Νέα

Επικίνδυνοι σκύλοι χωρίς φίμωτρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erevnitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
823
Πόντοι
81
για να μαζευτουν κατι επικινδυνα αδεσποτα θελει διαδικασιες απειρες.....

να ζεις δηλαδη σε απροσιτη περιοχη που ακομη και στο νοσοκομειο σκεφτεσαι να πας και πως θα πας και να πρεπει να πας μεχρι εκει απλα και μονο για να παρεις χαρτι και να κανεις καταγγελια στο δημο για αδεσποτα που δαγκωνουν....

ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ....
Εγω παντως στο δημο μου που ειχα ενα θεμα με σκυλο που εκανε επιθεση σε μηχανες και πηρα τηλεφωνο τον μαζεψαν την αλλη μερα.Αλλα με αλλα θεματα απο εγκατελειμενα σε μπαλκονια και ταρατσες δεν εβγαλα ακρη.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.984
Πόντοι
2.356
Εγω παντως στο δημο μου που ειχα ενα θεμα με σκυλο που εκανε επιθεση σε μηχανες και πηρα τηλεφωνο τον μαζεψαν την αλλη μερα.Αλλα με αλλα θεματα απο εγκατελειμενα σε μπαλκονια και ταρατσες δεν εβγαλα ακρη.
εξαρταται αν τον μαζεψαν επισημα η "ανεπισημα" ;)

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
823
Πόντοι
81
εξαρταται αν τον μαζεψαν επισημα η "ανεπισημα" ;)
επισημα μαλλον,με πηραν απο το τηλεφωνο του δημου και με ρωτησαν περιοχη κλπ,εχει ο δημος αρκετα καλο για την ωρα χωρο

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.984
Πόντοι
2.356

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.483
Πόντοι
9.931

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.471
Πόντοι
456
Είχα πάει για τρέξιμο σε χώρο που ο δήμος έχει και ειδικό χώρο για σκυλιά σε κοντινή απόσταση. Σε κάποια φάση μπαίνει μια με ένα τεράστιο σκύλο και τον στέλνει για χέσιμο σε κάτι πλαγιές όπου και να τα μαζέψει θα ήταν δύσκολο επειδή έπρεπε να σκαρφαλώσει. Άλλη καφρίλα αυτή.
Μετά το χέσιμο ο σκύλος άρχισε να έρχεται και να μπερδεύεται με όσους τρέχανε και σκάει μύτη και σε μένα. Σταματάω και λέω στην γκόμενα να τον μαζέψει, οπότε αυτή μου λέει να παίξει θέλει. Καλά της λέω, εμένα με ρώτησες άμα θέλω να παίξω με το σκύλο σου; Ακούει το διάλογο μία άλλη με σκύλο και πετάγεται και μου λέει τι σε πειράζει το σκυλάκι. Τι σκυλάκι της λέω αυτό είναι αρκούδα να πάτε να τα αμολήσετε στο πάρκο.

Η φάση είναι πως υπήρχαν και άλλοι άντρες αλλά όλοι τουμπεκί. Δίπλα ήταν κάτι μητέρες με μικρά παιδιά που πήραν το μέρος μου. Μία με ένα κοριτσάκι λέει στην άλλη με το σκύλαρο καλά σου λέει ο άνθρωπος εδώ δεν είναι χώρος για σκυλιά έρχονται και παιδιά και παίζουν. Μόνο τότε μάζεψε το σκύλαρο και έφυγε.

Είμαι σίγουρος πως αν δεν ήταν οι μητέρες με τα παιδιά να πάρουν το μέρος μου η άλλη θα μου έκανε χοντρή μανούρα. Σε αυτήν την περίπτωση, γιατί είναι πολλοί που αμολάνε τα σκυλιά σε χώρους που αθλείται κόσμος και παίζουν παιδιά, μπορείς να κάνεις κάπου καταγγελία ή να πας στην αστυνομία τον ιδιοκτήτη;

Στα πάρκα για σκύλους πολλοί δεν τα πάνε επειδή κάποια σκυλιά την πέφτουν σε άλλα σκυλιά αλλά δεν είναι λόγος αυτός να τα αμολάνε εκεί που υπάρχει κόσμος που δεν έχει καμιά όρεξη να ασχολείται με τα σκυλιά του άλλου.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.600
Πόντοι
1.056

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.483
Πόντοι
9.931
Τους γαμας ολους στο Δημαρχειο μετα η δεν τους γαμας;;:angry::angry:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.660
Πόντοι
6.946
Αφού οι δήμοι δεν κάνουν κάτι ουσιαστικό, καθε φορά που συμβαίνει ένα περιστατικό τέτοιο, ριχτε τον δήμαρχο και αντί δήμαρχο στην αγέλη.
Μέχρι να κάνουν πραγματικά κάτι ουσιαστικό.

Οι επόμενοι που θα πάρουν την θέση των φαγωμένων εκλεγμένων, ίσως φοβηθούν και δρουν πριν γίνει το κακό.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.600
Πόντοι
1.056

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.483
Πόντοι
9.931
Όταν ο δήμος δεν κάνει τίποτα για τα αδέσποτα φταίω εγώ μετά αν καραμπινιασω 2-3;;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.660
Πόντοι
6.946
Όταν ο δήμος δεν κάνει τίποτα για τα αδέσποτα φταίω εγώ μετά αν καραμπινιασω 2-3;;
Θέλει όλα τα αδέσποτα μάζεμα, φιμωτρο , δέσιμο, τα πας στα γραφεία του δήμου και τα αμολας.
Κλείνεις με λουκέτα όλες τις εξόδους και τέλος.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.096
Πόντοι
3.556
Τα διάφορα πράσινα σκυλογατόφιλα κόμματα υπάρχουν ακόμη; Σαν να μου φαίνεται, ότι πήγαν κουβά στις πρόσφατες εκλογές. Δεν τους άκουσα καθόλου.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.096
Πόντοι
3.556
Στην Ερμού, τον κεντρικό πεζόδρομο της Καστοριάς, επιτέθηκε σκύλος σε μικρό κοριτσάκι και το άφησε πίσω με βαθιά τραύματα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.660
Πόντοι
6.946
Στην Ερμού, τον κεντρικό πεζόδρομο της Καστοριάς, επιτέθηκε σκύλος σε μικρό κοριτσάκι και το άφησε πίσω με βαθιά τραύματα.

Ρίξιμο ιδιοκτήτρια και σκύλο σε κλουβί 1* 2. Άφημα εκέι να ψοφήσουν από δίψα και πείνα, μέχρι να φάει ο ένας τον άλλο.

Τελευταία τροποποίηση:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Θα πάνε τον σκύλο τους σε συγγενικό τους πρόσωπο, αντί να πάει ο πατήρ να του κόψει το λαρύγγι. Πρώτα το δίποδο και μετά το παιδί του, από αυτό που διάβασα.
Ποιο δίποδο τύπε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η λύση είναι μία:
ΦΟΛΑ

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.483
Πόντοι
9.931

...Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η ιδιοκτήτρια του σκύλου δεν έτρεξε να βοηθήσει το κοριτσάκι, ενώ όπως υποστηρίζει το mpetskas.com φώναζε στη γιαγιά του παιδιού, “εσείς φταίτε που δεν μαθαίνετε στα παιδιά να μην πλησιάζουν τα ξένα σκυλιά.”...

Ρε την χαμουρα ζηταγε και τα ρεστα απο πανω!!!:angry: Της γαμας μετα οτι εχει και δεν εχει;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom