Νέα

Επικίνδυνοι σκύλοι χωρίς φίμωτρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erevnitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Niko_laos

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Like
198
Πόντοι
1

γνωστό θέμα...
3-4 συγκεκριμένες ράτσες είναι επικίνδυνες και ο νόμος προβλέπει 2000 ευρώ πρόστιμο αν δεν φέρουν φιμωτρο

αρκετές φορές όσες φορές περνάω δίπλα από τέτοια σκυλιά, ορμάνε...
Βέβαια τα σταματάει το αφεντικό τους με το λουρί και το σου λέει το κλασσικό
"μην ανησυχείς είναι εκπαιδευμένο"
Μα δεν θα έπρεπε τμήμα της εκπαίδευσης να είναι μην ορμάνε σε όποιον τυχαίνει να περπατά δίπλα στο αφεντικό τους ...;

Κρίμα στο παιδί.., κάθε χρόνο 2-3 τέτοια περιστατικά τα έχουμε σίγουρα, κρίμα.
Προσωπικά αν δω αστυνομικό κοντά σε τύπο με τέτοιο σκύλο χωρίς φιμωτρο, απλά καρφώνω δεν γίνεται διαφορετικα...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
Δεν ξέρω αν θέλει δικό του θέμα αυτό , υποχρεωτική στείρωση όλων των σκύλων λέει ... τώρα σωστό η λάθος δεν ξέρω , αλλά και μόνο που είναι υποχρεωτικό φτάνει γιατί βαρεθήκαμε με τις υποχρεωτικότητες με τον κορώνα :sad2:

Πάντως πιστεύω σαν πρώτη φάση θα μπορούσαν να στειρώσουν μόνο τα αδέσποτα γιατί τα άλλα συνήθως γεννάνε εφόσον το θελήσει ο ιδιοκτήτης τους , αλλά απο την άλλη με κάποια γέννα μπορεί να δημιουργηθούν νέα αδέσποτα αν δεν πάνε όλα σε σπίτια.

Δηλαδή αν τα στειρώσουν όλοι , μετά αν θέλει να πάρει κάποιος σκύλο μόνο απο εκτροφείο θα μπορεί ;

Επίσης βλέπω στο λίνκ οτι εκτός απο τους σκύλους ισχύει και για τις γάτες ; :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.351
Πόντοι
12.756
Δεν ξέρω αν θέλει δικό του θέμα αυτό , υποχρεωτική στείρωση όλων των σκύλων λέει ... τώρα σωστό η λάθος δεν ξέρω , αλλά και μόνο που είναι υποχρεωτικό φτάνει γιατί βαρεθήκαμε με τις υποχρεωτικότητες με τον κορώνα :sad2:

Πάντως πιστεύω σαν πρώτη φάση θα μπορούσαν να στειρώσουν μόνο τα αδέσποτα γιατί τα άλλα συνήθως γεννάνε εφόσον το θελήσει ο ιδιοκτήτης τους , αλλά απο την άλλη με κάποια γέννα μπορεί να δημιουργηθούν νέα αδέσποτα αν δεν πάνε όλα σε σπίτια.

Δηλαδή αν τα στειρώσουν όλοι , μετά αν θέλει να πάρει κάποιος σκύλο μόνο απο εκτροφείο θα μπορεί ;

Επίσης βλέπω στο λίνκ οτι εκτός απο τους σκύλους ισχύει και για τις γάτες ; :confused:

1000 ευρω προστιμο ριχνουν..εγω που δε θελω α στειρωσω την σκυλα μου πρεπει να πληρωσω καποια μαλακια για το σπερμα της καπου σε μια μαλακια του υπουργειου δεν θυμαμαι τωρα ποσο κοστιζει..

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.395
Πόντοι
14.936
Καποιες φορες της βαζω αλλα τις
πιο πολλες οχι...
Ειναι πολυ φιλικη και προσχαρη...
Ειδικα τελος του μηνα που εχω πληρωθει...:sunglasses:
tumblr_peeg31LRHh1u4fpi6_500.jpg

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.510
Πόντοι
9.931
:(
Ο τυπος ηταν πολυ φιλόζωος και επρεπε να εχει τρια σκυλιά. Επειδη φυλακη δεν θα παει ελπιζω η οικογένεια της μακαρίτισσας να του πάρουν οτι εχει και δεν εχει.

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.974
Πόντοι
206
Η άποψη είναι ότι το μόνο ζώο που χρειάζεται φίμωτρο είναι κάποιοι άνθρωποι γιατί ανοίγουν το στόμα τους και δεν ξέρουν τι μαλακιες λένε

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Α-Ω

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.874
Πόντοι
5.006
Ο τυπος ηταν πολυ φιλόζωος και επρεπε να εχει τρια σκυλιά. Επειδη φυλακη δεν θα παει ελπιζω η οικογένεια της μακαρίτισσας να του πάρουν οτι εχει και δεν εχει.
Πω ρε πουστη κριμα η κοπέλα

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.390
Πόντοι
456
Όλοι ξέρουμε τι σόι ψυχολογικά κουβαλάνε όλοι αυτοί με τις "περίεργες" ράτσες.
Καλό ταξίδι στη γυναίκα που πήγε άδικα στον άλλο κόσμο.
Και ας έρθει μετά ο ιδιοκτήτης να εξηγήσει στα παιδιά της, ότι τα ζώα του ήταν καλόψυχα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυχερός ο άντρας της
Τι ακριβώς εννοείς;

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.107
Πόντοι
506
Όλοι ξέρουμε τι σόι ψυχολογικά κουβαλάνε όλοι αυτοί με τις "περίεργες" ράτσες.
Καλό ταξίδι στη γυναίκα που πήγε άδικα στον άλλο κόσμο.
Και ας έρθει μετά ο ιδιοκτήτης να εξηγήσει στα παιδιά της, ότι τα ζώα του ήταν καλόψυχα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι ακριβώς εννοείς;
Τι ακριβώς ψυχολογικά κουβαλάμε εμείς με τις περίεργες ράτσες?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.359
Πόντοι
3.936
Mετα απο τοσες δαγκωματιες σκυλων σε παιδακια που μερικα απο αυτα εχουν χασει την ζωη τους ή εχουν μεινει αναπηρα θα πρεπει να βαλουμε μυαλο.Το φιμωτρο στα σκυλια πρεπει να επιβαλλεται με νομο και να πεφτει αυστηρη καμπανα οταν δεν τηρειται το μετρο. Το ζωο ειναι αψυχολογητο και δεν ξερεις πως θα αντιδρασει εξω. Εδω υπαρχουν και περπτωσεις που εχουν δαγκωσει τσαπου πανω απ το παντελονι ανυποψιαστων τι να λεμε τωρα. Οταν γινει το κακο τι θα λεει ο ιδιοκτητης; συγνωμη δεν το ηθελε να θανατωσει ο σκυλος μου; ειναι καλος

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.390
Πόντοι
456
Τι ακριβώς ψυχολογικά κουβαλάμε εμείς με τις περίεργες ράτσες?
Δε θα αντιπαρατεθώ μαζί σου, αν αυτό περιμένεις.
Η στατιστική από μόνη της μιλάει για μένα.
Ψάξε να δεις στα 100 "ατυχήματα", πόσες περιπτώσεις έχουν μέσα πιτς, ροτ και άλλα συναφή.
Και για να μην παρεξηγηθώ, το "ατυχήματα" δεν το έβαλα σε "αυτάκια" επειδή πιστεύω ότι γίνεται εσκεμμένα.
Αλλά επειδή θεωρώ ότι όταν έχω μπροστά μου το πρόβλημα και δεν κάνω κάτι, τότε μόνο ατύχημα δεν είναι.
Δεν είναι θέμα τύχης πλέον, αυτό εννοώ.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.107
Πόντοι
506
Δε θα αντιπαρατεθώ μαζί σου, αν αυτό περιμένεις.
Η στατιστική από μόνη της μιλάει για μένα.
Ψάξε να δεις στα 100 "ατυχήματα", πόσες περιπτώσεις έχουν μέσα πιτς, ροτ και άλλα συναφή.
Και για να μην παρεξηγηθώ, το "ατυχήματα" δεν το έβαλα σε "αυτάκια" επειδή πιστεύω ότι γίνεται εσκεμμένα.
Αλλά επειδή θεωρώ ότι όταν έχω μπροστά μου το πρόβλημα και δεν κάνω κάτι, τότε μόνο ατύχημα δεν είναι.
Δεν είναι θέμα τύχης πλέον, αυτό εννοώ.
Ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο και περιμένω μια πολύ συγκεκριμένη απάντηση. Δεν μου απάντησες με αυτό που έγραψες

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.390
Πόντοι
456
Ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο και περιμένω μια πολύ συγκεκριμένη απάντηση. Δεν μου απάντησες με αυτό που έγραψες

Αν περιμένεις συγκεκριμένη απάντηση, τότε φαντάσου ότι την πήρες.
Δεν έχει νόημα.
Χαιρετώ.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.390
Πόντοι
456
Χαιρέτα με την μαλακία που έγραψες

Ψάξε να δεις έρευνες για την προσωπικότητα των ιδιοκτητών ιδιαίτερων ρατσών σκύλων και θα καταλάβεις.
Εγώ πάντως, δεν πέφτω από τα σύννεφα, που τις διάβασα.
Χαιρετώ και πάλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom