Homeworker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2023
- Like
- 989
- Πόντοι
- 81
Ήθελε η κοπέλα μου να πάρει ένα σκύλο.Με είχε πρήξει να φέρει στο σπίτι αδέσποτο.Δε δεχόμουν με τίποτα και της πρότεινα να πάρουμε από εκτροφέα.Βρήκαμε εκτροφέα με κόκερ και πήγαμε να τα δούμε.Ένα κουτάβι από τα 3 που είχε διαθέσιμα με το που φτάσαμε ήρθε μόνο του και χοροπηδούσε στα πόδια μας.Το ερωτευτήκαμε!Ο τύπος μας πήρε 1 ώρα συνέντευξη για να μας δώσει το σκυλί.Συμφωνήσαμε να το κρατήσει για βασική εκπαίδευση και να το πάρουμε μετά.Το σκυλί είναι άριστο.Ακούει,δεν κάνει ζημιές,αλλά θέλει εκτόνωση συνεχώς.Εγώ επειδή συνήθως αργώ να επιστρέψω στο σπίτι το βγάζει βόλτες η κοπέλα μου και πάει σε ένα μεγάλο οικόπεδο που είναι κοντά στο σπίτι και συνέχεια του πετάει μπαλάκια και τα φέρνει.Τα Σ/Κ τώρα το παίρνω μαζί μου για κυνήγι.Αν και δεν είναι από κυνηγετικές γραμμές τη βρίσκει να έρχεται.Αναγκάστηκα να βγάλω άδεια κυνηγίου μετά από χρόνια για το σκύλο.Ο αδερφός της που είχε μαζέψει ένα σκύλο αδέσποτο,ωραίο συμπαθές σκυλάκι,του έχει βγάλει την παναγία.Όλο ζημιές,κατουράει όπου βρει στο σπίτι,εκεί που το χαϊδεύεις γυρνάει να σε δαγκώσει,είναι γενικά σαλταρισμένο.Άσε που στη βόλτα τραβάει λες και είναι ρυμουλκό...Ενώ βγάζω το κόκερ βόλτα και είναι στο πόδι μου.Βέβαια έχει ένα "κουσούρι".Αν δει παιδιά να παίζουν θέλει να παίξει μαζί τους!!!Έχει τρέλα με τα παιδιά!
Κάπως έτσι κι εμείς με το Λαμπραντόρ. Απο εκτροφέα και για εκπαίδευση στον ίδιο άνθρωπο.
Τα μόνα λεφτά που δεν μετάνιωσα ποτέ για τον σκύλο είναι ο εκπαιδευτής.
Σύν οτι μου χει γνωρίσει ένα σωρό γκομενάκια. Όποια θέλει να σου μιλήσει με πρόσχημα τον σκύλο θα το κάνει εύκολα.
Ακόμα και τώρα στα 11 του γκομενάκια μου γνωρίζει. Αλλά πλέον δεν γαμάω.. αφήνω πέος..