Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 37.439
- Πόντοι
- 9.931
![www.skai.gr](https://cdn.skai.gr/sites/default/files/styles/article_16_9/public/2021-09/pitbul-shutterstock.jpg?itok=olNi062a)
Λούτσα: Πιτ μπουλ δάγκωσε στο κεφάλι 11χρονο αγόρι που έκανε ποδήλατο
Το σκυλί πετάχτηκε από παρακείμενη αυλή, έριξε το παιδί κάτω και άρχισε να το δαγκώνει.
1000 ευρω προστιμο ριχνουν..εγω που δε θελω α στειρωσω την σκυλα μου πρεπει να πληρωσω καποια μαλακια για το σπερμα της καπου σε μια μαλακια του υπουργειου δεν θυμαμαι τωρα ποσο κοστιζει..Δεν ξέρω αν θέλει δικό του θέμα αυτό , υποχρεωτική στείρωση όλων των σκύλων λέει ... τώρα σωστό η λάθος δεν ξέρω , αλλά και μόνο που είναι υποχρεωτικό φτάνει γιατί βαρεθήκαμε με τις υποχρεωτικότητες με τον κορώνα
Πάντως πιστεύω σαν πρώτη φάση θα μπορούσαν να στειρώσουν μόνο τα αδέσποτα γιατί τα άλλα συνήθως γεννάνε εφόσον το θελήσει ο ιδιοκτήτης τους , αλλά απο την άλλη με κάποια γέννα μπορεί να δημιουργηθούν νέα αδέσποτα αν δεν πάνε όλα σε σπίτια.
Δηλαδή αν τα στειρώσουν όλοι , μετά αν θέλει να πάρει κάποιος σκύλο μόνο απο εκτροφείο θα μπορεί ;
Επίσης βλέπω στο λίνκ οτι εκτός απο τους σκύλους ισχύει και για τις γάτες ;
τύπε ορμάει ή τζάμπα θα περάσω δίπλα της?Καποιες φορες της βαζω αλλα τις
πιο πολλες οχι...
Ειναι πολυ φιλικη και προσχαρη...
Ειδικα τελος του μηνα που εχω πληρωθει...
![]()
Ο τυπος ηταν πολυ φιλόζωος και επρεπε να εχει τρια σκυλιά. Επειδη φυλακη δεν θα παει ελπιζω η οικογένεια της μακαρίτισσας να του πάρουν οτι εχει και δεν εχει.
![]()
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Σκυλιά κατασπάραξαν μητέρα δύο παιδιών- Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης τους
Ο θάνατος της γυναίκας ήταν ακαριαίος - Τα σκυλιά ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τουςwww.protothema.gr
Πω ρε πουστη κριμα η κοπέλαΟ τυπος ηταν πολυ φιλόζωος και επρεπε να εχει τρια σκυλιά. Επειδη φυλακη δεν θα παει ελπιζω η οικογένεια της μακαρίτισσας να του πάρουν οτι εχει και δεν εχει.
Τυχερός ο άντρας τηςΠω ρε πουστη κριμα η κοπέλα
Τι ακριβώς εννοείς;Τυχερός ο άντρας της
Τι ακριβώς ψυχολογικά κουβαλάμε εμείς με τις περίεργες ράτσες?Όλοι ξέρουμε τι σόι ψυχολογικά κουβαλάνε όλοι αυτοί με τις "περίεργες" ράτσες.
Καλό ταξίδι στη γυναίκα που πήγε άδικα στον άλλο κόσμο.
Και ας έρθει μετά ο ιδιοκτήτης να εξηγήσει στα παιδιά της, ότι τα ζώα του ήταν καλόψυχα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι ακριβώς εννοείς;
Δε θα αντιπαρατεθώ μαζί σου, αν αυτό περιμένεις.Τι ακριβώς ψυχολογικά κουβαλάμε εμείς με τις περίεργες ράτσες?
Ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο και περιμένω μια πολύ συγκεκριμένη απάντηση. Δεν μου απάντησες με αυτό που έγραψεςΔε θα αντιπαρατεθώ μαζί σου, αν αυτό περιμένεις.
Η στατιστική από μόνη της μιλάει για μένα.
Ψάξε να δεις στα 100 "ατυχήματα", πόσες περιπτώσεις έχουν μέσα πιτς, ροτ και άλλα συναφή.
Και για να μην παρεξηγηθώ, το "ατυχήματα" δεν το έβαλα σε "αυτάκια" επειδή πιστεύω ότι γίνεται εσκεμμένα.
Αλλά επειδή θεωρώ ότι όταν έχω μπροστά μου το πρόβλημα και δεν κάνω κάτι, τότε μόνο ατύχημα δεν είναι.
Δεν είναι θέμα τύχης πλέον, αυτό εννοώ.
Ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο και περιμένω μια πολύ συγκεκριμένη απάντηση. Δεν μου απάντησες με αυτό που έγραψες
Χαιρέτα με την μαλακία που έγραψεςΑν περιμένεις συγκεκριμένη απάντηση, τότε φαντάσου ότι την πήρες.
Δεν έχει νόημα.
Χαιρετώ.
Χαιρέτα με την μαλακία που έγραψες