Νέα

Επικίνδυνοι σκύλοι χωρίς φίμωτρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erevnitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.946
Πόντοι
6.946
Δεν πρέπει να θανατώνονται οι σκύλοι που επιτίθενται, αλλά οι κάφροι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ αυτών (που τους βγάζουν χωρίς λουρί ΚΑΙ φίμωτρο εκτός σπιτιού) .

NEW(3)

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2020
Like
624
Πόντοι
81
Δεν πρέπει να θανατώνονται οι σκύλοι που επιτίθενται, αλλά οι κάφροι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ αυτών (που τους βγάζουν χωρίς λουρί ΚΑΙ φίμωτρο εκτός σπιτιού) .
Παλούκωμα και στο σκύλο και στον ιδιοκτήτη

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Εγώ αυτό που προτείνω είναι να φτιάξουν ξεχωριστά πάρκα για σκύλους. Όπως και στο σκοπευτήριο Καισαριανής.

Να τελειώνει το παραμύθι.
Πρέπει να είναι υποχρεωτική η εκπαίδευση σκύλων και ιδιοκτητών.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Μπαίνατε Ηρώ ?

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.876
Πόντοι
9.931

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Ξύλο στην ιδιοκτήτρια

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456

:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

"Τι προβλέπει το νομικό σύστημα

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε η Μάρσα Δημοπούλου, ειδική γραμματέας για την προστασία των ζώων συντροφιάς, και υπογράμμισε πως για το νομικό σύστημα της Ελλάδας τα ζώα αντιμετωπίζονται ως αντικείμενα και όχι συναισθανόμενα όντα.

«Γίναμε μάρτυρες ενός τραγικού συμβάντος, που δυστυχώς συχνά πυκνά το βλέπουμε να συμβαίνει στη χώρα. Θέλω να σταθώ στην έννοια του επιθετικού. Ένα ζώο δεν κρίνεται επιθετικό επειδή επιτέθηκε σε ένα άλλο. Η αξιολόγηση του ζώου θα γίνει σύμφωνα με τον νόμο από την πενταμελή επιτροπή του δήμου και από κτηνίατρο – εκπαιδευτή», τόνισε.

«Όσον αφορά την πράξη και την τιμωρία της, στο νομικό μας σύστημα τα ζώα αντιμετωπίζονται σαν αντικείμενο. Το σύνταγμα δεν τα αναγνωρίζει ως συναισθανόμενα όντα, αυτή τη στιγμή μιλάμε δυστυχώς για περιουσιακή ζημιά».

Τέλος, σημείωσε πως η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου θα μπορούσε να τιμωρηθεί για τη συμπεριφορά της προς το δικό της ζώο, αλλά και για αμέλεια".

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.876
Πόντοι
9.931

Μια χαρα ξηγήθηκε ο τυπος με το οπλο, μακάρι να μην τον βρουν.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Πουτανα ολα. Φανταστειτε σκηνικο. Ντιογκο (ναι ο Βραζιλιανου του γαυρου) να δαγκαει, να μπαινει μεσα στο αμαξι του αλλουνου που τους εβαλε μεσα για να τους σωσει, ο απο το πουθενα οπλοφορει και σκοτωνει το λυσσασμενο ...... πουτανα ολα μεσα σε δευτερολεπτα. Ο κοσμος εχει απαυτωθει σινεμπουρδελιαρηδες. Εγω πλεον βγαινω εξω και δεν κοιταζω πλεον στα ματια κανενα ... παω στις δουλειες μου, στα στουντιοντελα μου και γυριζω στο καλυβακι μου. Οχι οτι πριν επιανα και τιποτε κουβεντες με ασχετους αλλα πλεον καλημερα λες και ο αλλος βγανει του ουζι να σε γαζωζει. Ψοφο ρεεεεεε ....

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.194
Πόντοι
201
Να με συμπαθάτε, αλλά ο τίτλος του θέματος είναι εντελώς λάθος. Επικίνδυνοι άνθρωποι που μεγαλώνουν σκυλιά είναι το σωστό.

Κάθε σκύλος έχει την τάση να υπερασπίζεται τον χώρο του και κάποιοι έχουν και την τάση να υπερασπίζονται και την αγέλη τους - και μαζί και εμάς, γιατί μας βλέπουν σαν τον αρχηγό της αγέλης τους. Αν μεγαλώνεις το σκύλο σου με αμέριστη φροντίδα, σεβασμό, πειθαρχία και αγάπη, το αποτέλεσμα θα είναι ένας ενήλικος σκύλος που θα προστατεύει εσένα και την οικογένεια σου, αλλά δε θα δημιουργήσει ποτέ προβλήματα σε κανέναν φουκαρά. Πίσω από κάθε μαλακισμένο σκυλί, υπάρχει ένας μαλακισμένος άνθρωπος.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Να με συμπαθάτε, αλλά ο τίτλος του θέματος είναι εντελώς λάθος. Επικίνδυνοι άνθρωποι που μεγαλώνουν σκυλιά είναι το σωστό.

Κάθε σκύλος έχει την τάση να υπερασπίζεται τον χώρο του και κάποιοι έχουν και την τάση να υπερασπίζονται και την αγέλη τους - και μαζί και εμάς, γιατί μας βλέπουν σαν τον αρχηγό της αγέλης τους. Αν μεγαλώνεις το σκύλο σου με αμέριστη φροντίδα, σεβασμό, πειθαρχία και αγάπη, το αποτέλεσμα θα είναι ένας ενήλικος σκύλος που θα προστατεύει εσένα και την οικογένεια σου, αλλά δε θα δημιουργήσει ποτέ προβλήματα σε κανέναν φουκαρά. Πίσω από κάθε μαλακισμένο σκυλί, υπάρχει ένας μαλακισμένος άνθρωπος.
πολύ σωστό φίλε.
το ζώο δε φταίει, το ανθρώπινο ζώο είναι το πρόβλημα.
τα παιδάκια όμως που πέθαναν τον τελευταίο χρόνο τι φταίνε?
να απαγορευτούν τα οικόσιτα σκυλιά στον αστικό ιστό, εκτός των μικρών, αυτά που λέμε του καναπέ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τα οποία (σκυλιά) τραβάνε και τον αλίμονο με το πολύ μια ώρα βόλτα την ημέρα και μετά μπαλκόνι 5 τετραγωνικά...

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.234
Πόντοι
2.646

Μια χαρα ξηγήθηκε ο τυπος με το οπλο, μακάρι να μην τον βρουν.
Σιγά μην τον βρουν

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.194
Πόντοι
201
πολύ σωστό φίλε.
το ζώο δε φταίει, το ανθρώπινο ζώο είναι το πρόβλημα.
τα παιδάκια όμως που πέθαναν τον τελευταίο χρόνο τι φταίνε?
να απαγορευτούν τα οικόσιτα σκυλιά στον αστικό ιστό, εκτός των μικρών, αυτά που λέμε του καναπέ...
Να απαγορευτεί το να έχει σκύλο ο κάθε πυροβολημένος. Δε μπορείς να ελέγξεις αν ο άλλος πάρει ένα ζευγάρι και το βάλει να γενοβολάει, μπορείς όμως να τον ελέγξεις αν έχει τη στοιχειωδώς σωστή κοινωνική συμπεριφορά προκειμένου να αναλάβει τη ζωή ενός ζώου. Έχουν περάσει από τα χέρια μου μικρό κανίς όταν ήμουν παιδί, λαμπραντόρ, δύο ροτβάιλερ και τα τελευταία χρόνια ένας κοπριτάκος μεσαίου μεγέθους που πήρα από φιλοζωική. Μόνο με τον κοπριτάκο είχα θέματα συμπεριφοράς, γιατί, όπως μου είπε ο κτηνίατρος που τον παρακολουθούσε, ο προηγούμενος που τον είχε ήταν ένας καραγκιόζης του κερατά που τον έδερνε με το παραμικρό και το ζώο είχε αποκτήσει φοβίες, που έβγαιναν στη συμπεριφορά του ιδίως όταν βρισκόταν κοντά σε παιδιά. Με πολλή υπομονή και ακόμη περισσότερη προσπάθεια, τρία χρόνια μετά, έχει γίνει ένα ευγενέστατο ζώο που ζητάει το χάδι και το παιχνίδι από τα παιδιά.

• Like
Αντιδράσεις: amilo
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Να απαγορευτεί το να έχει σκύλο ο κάθε πυροβολημένος. Δε μπορείς να ελέγξεις αν ο άλλος πάρει ένα ζευγάρι και το βάλει να γενοβολάει, μπορείς όμως να τον ελέγξεις αν έχει τη στοιχειωδώς σωστή κοινωνική συμπεριφορά προκειμένου να αναλάβει τη ζωή ενός ζώου. Έχουν περάσει από τα χέρια μου μικρό κανίς όταν ήμουν παιδί, λαμπραντόρ, δύο ροτβάιλερ και τα τελευταία χρόνια ένας κοπριτάκος μεσαίου μεγέθους που πήρα από φιλοζωική. Μόνο με τον κοπριτάκο είχα θέματα συμπεριφοράς, γιατί, όπως μου είπε ο κτηνίατρος που τον παρακολουθούσε, ο προηγούμενος που τον είχε ήταν ένας καραγκιόζης του κερατά που τον έδερνε με το παραμικρό και το ζώο είχε αποκτήσει φοβίες, που έβγαιναν στη συμπεριφορά του ιδίως όταν βρισκόταν κοντά σε παιδιά. Με πολλή υπομονή και ακόμη περισσότερη προσπάθεια, τρία χρόνια μετά, έχει γίνει ένα ευγενέστατο ζώο που ζητάει το χάδι και το παιχνίδι από τα παιδιά.
ναι φίλε μου αλλά ποιος θα κρίνει τον σωστό ιδιοκτήτη?

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.194
Πόντοι
201

Stories

Νέο!