mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 216
οι μαλακες οι κυνοφιλοι αφου μαζευουν τα σκυλοσκατα, γιατι δε σκουπιζουν και τα κατουρα με κανα πανι? Μουνοπανα
Δεν ειναι ζωοφιλοι! Κυνοφιλοι ειναι και σαδιστεςΑς καταλαβουν πρωτα οι ζωόφιλοι οτι οι πλατειες τα παρκα και τα πεζοδρομια δεν ειναι τουαλετες και συνεχίζουμε και με τα υπολοιπα.
Μαλακιες του τυπου τα μαζευουν δεν υπαρχει.
Οσοι τα πανε βολτα πολυ πρωι ή πολυ αργα φυσικα δε μαζευουν τίποταοι μαλακες οι κυνοφιλοι αφου μαζευουν τα σκυλοσκατα, γιατι δε σκουπιζουν και τα κατουρα με κανα πανι? Μουνοπανα
Για κάθε επίθεση σκύλου μέσα σε αστικό ιστό και σε ΜΗ περιφραγμένο χώρο, να διαλέγεται στην τύχη ένας ιδιοκτήτης για δάγκωμα από τυχαίο σκύλο.Γιαννιτσά: Σκύλος επιτέθηκε σε αγοράκι στη μέση του δρόμου
Το εξάχρονο παιδί μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι - Νοσηλεύεται από την Παρασκευήwww.protothema.gr
Τωρα αν παει ο δημος και θανατώσει το σκυλο θα βγουν οι φιλόζωοι και θα κλαινε.
Είπαμε γεμίζεις τα δημοτικά κυνοκομεια με αδεσποτα και σε οσα δεν χωράνε ευθανασία, δηλαδή πρεπει πρώτα να θρηνήσουμε θύματα για να παρθούν σοβαρά μέτρα;;
βασικά όταν πας για περπάτημα στη φύση...και ακους τη μουσική σου.... έρχεται ένα αδέσποτο και μου γαυγίζει και τρομάζω κι ολας...Αυθόρμητα παίρνω μια πέτρα για άμυνα μου.Το ότι με τρόμαξε και με γαύγισε το θεωρώ επίθεση.Ποιός θα με προστατέψει? και επίσης δεν έχω καθολου χρόνο να ασχοληθώ ποτέ με αδέσποτα...
Να ευνουχίσουμε και αυτούς που κατουράνε στο δρόμο… η ας βγει να πει κάποιος ότι δεν το έχει κάνει ποτέ .οι μαλακες οι κυνοφιλοι αφου μαζευουν τα σκυλοσκατα, γιατι δε σκουπιζουν και τα κατουρα με κανα πανι? Μουνοπανα
Το διάβασα και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Η οικογενειακή φίλη απαράδεκτη που πήγε με τα δύο θηρία και οι γονείς επίσης απαράδεκτοι που δεν την έδιωξαν αμέσως. Δεν αφήνεις τέτοια σκυλιά και ειδικά ξένα δίπλα στο μωρό σου.Ιταλία: Πίτμπουλ κατασπάραξαν μωρό 13 μηνών
Δύο πίτμπουλ τραυμάτισαν θανάσιμα ένα μωράκι μόλις 13 μηνών σε ιδιωτική κατοικία στο Σαλέρνο της νότιας Ιταλίας, σε μικρή απόσταση από την Νάπολη.www.naftemporiki.gr
Αφού τα ξέρει τα δικά της τα σκυλιά, δεν κάνουν τέτοια πράγματα.. Τέτοια δεν ακούμε συνεχώς από τα ΟΡΚ που τα έχουν χωρίς λουρί και φίμωτρο;Το διάβασα και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Η οικογενειακή φίλη απαράδεκτη που πήγε με τα δύο θηρία και οι γονείς επίσης απαράδεκτοι που δεν την έδιωξαν αμέσως. Δεν αφήνεις τέτοια σκυλιά και ειδικά ξένα δίπλα στο μωρό σου.
Φίλε μου όλοι κατουράμε έξω, απλά ψάχνουμε κανένα παρκάκι και κάνα Δένδρο να μας κρύβει.Να ευνουχίσουμε και αυτούς που κατουράνε στο δρόμο… η ας βγει να πει κάποιος ότι δεν το έχει κάνει ποτέ .
Την έχω ικανή να πει ότι το μωρό φταίει και προκάλεσε νευρικότητα στα ζώα με το κλάμα του. Σαν να βλέπω τον δικηγόρο της να γράφει ήδη την κατάθεσή της.Αφού τα ξέρει τα δικά της τα σκυλιά, δεν κάνουν τέτοια πράγματα.. Τέτοια δεν ακούμε συνεχώς από τα ΟΡΚ που τα έχουν χωρίς λουρί και φίμωτρο;
Αυτές οι ράτσες πρέπει να απαγορευτεί η κατοχή τους (πιτμπουλ, ροτβάιλερ, ντόπερμαν, και άλλα αρκετά) . Επειδή οι ιδιοκτήτες θα κάνουν τους έξυπνους, η τιμωρία θα είναι να τους ταϊζουν στα σκυλιά που θα απαγορευτούν.
Δέσιμο σε κολώνα και θάνατος από τα ίδια σκυλιά, πριν εκτελεστούν και αυτά.Την έχω ικανή να πει ότι το μωρό φταίει και προκάλεσε νευρικότητα στα ζώα με το κλάμα του. Σαν να βλέπω τον δικηγόρο της να γράφει ήδη την κατάθεσή της.
Το που δηλαδή έχει σημασία ? Το δέντρο και το χώμα θα μας σώσει ? Δηλαδή αν κατουρησει η χεσει το σκυλί στο δέντρο η το παρτέρι είναι εντάξει ? Κοπριά ? Μάλλον μπερδεύεσαι …Φίλε μου όλοι κατουράμε έξω, απλά ψάχνουμε κανένα παρκάκι και κάνα Δένδρο να μας κρύβει.
Όμως βλέπω πολλούς ιδιοκτήτες σκυλιών να αφήνουν τα σκυλιά να κατουρούν στον δρόμο είτε σε κολώνες.
Τις προάλλες Βαλτετσιου και Χαριλάου Τρικουπη, μπροστά σε Αστυνομικούς (έχει πάντα αστυνομία εκεί)
ένας τύπος με ένα σκυλί το άφησε να κατουρήσει χύμα εκεί που περπατάμε.
Τόσο δύσκολο είναι να τα μάθουν να κατουράνε έστω στα δένδρα;
Τί θα γίνει; θα περπατάμε πάνω στα κατούρα;
Μόνο σκυλιά και κάτι Άγγλους μεθυσμένους έχω δει να κατουρουν χύμα στον δρόμο που περπατάμε.
Ναι είναι εντάξει, τί δεν καταλαβαίνεις;Το που δηλαδή έχει σημασία ? Το δέντρο και το χώμα θα μας σώσει ? Δηλαδή αν κατουρησει η χεσει το σκυλί στο δέντρο η το παρτέρι είναι εντάξει ? Κοπριά ? Μάλλον μπερδεύεσαι …
Ότι αν κατουρας τα δέντρα θα τα κάψεις ρε καμενεΝαι είναι εντάξει, τί δεν καταλαβαίνεις;