει κατι σαν ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΠΟΛΩΝ της γης,λογω ελευσης κοντα στην γη ενος αλλου πλανητη..κατι τετοιο..

αν θες δες το alternative 3,ειναι ενα ντοκιμαντερ που ειχε προβληθει 1η απριλη του 77 στην  Anglia Television και καλα,ετοιμαζονταν για καταστροφη της γης 'τα μεγαλα κεφαλια' ...

βεβαια μετα ειπαν οτι απλα ηταν ενα ντοκιμαντερ..ποτε δεν θα μαθουμε αν ηταν απλα ενα ντοκιμαντερ της πρωταπριλιας η κατι αλλο..

παντως μεγαλο θεμα,ο john titor  ο ΚΑΙ ΚΑΛΑ χρονοταξιδιωτης ειχε πει οτι ειναι σξημαντικη χρονια..βεβαια ειχε πει κ για φετος ΑΝΑΒΟΛΗ ολυμπιaκων,εκλογη χιλαρι..

AN ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ HISTORY CHANNEL,ΛΕΓΕΤΑΙ 2012,το τελος του κοσμου, καπως ετσι..
εχει πολλα στοιχεια..

ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ,επειδη βαριεμαι να γραφω πολλα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ CL ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ...
Τσουλου ο Βαζελος?ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..
που σαι εσυ ρε λαπλασακο?επεστρεψες?ευχομαι να σαι καλα ρε μαν.....

οσο για το τελος του κοσμου.....αρχιδια μυδια.....
Σαν το 2000 που θα γινοταν θα γινει και το 2012.....κατσε να ζουμε πρωτα ο θεος μεχρι το 2012 και βλεπουμε.....αν ξαναβγει η ΝΔ μακαρι να ρθει στο τελος του κοσμου να σωθουμε...αλλα και να μην ερθει,θα το φερει η δεξια!!!

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Είναι τεράστιο κείμενο για μετάφραση αγαπητοί mods :dunno: :dunno: :dunno:

Tzuhtz-(a)j-oom u(y)-uxlajuun pik (ta) Chan Ajaw ux(-te') Uniiw.Uht-oom ?
Y-em(al)?? Bolon Yookte' K'uh ta ?.

-- Found on Monument 6 of the Mayan site at Tortuguero.

Translation:

"The Thirteenth 'Bak'tun" will be finished (on) Four Ajaw, the Third of Uniiw (K'ank'in).? will occur.
(It will be) the descent(??) of the Nine Support? God(s) to the ?."

Life on Earth is nearing the end of a great 25,800 years cycle, or "Age", and preparing to enter the next cycle or Age, symbolically represented by the date 21 December 2012, as measured by the Mayan culture. Previous Ages have resulted in a new evolution of human
being, such as Neanderthal to Cro Magnon and Homo Sapien. This next evolution, at the transition of the Ages, has the potential to take
human beings from Homo Sapien to Homo Spiritus, or as the Hopi and other Native and Mesoamerican cultures say "Homo Luminous".

During 2012 the sun will achieve a maximum period of activity, greater than anything ever witnessed and recorded in human history, likely
resulting in massive Energy emissions known as "coronal mass ejections" and solar flares, probably of the highest magnitude "X
Class" type, which could approach or even hit Earth directly.

2012 is not a "prophecy" and never was a "prophecy" it is rather a prediction deeply based in fact, one that can be measured, verified
and equated to past significant events in Earth's history.The next few years are, for humanity, an Divinely orchestrated opportunity, the nature of which only takes place every few thousand years to evolve or to regress, or even to start again after almost total destruction. In previous prediluvian epochs the Lemurians, Atlanteans, humanity at the time of the Great Flood event chose the latter at some level of consciousness, and paid the price, probably setting humanity as a whole back millennia. We must learn from their mistakes and not allow history to repeat itself -yet again.The person known as "Jesus" came here 2000 years ago for one major reason - to ensure that humanity does not make the same mistake again.

H μέρα της κρίσης (Judgment Day )σιμώνει, κι ως γνωστόν, όσο σιμώνει η αγωνία μεγαλώνει...
Mόνο σε ενημερωμένα video clubs και με την συμμετοχή των guns n roses στο soundtrack!!!

terminator2judgmentday1qv2.jpg

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
" Το δέκατο τρίτο ' Bak' tun" θα τελειωθεί (επάνω) τέσσερα Ajaw, το τρίτο Uniiw (K' ank' ).; θα εμφανιστεί. (Θα είναι) η κάθοδος (;;) από την υποστήριξη εννέα; Θεός;. " Η ζωή στη γη πλησιάζει στο τέλος ενός μεγάλου κύκλου 25.800 ετών, ή " Age" , και προετοιμαμένος να εισαγάγει τον επόμενη κύκλο ή την ηλικία, που αντιπροσωπεύεται συμβολικά κατά την ημερομηνία 21 Δεκεμβρίου 2012, όπως μετριέται από το Mayan πολιτισμό. Οι προηγούμενες ηλικίες έχουν οδηγήσει σε μια νέα εξέλιξη του ανθρώπου όντας, όπως του Νεάντερταλ Cro Magnon και Homo Sapien. Αυτή η επόμενη εξέλιξη, στη μετάβαση των ηλικιών, έχει τη δυνατότητα να πάρει τα ανθρώπινα οντα από Homo Sapien σε Homo Spiritus, ή ως Hopi και άλλους εγγενείς και μεσοαμερικανικούς πολιτισμούς λένε " Homo Luminous". Κατά τη διάρκεια του 2012 ο ήλιος θα επιτύχει μια μέγιστη περίοδο δραστηριότητας, μεγαλύτερη από τίποτα που βεβαιώνεται πάντα και που καταγράφεται στη ιστορία της ανθρωπότητας, πιθανή με συνέπεια τις ογκώδεις ενεργειακές εκπομπές γνωστές ως " στεφανιαία μάζα ejections" και ηλιακές φλόγες, πιθανώς του υψηλότερου μεγέθους " Χ Class" τύπος, ο οποίος θα μπορούσε να πλησιάσει ή ακόμα και να χτυπήσει τη γη άμεσα. το 2012 δεν είναι ένα " prophecy" και δεν ήταν ποτέ ένα " prophecy" είναι μάλλον μια πρόβλεψη που βασίζεται βαθειά στην πραγματικότητα, μια που μπορεί να μετρηθεί, έλεγξε και εξισωμένος στα σημαντικά γεγονότα παρελθόντος σε Earth' ιστορία του s. Τα επόμενα λίγα χρόνια είναι, για την ανθρωπότητα, μια ενορχηστρωμένη Divinely ευκαιρία, η φύση της οποίας πραγματοποιείται μόνο κάθε λίγα χίλια έτη για να εξελιχθεί ή για να παλινδρομήσει, ή ακόμα και για να αρχίσουν πάλι μετά από σχεδόν τη συνολική καταστροφή. Στις προηγούμενες prediluvian εποχές το Lemurians, Atlanteans, ανθρωπότητα κατά την διάρκεια του μεγάλου γεγονότος πλημμυρών επέλεξε τα τελευταία σε κάποιο επίπεδο συνείδησης, και κατέβαλε την τιμή, θέτοντας πιθανώς την ανθρωπότητα συνολικά πίσω χιλιετίες. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη τους και να μην επιτρέψουμε στην ιστορία για να επαναληφθούμε - ακόμη μια φορά. Το πρόσωπο γνωστό ως " Jesus" ήρθε εδώ 2000 έτη πριν για έναν κυριότερο λόγο - να εξασφαλίσει ότι η ανθρωπότητα δεν κάνει το ίδιο λάθος πάλι.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Iblis, τις θερμότερες ευχαριστίες μου.
:thumbsup: :thumbsup::thumbsup:

Ο Θεός να σε ευλογεί πάντα τέκνον μου ...
rasputinbbc1711468x556qu2.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom